Eşim spor akademisi mezunu. Antrenörlük yapıyor. Bugün aradım kayınvalidemi. İlk defa açıkça söyledim. Evimin huzuru kaçtı dedim. Eşim benimle konuşmuyor dedim. Halen diyor ki çocukların gözü çıksın çok ağladılar. Peşine takıldılar.Demiyor ki senin yorgun olduğun bizim aklımıza gelmedi. Çocuğu oyalayıp oturtmadık. Ama belki bundan sonra göndermez. Ben eşimden biri sürü azar işittikten sonra , aramıza soğukluk girdikten sonra hiç önemi kalmadı ama neyse
Eşim maalesef bunu anlamıyor. Benim yorgunluğumu, çocuklardan rahatsız olabileceğimi... Sürekli diyor ki çocukların sana ne zararı var. Sırtında mı taşıyorsun. Diyorum öyle değil işte. Bazen diyorum kendimi bile kaldıramıyorum. O kadar yorgun oluyorum.. Neyse topik amacından çıkmasın. Eşi ve eşinin ailesi ile sorunları olanlar bölümüne döndürdüm galiba

Burada o kadar çok dertleşiyoruz ki, ailemin bile bilmediklerini burada paylaştığımdan dayanamadım bunu da anlattım.
Delikız sen çalışıyor muydun ?Aramıza yeni katıldın ama ben pek tanımıyorum seni. Ankarada mıydın ??? :26: