Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar yarın çok erken saatte hastaneye gideceğim. Ben çıkıyorum.. Hayırlı geceler.. Çok öptümm hepinizi Mervem canım benim Allah yar ve yardımcın olsun.. Seviyozz seni.. Unutma sakın Yarın bana haber verin.. İncim msj at bana Mervemin sonucunu

Baktim bulamadim zaten ...
Yok yarin dusmeyecegini tahmin ediyorum, genel olarak merak ettim.
Ilaci var mi diye.

ooooo bütün kızlar toplanmış:) iyi geceler kızlar.

lave canım düşmesi gereken hormon e 2 olmasın yani estrodiol ben tedeviye başlarken dr bana hep il olaral estrodiol ve progesteren tahlilini isterdi.estrd. önceki aydan kalan kirt veya yumurtanın tam gidip ditmediği ile ilgili. o yüzden 50 civarı istenilendir.

mervecim bende merakla beklicem sonucunu rabbim meleğini göbişine kondurmuş olsun inşaAllah.

akasyacım gözümüz gönlümüz hep çok yumurta isityor şansımız çok olsun diye.ama inan rabbim yazmışsa en tembel yumurta bile bebek oluyor insana.
başka topikten 40 yaşında bir arkadaş vardı,iki tüp bebek tedavisi gördü her seferinde en fazla iki yumurta oluyormuş.üçüncü tedavi için hazırlanıyordu bir yumurtası vardı ikinci kontrolüne gidince dr bakmış yumurta çokkk geriden geliyormuş bu yumurtadan bişey çıkmaz,sen git adet ol gel önümüzdeki aya bakalım demiş.ve arkadaş adetini beklerken gelmedi adeti veeeee doğal hamile kaldı çok şükür şimdi kzı kucağında.
darısı bizlere inşaAllah.işte tevvekül edebilirsek yumurtalarımız bize yetre aslında.dilerim rabbim yazmış olsun bizlerede.

Bu arada delikız turşu kavurması yazmış Benim aklıma fasulye turşusu nereden geldiyse
Delikız hangi turşunun kavurmasını yedin

Tamam CANIM bende seviyorum sizi
Ben hemen haber vereceğim zaten inşallah
İyi uykular tatlı rüyalar sana

Hayırlı geceler Akasyam Müjdeyi vereceğim inşaallah

Maiumut hoşgeldin canım. Doktorlar istedikleri kadar beğenmesinler yumoşları, yoktan var eden Allah istedi mi minicik bir yumurta bile yeter...

Ben de kaçayım yavaştan. Öpüyorum hepiciğinizi :)

Son düzenleme:

aynennnn öyle inciciğim iyi geceler canım

Maiumutcum merhabab,

Telefonda e2 venprogesteron biraz yuksek dediler.
Ben de dayanamdim baktim internetten cok bir sey bulamadim, ama ksit msit bir seyler yaziyor e2 icin.
E2 ostrojen olmuyor mu?
merhaba canım
e2 estrodiol hormonudur eğer bu yüksekse genelde başlamıyorlar.ve kist veya çatlamamış yumurta olunca yüksek olur.progestron da 1 in altında olmalı başlamak için.sanırım ostrojendir. progestron 0 lı olursa iyi sonuş alınıyor.sana bol şans diliyorum canım.şayet bu ay başlayamazsan(tabi değerin çok yüksekse)ayyy adını hatırlayamadım yaaabir ot vardı bende demleyip içtim hormonları düzenliyor.adını hatırlarsam yazacam.dilerim ihtiyacın kalmaz,yarın tekarar tahlil yapınca.
hı hı civan perçemi demleyip içiyorsun ama çokkk acı he.

Canim verdigin bilgiler icin sagol.
Ikisi de yuksekmis... Hem e2 hem de progesteron.biraz yuksek dedi hemsire ama bu biraz 2 anlama da cekilebilir tabi
Kist olsa gorurdu ultrasonda diye dusunuyorum ama belli olmaz tabi bu isler.

Ihtiyacim olursa alirim senden bilgileri canim. Aci maci ne yapalim, derdimize care olsun da...

inci burda pgt çok fazla olmuyor. normal tüp tedavisi. lazer cihazıda embriyodan biyopsi yapmak için gerekli. belkide bu ay merkezde pgt yapılan sadece benimdir.

Benim tedavi başlangıcında kistİm vardı
Doktor e2 ye baktiralim hemen demişti
Bende sebebini sordm kisTin hormon salgilayiP salgilamadigina bakacağız demişti
Çok şükür normal çıkmıştı bizde tedaviye baslamistik

rica ederim canım
iyi kist yoksa demkki geçen ayın yumurtası tam gitmemiş.o gidecekki hormonlar baştan çalışsın.o zamn yarına kadar değişiklik gösterebilir.inşaAllah istediğin gibi düşer ota mota ihtiyacın kalmaz.

slm merve. çok heyecanlı ya son gecen. bende bu şekilde test günümü beklemek istiyorum. idrar testi yada kan tahlilini erken yaptırmayı düşünmüyorum. bu sefer kan değeri düşük çıkıyor insan arada kalıyor hamilemiyim değilmiyim diye. tabi bekleyebilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…