- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.541
Rica ederim tatlım
Canım ben puregon kullandım, ilkinde 137,5 ikincisinde 175 yaptım. Evet o kadın hesap yapıyor, adamı çağırıp ilaçları getirtiyorDemek hala devam ediyor.
Kalan ilaçlarımı ondan alayım bari. Boşu boşuna eczane aramayayım. Ama bu eczanede de fiyatlar iyi. Kadın araştırdı fark görmedi.Ben bugün doktoru beklerken odada dosyamı inceledim. fena işler yapıyorum yani Düşünceler kısmına 225 yazmışlardı. kan testini görmeden sanırım Nur Hanım not olarak bırakmış. Sayımı falan da hiç sormadım. Aynur Hanım da bişey demedi. Pazar sorarım inşallah..
Trkuaz
inciiiiiii
nasılsın?herkes burda bugün,kızlar ne çok yazmışsınız okuyamadım,fena kaynatmışsınız....
akasya ilk iğnesini vurmuş sanırım,hayırlı olsun akasya
inciiiiiii
nasılsın?herkes burda bugün,kızlar ne çok yazmışsınız okuyamadım,fena kaynatmışsınız....
akasya ilk iğnesini vurmuş sanırım,hayırlı olsun akasya
Sorma canım çenemiz fena düştü bu günlerde
Çok şükür, sen nasılsın?
Sağ ol canım tıbbi vaka gibi her bir şey yaptırmışım anacım...
Canım niye bilmiyorum çok oturuyorsun üstüne...Ay aklıma bir şey gelmedi...
Benimki uyuşmuyor...
güle güle kullan canım... emzik ben de alacağım bu sefer size bir kitap tavsiye edeyim ben okuyup not çıkarıyorum. orada şiddetle emziği tavsiye ediyor bebbeğin anneyi emzik olarak kullanmasın diye...
Tracy hogg- bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler..
bu arada gitti gidiyorda ışıklı kamlumbağa 14 tl ye inmiş süper eve geldi 2 tane daha sipariş ettik görümcem vardı ya 48-49 yaşında o kardeşinin kızı için evinde oda yapmıştı ona da sipariş ettik bakın isterseniz. çok şeker müzikli filan...
Canım ne kadar da olsa kızlar genelde o özel durumlarda annelerini ister mantıklı olan da bu zaten. çocuklara da dikkat edin nedense kız anneleri bakar ya da ben hep öyle gördüm... ne bileyim öyle düşündüm işte...
bir arkadaş şöyle tarif etmişti. güzel bir çiçek koklar gibi nefes alıyorsun doğum günü mumu üfler gibi üflüyorsun...
Mattika canım dualarımız seninle... Bir avazda doğur inşaallah...
Suskunada yakınmışız :)
Nazefsa güle güle giysin, kullansın yavrun cicilerini.
Akasyam havasını vermek için iğneyi batırmadan önce bir fıs yap havaya yeterli :)
ben iyi sayılırım,okullar açıldı,2.sınıf aldım ama yeni bir sınıf ve parlak görünmüyorlar
çok yoruluyorum,sen kitabını bitirdin mi?
Bu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,Allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr(
Hosbulduk cnm,tamam sırayla hamiş kalalım insallahhhhh cok coook güzel olacak...Akidem hoşgeldin canımAz kaldı senin de Yok benden önce laveque ve tuliprosa var. Herkesin hamile kalmasını bekliyorum, en son ben başlayacağım inşaallah :)
Oooo süperBugün pgt'ye gittiler yani :) Hadi güzel, hayırlı haberler inşaallah. Bize yaz mutlaka ama
Allah kolaylık versin. İnş fazla zorlamazlar seni.
Yarın teslim edeceğim inş, üzerinden geçiyorum.
Canım sorma valla ne acayip bi insanım,milletin ayagı bacagı uyuşur benm şeyim uyuşuyo
Sennde yapırmadıgın hiç bi işlem kalmamış anacım ne yapalım en bilgilimiz sensin
Kitaptan bende alayım iyi olur valla canım.
Bide şimdi kaplumbagaya bakayımm nasılmış hele begenirsem alayım kızıma
Sagol kuzummm darısı senin ikizciklere inşallahhh en yakın zamanda
Allah kolaylık versin. İnş fazla zorlamazlar seni.
Yarın teslim edeceğim inş, üzerinden geçiyorum.
Bu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,Allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr(
bugun göndericez dediler cnm insallah guzel haberlerle dönerim aksam eve gelince yazarım mutlaka.. birkez bekleyip bekleyip kapıdan dönmüştüm hatırlamak bile istemiyorum((
ama ne dense bende bir tuhaflık var bir polyanna gibiyim hersey guzel hersey olumlu geliyor bana :))))umudum var sanırım...
of of öyle yoruluyorum ki,zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 3 gündür,
inşallah bir düzene girer....bu arada bugün delikızla konuştuk,evde dinleniyormuş,sanırım heyet raporu alacak,
sesi iyi geliyordu,allah korusun,inşallah bir daha olmaz...
inci sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviye?
Maşallah incim bitmiş kitap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?