Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet cnm azaldı ama n bilim işde ilacı ağzıma attıgım an kusuorum sanırım psikolojjik 3 tüp 3 gebelikde hepsinde ilaç içtim ya artık vucudum kaldırmıo demekki
Arkadaşlar bugün8 gunum kan değerim 97.8 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrikler canım çok sewindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tüm kızların başınaaa
Ayy Selmacığım o kadar çok sevindim ki... Darısı Merve'nin ,akidenin, tuliprosanın, İncimin ,benim ve dileyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına.. Allah o güzel duyguyu herkese yaşatsın inş...
Bütün kalbimle Amin diorum Akasyamm Aminnnnnnn
Selma tebrik ederim canım darısı bizim başımıza
Benide bugün aradılar yumurtaların ikisi fos çıkmış
3 Tanesi döllenmemiş 7 tanesi döllenmiş
Haberler böyle
Oyy Maşallah cnm benimmm inşallah annesine sıkı sıkı tutunucak gelicek bebişimiz
merve,biraz arastırmıstım da transferden sonra tutunması için ananas ıyı gelıyormus aklında olsun.. ben boyle ota cope meraklıyım:))
Ewet cnm çok etkiliymiş bende 3 tedavimde yedim ve içtim lakin bana fayda etmedi
Herkese selam
Hepinizi çok özledim, şöyle bir geçmişe bakıp geleyim

Bizde seni çok özledik nerelerrdesin sen yaaaaa
Testler ne olduu yazmadın hiç küstüm sanaaa

İncim hoşgeldin canım Özledik seni.. Kaybolma bir yere ya... Sensiz topiğin neşesi olmuyor valla Gergindim ama şimdi biraz daha iyiyim canım. Yarın için Nur Hanım'dan randevu aldım. Önümüzdeki 1 hafta yokmuş. Cmrtsi gel demişti. Primerler de pazartesi ulaşırmış. Ama tabii deneme yapmaları lazım. Eğer regl ile denk gelirse önümüzdeki hafta başlıyorum. Pıhtılaşma testlerini yaptıracağım. Sen yaptırmakla çok iyi ettin canım. Dediğin gibi o kadar emek ve para harcıyoruz. Riske atmamak lazım.

Hoşbulduk Akasyam
Gerginlik bu süreçte zarar, onun için onu bertaraf ediyoruz Evet Nur Hanım haftaya yok. Ben de sonraki hafta gideceğim kontrole. Mutlaka yaptır. Memorial'dan fiyat al olmadı Zeynep Kamil'e git. İnşaallah bir sorun çıkmaz.

Kızlar özellikle chnb ve mattika :)
Benim bu pıhtılaşma sonuçlarımda PAI-1 4G/5G Polimorfizmi sonucu yok. O nedir acaba biliyor musunuz?
Devlet hastanelerinin de bu yönü kötü. Kalabalıktan test isimlerini doğru dürüst girmiyorlar sisteme

Son düzenleme:

Canım bilmiyorum ben o sonucu. Nur hanıma sorarsın olmazsa...

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun...

maşşallahhhhhhhhhhh kaçinci denemede oldu nerde yaptirdiniz rabbim kucagina almayi nasip etsinnnnn
karakız selma arkadasımız hamile,ben daha tedavideyim cnm:))

Hoşbuldum canım
Haklısın iyi ki yaptırmışım. Ya bilmeden hamile kalıp kaybetseydim Senin ne için iğne olman gerekiyormuş?
Tamam güzelim çok sevinirim

Hoşbuldum canım
Haklısın iyi ki yaptırmışım. Ya bilmeden hamile kalıp kaybetseydim Senin ne için iğne olman gerekiyormuş?
Tamam güzelim çok sevinirim

Allah Korusun ,işte o çok üzücü zaten bebiş için çırpınıyoruz ..benim testlerde unuttum şimdi hatırladıgım kadarıyla homozigot yazıyordu banada dr ların bır kısmı ılaç kullanma gerek yok bır kısmı da hamile kalınca heparin iğne dedi.yani tam bir pıhtılaşma değilmiş sanırım ama yatkınlık mı var tam bilemiyorum risk almamak için kullanırım heralde..

Benim de homozigot canım. İğne gerekiyormuş maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…