Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

[QUOTE=MaiUmut;24584984

yok canım nerdeee,hepsi 9 du ilk gün,sonra 6 ya düştü, 5.güne 3 tane kaldı,onun da 2si transfer, 1 i dondu ama mozaiklik çıktığı için o da iptal gibi bir şey...

chnb'yle konuştum kızlar. Herkese çok selamı var. 12.haftaya kadar hastanede kalacakmış.
as.inş. herşey yolunda gider

valla 11-12 tane olacak gibi inş. ma sağlam çıkması önemli ..
ben de çok merak ediyorum doğrusu sağlam çıkacakmı çıkmayacakmı diye..
ben 2 taneye razıyım valla ,2 çıksın da fazlasını düşünmüyorum ...
hiç gebe kalamamış olmak korkutuyor beni de ,acaba hepsi bozuk mu çıkacak diyorum ,hani gebe kalıp düşürsem daha çok umudum olurdu gibi geliyor ama yine de moralimi bozmak istemiyorum..
evet yediklerime dikkat ediyorum ..
her gün bol bol incir ,fındık ,fıstık ,badem yiyorum ,yumurta kalitesine çok etki ediyormuş ..
küre filan gerek yok bence önemli olan sayıd eğil kalite ,onun için de yemem gerekenleri yiyorum ben ..
hatta klo alaağım bu gidişle :1:
yarın gideceğim inş.
doktor böyle giderse perşembe yada cuma toplarız yumurtaları dedi ..
bakalım hayırlısı inş.
bence amh ye takılma sen ,yumurta sayın iyi ,inş. güzel olacak herşey ..

inşallah ikimiz için de güzel olur,herşey pgt de belli olacak,inan en az senin kadar merak ediyorum senin pgt yi...

bende 2.denemede aynen incir,badem,ceviz falan yemiştim,bir de ananas yemiştim sanırım transferden sonraydı ya da süreç boyunca mıydı hatırlamıyorum,tutunmayı kolaylaştırıyormuş diye okumuştum yine k.k da,

doktordan sonra ne dediğini mutlaka yaz,inşallah yumurta sayın artmıştır...bu arada aysun hanım nasıl?memnun musun?ben sertaç bey le görüşmüştüm,acaba aysun hanım a mı geçsem diye düşünüyorum,sadece bir düşünce....

inşallah ikimiz için de güzel olur,herşey pgt de belli olacak,inan en az senin kadar merak ediyorum senin pgt yi...

bende 2.denemede aynen incir,badem,ceviz falan yemiştim,bir de ananas yemiştim sanırım transferden sonraydı ya da süreç boyunca mıydı hatırlamıyorum,tutunmayı kolaylaştırıyormuş diye okumuştum yine k.k da,

doktordan sonra ne dediğini mutlaka yaz,inşallah yumurta sayın artmıştır...bu arada aysun hanım nasıl?memnun musun?ben sertaç bey le görüşmüştüm,acaba aysun hanım a mı geçsem diye düşünüyorum,sadece bir düşünce....
ananas transferden sonra tutunmayı kolaylaştırsın diye daha doğrusu kabız olmamak için çünkü kabız olmak tutunmayı zorlaştırıyor ıkındıkça:1:
ben bayan doktor tercih ettiğim için aysun hanımı seçmiştim gayet de memnunum ,ilk gittiğimde ben de anneyim sizi çok ii anlıyorum demişti bana ,kadın olarak bizi daha ii anlaycağını düşünüyorum ,be çok memnunum güleryüzlü bir kadın ,herşeyi sorabiliyor konuşabiliyorsun ben bir skıntı yaşamadım şimdilik ...
ilgili bir de seni tanıyor ,bazı doktorlar gibi sen kimdin tedavin neydi gibi unutma olayları yok ,gayet güzel detaylı takip yapıyor ,ben sevdim doğrusu ..
sertaç beyi gördüm ama bilmiyorum nasıl biri sen memnun musun peki ondan..
doktor yumurtaları ekranda gösteriyor bi de takip kağıdı var oraya yazıyor ,orada 10-11 gibi gördüm geçen ama doğrumu bilemiyorum ..

allaha emanet ikisi de.. durum çok mu ciddi acaba? yoksa tedbir olsun diye mi?
benim de kasılmalarım var dünden beri, her aşaması zor bu işlerin.. allaha emanetiz.

Dikkat et kendine canım bunlar yalancı sancılardır muhtemelen
İnşallah her şey yolunda gider doğuma kadar:nazar::49:

:43::43::43: üzüldüm beeee inşallah tekrarlanan tedavide naip olacak canlarım :31:
İnşallah canım ama tedaviye başlıycak güçte hiç deilim kendimi çok mutsuz hissediorum :((((
Heyecanla buraya yazdığımız günleri özledim :5:
Bendeee ... Umut doluydukkk yarınlarımız güzel olucaktı .... Anne olucaktık :((((
evet heyecanla takip ettik hepimiz dua ettik, tedavi olan benmişim gibi üzüldüm bu defa.
rabbimin vardır bi bildiği, inş sabrı sonu selamet olcak hepimiz için.
İnşallah canımmm inşallahhhh
Sessiz sedasız kaldık degıl mı?
Ben arada gırıp bakıyorum ama yazacak bır sey bulamıyorum :(

Bende bakıp bakıp çıkıorum malesef ben hiç iyi deilim umutlarım yıkıldı maske takıp gülücük saçmakdan yoruldum

kArnım ağrıyoo:5::5:
Regl olsamda rahatlasam uff
Şu yandaki reklamlarda içimi daralttı hee uff

Ne tuhaf bir gün hava kasvetli bunaltıcı
İçimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah:31:

İnşallah canım ama tedaviye başlıycak güçte hiç deilim kendimi çok mutsuz hissediorum :((((

Bendeee ... Umut doluydukkk yarınlarımız güzel olucaktı .... Anne olucaktık :((((

İnşallah canımmm inşallahhhh

Bende bakıp bakıp çıkıorum malesef ben hiç iyi deilim umutlarım yıkıldı maske takıp gülücük saçmakdan yoruldum

Canımm ya öyle demeee:14::14:
Henüz hiçbir şey bitmedi önümüzde uzun yıllarımız var
Rabbim sağlık ve ömür verdiği müddetçe umutta bitmez

Back
X