Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mattika canım
ali bey zaten hastaneye yattıgım zaman yatırmak istemişti bende dilek hanımla görüşüp yatmıştım tıp çok kötü çok korkuyorum ordan şimdilik yatıcak durum yok.

kızlar druma aradım oda gel bakalım dedi neyse bebeğim çok iyi durumda baya büyümüş dedi hareketlide yüzüp duruyor sıpa

kanamam rahim ağzından geliyormuş bukez hey yarabbim iğne 4eçıktı progestan inş duracak dedi durmuyor dedim bakcaz artık kısmet rahim ağzını ölçtü 2mi dedi yoksa daha azmı birde 8i duydum ama şoktan eşimde anlamamış pazartesi randevüm vardı zaten gel bakalım dikiş atıcaz bayramdan ya önce ya sonra dedi şimdi küçük atılmazmış ben hemen bişey olacaksa atın demişim kanama kesilcek sonra bebek haftası 11 12 olcak sonra dikişmiş öncekinide büyük olasılık böyle kaybettim rahim ağzı yetmezliği var sanırım bende

inşallah canım.kaç aydır bu tedaviyi bekliyorum.ilk tedavim o yüzden çok heyecanlıyım. gerileri okuyamadım. senin kaç tedavin oldu ve problemin neydi?

Canım ben bir kere pgt denedim. 2 8 haftalık düşüğümün sorumlusu genetik olabileceği düşünülerek eşimle kromozom analizi yaptırdık. Eşimde yüzde 50 46 xy, yüzde 48 47 xyy, yüzde 2 de 48 xyy ve marker kromozom denen mozaik durum çıktı. Ben de menopoz sınırı da çıktı hemen denedik. 7 yumurtanmda 5i 3. güne gitti 4 ü pgt de incelendi 2 sağlam çıktı ama 5. gün gelişimleri durmuş transfer olmadı... Sonra 2 ay sonra doğal hamile kaldım ama buradaki doğal kalan arkadaşlar gibi endişeleniyorum da sağlıklıdır inşallah. 8 yaşında sağlıklı bir oğlum da var bunları bilmeden... senin ne sorunun?

Canım bu haftada 2 li bir rakamsa serklaj yapılır ama kanaman durmadan olmaz enfeksiyon olur yoksa iyi ve deneyimli bir dr yapsın. maşallah bebeğine de...

Tuliprosa ücrete gelince 1500 ilaç, 4300 tüp, 1800 fishle pgt tutttu. Transfer olmayınca 900 geri verdiler tüp masrafından...

selam akasya hoşgeldin,ne güzel bir haftasonu geçirmişsin....

bebişleri aldım geldim,darısı sana ve diğer arkadaşlara inşalllah

bebişlerim inşallah beni hiç bırakmazlar akasya...

merhaba sevdan

inşallah canım teşekkür ederim,dualarınızı eksik etmeyin,bende mozaik turner sendromu çıktı,10 tane yumurta oluştu,pgt den 5 tane sağlıklı çıktı,2 si transfer edildi,ankarada genart ta tedavi oldum, burda hepimiz sana yardımcı oluruz,endişelenme,rabbim dermansız dert vermesin,senin yazdığın kadar masraflı değil,benim raporum vardı,3500 civarı tuttu ilaç dahil,diğer türlü de tüp bebek ücretleri zaten 3500-4500 arası değişiyor,ama pgt 2000 lira civarında....senin sorunun neydi?hiç tüp bebek yaptırdın mı?

Canım ben de bunu düşündüm aslında. PKOS var çok yumurta olacak ters etki yapar mı dedim ama yumurta sayısına bir etkisi yok diye okudum. Kaliteyi arttırıp ; rahime tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Hatta hamilelikte bebeğin zekasına olumlu etkisi oluyor diyenler var. Bilemedim valla. Nur Hanım'a zararı olur mu ne düşünüyorsunuz diye sordum. O da zararı olur falan dememiş. Kararı sana bırakıyorum demiş

selam akasya hoşgeldin,ne güzel bir haftasonu geçirmişsin....

bebişleri aldım geldim,darısı sana ve diğer arkadaşlara inşalllah

bebişlerim inşallah beni hiç bırakmazlar akasya...

Canım 5. gün embryosu kaliteli oluyor. İnşallah tutunacaklar annesine.. Hep iyi düşün.. Bebeklerinle konuş. Olumlu hayaller kur. Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel olamaz.

mrb akasya. topiğim 3. sayfada ama burdan devam edebiliriz. oğlum iyi, şimdi uyuyor. eve çıkardık oğlumu. eylülün ilk haftası başlıyorum. sen neler yapıyorsun?

tekrar geçmiş olsun canım. Oğluşuna acil şifalar dilerim.. Ben de iyiyim şükür. Eylül adetimi bekliyorum. Memorial Şişli'de başlayacağım. Bu arada yumurta kalitesini arttırmak için ne yapabilirim diye kafa yoruyorum PGT olacağından fazla sayı ve kalitede yumurta olursa belki şansımız artar.Tabii Allah nasip ettikten sonra tek yumurtayla da olur. Kısmet ...

rana çok geçmiş olsun,hemen moralini bozma,endişe de etme,bak bebeğine zarar verirsin,dikiş atarlarsa rahat edersin inşallah öyle düşün,4 tane iğne zor olacaktır tabii ki ama sabretmekten başka çaremiz yok,kötü düşünme,en azından böyle bir imkan var,öyle düşün

Canım 5. gün embryosu kaliteli oluyor. İnşallah tutunacaklar annesine.. Hep iyi düşün.. Bebeklerinle konuş. Olumlu hayaller kur. Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel olamaz.

akasyacım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bu 3.deneme olunca,insan ister istemez herşeyi düşünüyor,bal tarçın çörekotunuda deneyebilirsin bir taraftan,dengeli beslen,inşallah güzel güzel yumoşların olacak eylülde,rahat olman en önemlisi

Anladım canım...Sanırım tıbbi çalışma yok öyle demiş...

aynı zamanda tedaviye başlayacağımız için çok sevindim. inşallah ikimizin ve burdaki herkesin dilekleri kabul olur. ben eylülün 3 ü gibi adet olacağım. senin ne zaman?

Tuliprosa hoşgeldin. Seninle kardeş hastalık taşıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Eylül başı başlıyormuşsun. Rabbim muvaffak eylesin inş.

Akasyam sende pko olduğu için fazla yumurta elde edilecektir.

Trkuaz bu senin pgt'li ilk denemendi yanlış hatırlamıyorsam :26:

Chnbcim senin de Hazade'nin de Mattika'nın da bebeği sağlıklı inş. Mucize bebekler

rana canım tıp fakültesini ben de sevmiyodum ama hocanın hastası olunca gayet güzel ilgileniyolar.
rahim ağzı dikişini fln sürekli yapan bi dr. amniyo da yapıyo hergün
ama yoğunluk açısından senin dr.una benzemez tabi bazen bunalıyo insan.
ben güvendiğim için beklemeyi ya da hastanenin şartlarını önemsemiyorum.
kanaman olduğu sürece gözetim altında olsan iyi olur aslında tabi insan evinde olmak istiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş.. allah kolaylık versin herkese..
turkuaz canım benim doğal yolla oldu hamileliğim, pgt de sağlıklı çıkmamıştı.
senin pozitifi alıcaz ama, hangi gün test günü?

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım.benım 10 ve 18 kromozomlar arası resiprokal tipte dengeli translakosyon var.evet ılk tedavım olacak yasım 24.3 yllık evlıyım .3 hamıleleık yasadım 8 haftalıkken kalp atısları durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım.sımdı merkez arayısındyım adanada sadece baskent hastanesı yapıyo pgt o da ankara baskentle baglantılı buyuk bı ıhtımal oraya yaptırcaz gıdıs gelıs problem olamasın dıye ama ben memorıalı ıstıyodum ama gıdıs gelıs problem olcak ıyısıde memorıal galıba subata kadar dusuncez arastırcaz sen anakarada oturuyosun galıba ılk tedavınmıydı.tesekurler trkuaz.

aman canım beni bırakma bu yolda uzaktanda olsa nasıl olcak neler yaşayacağım nelere dikkat etmem gerek yardımcı olursan sevinirim daha haftaya pazartesi belli olcak hem kanamamın bitmesini bekleyecekler dediğim gibi burda bu işi yapan birkaç dr var birde 3 dr karar verip birlikte yapıyorlar operasyonları inş bişey olmayacak:26: bu haftada hemen rahim boyu kısalırmı anlamadım bebek büyüdükçe dikişler patlayıp çıkmazmı hani haftam küçükya ondan dedim

neyse canım haftaya belli olsun ne olacagı ozaman yine sorarım.

akasyacım ben de kullandım arısütü bal polen propolis karışımı iyi olduğuna inanıyorum.önceki tedavilerde yemiştim güzel emriyom da olmuştu.artık ondanmı değilmi bilemiyorum.hamilelik olmadı tabi.en azın sağlılığın içinde faydalı.yine seçim senin canım.rabbim rast getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…