- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.361
sağol canım. insan nelere alışmıyor ki. buna da alıştım ve kabullendim. daha doğrusu oğlumun hep bana ihtiyacı olduğu için kendimi koyverip acımı doya doya yaşayamadım. kendimi hep güçlü tutmaya çalışıyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ki ona daha fazla faydalı olabileyim. herkes ilk bebeğim olduğu için daha çok üzüldü ama şimdi düşünüyorumda tamamen sağlıklı bir bebek büüttükten sonra böyle hasta bir bebek büyütmek daha zor olurdu. benim için normal olan bu gibi geliyor bazen. ne bileyim işte yapacak birşey olmayınca kendimizi avutacak birşeyler buluyoruz hep işte.
ben sana bu yüzden sormuştum ama görmedin galiba. sendeki problem mutlaka düşükle mi sonuçlanıyor yoksa hasta olarak doğma ihtimali de var mı? (allahım hiç kimseye göstermesin böyle birşey içinde de sana)
Allah yardımcın olsun. Çok etkiledi sözlerin beniSeni çok iyi anlıyorum.. yürekten diliyorum ki bu tedavinde sağlıcakla bebeğine kavuş.. Herkes hakediyor ama ne bileyim sen çok hakediyorsun..
İnşallah beraber hamileliğimizi konuşuyor olacağız. Aminnnn..
Sorma canım hem de çok komikti azıcık tüy varmış bende jilet almış eline smear alacağım önce temiz olman lazım diyor ben yok ben kendim alırım diyorum ben de bu yaz izledim:)
canım almak isteyenin mi oldu sonradan?
llah sağlıklı ömür versin şifa versin canım peki araştırmışsındır hiç bir tedavisi yok mu?(
Mervem ikisi de sağlıklı inşaallah...
Evet canım Nur Hanım söyledi. Bizde dergiyi aldık. Okuduk. Ben o arkadaş sayesinde ümitlendim. Bizim takıldığımız bir engelli sitesinde bebeği olduğunu söyleyince ben bu işlere girdim.Beni Memorial'a yönlendiren de o. Çok iyi bir insan. Telefonu var bende. Hatta eşi ile evlerine davet ettiler ama henüz gidemedik. Eşim onları görünce çok sevindi. İnşallah bize de nasip olur dedi. Bakalım. Yaa nasip
sağol canım. insan nelere alışmıyor ki. buna da alıştım ve kabullendim. daha doğrusu oğlumun hep bana ihtiyacı olduğu için kendimi koyverip acımı doya doya yaşayamadım. kendimi hep güçlü tutmaya çalışıyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ki ona daha fazla faydalı olabileyim. herkes ilk bebeğim olduğu için daha çok üzüldü ama şimdi düşünüyorumda tamamen sağlıklı bir bebek büüttükten sonra böyle hasta bir bebek büyütmek daha zor olurdu. benim için normal olan bu gibi geliyor bazen. ne bileyim işte yapacak birşey olmayınca kendimizi avutacak birşeyler buluyoruz hep işte.
ben sana bu yüzden sormuştum ama görmedin galiba. sendeki problem mutlaka düşükle mi sonuçlanıyor yoksa hasta olarak doğma ihtimali de var mı? (allahım hiç kimseye göstermesin böyle birşey içinde de sana)
Tuliprosa canım Allah yardımcın olsun. Kuzunu çok öpüyorum. Melek yavrum...
İnsana moral oluyor görüşmek...
Canımya kıyamam Allahım sana sabırlar ve güç versin...
tabi canım bide allah yardım ediyor
Başta insan bi şoka giriyor ama zaman her şeyin ilacı diye boşuna dememişler
Ama yinede evlat sevgisini tattın rabbim acısını göstermesin sana
İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun tez vakitte
Allahın emaneti deyip baş tacı yapacağız mecburen böyle bir durumla karşılaştığımız vakit
Evet canım tabi öyle bi ihtimalde var dedi doktor ama doğunca ölür yada
Engelli bir şekilde hayatını sürdürür dedi tabi hangi hastalıkları kapsadığını söylemedi
evet canım ekim 3 gibi.
Ben de insallah ayni zamanlarda Istanbulda olacagim.
Tulipcim bebeginin durumuna cok uzuldum. allah mucizesini gosterir insallah ... Doktorlarin dedigi matematik degil nihayetinde .Allahim senin yuzunu guldursun insallah.
sağol canım.
sağol canım.
evet her şeye rağmen anne olmak çok güzel. allahım senin bunca çabanı boşa çıkarmaz. sağlıklı olacak inşallah bebeklerin. amniyo yaptırmayı düşünüyor musun?
sayfaya anca yetiştim ama hepiniz çıkmışsınız. beni de böyle geriden idare edin işte.
Ne demek canım hepimize ugur getirsin inşallahhhÇok güzel olmuş ellerine saglık bebegimmm
Eklemezmiyim kuzum ekledim bileeehazade
beni de eklermisin tabloya
:118::118::118::118::118:sağolasın akasya
tabiki chnb ben de başak burcuyum mantığın alası bende
ama aynı cinsiyet belki çıkmayabilir ihtimalini göze almıştım
bi de benimki dişi hastalığıya o riski almazlar belki erkek koyarlar diyordum
doktoru aramadım valla bebeğin bir uzvu da olabilir diyorum
doktor çünkü gel bakalım burdan bilemem diyecek muhtemelen
cumartesi zaten belli olur ne olursa diyorum
ben çok şükür bu yaşıma kadar hiç enfeksiyon olmadım
doktor da enfeksiyon için bişey demedi ama yöntemini bir sıkıntı olursa mutlaka deniycem aklımda
ilişki zaten yasak değil dese de yapmam yüreğim çıkıyor bişey olacak diye
hazadem listede beni de yaz
45x,47xx mozaik sendromu benimki
yaş 30 oldu dün itibari ile
yaş dedim de eşim dün bonny food dan meyve buketi göndermiş
ben bu meseleler yüzünden unutmuştum şaşırdım kaldım
içine de güzel bir not yazmış
kardeşim de pasta almış sağolsun
bana ii moral oldu sağolsunlar
artık 30 oldum
30 yaşında hayırlı sağlıklı iki evlat annesi de olursam başka bişey istemiyorum
RABBİM nasip eder inş.
pgt ile tüp bebek
muhtemel doğum tarihimi bilemiyorum ikiz çünkü muhtemelen erken doğacak
ankara genartta yaptırdım
Ay nesrin abla alemsin heeKızlar yazmışmıydım bu arada o kadar abarttım ki bu rüya işini geçen gece Doktorlar dizisinde Dr. Levent Atahanlı var(Kutsi) onun eski eşi Kadın Doğum Dr si Bilge Hanıma bile muayene oldum rüyamda:)).
Allahım yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm zor ewet ama ewlatlarımız bakmak zorundayızevet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.
İnşallah seneye oğlunun resmine bakıp bakıp bu günleri hatırlıyacaksın cnm incimmmAllah'ım uzun ömürler versin yavruna. Dualarımdasınız...
Evet canım saklıyorum hala. Ara sıra bakıp öpüyorum
Akasyam bak yeditepede benim ilaçarımı 1,850 fiyat verdiler benim Optimumun orda tanıdıgım bir eczane var bana 1,300 verdi ve 6 taksitle bence hastaneden alma reçeteyi bana faksla ben o eczaneden sorayım emin ol daha ucuza alırız.Şu gariban, tecrübesiz, çömez arkadaşına yardım etİlaçlar ne kadar tutar sence ? Sen nereden aldın ? Hastanede pazarlık yapayım mı
Ewet az kaldı Allahım sağlıkla huzurla yawrularınızı kucagınıza alın inşallahhhCanım benim kıyamam sanaÜzülme sen.. Allah'ın bir bildiği var elbet. İnşallah kasım ayında şölen şenlik yapacağız burada Az kaldı yavruna kavuşmana
Bulunucak bakk gör dondurucaz bileeeeeYok kızlar annem aradı da .Stres yapma deyip duruyor. Bir de sakın iki tane koydurma diyor Sanki hemen bulundu da
İnşallah cnm inşallahhhhhKızlar gerçekten anne olmak başka bişey ya.. Ben annemle arkadaş gibiyim. Herşeyimi ona anlatırım. tedaviye başlayacağım. Babam da biliyor ama annem her gün arıyor. Ayyy inşallah biz deee anne oluruz..
Aminn teyzem deeydin ikizler bambaşka yaaa Rabbim sağlıkla versinnCanım biz bir de tüp bebek katından bindik ya nazarımız değer belki diye düşünmüştür. Maşallah diye diye dilimizde tüy bitti annemleYaşlı bir teyze vardı sağolsun o çok yakın davrandı :) Darısı sizlere yavrum dedi teyzem
Ay bende vallahiiiTopik coştu
Özlemişim bu günlerimizi
Rica ederim canım ne demekkk ...Kizlar merhaba ,
Ben geldim ama saat cok gec olmus kmsecikler yok.
Sayfalar almis basini gitmis yine.
Tablomuz cok guzel olmus hazadecim ellerine saglik.
Delikiz iyisin saniyorum, cok sevindim. Hep iyi ol insallah.
Biz cuma gunu esimle nasipse Rodosa gidiyoruz. Pazar donecegiz. Adetim erken gelirse bu ay yanar kizlar. Umarim zamaninda olurum. Gecen ay erken geldi 5 gun. Pek de olacak gibiyim. Bakalim nasip.
Okuyacagim birazdan , hazadecim nasil gcti kontrol!
Akidecim senden de haber olmasi gerek ...
Ben bir donup bakayim
Ay canım olsun senen evladın var sonuçta sorumlu olduğun
Bizler çöpsüz üzümüz
Yok canım yaptırmam ben allah korusun sağlıksız olsa bile ben kıyamam onu aldırmaya
Allahtan korkarım çünkü o vebali alamam bir canlının sağlıksız diye yaşam hakkını elinden alamam
Kromozomlarla ilgili bir sıkıntı yoksa veya genetik bir rahatsızlık yoksa pgt'ye gerek yok. Pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?