Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayırlı haberler inş.
Acele etme canım, ne zaman müsait olursan.

Canım benimde aklımda delikız,büyük bi ihtimal dinleniyordur izinli yaa.Girmesse ben ararım haber veririm size.
Mattika nerde acaba bende meraklandım

Delikız kuzumm nerelrdesin inşallah sorun yoktur merak ediyoruz seniiii:18:

Mattikaaa neredesin, ses ver

Kızlar delikızla görüşeniniz var mı?
burdayım ..
hepinize teşekkürler
iyiyim çok şükür kasılmam sancım yok
yemek ve vc dışında uzanıyorum hep ayakta kalmıyorum
canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma[/QUOTE]

sağolasın amin inş
RABBİM inş. sağlıklı iki,zler de sana versin

Cok gecmiş olsun delikız,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..
sağolasın akide inş.
DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo
sağolasın merve inş.
evet chnbnin maşallahı var benim ilk kez başıma geldiği için tedirginim
inş. bi daha yaşamam
RABBİM kimseye yaşatmasın inş.
sağolasın hamet ALLAH RAZI OLSUN
İnş. sana da RABBİM sağlıklı bir kız bir erkek nasip eder

Canım bebekte taş gibi sert olmaz. benim sağ ya da sol sanki yumru oluyordu dediğin gibi sanki kafası. karnımın şekli değişiyordu . nette kasılma rarifi var dur bulayım...
karnımda üst kısımda elime gelen bi şişkinlik var
bazen düz oluyor karnım bazeno şişlik daha belirgin oluyor neddir ne değildir bilmiyorum
kasılmalara kesilince bir skıntı yoktur ama doktoru arasammı acaba
doktor da gel bakayım görmeden bilemem diyecek muhtemelen o yüzden de aramıyorum ama
sence ne olabilir sen tecrübelisin
Aklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim ...
çok geçmiş olsun ama dikkatli ol soğuk şeyler yeme
ben özellikle dikkat ediyorum soğuk olayına
bi kere hasta oldukmu iileşmek zor çünkü ilaç alamıyorsun
inş. en kısa zamanda iileşirsin
bol ıhlamur ılık limonlu su iç

inş. hazadem inş
sağolasın chnb
bizim dışımızda herkes bi kız bi erkek diyordu biliyormusun
burda da hep bi kız bi erkek dediniz
RABBİM de nasip etti inş. sağlıkla doğarlar
evet içimizde en çok yatan sensin
sen tecrübelisin benim ilk tecrübem
inş. son olur
vajinal olanı pazartesi kendi doktoruma ölçtüreceğim
cumartesi de ayrıntılı ultrasonda ölçtüreceğim bakalım ikisinde de nasıl çıkacak
doktor bana haftada 1 pruluton iğne ve 3 günlük endol fitil verdi ve tabi bol su
zaten elevitin içinde magnezyum var
sordu vitamin kullanıyormusun diye elevit deyince bi daha yazmadı

sağolasın mattika
evet tekte de olabiliyor belli olmuyor ama ikiz olunca tabi daha muhtemel

artık bakalım doktor nasıl bir heyet verecek bilmiyorum ama bi süre evde olacağım sanırım

evet genartta yaptırdım

hepinizi okuyorum ama çok ilerlemişsiniz cevap veremiyorum
hepinizin haberini bekliyorum ayrı ayrı
RABBİM meleklermizi korusun ,tedavide olanların ,başlayacak olanların da emeklerini boşa çıkarmasın inş.

cnm sagol ben ilk tedavimi şişlide yaptırdım,cumhur bey cok ılgılendi,morel verdi cokda basarılı bılıyorum,işte sadece fish takıntım oldu ya bu tedavide ondan..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık hep cnm..sen nasılsın göbiş buyumustur artık:))

Cnm cok gecmiş olsun,acın cok taze Allah sabırlar versin..gittiğin bir dr var mı bilemiyorum ama pgt ye gerek var mı dıye genetık testlerin yapılması gerekiyor yani sebebinin bulunması...pgt için de biz buradaki arkadaslar genelde memorıal tercih ediyoruz ..

canım sanki yeni başlamış gibi şaşkın tavuk durumundayım neye uğradığımı şaşırdım şimdi nereden başlayacağımı bilmiyorum . Sizin topiğinizi takip eiyordum aklıma geldi belki ben de de sorun vardır diye . İnci tanesi zeynep kamilde yaptırmış bana bilgi verdi şimdi en kısa zamanda gideceğim yaptıracağım eğer sorun varsa bende sizin gittiğiniz yere giderim o zaman . Allah herkesten razı olsun

delikız tekrar gecmiş olsun , insallah rahat gecsin hamişliğin cnm..

incicim,ben bu testlere baktım simdi benimkilerde B FİBRİNOJEN 455 G A ve mthfr a1298c heterozigotmus cnm ben homozigot sanmıştım,anlamadığım bidolu sey var buırada ama senin sordugun PAI-1 4G5G YDİ sanırım onda da 4G5G yazıyor...banada bu sonuçlara bakıp hamile kalınca heparin olucaksın demişti bir riskli gebelik doktoru..gerci ben razıyım keske o gunleri görebilsem de bol bol iğnem olsun:))

ilk basta öyle oluyor insan, insallah testlerinde önemli birsey cıkmaz bidahakı sefere bebişine kavusursun cnm..

Ben de B FİBRİNOJEN 455 G A böyle bir şey yok canım. 1298 bende homozigot. Evet PAI sormuştum. Test isminde PAI-1 4G/5G yazıyor. Kafam karıştı :26: PAI'nın karşısında sonuç yazmıyor mu?

Bende çok memnundum nalise hemşireden ama cem bey 2 küratjım olmasına ragmen benden kromozom analizi istemedi 1, denemedeki tüp bebegim boşa gitti 2 .deneyeme geçicektikki ben yaptım koromozom testimi ve 2, ve 3 tedavimde pgt yapıldı sonuç yine hüsrandı ama cem beyin kromozom sorunumu bulması gerekirdi die düşündüm sürekli.ama hakikaten ilgililer şimdi yine yeditepeye gidiyorum Oluş APİ ye gidiyorum kendisine hayranım çok sewiyorumm gerçekten.
Canım sen önce zeynep kamilde testlerini bir yap allahın izniyle bakalım sonuçlara göre yön verirsin kendine.
Eksiklerimiz de gelse süper olacak
Gelicekler biliyorum :)))
Akşam mı canım? Gör kızçeyi gel bakalım...
Hazade, ben de merak ettin nazefsa arasan canım...
Ewet cnm akşam saat 17:30 da randevum İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Paşamız nasıl canım iyimii

Hava hakikaten kasvetli ama sen güle güle git prensesini görrr güzel haberlerinle gel inşallah hazadeciğim:))

İnşallah canım onu görmeyi çok istiyorum insan görmeyince özlüyor

Hituci sayfaların arasında kayboldu ve gitti sanırım Çenemiz düştü bu aralar
Ay düşsün bişey olmaz tedaviler başladı çok şükür sıra sana geldi allahın izniyle pozitifi bir görün vallahi sadaka vericem birinee

inş. hazadem inş

sağolasın chnb
bizim dışımızda herkes bi kız bi erkek diyordu biliyormusun
burda da hep bi kız bi erkek dediniz
RABBİM de nasip etti inş. sağlıkla doğarlar
evet içimizde en çok yatan sensin
sen tecrübelisin benim ilk tecrübem
inş. son olur
vajinal olanı pazartesi kendi doktoruma ölçtüreceğim
cumartesi de ayrıntılı ultrasonda ölçtüreceğim bakalım ikisinde de nasıl çıkacak
doktor bana haftada 1 pruluton iğne ve 3 günlük endol fitil verdi ve tabi bol su
zaten elevitin içinde magnezyum var
sordu vitamin kullanıyormusun diye elevit deyince bi daha yazmadı [/QUOTE]

Aman cnm dikkat et kendinee bende hep dedim biliosun bir kız bir erkek diee

Ay düşsün bişey olmaz tedaviler başladı çok şükür sıra sana geldi allahın izniyle pozitifi bir görün vallahi sadaka vericem birinee

Topiğin son hamilesi ben olayım benimle birlikte yeni bir sayfa açılsın inşaallah :)
Eşimle adaklarımız var bizim de. O günleri görürüz umarım.

Ben de B FİBRİNOJEN 455 G A böyle bir şey yok canım. 1298 bende homozigot. Evet PAI sormuştum. Test isminde PAI-1 4G/5G yazıyor. Kafam karıştı :26: PAI'nın karşısında sonuç yazmıyor mu?
cnm söyle yazıyor tam olarak:
PAI-1 4G-5G KARSISINDA DA sadece 4G/5G yazıyor benimkinde..sanırım seninkı boştu..

dr lar bunu okuyor ama acıklamadıkları için anlayamıyoruz tabi..
söyle bir acıklama buldum ama anlaması zor..PAI-1 4G-5G: Tek nükleotid delesyon/insersiyon (4G/5G) mutasyonudur. 4G delesyon mutasyonu sonucu Plasminojen Aktivatör İnhibitör 1 (PAI1) konsantrasyonunun artmasına bağlı olarak fibrinolitik aktivite bozulur ve trombotik olaylara yatkınlık artar.

Hazademmmm birtanem şimdi gördüm yazdığını. Canım arkadaşım benim. Topik çok yoğun. İşyeride öyle. Sayfanın sonunu okumamışım. Çok sağolasın. Dualarını bekliyorum canım ... Allah bin kere razı olsun sizlerden..

Akasyam oh izni de almışsın Kafan da rahat olur. Tedavi sonuna kadar izinli misin?

laveque çok ilginçmiş Şimdi gittiğinde bir daha söyle bakalım ne denecek?

8 Ekime kadar izinliyim canım. Yeter mi sizce ? :26:

Akasyamm benim yorumumu görmedin (43:

Bebeğim senin de İncimin de yukarıdaki mesajını görmemişim Topik hızlı sayfalar kayıp gitmiş Yoksa tatlım mümkün mü sana cevap vermemem. Yerim ben seni. Kaprisli annecik

Aynen canım. Buluşalım valla. Moral olur hepimize

doğurmadığım bir günden daha selam..
topikte baya hareket var, bereketli bi topik olucaz inş yakında.
akasya hayırlı olsun canım başlıyosun tedaviye sonunda..

İnşallah canım. Paşamız da gelecek yakında Valla topik şenlendi. Umarım hep böyle şen oluruz. Mattika bebiş doğarken aklına gelirse bize dua et olur mu

Yok benim sonuç raporumda PAI'ya dair bir şey yok. Neyse artık doktora gidince göstereceğim. Sağol canım, hakkını helal et. Zahmet verdim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…