- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.201
Ben assolist
Hadi bakalım öle olsun Assolist hanım geç olsun güç olmasın senin oğlun olucak bak görr çok yaramaz olucak
Hepimiz dahil olucaz bu listeye inşallahhhayrı ayrı oluyunca bu kadar kalabalık hamile listesi oldugunu farketmemısım :):):)
hamıle kalmak ısteyenlerden cok hamıle var
Evet yapalım yapalım
Var mı yapmayı bilen?
Evet yapalım yapalım
Var mı yapmayı bilen?
Bana da yüzde 80 oğlan olacakmış gibi geliyorAnne babasına çekerse yaramazlığın y'sini bilmez
insallah cnmm:)) persembe arayacaklarmış,galiba durumlarını söyliyecekler,c.tesi de pgt sonucum gelecek..off sorma inci beni de heyacan bastı artık Allahıma dua ediyorum bu son olsun insallah diye..sen nasılsın ben sana o test sonuclarını cıkardım simdi yazıcam ama topiğe yetişemiyorum :))
cnm sagol ben ilk tedavimi şişlide yaptırdım,cumhur bey cok ılgılendi,morel verdi cokda basarılı bılıyorum,işte sadece fish takıntım oldu ya bu tedavide ondan..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık hep cnm..sen nasılsın göbiş buyumustur artık:))
cnm söyle yazıyor tam olarak:
PAI-1 4G-5G KARSISINDA DA sadece 4G/5G yazıyor benimkinde..sanırım seninkı boştu..
dr lar bunu okuyor ama acıklamadıkları için anlayamıyoruz tabi..
söyle bir acıklama buldum ama anlaması zor..PAI-1 4G-5G: Tek nükleotid delesyon/insersiyon (4G/5G) mutasyonudur. 4G delesyon mutasyonu sonucu Plasminojen Aktivatör İnhibitör 1 (PAI1) konsantrasyonunun artmasına bağlı olarak fibrinolitik aktivite bozulur ve trombotik olaylara yatkınlık artar.
Evet canım ya. Hala üzülürüm onun için. Allah'ım gönlüne göre versin inşaallah. Çok iyi bir insana benziyor.
Cok anlamlı ve acıklı bir hikaye cok üzüldüm görümcene cnm yaa(
kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben kaçıyorum,sanki transferim olacakmış gibi geliyor gidip hazırlanayım:))
hazırlanayım derken ailem olmadığı için burda transfer sonrası da kalkmamak için önceden difirizime sebzelerimi koymuştum biraz, birazdaha sebze ve balık alıp koyacagım,görüşmek üzereee iyiki varsınızz:)))hazade iyi haberlerini bekliyoruz insallah cnmmmm:))
kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben kaçıyorum,sanki transferim olacakmış gibi geliyor gidip hazırlanayım:))
hazırlanayım derken ailem olmadığı için burda transfer sonrası da kalkmamak için önceden difirizime sebzelerimi koymuştum biraz, birazdaha sebze ve balık alıp koyacagım,görüşmek üzereee iyiki varsınızz:)))hazade iyi haberlerini bekliyoruz insallah cnmmmm:))
Size doyum olmaz canlar
Ben bir markete gidip geleyim sonra da kitabıma devam edeyim.
Öpüyorum hepiniziKendinize iyi bakın, hamile olanlarımız ekstra kuzucuklarına iyi baksınlar
Ay ben ne diyim o küçük görümcene Allahdan ben görmedim canım çok üzüldüm gözlerim doldu Rabbim yardımcısı olsun diycek pek bişey yok
Allah Allah yaaaa sen nie en sonsun bakimmm
Doğuracakların listesini de yapalım
Mattika
Chnb
Delikız
Nazefsa
Hazade
Mattika
Chnb
Delikız
Nazefsa
Şifa
Hazade
çizelge yapalım mı dicem ama sizce?????
Bana da yüzde 80 oğlan olacakmış gibi geliyorAnne babasına çekerse yaramazlığın y'sini bilmez
sormayın kızlar doğursam da rahatlasak hep beraber.. ama inanıyorum ben az kaldı, belki bugün belki yarın
nazefsa geçmiş olsun..
ben annemle bişiler yapayım yine, bişey olursa size haber vermeden gitmem merak etmeyin e mi?
merak edilmek de çok güzel, allah razı olsun hepinizden..
Alıştım canım artık. Şimdi de acaba kalkınca alışabilecek miyim?
Akşam mı canım? Gör kızçeyi gel bakalım...
Boyat canım ben en son 2009 mayısta boyatmıştım:))
Hayırlı olsun canım...
Geçmiş olsun canım havalar değişti ya...
Canım prof. Dr. Cemil Akgül var tüp ve riskli gebelik dr si. Floransta ve ayrıca muayenehanesi var. diğer topikten bir arkadaşın da kimyasal oluyordu ona hamile kalıncaydı sanırım bağışıklıkla ilgili ayrıştırılmış beyaz kan verdirdi kızılayda oldu çocuğu. Araştır istersen...
Canım pıhtılaşma olunca da kalbi durabiliyor ona da baktır ve eşinle preferik kanda kromozom analizi yaptır sana fikir olur... hangi ildesin?
Canım önce senden haber var mı diye bakıyorum:)) bu gidişle bana yetişeceksin...
Hazade, ben de merak ettin nazefsa arasan canım...
Canım aradım hastaneyi 6 tane embriyom olmus,1 tanesi sınıfta kalmış,insallah saglıklı bulunsunda cnm heyecanla bekliyorum işte ...
cok geçmiş olsun tatlım,yediklerinle mi ilgili acaba?
canım ben şişliden cumhur beyle görüştüm bana ataşehir bize yaptırmıyor demişti...
Fishte 7-8 embriyoya bakıyorlar... 13, 18, 21 downa ve birkaç taneye daha...senin pgt yi kim yapacak? ben de ataşehirde yaptırmıştım ama volkan bey yapmıştı... volkan beye ulaşmak zor ve telde de anlatmıştım insan rahat soramıyor...
6 ay önce banada öyle demişlerdi ama artık değişmiş şişliye yada volkan bey'e gidiyormuş pgt için chnbciğim,gerçi ikisi de cok iyiler bu konuda..ben volkan bey olsun istedim cnm,daha önce görüşmüştük cok ilgilenmişti o zaman belki iyi zamanına denk geldim bilemiyorum ama ona cok güvendim..iyi geceler arkadaşlar. benim pek zamanım olmuyor yazmaya. bu gece oğlum uyuduktan sonra oturup okudum sayfaları.
Hava hakikaten kasvetli ama sen güle güle git prensesini görrr güzel haberlerinle gel inşallah hazadeciğim:))
SÜPERRRRRR,cok sevindim akasyacım hersey istediğin gibi olacak insallah cnm,şimdiden hayırlı olsun tedavin,insallah bebişine kavusacaksın dualrım senınle cnm:))
cok cok gecmiş olsun cnm,bol bol meyva yemeye calışş..
insallah canım ,inanıyorum seninde güzel haberlerini alacağız..
Sagolasın canım benm allah razı olsun,yerimden kalkamıyorum ki ateşte yaptı ,halsizlik desen diz boyu..
burdayım ..
hepinize teşekkürler
iyiyim çok şükür kasılmam sancım yok
yemek ve vc dışında uzanıyorum hep ayakta kalmıyorum
canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma
sağolasın amin inş
RABBİM inş. sağlıklı iki,zler de sana versin
sağolasın akide inş.
sağolasın merve inş.
evet chnbnin maşallahı var benim ilk kez başıma geldiği için tedirginim
inş. bi daha yaşamam
RABBİM kimseye yaşatmasın inş.
sağolasın hamet ALLAH RAZI OLSUN
İnş. sana da RABBİM sağlıklı bir kız bir erkek nasip eder
karnımda üst kısımda elime gelen bi şişkinlik var
bazen düz oluyor karnım bazeno şişlik daha belirgin oluyor neddir ne değildir bilmiyorum
kasılmalara kesilince bir skıntı yoktur ama doktoru arasammı acaba
doktor da gel bakayım görmeden bilemem diyecek muhtemelen o yüzden de aramıyorum ama
sence ne olabilir sen tecrübelisin
çok geçmiş olsun ama dikkatli ol soğuk şeyler yeme
ben özellikle dikkat ediyorum soğuk olayına
bi kere hasta oldukmu iileşmek zor çünkü ilaç alamıyorsun
inş. en kısa zamanda iileşirsin
bol ıhlamur ılık limonlu su iç
inş. hazadem inş
sağolasın chnb
bizim dışımızda herkes bi kız bi erkek diyordu biliyormusun
burda da hep bi kız bi erkek dediniz
RABBİM de nasip etti inş. sağlıkla doğarlar
evet içimizde en çok yatan sensin
sen tecrübelisin benim ilk tecrübem
inş. son olur
vajinal olanı pazartesi kendi doktoruma ölçtüreceğim
cumartesi de ayrıntılı ultrasonda ölçtüreceğim bakalım ikisinde de nasıl çıkacak
doktor bana haftada 1 pruluton iğne ve 3 günlük endol fitil verdi ve tabi bol su
zaten elevitin içinde magnezyum var
sordu vitamin kullanıyormusun diye elevit deyince bi daha yazmadı
sağolasın mattika
evet tekte de olabiliyor belli olmuyor ama ikiz olunca tabi daha muhtemel
artık bakalım doktor nasıl bir heyet verecek bilmiyorum ama bi süre evde olacağım sanırım
evet genartta yaptırdım
hepinizi okuyorum ama çok ilerlemişsiniz cevap veremiyorum
hepinizin haberini bekliyorum ayrı ayrı
RABBİM meleklermizi korusun ,tedavide olanların ,başlayacak olanların da emeklerini boşa çıkarmasın inş.
Canım valla bende çok kötüyüm ,ayakta duramıyorum..Sen bari dikkat et kendine..
Ayy acayip halsizlik yapıyor yaa bu hastalık..
Sen nasıl oldun asıl?
Kendine çok dikkat et,hiç bişey senden ve bebeklerinden önemli degil...
Kasılmalar için bence bi doktora git canım,bendede oluyor yaa bende takıyorum kafama.
Mattika olur öle kafana takma,çok sık olmadıgı sürece dedi.o yüzden biraz rahatladım.
Doğuracakların listesini de yapalım
Mattika
Chnb
Delikız
Nazefsa
Hazade
Ayy çok güzel olmuş bu liste valllaaaa teşekkür ederizzz
Bir an önce sizide görmek istiyoruz o listede
Allah yardımcın olsun cnm benimm dualarım seninlee dilerim tüm dileklerin gerçekleşir..
Bende 17:30 orda olucam İnşallah oluş hanım hayırlı haberler verir.
Chnb listeye bak hizaya geç
Vallahi senden iyi kayınvalidemi bulucam verdim gittiVerecek canım verecek... Gelince yaz kızımız nasılmış bak oğluma alacağım dünür olacağız seninle... istersen
Geçtim geçtim heyecanlandım
Evet canım biz de çok düşünüyoruz ekonomik imkan olsa kıbrısa bile razı donörle(
Kız mattika çekil önümden
ben bilmiyorum canım yazardık ne güzel...
sen öyle san bak beni gördün uslu uslu yatıyorum ne usluyum.Oğlum fırlama...
Vallahi senden iyi kayınvalidemi bulucam verdim gitti
Ah yawrum yaa ne olur sanki bilet bana çıksa görümceni alsam götürsemm ahh ahhhh bize çıkmazkii
Ay canım ne güzel dünür oluruz. Kızımız çok güzel bir kızdır annesi gibi. Abimiz yakışıklı bu oğlum da abiye çekerse yakışıklı olur:))
en önemlisi bu kadar sıkıntı çektik büyük adam olacak bebelerimiz...
Damadımın annesi güzel abisi güzel damadım hepsinden güzel olur :)))
Ay valahi bu kadar zorluk çek elin oğlu gelsin alsın vermem kızımı ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?