Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadem prenses Mina'ya feda olsun yaaa Mucize bebek o. Ne büyük zorluklarla annesini buldu. Valla herşeyi hakediyor prenses Mina

İnşaallah Akidem
Hepimiz kavuşalım inşaallah...

Akasyam ben de senden ümitliyim aslında hepimizden ümitliyim. Seneye Pgtci Anneler diye bir topik açacağız inşaallah :)

Tatlım biz toplu aldık. 3 kutu Gonal F , 5 kutu Cetrotide, 2 tane eşim ve benim içeceğim ikili hap bir de folbiol 1250 tuttu. Ama tek fiyatını sormadım. Biz Ateş ecanesinden aldık. Hastanedeki kadın fiyatlar iyi kazıklanmamışsınız demişti

Cetrotide'ı 5 kutu mu yazdılar
Hemen hesaplama yapayım eski fiyatlardan
5*60=300
2*7=14
Folbiol de 2 lira diyelim. Etti 316. Gonal F ler de 310 lira civarı o zaman. Puregon daha ucuzmuş

akide merhaba canım...
şimdi o duyguları sizinle birlikte tekrar yaşıyorum.Allahım hepinize gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılıp nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Cetrotide'ı 5 kutu mu yazdılar
Hemen hesaplama yapayım eski fiyatlardan
5*60=300
2*7=14
Folbiol de 2 lira diyelim. Etti 316. Gonal F ler de 310 lira civarı o zaman. Puregon daha ucuzmuş

5 kutu Gonal F, 5 kutu Cetrotide, 1 tane Ovitrele galiba :) Gonal F 'i ilk baştan 3 kutu aldık. Daha sonra kalanını alabildik. İlaç masrafımız 2.000 TL'yi buldu canım.

Delikız hadi iyi haberlere gel

Nazefsa da yok kaç gündür :26:

geldim incim geldim
sabah muayeneye gittik çok şükür hamsiler gayet iyi

doktor tek damar için tek başına bir sorun dmek değil , başka organlarda sorun olsaydı bir anlamı olurdu ama 2-3 hafta sonra fetal ekokardiyografi ile kalbine bakalım
onda da bir sorun çıkmazsa korkmayın dedi ,tek damarlar bir hafta önde bu iyi bir durum dedi,dedikki gelişim geriliği yaparmı ilerde bebeğin alınması gerekirmi filan
gelişim geriliği yapsa da kilosu az doğabilir bu da ikizler için normal bişey ,bebeğin erken alınması filan bunlar en son aşamalar bunları hiç düşünmeyin ,düşünmenizi gerektirecek bir durum yok dedi
magnezyuma başlattı ve pazartesiden itibaren 2 ay heyet raporu verelim sonrasında da zaten doğum iznini yazarız dedi
doktordan çıkınca eşimle dışarda kahvaltı yaptık çok ii geldi
sonra eşim beni otobüse attı işe gitti ben de yol üzerinde bir yerden hamile pantolonu aldım
çok şükür bugünü de atlattım
şimdi devlette ekokardiyografi yaptıracağım özelde 200 tl dediler
benden durumlar böyle
hamsiler çok hareketliler
artık dışardan da görülüyor tekmeleri pat pat
eşimin eli sürekli karnımda onlar tekmeledikçe onun da hoşuna gidiyor
RABBİM olmayanlara da nasip etsin inş.
bu arada size bi göbüş göstermek istedim
albüme gelin göstereyim ordan size
mervem senin test günün yarın ama bugünden yapsana zaten çıkar ben de 11.gün yaptırmıştım

Oh hadi maşallah yavru kuşlara İnşaallah her şey yolunda... Tekmelerini sevsinler Doğum iznine erken ayrıldın, evde olmanın tadını çıkar
Hemen bakalım fotoya

delikız
çok sevindim canım
zaman ne çabuk geçiyor
bak dün gibi sağlıklı bulundu ve transfer oldu demen sanki
şimdi tekmeleri diyorsun
birkaç ay sonra doğum yapmanın heyecanını yaşıycaz inşallah
allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı tüm topiktekilerin başına

Canım gözün aydın Doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler. Risk almamak için. Sen aklına kötü şeyleri hiçç getirme.. Hep pozitif düşün.. Sağlıkla doğacaklar inşallahh.. Demek tekmeler de başladı Süperr bir duygudur eminim.. Allah herkese nasip etsin inş...

Ay delikız ikiz taşıyan bir göbek namına bir şey yok Tü tü maşallah İç karnın geniş senin çok belli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…