Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rica ederim tatlım
Canım ben puregon kullandım, ilkinde 137,5 ikincisinde 175 yaptım. Evet o kadın hesap yapıyor, adamı çağırıp ilaçları getirtiyor Demek hala devam ediyor.

Kalan ilaçlarımı ondan alayım bari. Boşu boşuna eczane aramayayım. Ama bu eczanede de fiyatlar iyi. Kadın araştırdı fark görmedi. Ben bugün doktoru beklerken odada dosyamı inceledim. fena işler yapıyorum yani Düşünceler kısmına 225 yazmışlardı. kan testini görmeden sanırım Nur Hanım not olarak bırakmış. Sayımı falan da hiç sormadım. Aynur Hanım da bişey demedi. Pazar sorarım inşallah..

Bugün okudum ama kendi derdime bir de iş yoğunluğuna bişey yazamadım. Canımcımmm Allah'ım bir avazda kurtarsın seni. Paşamız sağlıkla gelsin inşallahhh. Şükürler olsn Allah'a.. Sen bu güzel günleri gördün.. İnşallah biz de görürüz.. Dua ediyorum senin için..

Araştırmacı hasta Tahminleri tutuyor demek Sayı en erken 3.gidişinde belli olur canım.

Kızlar merhaba,
umarım hersey yolundadır cok okuyamdım geçmişe,baktım ben bırakalı coşmuş topik:))
hazade iyi haberlerle gelmişssin cok sevindim..
akasya,tedavin tekrar hayırlı olsun cnm bol bol yumoşların olsun:))ama relax cnm yıpratmadan kendini herşey güzel olacak insallah:))iğneyide ilacı alınca elinle tıklat bişeycik olmaz cnmcm..
sırada ilk inci sen varsın degıl mı cnm,heyacan basladı mı:))
tulprosa cnm Allahtan ümit kesilmez cnm yavruna hiç kıyamıyorum,umarım bu denemende saglıklı sıhhatlı kardesi gelsin yanına..
mattıka yarın doguruyor galiba:))hayırlısıyla saglıkla kavussun bebişine insallah..
diğre tum arkadaslarda iyidir umarım..

Canım sorma valla ne acayip bi insanım,milletin ayagı bacagı uyuşur benm şeyim uyuşuyo
Sennde yapırmadıgın hiç bi işlem kalmamış anacım ne yapalım en bilgilimiz sensin
Kitaptan bende alayım iyi olur valla canım.
Bide şimdi kaplumbagaya bakayımm nasılmış hele begenirsem alayım kızıma

Sagol kuzummm darısı senin ikizciklere inşallahhh en yakın zamanda

Akidem hoşgeldin canım Az kaldı senin de Yok benden önce laveque ve tuliprosa var. Herkesin hamile kalmasını bekliyorum, en son ben başlayacağım inşaallah :)

Bu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,Allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr(

Oooo süper Bugün pgt'ye gittiler yani :) Hadi güzel, hayırlı haberler inşaallah. Bize yaz mutlaka ama

Oooo süper Bugün pgt'ye gittiler yani :) Hadi güzel, hayırlı haberler inşaallah. Bize yaz mutlaka ama

bugun göndericez dediler cnm insallah guzel haberlerle dönerim aksam eve gelince yazarım mutlaka.. birkez bekleyip bekleyip kapıdan dönmüştüm hatırlamak bile istemiyorum((
ama ne dense bende bir tuhaflık var bir polyanna gibiyim hersey guzel hersey olumlu geliyor bana :))))umudum var sanırım...

Allah kolaylık versin. İnş fazla zorlamazlar seni.
Yarın teslim edeceğim inş, üzerinden geçiyorum.

of of öyle yoruluyorum ki,zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 3 gündür,

inşallah bir düzene girer....bu arada bugün delikızla konuştuk,evde dinleniyormuş,sanırım heyet raporu alacak,

sesi iyi geliyordu,allah korusun,inşallah bir daha olmaz...

inci sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviye?

Canım benim dediğin gibi orası uyuşan pek azdır herhalde. Bacağın filan uyuşsa diyeceğim mağnezyum kullan da orası uyuşunca ne iyi gelir bilemiyorum kuzummmmmmmmmm

Çok güzel kamlumbağa canım alll.....

Allah kolaylık versin. İnş fazla zorlamazlar seni.
Yarın teslim edeceğim inş, üzerinden geçiyorum.

Maşallah incim bitmiş kitap...

Canım pgt ye gitmiş miydi? ben anlamadım niye çağırdılar?

sevindim canım biri daha döllenmiş...

turkuazcığımmmm canım benim sen de öğretmensin galiba kolay gelsin...

İnş canım inş. Eli boş dönmenin acısını çok iyi biliyorum Bu kez güzel olsun inşaallah...

Evet delikız daha iyi çok şükür.
Benim adetlerimde bir şaşma olmazsa kasım sonu gibi görünüyor trkuazcım. Var daha :)

Maşallah incim bitmiş kitap...

O bitti de daha gelecekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…