Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nesrin abla sana yine soru
Valla bu kez ben değil esim sorduruyo
Hani bu iğne varya dozu standart mı oluyo bunların
Clexane 0.4 esim hepsini vurdu bana dozajı belli galiba sormamı istedi

Ay Akasyam ya yine güldürdün beni
Biz yine bsladiK iğnelere az önce fena bi çığlık attım iğneden once

canım hayırlı olsun tedavin hızınıza yetişemiyorum maşallah size...

Nesrin abla sana yine soru
Valla bu kez ben değil esim sorduruyo
Hani bu iğne varya dozu standart mı oluyo bunların
Clexane 0.4 esim hepsini vurdu bana dozajı belli galiba sormamı istedi

canım benim 0.6, senin 0.4 müş. standart canım sana ne veriyorsa onu hava filan boşaltmadan vur. dik ve hızlı. ayrıca çok pahalı iğne sgk geçen yerde arzu hanım versin yazı göster rapora bağlat ücret ödeme...

evet canım göbekten yapılıyor

canım koldan ve bacaktan da oluyor ben başta göbekten yapıyordum şimdi koldan.

bir de innohep 0.4 kullandım önceden o daha az acıtıyor ondan iste...

aa doğru ya koldan ve bacaktanda vuruluyor ben bunu unutmuştum sağol hatırlattığın için
Bi paketi aldık öbür paketi senin dediğinden alayım o zaman bu yaktı epey
evet sağlık ocağına yazdıracak eşim bi paket 90 liraymış

canım rapora bağlatırsan para ödemiyorsun . hem de toplu yazdırıyorsun ben 3 aylık yazdırdım topluca... rapor çıkart...

akasya canım inşallah sen de pıhtılaşma çıkmaz yoksa iğne maceran çok olur...

delikız gözün aydın...

Gözümde canlandırdım da bir an

Gonal f kullanan arkadaslar, size bir sorum var benim,

Bu gonal f ignelerini yaparken ben cok zorlaniyorum gecen tedavide de boyle ilmustu, bu aksam da yaparken ayni sey oldu.
Igneler girmiyor, bildiginiz girmiyor. Baska hic bir ignede bunu yasamiyorum. Bugun bir gonal f yapacagim diye 3 tane igne tukettim ve buna ek ilarak karnim 5 gun igne yapmis gibi aciyor daha ilk gunden. Gecen seferde boyle olmustu ve igne kalmamisti sonunda elimde, hastaneden rica etmistim. Onlarda da yok tabi kutunun icinden cikiyor.
Sizlerde var mi hic boyle bir sey yapayan? Daha mi kalin? Uclari mi kut? Ya da ben bir hata mi yapiyorum?
Bilgi verirseniz sevinirim, cunku gercketne gonal f zamani cok stres oluyorum.

Gözümde canlandırdım da bir an

Sen bugun bizim halimizi gorecektincok fenaydi. Kesin ilacin yarisi gitti.
Esim igneyi cikarirken siseden ben bildiginiz havada ucusan ilaclar gordum. Yagmur damlasi gibi indi yere.
Ucu gitti zaten ignenin , yamuldu onu attik. Snraki igne girmedi. 3. Ignede soktum.

Son düzenleme:

Ayy deme zor mu o kadar :18:

Anladım canım. Benim tedaviye daha 2 ay var ama reçetemi verdi doktor Gonal-f ve Lucrin ilk kez kullanacağım bakalım.
Aaa uzun tedavi olacaksin bu sefer... Hadi tebdili tedavide ferahlik vardir insallah daha iyi gelir sana bu tedavi Incicim.
laveciğim özürdilerim. bi insan ancak bu kadar kötü bir alıntı yapabilir.
Hic onemli degil canim, ben o karisiklikta da sectim senin mesajini. Cok tesekkur ederim. Iptal olsa da hayirlisi buymus diyecektim, cok stres olmadim iptal olacak diye. Sadece deger niye yuksek cikti , bir cozumu yok mu bunun da diye endise ettim bir ara ama sukur gecici bir seymis sanirim.

Geldi guzelim insallah... Tabi bu tedavide her gun her sey olabiliyor. Kazasiz belasiz gecerse insallah gelecegim Istanbula. O da karisik bir durum aslinda. Bugun hemsire aradiginda pazar gunu kan ve ultrason dedi. Ben pazar gunu burda nerde yapacagim bu isi? Hastanelerde kadin dogum doktoru olur mu? Hastane kan alip ayni gun verir mi sonuc? Cok ters oldu bu Pazar gunu bana .

Benim adet bu ay pek az geldi. 3. Gun bugun bitti diyeyim ben. Yanlis bir ay miydi baslamak icin acaba diye dusndum bugun. Adet az geldi, rahim tabakasi falan ne bileyim cok normal degildir. Az adet demek kalitesiz yumurta gibi seyler de demek ouyor sanirim. Basladik ama aklima geldi iste.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…