Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Olsun akasyam sende teker teker kavuşursun yavrularını ne olacak sanki

Canım senin hastalığından birinin şişlide çocuğu olmuştu ya memorialin bu dergisinde o çiftten bahsediyordu semra hanımın da cumhur beyin de resmi vardı:))

Hayır olsun canım o gün topikte ağda jilet muhabbeti vardı diğer topikte...sen de tv de mi setrettin ya da şehit haberlerinden mi etkilendin?

Evet biz haberleri çok izliyoruz eşimle hatta yetmiyo bide gece tekrarlarını izliyoruz
Eşimin zoruyla tabi
Hani eşimin mesleği dolayısıylada bazen aklıma gelmiyo değil
Bu arada polisleri hedef aldılar ya allah korusun
O yüzden görüyorum galiba

Canım senin hastalığından birinin şişlide çocuğu olmuştu ya memorialin bu dergisinde o çiftten bahsediyordu semra hanımın da cumhur beyin de resmi vardı:))

Evet canım Nur Hanım söyledi. Bizde dergiyi aldık. Okuduk. Ben o arkadaş sayesinde ümitlendim. Bizim takıldığımız bir engelli sitesinde bebeği olduğunu söyleyince ben bu işlere girdim. Beni Memorial'a yönlendiren de o. Çok iyi bir insan. Telefonu var bende. Hatta eşi ile evlerine davet ettiler ama henüz gidemedik. Eşim onları görünce çok sevindi. İnşallah bize de nasip olur dedi. Bakalım. Yaa nasip

Allah korusun kuzum. Evlerden ırak olsun...

Bu arada benim rüyamda çıktı kızlar
Hani 3 buçuk embriyo görmüştüm ya
Gerçektende öyle oldu
Hani yarı yarıya ihtimal verdi ya doktor

Evlerden ırak.. Allah korusun birtanem.. Aklına getirme öyle şeyler

Allah korusun canım Allah ıslah etsin kötüleri...

Bi sağlıklı hayırlı bebem olaydı şu istanbuldan gitmeden
Bi daha ne zaman gelecez istanbula kim bilir

sağol canım. insan nelere alışmıyor ki. buna da alıştım ve kabullendim. daha doğrusu oğlumun hep bana ihtiyacı olduğu için kendimi koyverip acımı doya doya yaşayamadım. kendimi hep güçlü tutmaya çalışıyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ki ona daha fazla faydalı olabileyim. herkes ilk bebeğim olduğu için daha çok üzüldü ama şimdi düşünüyorumda tamamen sağlıklı bir bebek büüttükten sonra böyle hasta bir bebek büyütmek daha zor olurdu. benim için normal olan bu gibi geliyor bazen. ne bileyim işte yapacak birşey olmayınca kendimizi avutacak birşeyler buluyoruz hep işte.

ben sana bu yüzden sormuştum ama görmedin galiba. sendeki problem mutlaka düşükle mi sonuçlanıyor yoksa hasta olarak doğma ihtimali de var mı? (allahım hiç kimseye göstermesin böyle birşey içinde de sana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…