Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nayır nolamaz Mervemi nasıl yazmamışım Mervem seni direkt hamile olarak aldım
Merve, akide, Akasya, laveque ve tuliprosa. Hadi kızlar hepinizden hamileyim yazısı bekliyoruz

Hoşgeldin İncim.. İnşallah canım. Yarın Nur Hanım ile görüşeceğim.. O bile şimdiden stresimi azalttı. İyi hissediyorum kendimi

Akide canım hoşgeldin. Evde yatmak da çok sıkıcıdır eminim. Ben de izin aldım işten. Bugün bütün gün evdeydim. Ama iş beni o kadar yormuş ki çok keyif aldım evde olmaktan . Aylar sonra evde yemek yaptım Evde fazla kalsam sıkılır mıyım bilmiyorum ama şimdilik iyi gidiyor. Tabii senin heyecan doruktadır İnşallah çok kısa süre sonra hamiş haberi alacağız senden Bugünleri iyi değerlendir , tadını çıkar derim. Seni en mutlu eden neyse onları yap. Kocişe eziyet et. Heheheeh.. Ama sakın karamsarlığa kapılma.. Belki bakarsın yakında bebişlerimizi konuşuruz beraber

Son düzenleme:

ya calısırken bende evde olmaya bayılıyordum acıkcası hele işten ayrılınca pek bır mutluydum.. sonra sıradanlasıyor, tabii cok şukur evimdeyim ama:))heyecanlıyım sorma su test suresini kısaltabilselermiş ne iyiymiş,gebelik testi alsam mı diyorum kafamda hep bu dusunce 10 gun falan dayanamazsam yaparım diye :))zaman beklerken cok yavas geçiyormuş birkez daha anlıyor ınsan bu surecte..
gecmışe baktımda yumurta sayına hiç takılma bak benim 5 ti 7 oldu,önemli olan altın yumurta cnm,senin sayında gayet iyi hemmm..insallah bebişlerimizi konusallım Allahım insallahhh cnm..

Nayır nolamaz Mervemi nasıl yazmamışım Mervem seni direkt hamile olarak aldım
Merve, akide, Akasya, laveque ve tuliprosa. Hadi kızlar hepinizden hamileyim yazısı bekliyoruz

Incicim insallah canim nasip olur hepimize.

Akasyqcim ben yarin biletimi aliyorum. Carsamba kismetse hasanede olurum.
Henuz aramadim hastaneyi, atini bilmiyorum ama sanirim oglen 12 gibi alirim.
Senin var mi carsamba randevun?

Su albume ben de bakmaya calisayim bir . Merak ettim

Lave canım hayırlı olsun reglin:)) Altın yumurtan seni bırakmasın inşallah...

mattikam canım bayıldım kuzuna...

Akide dinlen kuzum...

merviş belirti var mı?

kızlar herkes iyi di mi?

Akasyada heyecan dorukta...

Chnbcim tesekkur ederim. Insallah guzelim, bakalim , zafer demek nasip olur.

Merveyi ben de merak ediyorum. Var mi bir his , belirti mervecim?

Akidecim, dinlen ve dayan , yapma test... Ilk gunler biraz zor gecer , ortasi su gibi akar, son 2 gun yine dayanamaz gibi olursun..
O zaman dusunuruz:18:

Akasyqnin az kaldi evet, insallah denk geliriz Carsamba gunu .

Mattikacim albume baktim ama bir tane foto var.
Boncuk gibi masallah, sansli olsun bahtli olsunn insallah.
Daha cok foto koy lutfen.

mattikacığım bebeğin çok tatlı. allah analı babalı büyütsün. müsaitoldukça başka resimler de koy bakalım.

kızlar sağolun inci, akasya. mattika bana arkadaşlık teklifi göndermiş. kabul edip resmi görebildim.

Bir regliye bu kadar sewinicegimi tahmin etmezdim vallahi yaa
İnşallah bu defa her şey iyi olacak canım ben inanıyorum.
Herkese selam
Hazadem güle güle giyinsin prenses cicilerini :) Değeri sormuşsun, bende pıhtılaşma çıktı ya onu sormuştum.
Saol cnm benim inşallahh ...
Senin paşada papyonlu giyicek inşallah cnm

Ay cnm çok heyecanlı Allahım inşallah sana sağlıkla tutunmuşlardır...

Selam kizlar ben yine geldim cogunuz tanirsiniz beni ilk bebegim tek yumurtayla tutmustu
Onumuzdeki ay 1yasina girecek kizim ikincisi normal hamile kaldim cok korkuyordum
Amniyosentez yaptirdim sonuclari iyi cikti cok sukur ama oda babasi gibi tasiyici olacak
Ne yapalim artik saglikli olsunda ve ikinci kizim olacak cok mutluyum allah herkese yasatsin

Rabbime nekadar sukretsem azdir cok mutluyum dualarim hep sizlerle

Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.

Özlemciğim gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebişlerini... Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Akasya bence hic uzulme olan yumurtalarinada zarar verirsin benim tam 13tane toplanmisti
Ama sadece 1 tanesi saglikli cikti Allah tan umut kesilmez

Canım öğleden sonra arayıp ilaç dozajını ve randevu saatini bildiriyorlar. Siteye yazarım canım. İnşallah görüşürüz

Biraz heyecanım düştü Nesrinciğim.. İnşallah tekrar heyecanım artar..

Akasya bence hic uzulme olan yumurtalarinada zarar verirsin benim tam 13tane toplanmisti
Ama sadece 1 tanesi saglikli cikti Allah tan umut kesilmez

Canım evet ben de tek altın yumurtanın peşindeyim. Rabbim isterse tek yumurtadan da olur. Ama çok yumurta olması şansı arttırıyor. Bakalım kısmet.. Her işte bir hayır vardır.

Akasyacım ne hıssettıgını anlayabılıyorum.
moralın bozulur haklsın ama yuce Rabbım bılıyordur herseyı deyıp ıcını rahatlatacaksın .
yoksa bu tedavı ıcerısınde ve sonunda kafaya hunıyı gecırırsın ben sana dıyım.
benım memorıaldakı ılk tedavımde 9 gorunurken opudan 4 ıle cıktım .
ınanılmaz bır olaydı.
acıklaması yapılamadı ve hala bılmıyorum.
sanssızlıklar oluyor bazen , istemıyoruz tabı olmasını ama olmuyor.
bence gercek anlamda bozma moralını.
bulunursa bulunacak zaten.
kader kısmete ınanıyoruz dı mı??

hatırlıyorum senı guzelım :)
ne guzel ne mutlu ... hayırlısı olsun,ne surprızler var hayatta dı mı Ozlemcım?

Canım sağlıkla ewlatlarını büyüt inşallah darısı bizlerin başına

Canım benim ne olur kendini üzme ve sayıya takılma bak benim 21 tane yumurtadan 2 tane sağlıklı çıktı ne olduuu sonuç 0 ...
Ama benim gibi tedavi gören bir kadının 4 tane çıktı 1 tane kaliteli çıktı ve tutunda Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…