- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.081
günaydın akasya
çok sevindim annenin gelmesine
ben de haftasonu gittim
herkesi gördüm
çok iyi geldi valla
tarhanayı almayı unutmuşum ama ona üzüldüm
nasıl gidiyor randevun yarın galiba
Canım çok sağolasın.. Hitucu muuuHazadee alemsin yaaa valla.
Canım benim de aklıma bu geldi. Karyotip genetik analizi vs yaptırmadın mı sen ? Bir de pıhtılaşma ve bağışıklık testleri var. Sen nerede tedavi görüyordun ?
benim bildiğim hepsi yapılmıştı akasya
hastaneye gidicem diye dosyadan tahlilleri aldım
orda başka bir doktorun yaptırmamı istediği tahlillerin listesini gördüm
yapılanlarla karşılaştırdım 7-8 tane eksik
bayağı şaşırdım zaten
dün doktorda deyince senin boş gebelik olmuş 2 kere kimyasal gebelik olmuş
seninle ilgili yapılması gerekenler yapılmamış bence dedi
bahçecide oluyorum canım tedavimi
bak neler yapılmış karyotipler ,faktör II, faktör 5, MTHFR C677 T mutasyonu
bende bu yapılanlarda birşey çıkmadı eşimde 9;10 traslokasyon çıktı
kadın dediki MTHFR nin bir de 1298A mutasyonu varmış bu daha önemli mesela onu bile yaptırmamışlar dedi
antitrombin 3,protein c,protein s ,aca lgG, ACA lgM ,homosistein ve MTHFR nin bir de 1298A yapılacak haftaya
sen bunların hepsini yaptırmışmıydın
Günaydın Adacığım.. Evet memleket her zaman insana iyi geliyor. Ben de her gittiğimde moral depoluyorum. Özellikle yazın oralardan hiç ayrılmak istemiyorum. Deniz, güneş, yeşillik...Tedavim planladığımız gibi gitmiyor .Biraz sıkıntılı canım. 5 yumurtam var. Diğerleri ilaca tepki vermedi. Ama nasip diyorum.. Kısmette varsa olur. Yoksa yılmak yok yola devam..
Canm bana verilen listede bu altta yazdıkların var. Evet onlar önemli testler. Ben bunların bir kısmını yaptırdım. Genetik testler için randevu alacağım. Zeynep Kamilde yaptıracağım. Doktor hamilelik haberini alana kadar bu testleri getirsen olur demişti. Gerçekten de sana eksik yapılmış bu testler.
Eşindeki durum için PGT yapıldı mı ?
doktorda öyle dedi canım
senin geçmişinde düşüklerin var bunları sana niye eksik yapmışlar dedi
iki kere pgt yapıldı dedim kadın çok üzüldü
maddi manevi o kadar yıpranmışsın niye böyle yapıyorlar
gel bütün tahlillerini yapalım
sonrada burdaki doktorlara bir görünmeni istiyorum dedi
sağolsun çok ilgilendi
Canım PGT yapılmasına ve sağlıklı bulunmasına rağmen bebeğini kaybettiysen pıhtılaşma ya da bağışıklık ile ilgili bir sorun olabilir. O testler onunla ilgili. Bir de rahim filmi çektirebilirsin. Yani düşüklerin mutlaka bir sebebi vardır. O sebebi öğrenirsen önlemini alabilirsin. İşte tüp bebek merkezleri böyle. İnsanları defalarca uğraştırıyorlar. Ama ben anladım ki herkes kendinin doktoru olmalı. Araştırmalı. Soruşturmalı. Doktoru yönlendirmeli. Başka çaresi yok.
Akasyam ne güzel anneciğine kavuşuyorsunMoralin yerine gelir
Ada canım evet o tahliller önemli. Mutlaka yaptır. Anlamadığım pıhtılaşmaları eksik olsa da yaptırmışlar ama protein s, c, homosistein vs. onları neden istememişler.
Tarhanayı nasıl unutursunİnsan ailesini görünce her şeyi unutuyor desene
Mattika okuyor ama yazamıyor büyük ihtimalle. Barış Efendi Barış Efendi anneyi bırakmıyorsun bakıyorum
sorma canım ya
çok üzüldüm tarhanam için
annem getirir artık
tahlillerin neden eksik olduğunu ben de anlamadım
eksik olanlar pıhtılaşmaylamı ilgili
Kızlar Tv açıksa yakınsanız hemen TRT HD'yi açın. Amerika'da bir tüp bebek merkezini gösterecek birazdan. Kız isteyen bir çift gelecek. Ve ona kız bebek seçimi yapacaklar. Çok acayip geldi bana. Değişik bir belgesel..
Aynen öle cnmm bak 21 yumurtam oldu ama negatif sonuç aldımm ..ben geldim burdayım
akasya sayıya takılma
bak hazade nasıl hamile kaldı
nasipte varsa sayı hikaye
RABBİM inş. alnına yazmıştır ve zamanı da bu aydır
ALLAH ın ne mucizeleri oluyor
sen sadece motivasyonunu yüksek tut yeter..
Amin canım inşallahhhhhHayırlı ve guzel haberlerle gel delıkız:)
bu aksam hepımız mıcın dua edecegım, allah kabul etsın ınsallah.... Amın
Nerdesin yaa bizi ihmal ediosunn sen küstüm sanaaaaHerkese selam
Akasyam nasılsın? Biraz daha iyi oldun mu? Hastanedeyken hep sen geldin aklımaGüzelim ben de seninle aynı durumdayım. Bugün muayenede Nur Hanım'la yumurtaların çokluğuna bakıp bakıp güldük Nur Hanım ah bunlar bir de tedavide cevap verse ne olur sanki dedi O kadar yumurtaya 3-5 tane çıkıyor. İlaçlar ancak onlara yetiyor ki yüksek doz kullanıyoruz. Nasip canım her şey nasip... Canını sıkma ne olur. Allah yardım edecek inşaallah
Hazadem geldim kuzum
Laveque canım tekrar hayırlı olsun. İnşaallah bu kez yüzümüz gülecek...
Ozlemcano, Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin yavrularının. Bizlere de dua et, darısı başımıza inşaallah...
Hitucim sana soracağım soracağım unutuyorumİkizler az daha büyüyünce kardeş düşünüyor musun
Delikız güle güle giyin aldıklarını. Yarın Allah yardımcın olsun. Her şey yolunda inşaallah...
Merveee 1 gün kaldıÇok heyecanlıyız
Akide dinleniyordur şimdi
Tuliprosa sen nasılsın canım? Az kaldı
Suskunada nasılsın kuzum
Trkuaz yine kayboldu :26:
İnşallah bu defa gonal-f iyi gelicek cnm baak görrEvet bu kez uzun olacak. Gonal f kullanacağım ben de ilk kez :) Evet 5 tane yavrum var canımOnlar da teste girecek.
Canım benim gögüslerim inmişti amaa bir ay sonrasında hamile kaldım yaa tam regle olucam yine indi ama bu defa hamile idim o yüzden belirtilere takılmaaSelamunaleykum herkes iyisi sanırsam bende pek belirti yok daaha dogrusu belirti aramıyorum hayal kırıklığına uğramamak için kasıklarımda batma var sadece oda kullanılan ilaclardandir muhtemelen
Ama cnm izah ettim bakk hamile oldugumu anladıgım andada gögsümdeki şişlik indiiMervem ben öyle hissediyorum. Bilimsel dayanağım da var.Senin daha önce hamile kalabilmiş olman O yüzden bence şansın yüksek.. Tabii ki Rabbim bilir. Her zaman dediğimiz gibi senin için hayırlısı nasıl olacaksa o olsun canım benim
Senin tedavi dönemini hatırlıyorum canım. İncimin de öyle olmuştu. 5 demişlerdi 7 toplandı. Hayırlısı..Sen normal mi deniyorsun canım ? Yoksa tedaviye mi başlayacaksın 3 ay sonra ?
Netten buldum onuPozitif çekim yapayım dedim. Belki böyle şeker bir kızım olur. Hehehe
İlahi Mervem yaa. O belirtiler daha olur mu ? Alemsin yaaaO belirtiler 2 ya da 3. ayda ortaya çıkıyor. Belirti arama. Bu arada bildiğim şu ki ; göğüs şişkinliği devam ediyorsa herşey yolunda diyorlar İncim ve hazade negatifi almadan önce göğüslerdeki şişkinliğimiz indi demişlerdi. Lave de aynı şeyi söylemişti. Hayırlısı tatlım.
Ohhh n güzel cnm sana iyi morel olmuştur ..Herkese günaydın kızlarBugün annem geliyor çocuklar gibi şenim İnsan hangi yaşta olursa olsun annesinin ismini duyunca bile neşeleniyor.
Akasyam HD'de şu an İnsan Gibi diye bir program mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?