- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.161
insallah cnmm:)) persembe arayacaklarmış,galiba durumlarını söyliyecekler,c.tesi de pgt sonucum gelecek..off sorma inci beni de heyacan bastı artık Allahıma dua ediyorum bu son olsun insallah diye..sen nasılsın ben sana o test sonuclarını cıkardım simdi yazıcam ama topiğe yetişemiyorum :))
Canım benimde aklımda delikız,büyük bi ihtimal dinleniyordur izinli yaa.Girmesse ben ararım haber veririm size.
Mattika nerde acaba bende meraklandım
Delikız kuzumm nerelrdesin inşallah sorun yoktur merak ediyoruz seniiii:18:
burdayım ..Mattikaaa neredesin, ses ver
Kızlar delikızla görüşeniniz var mı?
sağolasın amin inşdelikız geçmiş olsun. kendine dikkat et. bende iki embriyo istiyorum ama hemde korkuyorum. ben oğlum için hastanedeyken bir kadın üçüz doğurmuştu. normal olmuş. sadece bebeklerinden biri bir gece yoğun bakımda yattı. ertesi gün bebeklerini alıp gitti. inşallah allahın izniyle sende sağlıkla doğuacaksın bebeklerini.
....
sağolasın akide inş.Cok gecmiş olsun delikız,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..
sağolasın merve inş.DeliKiz CANIM gecmis olsun korkma birşeyi olmaz bu tur seyleri her hamile yaşayabiliyor Hele de ikiz seninkiler
CHnb ye baksana garibim Kac aydır yatiyo
sağolasın hamet ALLAH RAZI OLSUNs.a dün gece bayagi yazdim gitmedi silindi sinir oldum yattimözür canlarim
yeni gelenarkadaslar var hos gelmisler insallah kucaklari kucaklarimiz saglikli hayirli bebelerle dolar
beni soran HAZADEM INCIM AKASYAM NESRINIM vallah isimleriaklima grelmiyo simdi heminize cok tesekkür ederim ne hosmus merak edilip aranmak ALLAH hepinizden razi olsun
DELIKIZyeminle dünaklima geldin ama izinlidir v.s gibi düsündüm derdin varmisda haberim yok gecmis olsun yar dinlen en önemlisi onlarsimdi.bi kizin bi oglunun olcagini söylemistim kendimede icimden böyle gectigini demistim sana tuttu bana tuttmadi ALLAHIM dan kendim icin ümidimi kesmiyorum yine
nesrinim normal yolla deniyom ama aklima getirmemeye calisiyom cünkü her beraberlik görev gibi geliyodu ve kasiyodum kendimi hatta esimden bile uzaklastiriyodu beni yeni evlendigimiz günlerei yasamaya calisiyom töbe töbe delimiyim ne
karnımda üst kısımda elime gelen bi şişkinlik varCanım bebekte taş gibi sert olmaz. benim sağ ya da sol sanki yumru oluyordu dediğin gibi sanki kafası. karnımın şekli değişiyordu . nette kasılma rarifi var dur bulayım...
çok geçmiş olsun ama dikkatli ol soğuk şeyler yemeAklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim ...
inş. hazadem inşAman Allahımm çok ama çoook sewindim inşallah bu defa hepimizin duasıyla iyi olucakk bak gelince kesin görüşelim olurmu canımm
Hiç ağlama cnm ben inanıorumki hiçççç bişey olmuycak Allahın izniyle herşey yolunda gidicek ben inanıyorum
sağolasın chnbGeçmiş olsun delikız. Çok yorma kendini canım ev filan derken yoruldun...
Bebekler ben demiştim bir kız bir erkek diye:))Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.
7. haftadan beri yatan biri olarak çok zor ama sonu güzel olsun katlanıyor insan...
nazefsaya katılıyorum ikiz gebelik riskli gebelik . kesinlikle riskli gebelik dr sine gitmelisin. Allah korusun ben her zaman önce en kötüsününe göre ayarlarım kendimi acil bir durumda kritik kararlarla mucize yaratmalı. Mesela Arda bey 25 haftalık ayağı çıkan 3 üçüz bebeklerin ayağını itip dikmişti doğsa da yaşamazdı risk aldı tuttu. Allah korusun böyle olcak değil ama bir sıkıntı olursa dr n cesur olmalı...
canım vajinal olan rahim ağzı ölçümü asıl doğru olandır benim dr m perinatolog ve 15 günde bir gidiyorum her seferinde vajinal ölçüyor dün de baktı vajinal 2 cm...
bu arada erken doğum olmasın diye haftada 1 proluton iğne, kasılma varsa endol ayrıca nidilat prepar, mağezyum veren dr ler de var. ilaç verdi mi?
?
sağolasın mattikadelikız çok geçmiş olsun, maşallah bi oğlan bi kız olduğu da kesinleşmiş, sağlıkla zamanında gelirler inş, sen yeter ki önlemini al.
tek gebeliklerde bile hep raporla geçiriyo insanlar sen heyet al evde dinlen.
laveque tedavi kararına sevindim canım, inş sonu güzel olucak..
akasya senin bu tedavinin başlama süreci çok sancılı oldu ve oluyor. ama inş sonu güzel olucak. sıkıntıları baştan çekiyosun, sonradan çekmiceksin allahın izniyle.
incim merak ettiriyorum hep sizi ama doğurmadım hala:26:
doktor dusunmedım canım hiç. Bilmem , yine Aynur Hanim olabilir. Aet olup arayınca artık istediğim dr yoksa da kim denk gelirse.
sagol Suskunadacım ,insallah .
dogurmus mu??
DELIKIZ SEN GENARTTA YAPMISTIN DI MI TEDAVINI?
BEN DE ONLARA GECEN HAFTA MAIL ATTIM AMA CEVAP YAZMADILAR.
FIYAT SORDUM, 24 SURE VAR MI DIYE SORDUM VE DIS TAKIP YAPILABILIYOR MU DIYE SORDUM CEVAP GELMEYINCE BEN DE MEMORIALDA KARAR KILDIM YINE.
cnm sagol ben ilk tedavimi şişlide yaptırdım,cumhur bey cok ılgılendi,morel verdi cokda basarılı bılıyorum,işte sadece fish takıntım oldu ya bu tedavide ondan..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık hep cnm..sen nasılsın göbiş buyumustur artık:))Anladım canım. Bu arada ben memorial Ataşehirde muayene oluyorum ya hala. hep laf açılınca Arda beye cumhur beyi övüyorum ve ona ne kadar güvendiğimi vurguluyorum. cumhur bey de çok iyi sakın içini karartma...
inci tnaesi sana özel mesaj attım canım . Yardımların için çok teşekkür ederim .
Merhaba Herkese kılzar ,
12 yıllık evliyim . 2 kez tüp bebek denemem oldu . 1. denemem baştan negatifti 2. denemem pozitif fakat 11. hafta bebeğimin kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum bebeğimi aldılar(
maddi olarak çok yıprandığım için kürtajı devlet hastanesinde yaptırmak zorun da kaldım . ama blinçsiz olduğumuz için bebek için genetik merkezi daha önceden ayarlamamız gerekiyormuş onu yapamadık . yanlızca patalojiye gönderdiler onda da kalbi neden durduğu belli olur mu bilmiyorum . daha çok yeniyim dinlenme süreci olacak önümde fakat ben şimdiden kendime bir yol çizmek istiyorum . böyle ortada hiç bir şey yapmadan içimdeki acı hafiflemiyor . PGT yöntemi ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz bir yer varmı . bu yöntem sadece genetiği bozuk olanlaramı yapılıyor bir de fiyatlarla ilgili olarak bana bilgi verebilir misiniz rica etsem((
Cnm cok gecmiş olsun,acın cok taze Allah sabırlar versin..gittiğin bir dr var mı bilemiyorum ama pgt ye gerek var mı dıye genetık testlerin yapılması gerekiyor yani sebebinin bulunması...pgt için de biz buradaki arkadaslar genelde memorıal tercih ediyoruz ..
ilk basta öyle oluyor insan, insallah testlerinde önemli birsey cıkmaz bidahakı sefere bebişine kavusursun cnm..canım sanki yeni başlamış gibi şaşkın tavuk durumundayım neye uğradığımı şaşırdım şimdi nereden başlayacağımı bilmiyorum . Sizin topiğinizi takip eiyordum aklıma geldi belki ben de de sorun vardır diye . İnci tanesi zeynep kamilde yaptırmış bana bilgi verdi şimdi en kısa zamanda gideceğim yaptıracağım eğer sorun varsa bende sizin gittiğiniz yere giderim o zaman . Allah herkesten razı olsun
delikız tekrar gecmiş olsun , insallah rahat gecsin hamişliğin cnm..
incicim,ben bu testlere baktım simdi benimkilerde B FİBRİNOJEN 455 G A ve mthfr a1298c heterozigotmus cnm ben homozigot sanmıştım,anlamadığım bidolu sey var buırada ama senin sordugun PAI-1 4G5G YDİ sanırım onda da 4G5G yazıyor...banada bu sonuçlara bakıp hamile kalınca heparin olucaksın demişti bir riskli gebelik doktoru..gerci ben razıyım keske o gunleri görebilsem de bol bol iğnem olsun:))
Bende çok memnundum nalise hemşireden ama cem bey 2 küratjım olmasına ragmen benden kromozom analizi istemedi 1, denemedeki tüp bebegim boşa gitti 2 .deneyeme geçicektikki ben yaptım koromozom testimi ve 2, ve 3 tedavimde pgt yapıldı sonuç yine hüsrandı ama cem beyin kromozom sorunumu bulması gerekirdi die düşündüm sürekli.ama hakikaten ilgililer şimdi yine yeditepeye gidiyorum Oluş APİ ye gidiyorum kendisine hayranım çok sewiyorumm gerçekten.Cem beyden çok memnun kaldım ekibi çok iligiliydi ama cumartesi bebeğin kalbi durmuş pazartesi gel dedi bana . gücüm yetmediği için oraya gidemedim . zeynep kamilde yaptırdım kürtajımı ama beni hiç aramadılar ona üzüldüm biraz . orada isteselerdi bu tahliller çok pahalı olurdu sende yaptırdığın için bilirsin . maddi olarak çok yıprandık Yeditepe de ama memnun kalmıştım . Acaba Zeynep kamilin doktorlarının özeline gitsem bana hastanede yardımcı olurlar mı ki ? sen bu denemeni nerde yaptırdın canım Allah inşl kucağındada göstersin bebeğini sağlıklı bir ömür nasip etsin size .
Gelicekler biliyorum :)))Eksiklerimiz de gelse süper olacak
Ewet cnm akşam saat 17:30 da randevum İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Paşamız nasıl canım iyimiiAkşam mı canım? Gör kızçeyi gel bakalım...
Hazade, ben de merak ettin nazefsa arasan canım...
Hava hakikaten kasvetli ama sen güle güle git prensesini görrr güzel haberlerinle gel inşallah hazadeciğim:))
Ay düşsün bişey olmaz tedaviler başladı çok şükür sıra sana geldi allahın izniyle pozitifi bir görün vallahi sadaka vericem birineeHituci sayfaların arasında kayboldu ve gitti sanırımÇenemiz düştü bu aralar
burdayım ..
hepinize teşekkürler
iyiyim çok şükür kasılmam sancım yok
yemek ve vc dışında uzanıyorum hep ayakta kalmıyorum
canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma
Ay düşsün bişey olmaz tedaviler başladı çok şükür sıra sana geldi allahın izniyle pozitifi bir görün vallahi sadaka vericem birinee
cnm söyle yazıyor tam olarak:Ben de B FİBRİNOJEN 455 G A böyle bir şey yok canım. 1298 bende homozigot. Evet PAI sormuştum. Test isminde PAI-1 4G/5G yazıyor. Kafam karıştı :26: PAI'nın karşısında sonuç yazmıyor mu?
Hadi hayırlısı cnm inşallahhh 1 senede yapıcagın son boya olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...
Ewet baen görüorum seni yazmıosun :)
Ewet cnm bugün randevum var bakalım n diycek... Ewet teyzesi prensesimiz gelio ..
Allahım sanada inşallahhhh iki tane prenses verir canım benimm
Allahımm sana şükür Akasyamda yazdı yaa başlıyorum diee inşallah bir ay sonrada HAMİLEYİMMM kızlar diye yazıcaksın dualarım seninle canım arkadaşımmm
Vahh vahhh aman cnm beee dikkat etsene kendinee ilaçda alamazsınn ıhlamur felan iç bari terle geçmiş olsunn
Akasyam oh izni de almışsınKafan da rahat olur. Tedavi sonuna kadar izinli misin?
laveque çok ilginçmişŞimdi gittiğinde bir daha söyle bakalım ne denecek?
Akasyamm benim yorumumu görmedin( 43:
gecıkmezse regl 26sı orada olurum ama o gece kalır ertesı gun donerız
sonra da artık belkı bır kac takıp Izmırde olur sonra son 4-5 gun gelırız.
onu doktorla konusacagım
ama bu sefer bulusalım be kızlar
fırsat bu fırsat valla
doğurmadığım bir günden dahaselam..
topikte baya hareket var, bereketli bi topik olucaz inş yakında.
akasya hayırlı olsun canım başlıyosun tedaviye sonunda..
cnm söyle yazıyor tam olarak:
PAI-1 4G-5G KARSISINDA DA sadece 4G/5G yazıyor benimkinde..sanırım seninkı boştu..
dr lar bunu okuyor ama acıklamadıkları için anlayamıyoruz tabi..
söyle bir acıklama buldum ama anlaması zor..PAI-1 4G-5G: Tek nükleotid delesyon/insersiyon (4G/5G) mutasyonudur. 4G delesyon mutasyonu sonucu Plasminojen Aktivatör İnhibitör 1 (PAI1) konsantrasyonunun artmasına bağlı olarak fibrinolitik aktivite bozulur ve trombotik olaylara yatkınlık artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?