Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet insan bir başkasına daha iyi anlatıyor gerçekten ..
inş. herşey yoluna girer :16:
kayınvaliden öyle dediğinde sen de anne çok yoruluyorum bazen kendimi bile kaldıramıyorum diyebilirsin aslında aynı eşine dediğin gibi ...
neyse inş. herşey düzelir...
ben de çalışıyorum memureyim:1:
ankaradayım ,sen necisin peki sormştum ama arada kaynadı sanırım:1:

Ben avukatım canım. Özel sektörde çok yoğun bir firmada danışman avukatlık yapıyorum.

ohh o da iyi:1:
ben de personel memuresiyim :24:
para deme valla battık biz de bu gidişle ,ev de aldık yeni ,kredisini ödüyoruz bi de bu tüp işi çıktı bakalım nasıl doğrulacağz :44:

Valla şeker aynen. Biz ev borcuna girmedik bile. Evlendiğimizden beri pgt ye mecbur olduğumuzu bildiğimizden altınları falan sakladık. Bir de ben sadece genetik test için 6500 TL verince bizim ekonomimiz iyice çöktü :5:

Valla şeker aynen. Biz ev borcuna girmedik bile. Evlendiğimizden beri pgt ye mecbur olduğumuzu bildiğimizden altınları falan sakladık. Bir de ben sadece genetik test için 6500 TL verince bizim ekonomimiz iyice çöktü :5:
biz nerden bileim böyle olacağını hep sebepsiz deniyordu ..
bi de kayınpederime daha testten önce borcumuz vardı 10000 t onu verdik keşke vermeseydik işimizi görürdü ama bilemiyorsun işte.
sen önceden neden biliyordunki ..
bi de 6500 çok yaa neden o kadar ki

biz nerden bileim böyle olacağını hep sebepsiz deniyordu ..
bi de kayınpederime daha testten önce borcumuz vardı 10000 t onu verdik keşke vermeseydik işimizi görürdü ama bilemiyorsun işte.
sen önceden neden biliyordunki ..
bi de 6500 çok yaa neden o kadar ki

Ben kendim cam kemik hastasıyım canım :2: Belki basında duymuşsundur. O yüzden bu hastalığın %50 bebeğime geçme riski var. En başından biliyordum yani. Maalesef.. Eşim de biliyordu. Evlenmeden önce açıklamıştım. İstersen evlenmezsin de demiştim. Bilmek hakkıydı çünkü. Benim hastalık nadir olduğundan uygun prob bulamadılar. Set up TR'de yapamadılar. Kan Amerikaya gitti. O yüzden bu kadar pahalı:25:

Eşim spor akademisi mezunu. Antrenörlük yapıyor. Bugün aradım kayınvalidemi. İlk defa açıkça söyledim. Evimin huzuru kaçtı dedim. Eşim benimle konuşmuyor dedim. Halen diyor ki çocukların gözü çıksın çok ağladılar. Peşine takıldılar.Demiyor ki senin yorgun olduğun bizim aklımıza gelmedi. Çocuğu oyalayıp oturtmadık. Ama belki bundan sonra göndermez. Ben eşimden biri sürü azar işittikten sonra , aramıza soğukluk girdikten sonra hiç önemi kalmadı ama neyse:5:

Eşim maalesef bunu anlamıyor. Benim yorgunluğumu, çocuklardan rahatsız olabileceğimi... Sürekli diyor ki çocukların sana ne zararı var. Sırtında mı taşıyorsun. Diyorum öyle değil işte. Bazen diyorum kendimi bile kaldıramıyorum. O kadar yorgun oluyorum.. Neyse topik amacından çıkmasın. Eşi ve eşinin ailesi ile sorunları olanlar bölümüne döndürdüm galiba:1: Burada o kadar çok dertleşiyoruz ki, ailemin bile bilmediklerini burada paylaştığımdan dayanamadım bunu da anlattım.

Delikız sen çalışıyor muydun ?Aramıza yeni katıldın ama ben pek tanımıyorum seni. Ankarada mıydın ??? :26:

akasyacım topik amacından çıkmaz çıkmaz.tamam burda tedavileri paylaşıyoruz ama insan kendini yakın his ettikçe yaşadığı diğer sorunları veya sevinçleride paylaşıyor.arada başka şeyler de konuşmak gerek.benki hep umutluyum bana ne oldu bilmiyorum kötü hisediyorum kendimi:18:çok şükür üç embriyom dondurulmuş.kısmet olursa yeniden başlayacam inşaAllah toparlanırım.maddi olarak epey daraldık ama bir an öncede tedavimi yapmam gerek.yaşım itibarıyla zamanım uzun değil.yinede rabbim bilir tabi.bizde ev kredisine girdik ikisi çakışınca çok zor oluyor.allah hepimizin önine ferah yol çıkarsın amin.

Akasyacım gergin bir hafta sonu geçirmişsin :( Son dönemdeki gerginlikler patlak vermiş :( Senin çok stresli olduğunu biliyorum hem işin yorucu hem bu tedavi işleri seni çok yoruyor. Eşin de eminim en az senin kadar öyledir. Eşinin ailesi bu tedavi işlerini bilse biraz daha anlayışlı davranmaz mı acaba?

delikız hadi hayırlısı. Yumurta sayın çok iyi. İnşaallah bol bol sağlıklı çıkar, transferle kalmazsın bir kısmını da dondurtturursun.

Akasyacım gergin bir hafta sonu geçirmişsin :( Son dönemdeki gerginlikler patlak vermiş :( Senin çok stresli olduğunu biliyorum hem işin yorucu hem bu tedavi işleri seni çok yoruyor. Eşin de eminim en az senin kadar öyledir. Eşinin ailesi bu tedavi işlerini bilse biraz daha anlayışlı davranmaz mı acaba?

delikız hadi hayırlısı. Yumurta sayın çok iyi. İnşaallah bol bol sağlıklı çıkar, transferle kalmazsın bir kısmını da dondurtturursun.

sağolasın inci:16:
valla iimi kötümü bilemiyorum hiç ,çok yumurta kaliteyi düşürüyormuş doktoryle dedi
nette bakıyorum da 20 ve üstü yumurtası olan var :53:
ilk başta benim neden o kadar olmadı demiştim ama şimdi demiyorum:1:
dondurmahiç gözümde değil
transfere yetecek kadar 2 ane çıksın da bana yeter inş.:18:
bugün kesin yumurta toplama günü belli olacak
9 da randevum var ama akşama yazarım inş. çünkü işyerinde girmiyor buraya ..

sağolasın inci:16:
valla iimi kötümü bilemiyorum hiç ,çok yumurta kaliteyi düşürüyormuş doktoryle dedi
nette bakıyorum da 20 ve üstü yumurtası olan var :53:
ilk başta benim neden o kadar olmadı demiştim ama şimdi demiyorum:1:
dondurmahiç gözümde değil
transfere yetecek kadar 2 ane çıksın da bana yeter inş.:18:
bugün kesin yumurta toplama günü belli olacak
9 da randevum var ama akşama yazarım inş. çünkü işyerinde girmiyor buraya ..

Evet fazla yumurta olması da iyi değil kalite açısından. Benim doktorum 40 yumurtası olan bir hasta söylemişti :53: Az olsun öz olsun. İnşaallah hepsi kaliteli çıkar ve güzelce döllenir.

Kızlar günaydın ...
Akasyacım hepimiz öleyiz malesefki bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle artık bazı şeyleri kopardım cuma günü antalyaya kuzenime gidicem 2 günlüğüne uzaklaşmak istiorum :(((
Sende eşinle güzelce konuş anlat ailen bilmio ama sen beni biliosun de stresliyim de offf off n olcak kızlar bizim bu halimiz :(((

Delikız canım benim dilerim emeklerin boşa gitmez yawrunu kucagına alırsın inşallah yumurta sayısına kalitesine takılma canım yeterki allah ol desinn gerisi boşş

merhaba delikız
dün nete giremedim,bugün de pc de sorun var,seni ekleyemiyorum bir türlü..
yumurta sayın gayet güzel,bugün de dr a gidecekmişsin,inşallah güzel geçer..
bu senin ilk denemen,muhtemelen toplama sırasında bir kaç tane fazla çıkıyor yumurta,yani en azından bende öyle olmştu....
sen hiç endişelenme,inşallah süreç güzel ilerleyecek....

[QUOTE=hazade;24606739günaydın hazade...
yapmayın arkadaşlar,hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri,bence tedavi süreci,sanırım biraz da sorunun bizden kaynaklanıyor olması,hepimizi aynı noktaya getiriyor maalesef...
ama soğukkanlı olmak zorundayız...eşlerimiz böyle,yapacak bir şey yok,ailelerini hiç söylemiyorum bile,ama hemen en kötüyü düşünmeyelim,bu durum yine en çok bize zarar veriyor,3. şahıslarında zerre kadar umrunda olmuyor....

kızlarrrrrr

neler oluyor
cok işim var okuyamadım ama son sayfada Hazadenin boşanmanın ile ilgili bir seyler yazdıgını okudum ve sanki Akasya'nin da adi geciyordu mesajlarda.

hayırdır Allah aşkına

Canım vallahi zaman zaman aklımdan geçmio deil inankii yoruldum artıkk :((

ya ne olur yoruldum demeyin
ayrılmak çözüm değil bunu hepimiz biliyoruz

esimin bir arkadası var , cocukları olmuyordu gerci 2 yıllık evli idiler. ben bu kadar kısa sure olmayana olmuyor dıyenlere kızıyorum .
neyse adamla kadın ısı gucu bırakmıs gıtmısler bır sehre , 3 ay orda yasamıslar, herseyı terk edıp.
ve kız hamıleymıs ...

dıle kolay tam 12 yıllık evlı olup 9 senedır debelenıp cırpındıktan sonra boyle haberlere uzuleyım mı guleyım mı bılmıyorum.
ama ayrılmak cozum degıl arkadaslar

ya ne olur yoruldum demeyin
ayrılmak çözüm değil bunu hepimiz biliyoruz

esimin bir arkadası var , cocukları olmuyordu gerci 2 yıllık evli idiler. ben bu kadar kısa sure olmayana olmuyor dıyenlere kızıyorum .
neyse adamla kadın ısı gucu bırakmıs gıtmısler bır sehre , 3 ay orda yasamıslar, herseyı terk edıp.
ve kız hamıleymıs ...

dıle kolay tam 12 yıllık evlı olup 9 senedır debelenıp cırpındıktan sonra boyle haberlere uzuleyım mı guleyım mı bılmıyorum.
ama ayrılmak cozum degıl arkadaslar

Ewet yaaa neler neler var görüyoruz duyuyoruzz...
Allah bizede en kısa zamanda versin inşallah ne diyim canım ama n bilim zaman zaman artık yeter diorum bu benim kaderim olucakmı olmıycakmı derdinde olmam ayrılırım annemin evinde otururum diorum

Back
X