Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bebek geliooo darısı sana akideye inşallahhh en yakın zamandaa siz tedavi görüosunuzz
sonra incimee lavungeyee inşallahhh

bu haberi duymak çok güzel. merveciğim gözün aydın olsun. kan değeri kaç çıktı acaba?

İnanmıyorum,cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm cok mutluyum cok duygulandımmmm anlatammmmm canım benim mervecim masallah canımmm:))))))))))))))))))))

Kızlar degeri 256 büyük ihtimal ikiz Allahım hayırlısını versin Akidecim sıra sende inşallahhhhh

benim hormon salgılamış ama ultrasonda yok , tam tesri sanırım .

bakalım tatlım gorecegız.
ot mot ıcecegız mecbur kalırsak ne yapalım

Kalbim güm güm açtım sayfayı Harika bir haber buuuuuu
Allah'a şükürler olsun. Mervem çok çok sevindim, hepimiz çok sevindik Allah'ım tamamına erdirsin inşaallah... Gözlerim doldu

super yaaaa
ben hala Merveye sevınıyorumm

ve pgd yapılamayan embryolardan hamıle kaldı degıl mı?
ve belki de ikiz?
Allahımmmm

Merve nerdesin , gel anlat bize duygularını hadi

gunaydın tulıpcim,insallah senin tedavide sırada cnm hayırlısıyla baslıyacaksın ve bir bakmıs test gunune gelmiş,,bende senin gibi dusunuyorum beklemek lazım ama dayanmak nasıl zor bilsen:))

inşallah canım.

Kızlar degeri 256 büyük ihtimal ikiz Allahım hayırlısını versin Akidecim sıra sende inşallahhhhh

değer çok güzelmiş. ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır?

İkizlerrrr yola çıkmış Ayyy süper, harika,, Valla çok sevindim.. Öyle güzel moral oluyor ki bizee.. Akidem hadi sıra sende.. Sonra da inşaallah bende..

Allah'a şükürler olsun. Mervem çok çok sevindim, hepimiz çok sevindik Allah'ım tamamına erdirsin inşaallah... Gözlerim doldu

mervee gözün aydın canım,çok sevindim,rabbim kucağına almayı nasip etsin

inşallah bizlerde yazarız buraya hamiş haberlerimizi

darısı hepimize inşallah....

herkes burada
o kadar duygulandım ki
halimizden anlayanlarla birlikte olmak
sevinci üzüntüyü paylaşmak çok güzel
iyi ki varsınız
mervemmmmmmmmmmmmmmm
allah kucağına almayı nasip etsin canım benim

Sorma cnm ya bende mesajı görünce çok oldummm hemen size yazdım darısı size cnm incim inşallahhhhh
super yaaaa
ben hala Merveye sevınıyorumm

ve pgd yapılamayan embryolardan hamıle kaldı degıl mı?
ve belki de ikiz?
Allahımmmm

Merve nerdesin , gel anlat bize duygularını hadi
Ewet cnm pgt de işleme girmedi düşün o yüzden ne olur umutlu olun umudunuzu tüketmeyin bak Allah nelere kadir ...
İkizler geliyorrrr
Ewet büyük ihtimal ikiz cnmm
inşallah canım.

değer çok güzelmiş. ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır?

keselerden cnm yani ortalam 2 aylıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…