- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.521
sağ baştan say yaparız
Ay inşaallahSıralarız yan yana kuzuları
Canım iğneye ilacı eşim çekiyor.Ellerini yıkayıp sanki ameliyata girecek bir doktor gibi geliyor. Fıslarken gene biraz döküyor saçıyor. Ben bağırıyorum. O da sen çok acayip birisin diyor. Klasik halimiz yani. Büyük ihtimalle her seferinde çok az da olsa cc düşüyor
Ay Akasyam ya yine güldürdün beni
Biz yine bsladiK iğnelere az önce fena bi çığlık attım iğneden once
Canım ne iğnesi bunlar ? Tutunma için mi ?
Evet canım kan sulandırıcı iğne
Onu da göbekten mi yapıyorsun :26:
evet canım göbekten yapılıyor
Anamm anamm çilemiz bitmiyorGelsinler popolarına şaplak atalım.
Kizlar merhaba ,
Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...
Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi
Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.
Nesrin abla sana yine soru
Valla bu kez ben değil esim sorduruyo
Hani bu iğne varya dozu standart mı oluyo bunların
Clexane 0.4 esim hepsini vurdu bana dozajı belli galiba sormamı istedi
canım hayırlı olsun tedavin hızınıza yetişemiyorum maşallah size...
canım benim 0.6, senin 0.4 müş. standart canım sana ne veriyorsa onu hava filan boşaltmadan vur. dik ve hızlı. ayrıca çok pahalı iğne sgk geçen yerde arzu hanım versin yazı göster rapora bağlat ücret ödeme...
canım koldan ve bacaktan da oluyor ben başta göbekten yapıyordum şimdi koldan.
bir de innohep 0.4 kullandım önceden o daha az acıtıyor ondan iste...
aa doğru ya koldan ve bacaktanda vuruluyor ben bunu unutmuştum sağol hatırlattığın için
Bi paketi aldık öbür paketi senin dediğinden alayım o zaman bu yaktı epey
evet sağlık ocağına yazdıracak eşim bi paket 90 liraymış
Canım iğneye ilacı eşim çekiyor.Ellerini yıkayıp sanki ameliyata girecek bir doktor gibi geliyor. Fıslarken gene biraz döküyor saçıyor. Ben bağırıyorum. O da sen çok acayip birisin diyor. Klasik halimiz yani. Büyük ihtimalle her seferinde çok az da olsa cc düşüyor
Gözümde canlandırdım da bir an
Gonal f kullanan arkadaslar, size bir sorum var benim,
Bu gonal f ignelerini yaparken ben cok zorlaniyorumgecen tedavide de boyle ilmustu, bu aksam da yaparken ayni sey oldu.
Igneler girmiyor, bildiginiz girmiyor. Baska hic bir ignede bunu yasamiyorum. Bugun bir gonal f yapacagim diye 3 tane igne tukettim ve buna ek ilarak karnim 5 gun igne yapmis gibi aciyor daha ilk gunden. Gecen seferde boyle olmustu ve igne kalmamisti sonunda elimde, hastaneden rica etmistim. Onlarda da yok tabi kutunun icinden cikiyor.
Sizlerde var mi hic boyle bir sey yapayan? Daha mi kalin? Uclari mi kut? Ya da ben bir hata mi yapiyorum?
Bilgi verirseniz sevinirim, cunku gercketne gonal f zamani cok stres oluyorum.
Aaa uzun tedavi olacaksin bu sefer... Hadi tebdili tedavide ferahlik vardirAnladım canım. Benim tedaviye daha 2 ay var ama reçetemi verdi doktorGonal-f ve Lucrin ilk kez kullanacağım bakalım.
Hic onemli degil canim, ben o karisiklikta da sectim senin mesajini. Cok tesekkur ederim. Iptal olsa da hayirlisi buymus diyecektim, cok stres olmadim iptal olacak diye. Sadece deger niye yuksek cikti , bir cozumu yok mu bunun da diye endise ettim bir ara ama sukur gecici bir seymis sanirim.laveciğim özürdilerim. bi insan ancak bu kadar kötü bir alıntı yapabilir.
Canım benim korkma sen.. Bişey olmayacak bebişlerine.. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir.. İçini ferah tut..
Gözün aydın canım. İyi bir yerde süreci devam ettirmen önemli.. İnşallah hastaneden memnun kalırsın..
Ayy çok heyecanlıYaşasınnn tedavimiz denk geldi Lavem İnşallah bu ay bizlere de uğurlu gelecek.. Bu arada İstanbul'a bir daha ne zaman geliyorsun ? :26:
Ayy deme zor mu o kadar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?