Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mervecim bende de son tedavim de geçen aydan kalan kist vardı ama tahlil sonucum iyi çıkmıştı.hatta kistim ikinci kontrolde baktığımızda çatlamıştı.

iyi geceler size kızlar çıkmam gerek.yarın inşaAllahhhhhh güzel haberleri almak dileğiyle canlarımmm hepinizi öpüyorum.

AleykuMselam CANIM yok ben erken yaptırmayı hiç düşünmedim
Gerek yok fazla heyecana zaten durumumuz belli
İnşallah CANIM o günler yakın gibi hay su lazer cihazı bozulacağız tuttu

inci burda pgt çok fazla olmuyor. normal tüp tedavisi. lazer cihazıda embriyodan biyopsi yapmak için gerekli. belkide bu ay merkezde pgt yapılan sadece benimdir.

Anladım canım. Ben tedaviyle ilgili bir cihazı bekliyorum sandım. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah...

gunaydın tulıpcim,insallah senin tedavide sırada cnm hayırlısıyla baslıyacaksın ve bir bakmıs test gunune gelmiş,,bende senin gibi dusunuyorum beklemek lazım ama dayanmak nasıl zor bilsen:))

inciciğim nasılsın,akşam gec yatmışınız gene:)) ya mervenin bu ılk tup denemesıydı degil mi,cok heyecanlıdır şimdi..

Sağol canım çok şükür. Sen nasılsın? Yatıyor musun sürekli? Evet çenemiz düştü yine Evet canım ilk denemesi. Allah'ım muvaffak eylesin inşaallah...

laveciğim,nasipten öteye geçilmiyor benim de bu tedavim ağustos olacaktı doktorum yok diye erteledim,eylul de basladı..birönceki denememde de tedaviye diye gittim dogum kontrol ilacı kullancaksın dediler bir ay ertelenmişti belki de benim de bir sorunum vardı benim doktor strese sokmamak için öyle detaya girmiyor cok sakin birisi,,
insallah senin içinde hayırlısı olacak guzel bir bayram hediyesi olacak insallah cnmcımm,yeterki rahatca kafana takıp dert etmeden basla tedavine..

Sağol canım çok şükür. Sen nasılsın? Yatıyor musun sürekli? Evet çenemiz düştü yine Evet canım ilk denemesi. Allah'ım muvaffak eylesin inşaallah...
Amin cnm Allahım yardımcısı olsun..
bende iyiyim cnm yatıyorum sürekli değil ama 3.gunden sonra yemek bile yapmaya başladım,ama çok yormadan.. zaten difirizde hazırlamıştım ya:)
ama yalnızdım hep sıkıcı oldu biraz şimdi annem var daha iyiyim,kalktım etrafları toplamış,kahvaltımı falan hazırlamış sağolsun:))

Uzun süre yatmak iyi değil zaten akidem. Kan akışını sağlamak lazım. Anneler bir tane ya

günaydın kızlarrrr
akşam bayağı kaynatmışsınız
ben hürremi seyrederkene
merve inşallah iyi haberlerle gelirsin
akide senin ne zaman tahlil günün canım

Bekliyorum canım
Hayırlısı olsun cnm benim kısmet n zamansa o olsun telde de uzun uzun konuştuk :)
Artık yarın olsun istiyorum 10 gündür dışarı çıkmıyorum
Normal hayatıma dönmek istiyorum
İnşallah cnm hayırlısıı az kaldı dayann
amin Mervecim de o bu ay biraz zor gorunuyor
Bu ay olmaz diger ay olur cnm
Aynen öle cnm benim hayırlısı Rabbim ol desin yeterki ben inanıyorummm ..
Rabbim sizlerede yakın zamanda vericekk dualarım sizinleee
Günaydın kızlar

Büyük bir heyecanla Merve'yi bekliyoruz

Günaydın cnm kan vermiş bekliomuş msj çektimm

Kızlar günaydın Hazadem mesajını şimdi gördüm canım. Heyecanla sayfayı açtım. Mervişten haber yok sanırım. Allah'ım hadi inşallah hayırlı haberlerle gelsin Ben de hastaneden geldim. Pazartesi opu olabilirmiş. Anestezi doktoru ile görüştük. Nur Hanım tüm ayrıntıları düşünüyor. Sağolsun. Yumurtalar büyüyor. Belki 7 toplarız dedi. Ama sayıya takılma. 7'de toplasak küçük olurlarsa döllenmeyebilirler dedi. Bakalım sabırla bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…