Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar bugün8 gunum kan değerim 97.8 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah canım gözünaydın sağlıkla devam eder inş..
eylülün ilk pozitifi geldi inş hep böyle olur..

Arkadaşlar bugün8 gunum kan değerim 97.8 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayy Selmacığım o kadar çok sevindim ki... Darısı Merve'nin ,akidenin, tuliprosanın, İncimin ,benim ve dileyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına.. Allah o güzel duyguyu herkese yaşatsın inş...

Tulıprossacım,benim pazar günü olucak buyuk ıhtımal opum, beklemedeyim..

hadi hayırlısı bakalım bol bol yumoşların olsun...

tebrik ederim canım. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. 8. gün için çok iyi bir değer. kaç embriyo konmuştu? darısı başımıza...

ben demedimmi bu ay ilkönce selmacan hayırlı haberi verir sonra da merveyi peşine sürükler diye daha bugün
yok yok hakkımı yemeyin ermişim de çaktırmıyorum
çok sevindim valla akşam akşam çok güzel oldu bu haber
maş.suphanallah
büyük ihtimal ikiz olabilir
2 embriyomuydu selmacan
RABBİM darısı mervenin başına inş.
ay topiği bismillahla açtım
selmacanı gördüm daha yazdığını okumamıştım hadi bismillah inş. hayırlı haber yazar selmacan dedim içimden öyle de oldu

darısı hepinize inşallah canlarımdayanamıyoru inanamıyorum hepınıze cok tşekkür ederim 2 embryo galiba ikiz arkadaşlar sizin değerlerınız kaçtı hiç birşey yazamıyorum halen donuğum birde cok sırtım ağrıyo duramıyom yerimde nedendir caba

Selma tebrik ederim canım darısı bizim başımıza
Benide bugün aradılar yumurtaların ikisi fos çıkmış
3 Tanesi döllenmemiş 7 tanesi döllenmiş
Haberler böyle

Haberler böyle

oy oy sayıların güzel maşallah, rabbim nasip eder de sağlıklı da çıkar inş.
dualarım seninle

Haberler böyle

merve,biraz arastırmıstım da transferden sonra tutunması için ananas ıyı gelıyormus aklında olsun.. ben boyle ota cope meraklıyım:))

Haberler böyle

say çok güzel. hadi bakalım bebişlere kavuşmana az kaldı.

Herkese selam
Hepinizi çok özledim, şöyle bir geçmişe bakıp geleyim

selam inci. topikte güzel haberler var. sen nasılsın?

Amin canım, insallah cok istiyorum cooook güzel haberlerle gelmeyi,bu yolda emek veren hepimiz kavusalım insallah..sen nasılsın beklediğin sonuçlar geldi mi incicim?

İnşaallah canım. Geldi Genetiğimin yanında bir de nur topu gibi bir pıhtılaşmam oldu

İnşaallah sağlıklı, hayırlı bir evladın olacak...

Ya kızlar benim her yerim kaşınıyor
Özellikle göğüs ve çevresi benek benek oldu
Kabardı kırmızılaştı kaşıyorum bende yara oldu
Acaba bu iğnelerin yan etkisi olabilirmi:26:

Geçti mi canım?

O koku yakında hiç çıkmamak üzere gelecek inşaallah Mervem...

Durulduk mu tam duruluyoruz coştuk mu da tam coşuyoruz

selam kızlar kaçaklar dönmüş
inci yok ortalarda, merveyi de yok yazdım

ben topiği bekliyorum bekçi gibi ama yazmadım kimse olmayınca
ben beklemedeyim zaten

Burdayım öğretmenim

Hakkında hayırlısı olsun Ayşecim.

Güle güle kullan :)

Allah yardımcın olsun güzelim...

Canımmm Çok memnun oldum seni gördüğüme İyi ki gelmişim

Bunu bir prof söylüyor inanılır gibi değil

Canım benim lütfen sakin. Biliyorum çok zor ama sakin olmalısın. Farkında değilsin ama buradan bile anlaşılıyor ne kadar gergin olduğun. Biz elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül edeceğiz...

İnciiiiiiiii nerdesinnnn huuu huuuuuuuuuu

Benim bacaklarıma kramp girio çok ağırıo sonra

Burdayım
Haplarını ihmal etme

kızlar dr.dan geldim, keyfimiz yerinde yine maşallah
ne zaman doğurcam acaba yaa

Paşa rahatı biliyor tabi

İncim zeynep kamilden sonuçları alacaktı inşallah bir sorun çıkmamıştır

Pıhtılaşma çıktı canım

Akasyam bence pıhtılaşmayı yaptır mutlaka. Benim raporumda bir haftada çıkmış olduğunu gördüm. Haftaya kan versen tedavin yarılanmadan sonuç çıkar. Zaten pıhtılaşmada hamile kaldıktan sonrası önemli. Ben iyi ki yaptırmışım. Eğer hamile kalsaydım büyük ihtimalle 10.haftayı göremeden kaybedecektim. Benim için daha büyük bir yıkım olacaktı. Büyük ücretler ödüyoruz, kolay değil.

Maşallah subhanallah Allah'ım tamamına erdirsin...

Haberler böyle

Sayı süper İkizler geliyor annesi

say çok güzel. hadi bakalım bebişlere kavuşmana az kaldı.

selam inci. topikte güzel haberler var. sen nasılsın?

Evet güzel haberler gelmeye başladı maşallah Eylül bereketli geldi İyiyim çok şükür. Aranızda en geç tedaviye ben gireceğim sanırım. Geç olsun da güç olmasın. Senin de tedavine az kalmış maşallah Her şey güzel olsun inşaallah... Oğlun nasıl?

Son düzenleme:
Chnb canım paşa korkutmuş seni ama şükür iyiymiş. Arada tatlı bir şeyler at ağzına kıpır kıpır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…