- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.161
Canım marangoz diyip geçme onlar bile 3 den aşagı yapmıo cilalıyıı :Haklısın cnm hayat pahalı indirimleri hep takip etmek gerek ama bebekle ilgili hersey pahalı tabi aileler özeniyor ya bılıyorlar bunu malesef,benim yiğenime ablam özenmişti cok marangoza yaptırmıstı gerci o da pek ucuza gelmemişti,,ama insanda dayanamaz güzel ister yaa.. taksitlle falan mina prensese bir prenses odası yaparsınız cnmmm:))
insallah canım sağlıkla giydirirsin,hepimiz giydiririz cnmm
Saol akasyam ewet hakedio ama işde keşke para olsada herşeyi alsakHazadem prenses Mina'ya feda olsun yaaaMucize bebek o. Ne büyük zorluklarla annesini buldu. Valla herşeyi hakediyor prenses Mina
Son gün ya bana hey heyler geldi valla
Canım marangoz diyip geçme onlar bile 3 den aşagı yapmıo cilalıyıı :
İnşallah seninde pozitif çıkar sende bebişe giydirirsin cnm benimmm
Saol akasyam ewet hakedio ama işde keşke para olsada herşeyi alsak
Ay merveeeeeemmm
n zaman gidiceksin kaçtaaa
Allahım yardımcın olsun dualrım seninle kuzummm
Allahın izniyle hayırlı haberlerle gel cnm inşallahh Rabbim emeklerin mükafatında hayırlı ewlat versin sana inşallahhAyyy canım beniiimmm çok sağol kuzumm inşallah allah razı olsun
Yarın sabah 10 gibi felan gideriz inşallah
Hazade kuzum bizim adetlerde kızın annesi alır bebeğin beşiğini sonra içini işte yorganını uyku setini oyuncaklarını kıyafetlerini
Allahın izniyle hayırlı haberlerle gel cnm inşallahh Rabbim emeklerin mükafatında hayırlı ewlat versin sana inşallahh
Vallahi cnm bizdede öle ama ...
Bizde öle sorun yok iki ailede eder yardım ama işde bir tek o deilki
Hastaneden aradılar bir tuhaf oldum yahu yarın 8 buçukta gelin dediler
Her şey yolunda mı diye sordular kanama yada lekelenme oldu mu diye sordular
Tabi cnm öğlede işde insan herşeyi tam olsun istio elimden geldignce yapıcam bakalım cnm hayırlısıAnlıyorum canım seni ama ilk bebeğin ve bu kadar hasretini çekmişken bence bunları hiç sorun etme tatlım
Bebek rızkıyla gelir inşallah canım ben alyansımı bile satarım onun eksiklerini tamamlamak için
Hiç sorun etmem yeterki sağlıcakla gelsin canım kuzum yavrum dünyaşar feda olsun ona
Canım inşallah sizinde eliniz bollaşorda gönlünün istediği gibi yavrunun her şeyini 4/4 lük yaparsın
Ben zaten hemen eşimin telinden girer internetten yazarım olmazsa birinize telimi veririm isterseniz
hadi bakalım hayırlısı merve inş. RABBİM müjdeli haberle dönmeni nasip eder
adet oldunmu diye sormuşlardr
Evet lekelenme felan oldumu diye sordu
Bide bol şans demeleri yok mu bitiyorum ona zaten
hadi yaa öylemi dediler :)))
turşu kavurması yiyen var mı
Tamam hazadem özelden yazıyorum sana
Aldım cnm yarın inşallah bana hayırlı haberi verirsin bende kızlara veririm halaylar çekerizz
:64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?