Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım...Sanırım tıbbi çalışma yok öyle demiş...

Canım tıbbi çalışma var yok hiçbirşey dememiş. Arı sütü polen konusunda karar senin demiş sadece

aynı zamanda tedaviye başlayacağımız için çok sevindim. inşallah ikimizin ve burdaki herkesin dilekleri kabul olur. ben eylülün 3 ü gibi adet olacağım. senin ne zaman?

Bende PKOS olduğundan adetler pek düzenli değil maalesef.. En iyi ihtimalle 25 eylül.. Ama tabii kayabilir de.. Tespit edemiyorum canım

İncim orası belli olmaz canım. OHSS belası var. Çok az dozaj verebilir. Daha da önemlisi kalite düşük olabilir. Bakalım hayırlısıııı inşallah.. Bunlar hepsi bahane.. Rabbim OL derse olacak.. İşte biz kullar sebeplere yapışıyoruz.. çabalıyoruz.. Takdir O'nun..

Ben de çok olumlu makaleler okudum canım. Zaten kemiklere de çok faydalıymış. O nedenle mutlaka alacağım.. Arı sütünün sahtesi çokmuş. İyisini bulmaya çalışıyorum. Sen nereden almıştın ? Senin tedavi nasıl gidiyor canım ? Ne zaman PGT yapılacak ?

DELİKIZ canım ben 50 adet okudum. Daha da okuyabilirsem okudukça söylerim sana.. Allah kabul etsin inşallah..

Canım benim 12 +4 te 2 cm, 13+2 de 1.8 cm di. 2.5 altı riskli...Canım tabi olurum diğer topikte serklajlı çok herkes olur...Belki normalde de kısadır benim öyle mesela... kısa olunca da enfeksiyon riski çok olur şimdiden yarım litrelik ped şişeye 5-6 damla elma sirkesi damlat onunla wc sonrası temizliik yap ben hep öyle yapıyorum ve şükür enfeksiyon olmadı bir de evde gecelik giyorum iç çamaşır giymiyorum bu da çok iyi geliyor..

akasyacım unuttum yazmayıben bal dünyasından almıştım.istanbulda bir çok şubeleri var.

canım bu tedavim uzadıkça uzuyor maşaAllah bu gün yarın derken hayırlısıyla perşembe günü opu var.olanlar dondurulacak biliyorsun.kısmet olursa transfer eylülde büyük ihtimal.çok borçlandım biraz çalışıp haifleteyim öyle transfere gidelim diyorum.bakalım mevlam neyler.

Hoş bulduk inci. evet kardeş hastalık. başlamak için günleri bide içtiğim folik asitleri sayıyorum. senin mutasyonun bulunmasında sıkıntı vardı, var mı bir gelişme?

Ben de bakayım canım. Olsun geç olsun da güzel olsun.. İnşallah eylülde bu topikte bebek patlaması yaşanacak Hepimiz borçlandık ama bakalım bir şekilde ödeyeceğiz.. Yeter ki kuzucuklar gelsin...

Hazademmmm

Kuzucuğummm iyi ki doğdun.. İyi ki varsın.. İyi ki seni tanımışım İnşallah bu sene senin yılın olacak.. Eşinle , tatlı bebişinle( bebişlerinle ) geçireceğin nice nice güzel yıllar dilerim.. Gönlünden dilediğin neler varsa Rabbim sana onları nasip etsin inşallahh

günaydın herkese. teşekkür ederim delikız sana da allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hazade doğum günün kutlu olsun. yeni yeni tanıyorum saizleri ama burda olmaktan çok mutluyum.

Herkese Günaydınlarrrr

Kızlar dün hastaneye gittim.Kızım gayet iyiymiş artık %100 kız dedi,yavaş yavaş pembişler almaya başlayabilirsin dediSuyum gayet iyiymiş rahim agzıda kapalı dedi.
Zehirlendigim dondurmadan dolayı idrar ,idrar kültürü kan istedi.Jeli temizledi ama çok acı çektim,rahimdende örnek aldı 2 tane niye aldıgını bilmiyorum.ondan sonra elevit yazdı.
Bebegim tam 17 cm olmuş kocamann ablamla birlikte gitmiştik el salladı teyzesine
Allaha şükür bi sıkıntı görünmüyor inşallah hep böle devam edr
Kızlar bu arada 1hafta içinde dondurmdan zehirlenen 4. hamileymişim doktorum söyledi.
3 kişi algidanın dondurmasından zehirlenmiş sizde dikkat edin.Bana 2 hafta süt ürünleri ve bir çok şeyi yasakladı.

Hazadem günaydınnn.
Dogum günün kutlu olsun güzel anne hep mutlu olll bu yıl senn ve bebeginin olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…