Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım marangoz diyip geçme onlar bile 3 den aşagı yapmıo cilalıyıı :
İnşallah seninde pozitif çıkar sende bebişe giydirirsin cnm benimmm
Hazadem prenses Mina'ya feda olsun yaaa Mucize bebek o. Ne büyük zorluklarla annesini buldu. Valla herşeyi hakediyor prenses Mina
Saol akasyam ewet hakedio ama işde keşke para olsada herşeyi alsak
Son gün ya bana hey heyler geldi valla

Ay merveeeeeemmm
n zaman gidiceksin kaçtaaa
Allahım yardımcın olsun dualrım seninle kuzummm

Ayyy canım beniiimmm çok sağol kuzumm inşallah allah razı olsun
Yarın sabah 10 gibi felan gideriz inşallah

Hazade kuzum bizim adetlerde kızın annesi alır bebeğin beşiğini sonra içini işte yorganını uyku setini oyuncaklarını kıyafetlerini

Ayyy canım beniiimmm çok sağol kuzumm inşallah allah razı olsun
Yarın sabah 10 gibi felan gideriz inşallah
Allahın izniyle hayırlı haberlerle gel cnm inşallahh Rabbim emeklerin mükafatında hayırlı ewlat versin sana inşallahh
Hazade kuzum bizim adetlerde kızın annesi alır bebeğin beşiğini sonra içini işte yorganını uyku setini oyuncaklarını kıyafetlerini

Vallahi cnm bizdede öle ama ...
Bizde öle sorun yok iki ailede eder yardım ama işde bir tek o deilki

Hastaneden aradılar bir tuhaf oldum yahu yarın 8 buçukta gelin dediler
Her şey yolunda mı diye sordular kanama yada lekelenme oldu mu diye sordular

Son düzenleme:

Anlıyorum canım seni ama ilk bebeğin ve bu kadar hasretini çekmişken bence bunları hiç sorun etme tatlım
Bebek rızkıyla gelir inşallah canım ben alyansımı bile satarım onun eksiklerini tamamlamak için
Hiç sorun etmem yeterki sağlıcakla gelsin canım kuzum yavrum dünyaşar feda olsun ona
Canım inşallah sizinde eliniz bollaşorda gönlünün istediği gibi yavrunun her şeyini 4/4 lük yaparsın

Ben zaten hemen eşimin telinden girer internetten yazarım olmazsa birinize telimi veririm isterseniz

Tabi cnm öğlede işde insan herşeyi tam olsun istio elimden geldignce yapıcam bakalım cnm hayırlısı
Ben zaten hemen eşimin telinden girer internetten yazarım olmazsa birinize telimi veririm isterseniz

Canım sen bilirsin ama istersen özelden at bana telefonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…