Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben kaçıyorum,sanki transferim olacakmış gibi geliyor gidip hazırlanayım:))
hazırlanayım derken ailem olmadığı için burda transfer sonrası da kalkmamak için önceden difirizime sebzelerimi koymuştum biraz, birazdaha sebze ve balık alıp koyacagım,görüşmek üzereee iyiki varsınızz:)))hazade iyi haberlerini bekliyoruz insallah cnmmmm:))

hadi hayırlısı canım:)) güzel olacak her şey...

aMİN CANIM BÜYÜDÜ büyüdü kocaman oldu Allah sizlere de nasip etsin de çatlamasın diye ne kullanayım diye gezin forum forum:))

canım bu değer pozitifse pıhtılaşmaya yatkınsın diyor bence...

Evet canım ya. Hala üzülürüm onun için. Allah'ım gönlüne göre versin inşaallah. Çok iyi bir insana benziyor.

Amin canım 5 görümcem var en iyisi ve uyumlusu o. çok temiz kalpli. ben olsam kardeşimi paralardım tek kelime etmiyor kalbini kırmıyor. melek gibi...

Cok anlamlı ve acıklı bir hikaye cok üzüldüm görümcene cnm yaa(

biz de üzülüyoruz canım...

Delikız canım benim sezgilerim kötüdür... Mantığımla hareket ederim. Dedim ki mantıklı olan farklı cinsiyet varsa embriyolarda farklı koymaktır. Eeee Volkan bey biliyor cinsiyeti ona göre farklı koymuştur 4 tane vardı sonuçta... Tamamen mantıksal tahmin benimki..

İlaçlar güzel. cumartesi ölçerler zaten. bence dr ni de bilgilendir haberdar olsun...

canım benim 2 çeşit olur kasılmam ya karnımın her yeri taş gibi olur ya da genelde göbek deliğimin sağı ya da solu tümsek gibi şişer taş gibi olur. O zaman sola dönüp ovalamadan su iç, fazla hissedersen toplamda 48 saai geçmeyecek şekilde 6 saat arayla endol al. Ama zorda kalırsan çünkü bebeğin suyunu azaltabilir... bana yasak mesela... eleviti her gün iç bpol su iç. ben wc sonrası vajinal temizliği yarım litre suya 6 damla kadar elma sirkesi koyuyorum sonra orayı duralamadan o suyla yıkıyorum enfeksiyon olmadım hiç... imkan varsa kızılcık komposu iç o da koruyormuş enfekiyona karşı tv de duydum ve memorialin dergisinde okudum. İlişki yasak biliyorsundur. o bölgeye ağda yapma. Aklıma gelen bunlar...

canım bunlar tedbir seni kaygılandırmak için yazmadım korkma listeyi görünce:))

Kolay gelsin canım. Ben de markete gideceğim de kalkamadım yerimden

Allah yardımcın olsun cnm benimm dualarım seninlee dilerim tüm dileklerin gerçekleşir..
Bende 17:30 orda olucam İnşallah oluş hanım hayırlı haberler verir.

Size doyum olmaz canlar
Ben bir markete gidip geleyim sonra da kitabıma devam edeyim.
Öpüyorum hepinizi Kendinize iyi bakın, hamile olanlarımız ekstra kuzucuklarına iyi baksınlar

Ay ben ne diyim o küçük görümcene Allahdan ben görmedim canım çok üzüldüm gözlerim doldu Rabbim yardımcısı olsun diycek pek bişey yok

Allah Allah yaaaa sen nie en sonsun bakimmm

Evet canım biz de çok düşünüyoruz ekonomik imkan olsa kıbrısa bile razı donörle(

Doğuracakların listesini de yapalım

Mattika
Chnb
Delikız
Nazefsa
Hazade

Mattika
Chnb
Delikız
Nazefsa
Şifa
Hazade

Kız mattika çekil önümden

çizelge yapalım mı dicem ama sizce?????

ben bilmiyorum canım yazardık ne güzel...

Bana da yüzde 80 oğlan olacakmış gibi geliyor Anne babasına çekerse yaramazlığın y'sini bilmez

sen öyle san bak beni gördün uslu uslu yatıyorum ne usluyum. Oğlum fırlama...

Sagol canımmm,az kaldı valla sen saat saymaya başla.
Bak görürsün,sen kendi sancınla dogum yapacaksın inşallahhhhhhhhhhh

Sagol canımm,yaa ilaçta kullanmıyorum ama çok kötüyüm..Bebege zararı olmaz deme?

Allah yardımcın olsun cnm benimm dualarım seninlee dilerim tüm dileklerin gerçekleşir..
Bende 17:30 orda olucam İnşallah oluş hanım hayırlı haberler verir.

Verecek canım verecek... Gelince yaz kızımız nasılmış bak oğluma alacağım dünür olacağız seninle... istersen

Chnb listeye bak hizaya geç

Geçtim geçtim heyecanlandım

Verecek canım verecek... Gelince yaz kızımız nasılmış bak oğluma alacağım dünür olacağız seninle... istersen
Geçtim geçtim heyecanlandım
Vallahi senden iyi kayınvalidemi bulucam verdim gitti

Ah yawrum yaa ne olur sanki bilet bana çıksa görümceni alsam götürsemm ahh ahhhh bize çıkmazkii

Vallahi senden iyi kayınvalidemi bulucam verdim gitti

Ah yawrum yaa ne olur sanki bilet bana çıksa görümceni alsam götürsemm ahh ahhhh bize çıkmazkii

Ay canım ne güzel dünür oluruz. Kızımız çok güzel bir kızdır annesi gibi. Abimiz yakışıklı bu oğlum da abiye çekerse yakışıklı olur:))

en önemlisi bu kadar sıkıntı çektik büyük adam olacak bebelerimiz...

Damadımın annesi güzel abisi güzel damadım hepsinden güzel olur :)))
Ay valahi bu kadar zorluk çek elin oğlu gelsin alsın vermem kızımı ağlarım

Damadımın annesi güzel abisi güzel damadım hepsinden güzel olur :)))
Ay valahi bu kadar zorluk çek elin oğlu gelsin alsın vermem kızımı ağlarım

Evet canım vermek zor olur. Gerçi şimdi erkek anaları da vermiş oluyor...

Kız Hazade benim eşim delirdi takmış 3. yü kız yaparız diyor ciddi ciddi ya...

Ben de sen doğuracaksan olur diyorum. Ama ciddi diyor. Ben diyorum doğuma başka yere gideyim pahalı. Oda diyor ya dikişi güzel alamazlar rahime zarar verirlerse ... 3. yü kız yaparız diyor...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…