Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

,

Lave canım özletiyorsun kendini Evet canım planım bu ay. Allah nasip ederse 15 eylülden sonra her an başlayabilirim. Ama ben senden de bekliyorum. Hani kader arkadaşı olacaktık birbirimize

merhabalar herkese...
lave canım tatile sinopa gittik.çocuklarla uzun yol sıkıntı olurdu.sonunda bi otel buldukta değişiklik oldu güzel oldu.
sinopun denizide çok güzelmiş.karadeniz değil sanki.ham sakin hem temiz hiç öyle beklemiyordum.
çocuklar büyüdükçe daha uzaklara açılırız belki :))

Göbek deliğinden üç parmak aşağıya batırıyorsun canım. İncecik ve minicik bir iğne. Toplu iğnenin yarısı kadar ve ondan çok daha ince. Çok rahat yaparsınız.

kızlar merhaba ,

ben Eylulde baslar miyim baslamaz miyim bilmiyorum.
aslında cok da buralara gelip sızlerın pozıtıf enerjınız, golgelemek ıstemem.
cunku ben sız bıraktıgınız gıbıyım.
ınancım hala yok.
en son Izmırde bır doktora gıttık bır prof.
smear bahanesıyle o doktoru sectım , kı tup bebek konusunda ıyıdır kendısı.
durumu anlattık. esım dedı kı bırakalım mı bu ısı , denemeyelım mı?
bıze net bır sey demedı.
ben bır sey dıyemem dedı .
ama bu kadar sene hıc gebelık olusmaması dusunduruyor benı dedı.
12 senelık evlısınız , 9 senedır korunmuyorsunuz ve sadece 1 dondurulmusta kımyasal olmus dedı.
o yuzden ben sıze deneyın ya da denemeyın dıyemem sız karar verın dedı.
cok moral bulduk yanı anlayacagınız

olacaksa oluyo, dr.ların söylediğine bakmıyo ama olmayacaksa da olmuyo işte:26:
elbette kendinizi hazır hissederseniz deneyebilirsiniz ancak, ben sadece bi defa tedavi denedim, yine de stresi çok fazlaydı çok yoruluyo üzülüyo insan.
herşeyin hayırlısı canım ya, allah bilmediğimiz kapıları açar beklemediğimiz anlarda, inş senin de öyle olcak..

bu arada ne halde olursan ol gel topiğe, özlüyoruz biz seni

Bu işler doktorların ne dediğiyle yürümüyor canım bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Moralini bozmak sana zarar vermekten başka hiçbir işe yaramayacak. Umut etmek yolu yarılamaktır. Lütfen kendine bu haksızlığı yapma.

canımm kızlara katılıyorum ben. drların dediği önemli ama yanıldıklarını da çok gördük.
biliyorum hep aynı şeyi yazıyorum ama bu işler nasip.sonra pişman olmamak için denemekten başka çare yok...

s.a
ne yazcam bilmiyom yokki yazayim kurudum sanki
yeni tedaviye baslayanlara ALLAH yardimcilari olsun
incim beni merak etmissin öyle okudum yazdim tikladim ama gitmedxi dahada yazamadim hep okudum
hep topikleri okuyom o topik benim bu topik sizin öyle iste

ben de merak ettim seni, doğal yoldan geliverir bebişin inş sağlıkla.. inanıp dua et, elbet duyar rabbim..

Genetik testimin sonucu geldikten sonra öyle şeyler duydum ki.. Sen çok zor vakasın Tr'de olmaz diyenler.. Amerika ancak sana bu işi yapabilir diyenler.. Bebeğin senin gibi doğar diyenler.. Hiç şansın yok niye zorluyorsun diyen doktorlar.. Daha neler neler Laveciğim.. Öyle bunalımlar yaşadım ki.. Günlerce ağladım. Her kafadan farklı bir ses çıktı. Hala da tam net bir cevabım yok. Ama en son Cumhur Bey ile görüştük. Bana dedi ki ; Rahat olun !!! Biz bu işlemde aracıyız. Elimizden geleni yapacağız. Gerisi Allah'ın takdiri..

Yani diyeceğim o ki canım ; doktorlara bakarsan yol alamazsın.. Yüreğinden geçeni yap.. Allah'a sığın.. Hitucimin dediği gibi pişman olmamak için denemek lazım.. En azından içinde uhde kalmaz.. Sevgiler

ben de merak ettim seni, doğal yoldan geliverir bebişin inş sağlıkla.. inanıp dua et, elbet duyar rabbim..

sagol canim
dogal yoldan gelirmi dersin sence kurban olayim dua et emi
menopoz sinirlarindaymisim
görümcem anlatiyodu kadinla hastanedemi saglik ocagindami karsilasmislar kadinin bi kizi varmis zaten tedaviyle simdi 49 yasindaymis karin agrisiyla gitmis dr dogum demis 7aylikmis iyimi

ya bendemi var bisey benim bi evladim var derdim ne

bir evladın var diye istemeye hakkın yok mu, elbet var. Allahtan isteyeceğiz zaten, vercek olduktan sonra senin başka çocuğun varmış yokmuş hikaye. hiç takılma buna.
ben daha sağlıkla doğurmadım bebeğimi ama bi yandan düşünüyorum, bi daha olmazsa tek çocukla kalırsam diye.
hiç olmayınca bi tane olsun yeter diyosun ama öyle değil.
istemek suç değil. Allahın rahmeti sonsuz isteyceğiz dua edeceğiz, hayırlısıyla olur inş.
chnb de menepoz sınırındaydı, doğal hamile kaldı.

bir yumurta yeter canım, sen duanı et, allahım çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla nasip et diye.
vermezse de bizler aciz kullarız, yine yine dua etmekten başka elimizden ne gelir..

nerdesiniz kızlar ben bütün gün internetin başında doğum belirtisi okuyorum hiçbiri de bende yok
allah bu topikteki herkese yaşatsın bu stresi, doğum da stresmiş yaaa..
beklemesi dert, bebeğim sağlıklı mı sağlıkla gelecek mi, doğum nasıl olcak vs.
ben rahat bi insanım hep olumlu düşünüyorum ama yine de stresten fena oldum.

bir de annemler gelicek, kayınvalidemler gelicek. iki aile onlar bir de eşimle ben, doğumu beklicez hep beraber.
annemin gelmesini istiyorum acil bişey olursa yanımda olsun diye.
kaynanam da doğumda burda olmak istermiş tarih belli olmadığından gelicek o da önceden.
onu da anlıyorum bulunmak istiyo ama nolur doğunca haber versek o gün yetişse, sanki doğum anında bi faydası olucak bana.
yanımda annemden başkasını istemem diye söyledim de zaten.

ayhh ne lüzumsuz dertmiş benimki, dediğim gibi hepinizin böyle dertleri olsun inş

ah canim ah cok doluyum ne diyecegimi ne yapacagimi bilmiyom
diyom bide burda dene heray olusan yumileri toplayip dondurtarak eger saglik kasasi öderse bide diyom cikar su fikri aklindan ama olmuyo olmuyo cikaranlar nasil basariyo bilmiyom

DOGUM SANCISINA bi kac bisey demek istedim
nisanin geldimi
karin altlarinda ardada sirada kramplar olusur bu doguma dogru baya siklasir bende öyleydi dogum sancisi mi olup olmadigini dakika ayarliyarak anlamistim 10 dk yineliyodu

eğer yapılabilir bişeyse denersin canım, araştırırsın. araştırmadan sormadan vazgeçmeye çalışma öyle.

hiç belirti yok bende, hiç de olmıcak gibi, bebek kaburgalarımı acıtıyo öyle bekliyoruz bakalım.

ignelerin etkisi gecsin 1-2 ay sonra dr a giderim bakalim ne diycek ins kendiligindem hamis kalirim o vakite kadar

doguma daha var gözüküyo belki gününü bekliyo oglanlar biraz rahatina düskün derlerdi sANIRIM
BENIM KIZ BIDE 5 GÜN GEC GELMISTI

Canım ben de merak ettim seni. Biraz daha iyi misin ? Mattika'ya katılıyorum. Sen istemekten yorulma. Hayırlıysa elbet Rabbim verecektir..

akasyam insallah canim inan karisigim bazen
bzen samanlikta igne aramak gibi bisey
fsh yüksekligi, estrodil düsüklügü, amh nin menopoz düzeyinde olusu
translokasyonun varligi
pihtilasma sorunu gerci nuray dr bu okadar ömeli degil demisdi
ne bilem ne desemki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…