- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.381
günaydın herkese....
hazadeciğimellerine sağlık tablo çok güzel olmuş. prensesin iyi olmasına sevindim.
delikız doğum günün kutlu olsun.
Ne demek canım hepimize ugur getirsin inşallahhh
Eklemezmiyim kuzum ekledim bileee
:118::118::118::118::118:
Mutlu yıllar cnmmm iki bıdıgınla seneye sağlıkla huzurla kutlarsın dogum günün inşallahhh
Ay nesrin abla alemsin hee
Bende bu aralar hep bebegi odasını görüyorum sıyırdık iyice vallahii
Allahım yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm zor ewet ama ewlatlarımız bakmak zorundayız
İnşallah seneye oğlunun resmine bakıp bakıp bu günleri hatırlıyacaksın cnm incimmm
Akasyam bak yeditepede benim ilaçarımı 1,850 fiyat verdiler benim Optimumun orda tanıdıgım bir eczane var bana 1,300 verdi ve 6 taksitle bence hastaneden alma reçeteyi bana faksla ben o eczaneden sorayım emin ol daha ucuza alırız.
Ewet az kaldı Allahım sağlıkla huzurla yawrularınızı kucagınıza alın inşallahhh
Bulunucak bakk gör dondurucaz bileeeee
İnşallah cnm inşallahhhhh
Aminn teyzem deeydin ikizler bambaşka yaaa Rabbim sağlıkla versinn
Ay bende vallahiii
Rica ederim canım ne demekkk ...
Bende iyi haberlerle geldim cnm çok şükür Oluş hanım bir sorun yok dedi
Ya bayılıorum Oluş hanıma bebegi gösterdi ama böle korkunç gözüktü ayy Oluş hanım çok korkunç dedim Oluş hanım dioki kızım bunlar sana ne diooo sen üzülme sen prenses gibi olucaksın dio
Yani ne bilim çok içten bir kadın çok yakınn
tabi bütün herşey yapıldı pıhtılaşma var işte rahimde perde vardı alındı iğne kullandım yinede düşük olunca bi doktor pgt dedi ama kromozomlarda sorun yok dedim olsun dedi buda öyle ha deyince yapılcak iş değil çok pahalı biliyosunuz bide sonuçta tüp bebek tutmama ihtimalide var ama doktor kafamı karıştırdı başka bi doktora sormak en iyisi tşk ederim cvp için
canım çok sevindim haberlere. Gerçekten çirkin oluyorlar o dönemde kafaları yamuk yumuk oluyor...Eşim korkuyordu.... Özellikle renkli resimden...
Hazade kuzum 35 yaşındayım ben:))
Lave beni beğenmiyor musun? Prof cemil akgül kimyasalları olan bir arkadaşa kızılaydan ayrıştırılmış kan uyguladığını yazdıydım gördün mü?
Kızlar yarın görümcemin transferi olacak.16 tane yumurta toplanmış,12 si döllenmiş.bugün pgtden bakalım kaçtane saglıklı çıkacak.
Bu arada herkesciklere günaydınnnnnnn!!!
Ben hala hastayım bogazlarım agrıyor,iyice karnımda şiştiNefes almakta zorluk çekiyorummmm
Bigün karnımın fotografını çekip göndericem
Kızlar yarın görümcemin transferi olacak.16 tane yumurta toplanmış,12 si döllenmiş.bugün pgtden bakalım kaçtane saglıklı çıkacak.
Ben hala hastayım bogazlarım agrıyor,iyice karnımda şiştiNefes almakta zorluk çekiyorummmm
hadi hayırlısıKızlar yarın görümcemin transferi olacak.16 tane yumurta toplanmış,12 si döllenmiş.bugün pgtden bakalım kaçtane saglıklı çıkacak.
Delikiz iyisin saniyorum, cok sevindim. Hep iyi ol insallah.
iyiyim çok şükür laveg.mutlu yıllar Delikız.
Hersey gonlunce olsun yeni yasinda.
ne guzeldir 30 yas !!! Kiymetini bil !
sağolasın hazademNe demek canım hepimize ugur getirsin inşallahhh
Eklemezmiyim kuzum ekledim bileee
:118::118::118::118::118:
Mutlu yıllar cnmmm iki bıdıgınla seneye sağlıkla huzurla kutlarsın dogum günün inşallahhh
Bende iyi haberlerle geldim cnm çok şükür Oluş hanım bir sorun yok dedi
Ya bayılıorum Oluş hanıma bebegi gösterdi ama böle korkunç gözüktü ayy Oluş hanım çok korkunç dedim Oluş hanım dioki kızım bunlar sana ne diooo sen üzülme sen prenses gibi olucaksın dio
Yani ne bilim çok içten bir kadın çok yakınn
delikız doğum günün kutlu olsun.
ALLAH KORUSUNEvet biz haberleri çok izliyoruz eşimle hatta yetmiyo bide gece tekrarlarını izliyoruz
Eşimin zoruyla tabi
Hani eşimin mesleği dolayısıylada bazen aklıma gelmiyo değil
Bu arada polisleri hedef aldılar ya allah korusun
O yüzden görüyorum galiba
ay benimkiler sağlıkla doğsunlar da her önüne gelen sevsin yeterki ne mutlu olurumBazı anneler öyle valla kıskanıyorlar galiba yavrularını
Halbuki yiyecek halimiz yok yaa
inş. merve inş.ALLAHsöyletiyordurLeblebi yiyorum ikizlerin canı leblebi çekmiş
sağaolasın inci amin inş. cümlemizeAmma kaynamış burası
Delikız doğum günün kutlu olsun. Allah yavrularınla, eşinle geçireceğin huzurlu, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin inşaallah...
aminnnnn nazım hep beraber inş.Canımmmmmmm dogum günün kutlu olsunnnn seni seviyoruzzzzzhep mutlu ol kuzuların ve eşinle,bir ömür boyu..
Canım çok geçmiş olsun,Rabbimin duası yavrularının ve senin üzerine olsun,aklına kötü şeyler getirme, kendine dikkat et cnm.Aeol...
Bebegim seni begeniyorum :):):)
kacırmısı yazdıgını , olur mu yoksa ...
Sen benım ılk goz agrılarımdansın bu forumda !!!!:13:
Ne gondermıstın gondersene bır daha okuyayım
Saol cnm benim.Ewet çok tufak oluolar zaten renklide bakınca tırstık
Şekerim elbet bir hatam daha vardır oda çıksın birlikde düzelteyim olurmu :)
Akasyam neredesin? Hadi gel de yaz
Evet canım başladı bugün
hadi bismillh inci çok sevindim senin adına
RABBİM yardımcın olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?