- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.261
Benim tedavi başlangıcında kistİm vardı
Doktor e2 ye baktiralim hemen demişti
Bende sebebini sordm kisTin hormon salgilayiP salgilamadigina bakacağız demişti
Çok şükür normal çıkmıştı bizde tedaviye baslamistik
slm merve. çok heyecanlı ya son gecen. bende bu şekilde test günümü beklemek istiyorum. idrar testi yada kan tahlilini erken yaptırmayı düşünmüyorum. bu sefer kan değeri düşük çıkıyor insan arada kalıyor hamilemiyim değilmiyim diye. tabi bekleyebilirsem.
inci burda pgt çok fazla olmuyor. normal tüp tedavisi. lazer cihazıda embriyodan biyopsi yapmak için gerekli. belkide bu ay merkezde pgt yapılan sadece benimdir.
inciciğim nasılsın,akşam gec yatmışınız gene:)) ya mervenin bu ılk tup denemesıydı degil mi,cok heyecanlıdır şimdi..Günaydın kızlar
Büyük bir heyecanla Merve'yi bekliyoruz
slm merve. çok heyecanlı ya son gecen. bende bu şekilde test günümü beklemek istiyorum. idrar testi yada kan tahlilini erken yaptırmayı düşünmüyorum. bu sefer kan değeri düşük çıkıyor insan arada kalıyor hamilemiyim değilmiyim diye. tabi bekleyebilirsem.
inciciğim nasılsın,akşam gec yatmışınız gene:)) ya mervenin bu ılk tup denemesıydı degil mi,cok heyecanlıdır şimdi..
Oyledir hitucim de artik sorunlara ek bir sorun cikmasa memnun olacagim. Baslayip baslamamaktan ote dedigim gibi cozumu olsun.
Ilaci milaci var mi bu isin?
Evet nasip kismet gercekten. Hep diyoruz diyoruz ama gercekten oyle oldugunu bir daha goruyoruz boyle seylerle karsilastigimizda.
Ben de belki bayrama bayram hediyesi gelir bana diye dusunmustum ama plan coktan yapildi tabi Rabbim tarafindan
Amin cnm Allahım yardımcısı olsun..Sağol canım çok şükür. Sen nasılsın? Yatıyor musun sürekli? Evet çenemiz düştü yineEvet canım ilk denemesi. Allah'ım muvaffak eylesin inşaallah...
Amin cnm Allahım yardımcısı olsun..
bende iyiyim cnm yatıyorum sürekli değil ama 3.gunden sonra yemek bile yapmaya başladım,ama çok yormadan.. zaten difirizde hazırlamıştım ya:)
ama yalnızdım hep sıkıcı oldu biraz şimdi annem var daha iyiyim,kalktım etrafları toplamış,kahvaltımı falan hazırlamış sağolsun:))
Bekliyorum canımMervem Allah yardımcın olsun inşallah canım benim.. Yüreğimiz , dualarımız, iyi dileklerimiz hep seninle..her zaman ettiğim dua gibi bir daha aynı şeyi tekrarlıyorum. Senin için hangi sonuç hayırlı olacaksa Rabbim onu nasip etsin.. İkiz haberi ile sevinelim. Halaylar çekelim..
Hazade ben 8 'de hastaneye gideceğim. Eve dönmem 10'u bulur. Bana haber ver mutlaka. Arayacağım seni...
Hayırlısı olsun cnm benim kısmet n zamansa o olsun telde de uzun uzun konuştuk :)incicim, Akasyacim, Akisedecim, ve merakta olan herkese merhaba :))
Sizlere yazmayi cok denedim havaalanindan ama sans bu ya oturdugumuz cafede internet yoktu. Cepten de uzun uzun yazdim sonra silindi hepsi bir anda ve tel cok yavasoldugu icin sabirla bekledim donmeyi.
Eve geleli 10 dakika oluyor.
Bu tedavinin her noktasi surpriz demistik ya dogru valla
Ucaga giderken aradi hemsire.
Kan testi yaptik ya e2 progesteron ve lh...
Ilk 2 si yuksek cikmis , o yuzden bugun baslamiyorsunuz, yarin sabah tekrar kan verin bize bildirin ona gore konusuruz dediler.
Ilk defa basima geldi boyle bir sey, hic aklimin ucunda bile gecmemisti.
Ilaclarimizi almistik, artikkoyduk dolaba
Yarin sabah verecegim ama bu degerler oyle 1 gunde dusmez herhalde, niye yuksek onu da bilmiyorum dedim ya ilk defa basima geliyor. Bu da miyasla baglantili acaba
Yumurta sayima gelince o da pek parlak degil. 2 sagda 2 solda antral ve iki tarftada 2 ser tane preantral yani daha ufak varmis.
Onlar geriden gelir mi bilemem dedi Aybur Hanim ama 4 tane olgun bekleriz dedi.
Zaten yumurta sayisini konusurken test sonucu ortada yoktu henuz.
Benden haberler boyle. Yumurta sayisina takilmamistim zaten . Olacaksa olur zaten diyoruz ya hep, ben de oyle dusunmeye calistim.
Sizden haberler nasil?
Delikiz ayrintili ultrasonagirecektin , her sey yolundadir insallah.
akasyacim seninle bugun gorusmek nasip olmadi. Hastane bugun tahmin ettigimden de bostu, sordum Semra Hanim yokmus bugun ondan oyleymis. Yoksa senin dedigin gibiigne atsan yere dusmuyormus.
Incicim sen nasilsin guzelim?
Tuliprosacim sen tedaviye baslayacaktin sanki di mi?
Aidecim sen nasilsin?
Mervecim test gunun yarin....heyecan var mi? Yoksa bugun test yaptin da haberim mi yok ? Gerci bekleyecek gibi duruyordun sen
İnşallah cnm hayırlısıı az kaldı dayannArtık yarın olsun istiyorum 10 gündür dışarı çıkmıyorum
Normal hayatıma dönmek istiyorum
Bu ay olmaz diger ay olur cnmamin Mervecim de o bu ay biraz zor gorunuyor
Aynen öle cnm benim hayırlısı Rabbim ol desin yeterki ben inanıyorummm ..ooooo bütün kızlar toplanmış:) iyi geceler kızlar.
lave canım düşmesi gereken hormon e 2 olmasın yani estrodiol ben tedeviye başlarken dr bana hep il olaral estrodiol ve progesteren tahlilini isterdi.estrd. önceki aydan kalan kirt veya yumurtanın tam gidip ditmediği ile ilgili. o yüzden 50 civarı istenilendir.
mervecim bende merakla beklicem sonucunu rabbim meleğini göbişine kondurmuş olsun inşaAllah.
akasyacım gözümüz gönlümüz hep çok yumurta isityor şansımız çok olsun diye.ama inan rabbim yazmışsa en tembel yumurta bile bebek oluyor insana.
başka topikten 40 yaşında bir arkadaş vardı,iki tüp bebek tedavisi gördü her seferinde en fazla iki yumurta oluyormuş.üçüncü tedavi için hazırlanıyordu bir yumurtası vardı ikinci kontrolüne gidince dr bakmış yumurta çokkk geriden geliyormuş bu yumurtadan bişey çıkmaz,sen git adet ol gel önümüzdeki aya bakalım demiş.ve arkadaş adetini beklerken gelmedi adeti veeeee doğal hamile kaldı çok şükür şimdi kzı kucağında.
darısı bizlere inşaAllah.işte tevvekül edebilirsek yumurtalarımız bize yetre aslında.dilerim rabbim yazmış olsun bizlerede.
Günaydın kızlar
Büyük bir heyecanla Merve'yi bekliyoruz
vay beeeeee
ne diyorsunnnnn
dedim bir surpriz gelecek bence ondan diyeee
super
merve cok sevındım canımm
canım haftaya carsamba,safak 6:)günaydın kızlarrrr
akşam bayağı kaynatmışsınız
ben hürremi seyrederkene
merve inşallah iyi haberlerle gelirsin
akide senin ne zaman tahlil günün canım
Bir bebişimiz daha geliyorrrrrrrrr
Merveee Hamileeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?