- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.821
tahminim bu faktörün heterezigot canım. benim de böyleydi çünkü.
ama önemli bi faktör değil. homozigot olan hangisi, bendeki mthfr c677
pai olsa da olmasa da aynı tedavi uygulanıcak o yüzden önemli değil.
pıhtılaşmadan hiç korkma yeter ki sağlıklı embryo tutunsun, ben iğneye 9.haftada başladım, daha önceki düşükler 8.haftada oluyodu.
bir de protein c ve s bakıldı mı? B12 düşüklüğü olabilir özellikle mthfr faktöründeyse sorun.
bana uygulanan tedavi hamile kalmadan önce en az 3 ay folbiol, coraspin ve B12. hamile kalınca da iğne.
mthfr de sorun olanlarda folik asiti ve B12 yi sentezlemede güçlük yaşıyomuş vücut, bu yüzden folbiol kullanmam çok önemliydi.
pıhtılaşması olanların asla doğum konrtol ilacı kullanmaması lazımmış, ben kullanmıştım hatta birinde bırakınca hamile kalmıştım.
gördüğün gibi burdayım incimoğlumu çok sevdim çıkarmıcam göbüşümden
bugün annem gelicek az girersem merak etmeyin, bişey olursa size yazarım inş.
selam inci. oğlum idare ediyor. tabi ara sıra sıkıntıları oluyor ama çok mecbur kalmadıkça hastaneye götürmemeye kararlıyım. şimdi evde beraber vakit geçirdikçe hastanede kaldığı 8 ay için daha fazla üzülüyorum.
Allah razı olsun canımm benim, şimdi doktordan geldim çok şükür bir sorun yokmuş Oluş hanım göz yanılmasıdır dedi.
Rahatladım şükürler olsun.Ama bize bir süpriz yaptı Kızımız geliyor.
İnci pıhtılaşma mı çıkmış canım ya doktorun ne söyledi peki
Neyseki gebelikten önce araştırılıp bulundu
Bunun yüzünden kaç defa düşük yapıp bebeğini kaybedenler var
Allah esirgesin valla
merhaba inci ve diğer kızlar
buralardayım işte inci,ara sıra girip okuyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum
inci canım sen nasılsın?pıhtılaşma bende de çıkmıştı önemli bir şey değil sanırım,ama transferden sonra clexane iğneyi vurmak biraz can sıkıcı,ama boşver bebeğin için katlanacaksın artık...
tedavin ne zaman başlıyor?
yazacak bir şey bulamasam da hepinizi takip ediyorum kızlar,hep aklımdasınız
kendinize iyi bakın
Allah razı olsun canımm benim, şimdi doktordan geldim çok şükür bir sorun yokmuş Oluş hanım göz yanılmasıdır dedi.
Rahatladım şükürler olsun.Ama bize bir süpriz yaptı Kızımız geliyor.
Eki Görüntüle 510651 Eki Görüntüle 510652
Kızlar bunlar arkadaşımın ikizleri baksanıza Mavistfoto diye bir kadına çektirdi bayıldımmmm
Kızlar gerçekten öyle mi hissediyorsunuz ikiz
Beni heyecanlandırdınızzz şimdiiiii
İkiz üçüz tekiz hiç farketmez kaç tane gelmek istiyorlarsa gelsinler
Canım feda onlara
valla bende hiç heyecan yoktu nedense
akasya tedavin başlamadı mı henüz?
kendinize iyi bakın
Bendeki homozigot diğeri canım 98li birşeydi galiba. Protein c ve s için kan verdim ama sonuçlar çıkmadı henüz. B12'ye baktırmıştım, normaldi. Bakalım doktor ne diyecek.
Akasyam nasıl geçti randevun?
Yaa çok erken degilmi ,kuzuma süt kalmayacak şimdiden sütüm gelmeye başladı
bu arada ben hala doğurmadım :44::44:
Mattika iyisi mi sen paşayı moltive etMotive et ki gelsin. Mesela de ki sen doğunca şöyle şöyle olacak. heheheehe. Yoksa yerinden çok memnun. Gelmeye niyeti yok gibi.
sorma annem ne diller döküyo, sen gel el üstüne tutucaz iş yaptırmıcaz fln diye
içerde top oynar gibi tepinip duruyo, elbet vardır bi zamanı napalım bekliyoruz
18'ine kadar normal gelmezse sezeryan mı olacak canım ? :26:
hiç gelişme olmazsa bi iki gün daha bekleriz belki, suyu vs. normalse tabi.
açılma fln başlarsa suni sancı ile normali denicek dr.
salı sabah aç gel dedi, bakalım ne olcak.
buralardayım işte inci,ara sıra girip okuyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum
inci canım sen nasılsın?pıhtılaşma bende de çıkmıştı önemli bir şey değil sanırım,ama transferden sonra clexane iğneyi vurmak biraz can sıkıcı,ama boşver bebeğin için katlanacaksın artık...
tedavin ne zaman başlıyor?
selmacan tebrik ederim,gözün aydın,hamileymişsin,ne güzel...
hazade nin bebeği kızmış sanırım,sağlıkla gelsin de inşallah
mattika doğum için çok az kalmış,belki de ben bunları yazarken doğmuştur bile bebek:)
akasya tedavin başlamadı mı henüz?
delikız ın cinsiyetleri haftaya kesinleşecek sanırım,
kendinize iyi bakın
turkuaz hoşgeldin canım, yazacak bişeyim yok deme burda herşeyi yazıyoruz.
umutsuzluğu da umudu da paylaşıyoruz.
bu arada hala doğurmadım ben kızlar
Hazadem çok şükür. Allah'ım yaa bu doktorlar insanın kalbine indirecekler.Her gördüklerini hemen söylüyorlar Hadi gözümüz aydın. Mina aksiyonlu bir fıstık olacak. Sürprizleri sevecek demek. Yesin onu teyzesi
Oyy oyyy.. Acaba bizim de böyle olur mu... Ahh ahhhh
Evet şekerim. İkizler yola çıktı:13:Artık annesi de biraz heyecanlansın yani. Lütfen Mervişim benim heyecanımın birazını sen al bana senin sakinliğinden ver. Dengeleyelim kuzum..
Selam canım. Hoşgeldin. Arada yaz bize. Buraya yazarak da insan rahatlıyor.Benim tedavim kısmetse 21 eylül gibi başlayacak..
İncim selam canım ;
Randevu fena değildi. Pıhtılaşma olduğunu düşündüğüm bir sürü test verdi. Ama emin değilim. "Tekrarlayan gebelik kayıpları " yazıyor test listesinde. Birincil testler başlığı altında Homosisteim, Antikar, Lupus, Protein C, S,vs vs bir sürü test var. Altta da Trombofili paneli var. Bunların hepsi pıhtılaşma ile mi ilgili acaba:26: Trombofili pıhtılaşma ile ilgili ama diğerlerini neden verdi bilmiyorum. Pıhtılaşmayı yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Diğerlerini yaptırman şart dedi.
İncim sen hastaneden randevu mu aldın ? Nasıl verdin kanı ? Ücreti ne kadardı ? Valla ben de galiba orada yaptıracağım. Bu testler özelde pahalıdır diye düşünüyorum.
Bir de rahimde çökme var dediAma gözardı edeceğiz dedi.Hiç duyanınız var mı ? riski nedir ? neden olur ? Gözardı edeceğiz ama sonra başıma bela olmasın diye çok korkuyorum.
Yaa çok erken degilmi ,kuzuma süt kalmayacak şimdiden sütüm gelmeye başladı
İstanbulda'mısın hala ? Ya ben Üsküdar'a çok sık geliyorum. Kardeşim Çiçekçi'de oturuyor. Ben de o civarlarda ev bakıyorum hatta. Seninle görüşmeyi çok isterim. Ama rahatsız etmek de istemiyorum. Uygun olursan Üsküdar'a geldiğim bir gün öncesinde sana haber vereyim. Ahmet Arda'yı ziyaret edeyim
ya kızlar kafama takıldı ..
su pgt yontemınde nasıl fıyatlandırma yapıolar fısh yontemıne 150 dolar alıolarmıs da
dıgerıne galıba embrıyo basına 350 dolar dıye okudum
dıyelım kı saglıklı 4 tane embrıyo olustu her bırı ıcın mı alıolar yanı bu sıstem nasıl ılerlıyor benı aydınlatırsanız cok sevınıcem
tup bebege baslamadan once butun fıyatları cıkartmak ona gore butce hazırlamak ıstıorum
Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim
Bugün aradık hastaneyi yarın belli olacakmış transfer olup olmaayacagi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?