- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.801
kızlar, ben 3-4 gün dinleneceğim esim bilgisayarıda cep tlfnumuda yasakladı(sonra annem gelecek ona da tembihler ama arada kaçıp bakarım ben he :))
tulıp,inci ve tedaviye girecek olan tum arkadaslarıma incir suyu öneriyorumm bence işe yarıyor kızlar,birde adetin 2,günü cörekotu,bal,tarcın..nasılsa bir sakıncası yok..
hamişlerimiz de kendinize cook iyi bakın delikız daha iyi oldun insallah cnm..
bak mattikanın ki sağlıklı. sen bide pgt için uğraştın o kadar. allahım sana da sağlıklısını nasip edecek.
cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..
ben doktorumdan da cok memnunum kaldım hemsirelerde iyiydi yani bir terslik yasamadım cok sükür.. malesef sana denk gelen hemsire uyuz bir tip biliyorum birde su test sonucunu vermemeleri rahatsız edici zaten faksla geliyor ki o.. bana embriyolog geldi anlattı sonra dr odasına aldı anlattı birde zarfla verdiler sonuç kağıdını( ama sonu ıyı olacak cnm sen içini ferah tut da
TüliP rosA oglİsin nasıl lylmi ufakliK
Kızlar ben herşeye ağlar oldum. Gazetede, tv de en ufak bir haber göreyim başlıyorum zırlamaya.. Ya iğneler mi etkiliyor acaba ? Bir de çok sinirliyim. Eşimle sabahtan beri çok kötü kavga ettik.Bu kadar strese, üzüntüye bilmiyorum ki ne olur yumurtaların durumu.. Allah yardım etsin..
CANIM cigkofte ile kadayıf tatlısu çekti
Esimi onları almaya gönderdim
Nasıl da kullanıyorum durumumu
akideciğim ben tedaviye başlarken sen sonucunu öğreneceksin. akasyanında pgt sonucu gelir o günlerde heralde. çok hareketli oldu topik. benimki biterken de incinin başlar. tabi bide levague vardı. ay ne kadar fazlaymışız.
cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..
ben doktorumdan da cok memnunum kaldım hemsirelerde iyiydi yani bir terslik yasamadım cok sükür.. malesef sana denk gelen hemsire uyuz bir tip biliyorum birde su test sonucunu vermemeleri rahatsız edici zaten faksla geliyor ki o.. bana embriyolog geldi anlattı sonra dr odasına aldı anlattı birde zarfla verdiler sonuç kağıdını( ama sonu ıyı olacak cnm sen içini ferah tut da
kızlar, ben 3-4 gün dinleneceğim esim bilgisayarıda cep tlfnumuda yasakladı(sonra annem gelecek ona da tembihler ama arada kaçıp bakarım ben he :))
tulıp,inci ve tedaviye girecek olan tum arkadaslarıma incir suyu öneriyorumm bence işe yarıyor kızlar,birde adetin 2,günü cörekotu,bal,tarcın..nasılsa bir sakıncası yok..
Kızlar ben herşeye ağlar oldum. Gazetede, tv de en ufak bir haber göreyim başlıyorum zırlamaya.. Ya iğneler mi etkiliyor acaba ? Bir de çok sinirliyim. Eşimle sabahtan beri çok kötü kavga ettik.Bu kadar strese, üzüntüye bilmiyorum ki ne olur yumurtaların durumu.. Allah yardım etsin..
iyi merveciğim uyuyordu şimdi uyandı. babası seviyor şimdi.
geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.
cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..
çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
O tatlı yanağına benim yerime Gül kokulu bir öpücük konDur
Canım genelde sabah erken saate randevu veriyorlar. Ama yine de haberleşiriz. Zaten Lave geldiğinde büyük ihtimal buluşacağız inşallah
Aynı benim eşim. Çok sinir oluyorum bu özelliğine...Tamam akasya, uzatma akasya.. Hep aynı terane
Allah'a binlerce kere şükürler olsun mattikamPaşamız sağlıkla doğmuş.. İnşallah güzel günlerde güle güle büyütürsün.. Paşayı bol bol kokla bizim için
CANIM cigkofte ile kadayıf tatlısu çekti
Esimi onları almaya gönderdim
Nasıl da kullanıyorum durumumu
mattikacım gözünüz aydın canım.hoşgelmiş paşamız sağlıklı uzun ömür verin Allah.
tabiki teyzesi kondurmazmıyım.
bugün topik sakin. hafta sonu olduğu için heralde. kimsecikler de yok. ben de oğlumun mamasını hazırlayıp yatıyorum.herkese iyi geceler.
İncim hoşgeldin neden kınadın bizi canım hayırdır anlamadım:26::26:İnşaallah canım.
Merve ve Akasya sizi şiddetle kınıyorum
Sen de kendine çok iyi bak AkidemArayı açma, özletme kendini
Çiğköfteyi anladım da kadayıf tatlısu ne diyorumKafa iyice gitti
Akasyam yapma böyle. İlaçların da etkisi var tabi ama bu halin genel anlamda stresten kaynaklanıyor. Gevşe biraz, rahatla. Her şey olacağına varacak. Stres yaparak kendine kötülük yapıyorsun kuzum. Böyle anlarda bir abdest al, namaz kıl, başla dua etmeye bak nasıl sakinleşeceksin
Maiumut nerelerdesin? Nasılsın?
Yetişemedim sana
İncim hoşgeldin neden kınadın bizi canım hayırdır anlamadım:26::26:
Tatlısı yazacağıma tatlısu yazmış telefondan girmiştimde
İncimmm şimdi biraz daha iyiyim. Aslında tedavi stresi yok üstümde. Ya da ben öyle hissediyorum. Hastaneden aramasalar, iğne saati gelmese öyle çok da aklıma gelmiyor .Şu an tahmin ettiğimden daha sakinim. İlerleyen günlerde ne olur bilmemAllah sabrını verecek inşallahhh..
İvvitttt.. Sen bizi neçüüün kınadın acebaa
Hıııııı anlamişkooHoşbulduk Mervem.
Eşlerinizin sizi susturmasından şikayet ediyorsunuz ya ondan kınıyorumAynısını ben de eşime yapıyorum çünkü Ee demek ki bir taraf diğer tarafı tutmalıymış ki ortalık karışmasın. Kızmayın adamlara
Yedin mi çiğköfteyle tatlını :)
Hıııııı anlamişkoo
Ben eleştirdiğim zaman sus dedikodu yapma demesi beni çıldırtıyo daha beter sinirleniyorum
Eveett çoktan yedim canım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?