Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar size bir şey anlatayım:

Ben 2003 te ilk düşüğümü yapıyorum tıp fakültesinde. Küçük görümcem bekar o zaman o yanımda refakatçiydi. Niye ağlıyorsun dedi bana? O zaman nişanlıydı dedi ki:

Ben evleneyim ablalarımın çocuğu olmazsa doğum yapıp isteyene vereceğim dedi. Ben de dedim öyle deme sakın, bak ben bu kan pıhtısına ağlıyorum veremezsin kimseye deme dedim. O da ablalarımdan mı sakınacağım deyip kızdı bana...

Evlendi. Geldiğinde gördün esmer görümcem vardı ya. Onun 2 düşüğü oldu kürtajda tüplerine zarar verdiler. 2 aşılama, 2 tüp denedi olmadı. Küçük görümcem ben sana 2. ÇOCUĞUMU doğum yapıp vereceğim dedi ona. Doğurdu 2. kız oldu. O zaman diğer görümcem çalışıyordu bebek de küçük emiyor 2 yaşından sonra çoğunlukla kızı teyzesinde durdu o baktı 2 yaşına dek tüm masraflarını büyüğü karşıladı. Onca senede tüp bebek denemedi kızı ona verecekler diye. Şu an 48-49 yaşında. Geçen sene küçük görümcem demez mi o kızı ben doğurdum ben emzirdim ablam ne yaptı ben veremeyeceğim kızımı. kIZI TEYZEYİ çok seviyor onu da kıskandı. Teyzesi çok güzel büyüttü kızı halbuki...

Ben de çok sinirlendim ben sana düşük yaparken dedim sakın deme veremezsin demiştim... Bunca yıl ablan senin yüzünden tedavi olmadı yaşı geçti dedim. Bu sene kardeşler arasında para topladık tüp bebek denettik maddiyatı bizler karşıladık. Ama olmadı. yaş geçti çünkü. Eşim ve ben geçen ay onu Arda beye götürdük var mı bir çare. kıbrısta başkasının yumurtası ve eşinin spermiyle olur dei(

Kızın bu sene okulu başladı ve küçük görümcem aldı kızını( büyük görümcem elinden bebeği alınmış çocuk gibi kalakaldı çok üzgün...

yani diyeceğim ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve sonuna dek deneyin...

Akasya canım 8 ekime kadar yeter de artar bile :) Allah'ın izniyle transferin gerçekleşirse 3-4 gün de evde dinlenmen için zaman dahi kalır.

Topiğin son hamilesi ben olayım benimle birlikte yeni bir sayfa açılsın inşaallah :)
Eşimle adaklarımız var bizim de. O günleri görürüz umarım.

Cnm, seninde ekim de güzel haberlerini alacağız.. Allahım bu sefer yuzunu guldurecek,saglıklı sıhhatlı uzun ömurlubir evlat nasip edecek sana insallah..

Cnm, seninde ekim de güzel haberlerini alacağız.. Allahım bu sefer yuzunu guldurecek,saglıklı sıhhatlı uzun ömurlubir evlat nasip edecek sana insallah..

Amin inşaallah akidem.
Bak şimdi aklıma geldi sıralamayı yaparken seni yazmamışım

Merve
Akide
Akasya
Laveque
Tuliprosa

Hadi 5 hamile haberi bekliyoruz inşaallah...

Sırada trkuaz, hamet ve ben varız

Topiğin son hamilesi ben olayım benimle birlikte yeni bir sayfa açılsın inşaallah :)
Eşimle adaklarımız var bizim de. O günleri görürüz umarım.
İnşallahhhhh Allahım dileklerimizi kabul etsin ne olur vallahi çok istiyorummm,
Allahın izniylee adaklarınızı kesersiniz incim inşallahhh

Dualarım herzaman seninle canım emin ol Rabbim bu kadar emeginin mükafatında sana sağlıklı bir paşa vericek bak gör ...
Vallahi 8 ekime kdr bence yeter ama transfer sonrası dinlenmen gerekicek az biraz cnm ...
Bana cevap vermesende olur kuzum ben, benim sana yazmadıgımı düşünürsün die söledim sadece:)
Ay Allahım çok heyecanlıyım ne olur bizm yüzümüyüzü güldür herkes pozitif alsınnn

Akasyacım,önce yazmıstım ama görmemişsindir dedim..Tedavine baslıyormussun cok ama cooook sevindim,içime de doğmustu bu ay olacagın:))hersey gönlunce olacak insallah,şimdiden hayırlısı olsun cnmm.Allah emeklerini boşa cıkarmasın tatlı bır bebişin olsun insallahhhhhh,dualarım senınle olucakk...

Cok anlamlı ve acıklı bir hikaye cok üzüldüm görümcene cnm yaa(

Ay ben ne diyim o küçük görümcene Allahdan ben görmedim canım çok üzüldüm gözlerim doldu Rabbim yardımcısı olsun diycek pek bişey yok
Amin inşaallah akidem.
Bak şimdi aklıma geldi sıralamayı yaparken seni yazmamışım

Merve
Akide
Akasya
Laveque
Tuliprosa

Hadi 5 hamile haberi bekliyoruz inşaallah...

Sırada trkuaz, hamet ve ben varız

Allah Allah yaaaa sen nie en sonsun bakimmm

hazade, nazefsa+, inci_tanesi+, chnb+, tuliprosa, aSeL_k, laveque+
Herks burda ne güzell kızlar eskisi gbi oldukk

kızlar 2 satte neler yazmıssınız böyle:):) gercekten eskisi gibi olduk , yetişemezdik ya eskiden konulara.
ve butun eskı kızlar da burada yine yeniden

asel merhaba ,

oncelıkle gecmıs olsun . umuyorum bır daha bu tur seyler yasamazsın.

sordugun sorulara ben de cevap vermek ıstıyorum ama yetısemıyorum kızların hızına.
yıne de yardımcı olabılecegım bır sey olursa elımden gelenı yaparım.

Istanbula geldıgımde ınsallah kızlarla bulusacagız.
sen de katılmak ıstersen aramıza sevınırız.

sağolasın amin inş
RABBİM inş. sağlıklı iki,zler de sana versin

sağolasın akide inş.

sağolasın merve inş.
evet chnbnin maşallahı var benim ilk kez başıma geldiği için tedirginim
inş. bi daha yaşamam
RABBİM kimseye yaşatmasın inş.

sağolasın hamet ALLAH RAZI OLSUN
İnş. sana da RABBİM sağlıklı bir kız bir erkek nasip eder

karnımda üst kısımda elime gelen bi şişkinlik var
bazen düz oluyor karnım bazeno şişlik daha belirgin oluyor neddir ne değildir bilmiyorum
kasılmalara kesilince bir skıntı yoktur ama doktoru arasammı acaba
doktor da gel bakayım görmeden bilemem diyecek muhtemelen o yüzden de aramıyorum ama
sence ne olabilir sen tecrübelisin

çok geçmiş olsun ama dikkatli ol soğuk şeyler yeme
ben özellikle dikkat ediyorum soğuk olayına
bi kere hasta oldukmu iileşmek zor çünkü ilaç alamıyorsun
inş. en kısa zamanda iileşirsin
bol ıhlamur ılık limonlu su iç

inş. hazadem inş

sağolasın chnb
bizim dışımızda herkes bi kız bi erkek diyordu biliyormusun
burda da hep bi kız bi erkek dediniz
RABBİM de nasip etti inş. sağlıkla doğarlar
evet içimizde en çok yatan sensin
sen tecrübelisin benim ilk tecrübem
inş. son olur
vajinal olanı pazartesi kendi doktoruma ölçtüreceğim
cumartesi de ayrıntılı ultrasonda ölçtüreceğim bakalım ikisinde de nasıl çıkacak
doktor bana haftada 1 pruluton iğne ve 3 günlük endol fitil verdi ve tabi bol su
zaten elevitin içinde magnezyum var
sordu vitamin kullanıyormusun diye elevit deyince bi daha yazmadı

sağolasın mattika
evet tekte de olabiliyor belli olmuyor ama ikiz olunca tabi daha muhtemel

artık bakalım doktor nasıl bir heyet verecek bilmiyorum ama bi süre evde olacağım sanırım

evet genartta yaptırdım

hepinizi okuyorum ama çok ilerlemişsiniz cevap veremiyorum
hepinizin haberini bekliyorum ayrı ayrı
RABBİM meleklermizi korusun ,tedavide olanların ,başlayacak olanların da emeklerini boşa çıkarmasın inş.[/QUOTE]

aman iyi ol lütfen. biz iyi olmayan haber istemiyoruz artık.
normal gebeler gibi olalım hepimiz.
tasasız, dusuncesız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…