- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.741
Selma tebrik ederim canım darısı bizim başımıza
Benide bugün aradılar yumurtaların ikisi fos çıkmış
3 Tanesi döllenmemiş 7 tanesi döllenmiş
Haberler böyle
Ewet cnm azaldı ama n bilim işde ilacı ağzıma attıgım an kusuorum sanırım psikolojjik 3 tüp 3 gebelikde hepsinde ilaç içtim ya artık vucudum kaldırmıo demekkiHazadeciğim,kramp da feci bişeydir cnm ya peki bu magnezyumu ne bileyim baska bır ılacı var mı kı hanı denesen belkı o mideni bulandırmaz tatlım ya( ama az kaldı bulantıların gececek ınsallahhhhhh,4.aylarda sanırım azalıyormus..
Arkadaşlar bugün8 gunum kan değerim 97.8 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bütün kalbimle Amin diorum Akasyamm AminnnnnnnAyy Selmacığım o kadar çok sevindim ki... Darısı Merve'nin ,akidenin, tuliprosanın, İncimin ,benim ve dileyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına.. Allah o güzel duyguyu herkese yaşatsın inş...
Oyy Maşallah cnm benimmm inşallah annesine sıkı sıkı tutunucak gelicek bebişimizSelma tebrik ederim canım darısı bizim başımıza
Benide bugün aradılar yumurtaların ikisi fos çıkmış
3 Tanesi döllenmemiş 7 tanesi döllenmiş
Haberler böyle
Ewet cnm çok etkiliymiş bende 3 tedavimde yedim ve içtim lakin bana fayda etmedimerve,biraz arastırmıstım da transferden sonra tutunması için ananas ıyı gelıyormus aklında olsun.. ben boyle ota cope meraklıyım:))
Herkese selam
Hepinizi çok özledim, şöyle bir geçmişe bakıp geleyim
Bizde seni çok özledik nerelerrdesin sen yaaaaa
Testler ne olduu yazmadın hiç küstüm sanaaa
İncim hoşgeldin canımÖzledik seni.. Kaybolma bir yere ya... Sensiz topiğin neşesi olmuyor valla Gergindim ama şimdi biraz daha iyiyim canım. Yarın için Nur Hanım'dan randevu aldım. Önümüzdeki 1 hafta yokmuş. Cmrtsi gel demişti. Primerler de pazartesi ulaşırmış. Ama tabii deneme yapmaları lazım. Eğer regl ile denk gelirse önümüzdeki hafta başlıyorum. Pıhtılaşma testlerini yaptıracağım. Sen yaptırmakla çok iyi ettin canım. Dediğin gibi o kadar emek ve para harcıyoruz. Riske atmamak lazım.
Kızlar özellikle chnb ve mattika :)
Benim bu pıhtılaşma sonuçlarımda PAI-1 4G/5G Polimorfizmi sonucu yok. O nedir acaba biliyor musunuz?
Devlet hastanelerinin de bu yönü kötü. Kalabalıktan test isimlerini doğru dürüst girmiyorlar sisteme
Canım bilmiyorum ben o sonucu. Nur hanıma sorarsın olmazsa...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun...
karakız selma arkadasımız hamile,ben daha tedavideyim cnm:))maşşallahhhhhhhhhhh kaçinci denemede oldu nerde yaptirdiniz rabbim kucagina almayi nasip etsinnnnn
İnşaallah canım. GeldiGenetiğimin yanında bir de nur topu gibi bir pıhtılaşmam oldu
inciciğim,iyi ki geldin hoşgeldin :)) Artık olumsuzluklar canımızı sıkıyor biliyorum ama bu pıhtılaşma sorunundakı sorun bence bunu bılmemek ve önlem almamak.. doktorun hamıle kalınca yada kalmadan önce sana ilaç yada heparin verecek hepsi bu,içini ferah tut cnm..bendende dr'm bu testleri istemişti bende pıhtılaşma yokmuş ama hamile kalınca hergün iğne olmam gerekecekmiş napalım yaparız bizde bebişler için ben böyle diyorum artık:))]
Ewet cnm azaldı ama n bilim işde ilacı ağzıma attıgım an kusuorum sanırım psikolojjik 3 tüp 3 gebelikde hepsinde ilaç içtim ya artık vucudum kaldırmıo demekki
evet cnm artık sen cok soğumussun demekki ilaçtan, ama doğallara yuklenn:))
Ewet cnm çok etkiliymiş bende 3 tedavimde yedim ve içtim lakin bana fayda etmedi
bende bir tedavimde yedim olmamıstı ama işte ya bir yararı olursa diye,her ümide tutunuyorum galiba..
Kızlar özellikle chnb ve mattika :)
Benim bu pıhtılaşma sonuçlarımda PAI-1 4G/5G Polimorfizmi sonucu yok. O nedir acaba biliyor musunuz?
Devlet hastanelerinin de bu yönü kötü. Kalabalıktan test isimlerini doğru dürüst girmiyorlar sisteme
cnm, ben bunu bilmiyorum ama bakacagım kendi testlerimde bu var mı bir acıklaması var mı diye yazarım sana..
inciciğim,iyi ki geldin hoşgeldin :)) Artık olumsuzluklar canımızı sıkıyor biliyorum ama bu pıhtılaşma sorunundakı sorun bence bunu bılmemek ve önlem almamak.. doktorun hamıle kalınca yada kalmadan önce sana ilaç yada heparin verecek hepsi bu,içini ferah tut cnm..bendende dr'm bu testleri istemişti bende pıhtılaşma yokmuş ama hamile kalınca hergün iğne olmam gerekecekmiş napalım yaparız bizde bebişler için ben böyle diyorum artık:))]
cnm, ben bunu bilmiyorum ama bakacagım kendi testlerimde bu var mı bir acıklaması var mı diye yazarım sana..
Hoşbuldum canım
Haklısın iyi ki yaptırmışım. Ya bilmeden hamile kalıp kaybetseydimSenin ne için iğne olman gerekiyormuş?
Tamam güzelim çok sevinirim
Allah Korusun ,işte o çok üzücü zaten bebiş için çırpınıyoruz ..benim testlerde unuttum şimdi hatırladıgım kadarıyla homozigot yazıyordu banada dr ların bır kısmı ılaç kullanma gerek yok bır kısmı da hamile kalınca heparin iğne dedi.yani tam bir pıhtılaşma değilmiş sanırım ama yatkınlık mı var tam bilemiyorum risk almamak için kullanırım heralde..
kızlar dr randevum vardı,yumoşları bı görüp geleyim, görüşmek üzere:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?