Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sorma ya buhastane personeli beni deli ediyor.
doktorlr çok şeker ama hemşiresi personeli gıcığına denk düşünce insanın psikolojisini bozuyorlar yaa..
biz de diyoruzki herşey içinde çok uygun bi fiyat verdiler.
meğer öyle değilmiş.
neyse artık buün bu yüzden çok yıprandım bi daha konuşunca iice sinir oluyorum.
biz de kredi çekeceğiz sanırım .
çünkü 2500 tl ev kredisi ödüyoruz kiradayız, ödememiz çok bi de bu girdi altından kalkamayacağız..
ananası biz her gün yiyoruz zaten evde mutlaka olur ..

Allah yardımcınız olsun. Biz iki tedavi için de borçlandık ailelere. Maddi olarak çok sarsıyor insanı gerçekten ama buna da şükür tabi. Borç harç bir şekilde yaptırabiliyoruz çok şükür.

inci bu pıhtılaşma çok önemli değilmiş ki,zaten coraspin veriyorlarmış ya da clexane iğne,kendin yapıyorsun,bu testlerde 3 4 haftada çıkıyor,benimki öyle çıkmıştı...

Bilmiyorum ki aklıma takıldı :26: Ben sadece coraspin kullandım. İğneyi sanırım test sonuçlarına göre veriyorlar.

Çok da yatmamak gerek kan dolaşımının yavaşlamaması için. Kendini yorma, ani hareketler yapma yeterli. İnşaallah hayırlısıyla. Hiç bilmiyorum ne zaman. Maddi ve manevi toplanmamız gerek.

Canım ben bu pıhtılaşma testlerini pek bilmiyorum. chnb bana baktır demişti. Bu kadar çaba veriyoruz bir şey olmasa da baktırmak istiyorum açıkçası. Doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek.

İncim zaten bir tüp kan alınıyor sadece ondan bakılıyor
Eğer varsa çeşit çeşit zaten
Sendeki sorun neyse çıkıyor

bize de öyle yapmasınlar fiyat konusunda delikız?
bir de muhasebeci burası çok farklıdır,biz fiyatlara çok önem vermeyiz falan demişti bize....
bu arada pgt dahil mi 6500istediler?

bak canım bu zamana kadar kimseye söylememişsin,ben de öyle,bundan sonra da kimseye söyleme bence...kimse anlamaz senin halinden,bir de insanların gereksiz sorularına muhatap kalma....hiç belli olmaz,birisi olumsuz bir şey der falan boşu boşuna canın sıkılır,bu durumu yaşamayan bilmez....

pgt cuma belli olsa,zaten haftaya en geç çarşamba transfer olur,3 gün rapor alsan hafta biter,cumartesi pazar da dinlenirsin,sonra işe dönersin,kimsede bir şey anlamaz...

evet pgt dahil fiyatı ..
evet ilk başta sık hastaneye gitce mdiye eşim sadece şefine söyle sorun yaratmasın istersen dedi .
ben de yok rahatsızım tedavi oluyorum derim dedim .
bin türlü hastalık var illa tüp bek yatırıyorum demem şart değilya.
zaten şef de sormadı sağolsun sorun etmedi.
cuma tüm gün hastanede olacağım mesela işe gitmem o zaman küçük bi cerrahi operayon geçircem gelemeyceğim diycem.
sorarsa kadın hastalıklarından derim o kadar..
nerden bilecek ama raporu da doktora farklı yazdırırım diyorum tüp bebek diye geçmesin diyorum..
raporu gören anlar çünkü..
pgt cuma belli olmaz cuma toplanacak daha ..
Allah yardımcınız olsun. Biz iki tedavi için de borçlandık ailelere. Maddi olarak çok sarsıyor insanı gerçekten ama buna da şükür tabi. Borç harç bir şekilde yaptırabiliyoruz çok şükür.

amin cümlemizin inş.
kayınpederim bize ev alırken yardım etti ..
ona borcun yarısını daha yeni vermiştik vermeseydik keşke işimizi görürdü a nerden bileceğiz böyle olacağını..
ailelerden destek olmadı bize işte durumları yok daha doğrusu ..
biz eşimizle herşeyimizi kendimiz yaptık kendi maaşımızla.
.çok şükür maddi sıkıntımız yok ama aniden çıkınca elde para kalmadı..
ayda 3500 tl sadece ev kredisi ve kiraya veriyoruz ev olmasa on kere tüp yaptırırdım da hayırlsı artık ..
para bulunur bi şekilde inş. sonuç güzel olsun da

canım tedavin hayırlı olur inş az kalmış senin artık .
inci seni hatırlıyorum güzelim olsun daha ilkmiş tedavin bundan sonraki tedavin güzel sonuçlanır inş.

amin cümlemizin inş.
kayınpederim bize ev alırken yardım etti ..
ona borcun yarısını daha yeni vermiştik vermeseydik keşke işimizi görürdü a nerden bileceğiz böyle olacağını..
ailelerden destek olmadı bize işte durumları yok daha doğrusu ..
biz eşimizle herşeyimizi kendimiz yaptık kendi maaşımızla.
.çok şükür maddi sıkıntımız yok ama aniden çıkınca elde para kalmadı..
ayda 3500 tl sadece ev kredisi ve kiraya veriyoruz ev olmasa on kere tüp yaptırırdım da hayırlsı artık ..
para bulunur bi şekilde inş. sonuç güzel olsun da

Allah kolaylık versin. Zor işler. Manevi olarak insan çok yıpranıyor bir de maddiyatla uğraşmak zorunda kalıyor. İnşaallah bu tedavinle yavruna kavuşursun.

pıhtılaşma testlerine önemsiz der dr.lar ama coraspinle iğneyle olmuyo.
bendeki pıhtılaşma B12 düşüklüğüne neden oluyomuş, vücudum folik asiti sentezleyemiyomuş.
hamile kalmadan en az 3 ay kullanmam gerekirmiş folik asit. B12 de kullandım baya.

pıhtılaşması olanların asla doğum kontrol ilacı kullanmaması lazımmış, düşüklerimde doğum kontrol hapını bırakıp hamile kalmıştım.
hiç test yaptırmasanız da coraspin fln veriyolar zaten tedbir amaçlı, folbiol de için düzenli.

[QUOTE=delikiz1982;
delikız mesajını yeni okudum,bizim mozaikliğimiz cinsiyet kromozomlarını etkiliyor demişsin ya,e ne yapacağız peki?

acaba genart ta bizim durumuzda olup hamile kalanlar oldu mu?Allah yardımcımız olsun,inşallah yumurtalarımızın hepsini etkilemiyordur...

canım tedavin hayırlı olur inş az kalmış senin artık .
inci seni hatırlıyorum güzelim olsun daha ilkmiş tedavin bundan sonraki tedavin güzel sonuçlanır inş.

az kaldı inş. sağolasın:16:

Allah kolaylık versin. Zor işler. Manevi olarak insan çok yıpranıyor bir de maddiyatla uğraşmak zorunda kalıyor. İnşaallah bu tedavinle yavruna kavuşursun.

aynen yaa maneviyat ayrı maddiyat ayrı ..
amin inş..
:38:

bişey yapmayacağız pgt yapacağız işt:1:
döllenememe sebebi bu yani anladınmı ,bizim sorunumuzdirek yumurta bozukluğu ..
hem iyi hem kötü olabilir bu durum..
yani hastalık riski bizde daha az ,sağlam yumurtaya denk gelirse mesela doğal da kalırız ama denk gelmyor işte ,valla doktor senin gibi olup doğal hamile kalan görmedim hiç dedi ..
ya ben şimdi moral bozmak istemiyorum herşey pgt de ortaya çıkacak ..
ben de sana örnek olurum fikir edinmiş olursun böylecek.
belki de sorunumuz dölleniyor ama bölünemiyor tutunamıyor vs.
bakalım yaaa nasip ..
bu arada özel mesaj attım almadınmı mail adresim vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE=delikiz1982;

dr öyle demiş ama ben bu durum ilk çıktığında nette okumuştum,bir de cumhur bey var ya,memorial da,onunla telde konuştuğumda sizin gibi çok bayan var toplumda,ama onlar bir şekilde çocuk sahibi oldukları için ortaya çıkmıyor demişti...

sanırım biz biraz şanssız gruptayız,sen bana çok ciddi bir referanssın canım,inşallah her şey iyi olur,pgt yi görmeden hiç kötü şey düşünmeyelim canım,nasibimizde varsa olacak inşallah,öyle düşünelim ve hep dua edelim,bu arada maili aldım ama benim pc de birşey var anlamadım,eklemiyor bir türlü,özelde duruyor mesajın,en yakın zamanda ekleyeceğim....

Canım sorunlar farklı farklı işte :( Durumumu bilen bazı kişiler bana doğal dene diyorlar ama göz göre göre nasıl denerim. Zor işler çok zor...

Dğru bu işler zor karışık ne bileyim ama bize zor karışık
Haşa Allah'a değil
Fazla da düşünmemek gerek bakalım kısmet
Ben eylüle kadar doğal deneyeceğim inşallah
Kistimde gitmiştir bari

Back
X