Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hahahabirlikte yapalım o zaman testi
Benm acele var valla,sabırsızım
Tabiki ilk önce saglıkları..
Sen nasılsın bakımmm iştemisin?
beraber gireriz çiş yapmaya
yok ben sabırsız değilim
yavaş ve kesin adımlarla ilerleme taraftarıyım ben
ay evet işteyim çok sıkıldım bir an önce mesai geçsin diye bekliyorum
bugün akşam olmadı valla
haftasonu pazar günü misafirliğe gideceğim
haftaya bir iki gün izin alırım
çarşamba yenimahalle devletteyim
cumartesi de ayrıntılı ultrasona randevu aldım
aboo amma yoğunmuşum yazınca farkettim:))

nazefsa kız dur sen sabırsızlanma, bak ben bile bekliyorum sabırla
vaktini bekliyodur elbet bizim oğlan diyorum

merve nerelerde ya tedavide olan ben gibiyim ha heyecanla merak ediyorum, sakin çıktı bu merve
yeni bi haber var mı acaba

Bak biri böyle demiş canım

merhaba biraz geç bir cevap oldu ama bunu tüm bu başlık ile arama yapan hamileler için yazııyorum.
ben ilk bebeğimi 10 haftalık düşürdüm ve kürtaj oldum.
2.bebeğim de 19.haftada amniyotik band olduğu söylendi.İnternette araştırma yaptım fakat bilgiler çok sınırlı ve moral bozucuydu.Çok ağladım günlerce,bir çok doktora sordum.Kendi doktorum önemli olmadığını böyle çok hastaları olduğunu söyledi.
Ultrasonda herhangi bir yernde gelişme geriliği yoktu zaten bundan sonrada çok büyük ihtimalle olmaz dendi.
Oğlum 2 hafta önce doğdu, hiç bir yerinde birşey yok çok şükür.İz bile yok.
Bu sebeple lütfen internetteki bilgileri okuyup moralinizi bozmayın.
Sevgiler

Kızlar cok kötüyüm amniyotik bant çıktı kendi doktoruma gidiyorum simdi

hazadecim dr ne dedi bilmiyorum.geç okudum mesajını.benim yeğenimede söylemiş dr çok şükür hiççç bişeyde yok çocukta.yaklaşık şu an kızı üç yaşında.hemde aşırı derecede akıllı.dilerim hayırlı haberle gelmişsindir.

Hazadem amniyotik bant ne demek tatlım :26: İnşallah bişeycik yoktur. sakin ol. Dua edicem senin için. İyi haberlerini bekliyorum

o ne demek:26: testte mi çıkıyo:26: kötü bişi değildir inş.

Saolun kızlae Amniyotik bant amniyo kesesini ikiye ayrıan bir çizgi ..
Dün bebege bişeyler alayım dedim dayanamadım, dedim almadan şurrdaki doktoa gideyimde kalp atışını duyayım kadın dediki kese bak alt kısımdan ikiye ayrılmış ee yani dedim egerki bu banta eli karışırsa eli gelişmez dedi kolu karışırsa kolu gelişmez kafası dolaşırsa hayatını kaybeder dedi
SONRA YEDİTEPEYE GİTTİM OLUŞ HANIM YOKTU BİR ASİSTAN VARDI O BANTI GÖREMEDİ..
Oluş hanımı aradı oluş hanım korkma dedi yarın gel dedi saat 10 da gidicem çok korkuyorum kızlar ne olur dua edin bana

hazade inşaAllah güzel haberle geleceksin canım.dualarım seninle.mucize meleğini veren Rabbim sağ salim kucağına almadıya nasip etsin tatlım.seni merak edicem canım

hazade inşaAllah güzel haberle geleceksin canım.dualarım seninle.mucize meleğini veren Rabbim sağ salim kucağına almadıya nasip etsin tatlım.seni merak edicem canım

Allah razı olsun canımm benim, şimdi doktordan geldim çok şükür bir sorun yokmuş Oluş hanım göz yanılmasıdır dedi.
Rahatladım şükürler olsun.Ama bize bir süpriz yaptı Kızımız geliyor.

canım işte her söylenene hemen moralini bozma, doğmadan bilinemiyo, insan gözü işte yanılıyo..
maşallah prensesine

mervecımm tebbrık ederım darısı en kısa zamanda basıma ınsallah..

oy oy sayıların güzel maşallah, rabbim nasip eder de sağlıklı da çıkar inş.
dualarım seninle

hadi bakalım inş. 2 tane çıkarsa süper olur
ikizler çoğalıyor inş. darısı başına

Hadi bakalım ikizler yolda Ben de ikiz gibi hissediyorum

Hadi bakalım maşallah cnm ya,, insallah saglıklı haberlerinde gelir ,sonraaaaaa gelsin ikizler :))

merve,biraz arastırmıstım da transferden sonra tutunması için ananas ıyı gelıyormus aklında olsun.. ben boyle ota cope meraklıyım:))

say çok güzel. hadi bakalım bebişlere kavuşmana az kaldı.

selam inci. topikte güzel haberler var. sen nasılsın?

Kızlar gerçekten öyle mi hissediyorsunuz ikiz
Beni heyecanlandırdınızzz şimdiiiii
İkiz üçüz tekiz hiç farketmez kaç tane gelmek istiyorlarsa gelsinler
Canım feda onlara
valla bende hiç heyecan yoktu nedense

Hazade okuyumca yüreğim gümledi yemin ederim
Ama çok şükür bir sorun yokmuş canım benim
Prensesimiz geliyor desene

merve 02 ben de sana bakmak için girmiştim bu topiğe. ne durumdasın? pek kendınden bahsetmıyorsun. yanlış bılmıyorsam sen de Atasehır memorıaldasın nasıl gıdıyor tedavın ? doktorun kım? ben de orada tup bebek tedavısındeyım doktorum handan hanım carsamba gunu opu olacak nasıpse. sen de bıraz tedavınden ve gelısmelerden bahsedersen sevınırım? sevgıler

Mattika annen gelmiş ne güzel hoşgelmiş sefalar getirmiş
Anneciğinle hasret gider bol bol destek olur sana ne güzel
Öbürü ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…