- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.761
I
IŞIKLI KAĞLUMBAĞA
Ayol ne ayıbı nesrin ablam sana feda olsun bir tencere çorba değil mi senin canın sağolsun
Bu arada hani o gün inci geldi ya senin yanına bende gelmeyi çok istedim
Hatta eşime o kadar çok yalvardımki hayır olmaz dedi
Bende kaçar giderim senin haberin olmaz dedim
Tabi öyle bir şey yapmamda:) yine izin vermedi
Sen tedavidesin olmaz dedi ne alakaysa
Gerçi ben onu tanıdığım için pek yadırgamadım
Çok gelmeyi istedim yoksa çokta üsteledim ama
Baktım efelenmeye başladı en iyisi uzatmayayım dedim
Ay bende çatladım ya rüyalarıma girdii kalktım baktım yine yok:18:Mattika gelmemiş çatladım he
Akide dinleniyordur şimdi bebekleriyle
Ay cnm o konuda Yeditepedekiler varya muhteşemdi çok ilgiliydiler benimle ağlayıp benimle güldüler ..İdrarımın gelmesini bekliyorum işte transfer için
Bizimle Hiç konuşmayan embriyolog bi baktım hemşirelerle derin sohbet içinde
Gülüşme sesleri geliyor kikirdeşiyorlar eşime söyledim
Hala sus diyo dedikodu yapma diyo o an boğasım geldi eşimi
GalibeeGaliba mattika doğum yaptııı
Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.
Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun...Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:))
Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:))Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:))
Ay bende çatladım ya rüyalarıma girdii kalktım baktım yine yok:18:
Ay cnm o konuda Yeditepedekiler varya muhteşemdi çok ilgiliydiler benimle ağlayıp benimle güldüler ..
Galibee
Oy Maşallah paşamızaaa bu günleride gördük yaaa bende 19 haftalık oldum dün gittim ilk defa bişeyler aldım prensesime teyzeleri
İnşallah hayırlısıyla doğurmuştur...
Güle güle giysin canım ne aldın?
ışıklı kamlumbağayı gördün mü merviş eklemiş:))
İnşallah cnm inşallahhhh ....
Saol vallahi neler almadımki 15 parça almışım şort babet gömlek etek çorap :)))
Ewet kaplumbaga çok begendim :))
Saol canım benim sen aldınmı prensese bişeylerrohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzell anneİyi günlerde giysin kuzucuk inşallahhh..
Eki Görüntüle 515834 Eki Görüntüle 515833 Eki Görüntüle 515834
Eki Görüntüle 515834 Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...Eki Görüntüle 515834
Eki Görüntüle 515834 Hamile kalın çifter çifter doğurun inşallah...Eki Görüntüle 515834
geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.
cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..
çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
maşallah canım inş pozitifi de alırsın.Kızlar merhaba,
Hastanedeyım biraz önce haber aldım 2 tane sağlıklı bulundu yıne sevinç gözyaşlarına boğuldum,birazdan beni alacaklar haber vermek istedim,iyiki varsınız.Mattıka doğurdu mu acaba meraktayım dünden beri hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize sağlıklı sıhhati bebişler nasip etsın diye..uygun olunca gelicegım yanınıza :)))
aynen içine doğmuş incim, bana hiç benzemiyo babası gibi beyaz bi oğlanSabah biraz daha uyuyayım dedim, rüyamda Mattika'yı gördümGelip müjdeli haberi vermiş.
Mesajı da şöyle; Kızlar çok şükür normal doğurdum. Tüm çektiğim sancılara değdi istediğim gibi normal yolla geldi. Daha sonra ayrıntılı yazacağım inş. Hepinizi çok seviyorum. İşte paşam diyerek bir fotoğrafla noktalamışFotoğraf bile hala gözümün önünde Süt beyaz bir oğlan
Hazadem yavrun güle güle kullansın cicilerini
çok tşk ederim, merakta bıraktım sizi, yazarım yine..Canım hoşgeldin, paşamız da hoşgeldiÇok çok sevindim maşallah subhanallah Müsait olduğunda ayrıntılı yaz bize çok merak ediyoruz Test işi hallolur, şimdi yavrunla olmanın tadını çıkar
maşallah canım inş pozitifi de alırsın.
aynen içine doğmuş incim, bana hiç benzemiyo babası gibi beyaz bi oğlan
çok tşk ederim, merakta bıraktım sizi, yazarım yine..
Saol canım benim sen aldınmı prensese bişeylerr
Saol cnm benimmm inşallahhhh ....
Sabah biraz daha uyuyayım dedim, rüyamda Mattika'yı gördümGelip müjdeli haberi vermiş.
Mesajı da şöyle; Kızlar çok şükür normal doğurdum. Tüm çektiğim sancılara değdi istediğim gibi normal yolla geldi. Daha sonra ayrıntılı yazacağım inş. Hepinizi çok seviyorum. İşte paşam diyerek bir fotoğrafla noktalamışFotoğraf bile hala gözümün önünde Süt beyaz bir oğlan
Hazadem yavrun güle güle kullansın cicilerini
Alemsin kızzzz incimmGerçek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?