bize de öyle yapmasınlar fiyat konusunda delikız?
bir de muhasebeci burası çok farklıdır,biz fiyatlara çok önem vermeyiz falan demişti bize....
bu arada pgt dahil mi 6500istediler?
bak canım bu zamana kadar kimseye söylememişsin,ben de öyle,bundan sonra da kimseye söyleme bence...kimse anlamaz senin halinden,bir de insanların gereksiz sorularına muhatap kalma....hiç belli olmaz,birisi olumsuz bir şey der falan boşu boşuna canın sıkılır,bu durumu yaşamayan bilmez....
pgt cuma belli olsa,zaten haftaya en geç çarşamba transfer olur,3 gün rapor alsan hafta biter,cumartesi pazar da dinlenirsin,sonra işe dönersin,kimsede bir şey anlamaz...
evet pgt dahil fiyatı ..
evet ilk başta sık hastaneye gitce mdiye eşim sadece şefine söyle sorun yaratmasın istersen dedi .
ben de yok rahatsızım tedavi oluyorum derim dedim .
bin türlü hastalık var illa tüp bek yatırıyorum demem şart değilya.
zaten şef de sormadı sağolsun sorun etmedi.
cuma tüm gün hastanede olacağım mesela işe gitmem o zaman küçük bi cerrahi operayon geçircem gelemeyceğim diycem.
sorarsa kadın hastalıklarından derim o kadar..
nerden bilecek ama raporu da doktora farklı yazdırırım diyorum
tüp bebek diye geçmesin diyorum..
raporu gören anlar çünkü..
pgt cuma belli olmaz cuma toplanacak daha ..
Allah yardımcınız olsun. Biz iki tedavi için de borçlandık ailelere. Maddi olarak çok sarsıyor insanı gerçekten ama buna da şükür tabi. Borç harç bir şekilde yaptırabiliyoruz çok şükür.
amin cümlemizin inş.
kayınpederim bize ev alırken yardım etti ..
ona borcun yarısını daha yeni vermiştik vermeseydik keşke işimizi görürdü a nerden bileceğiz böyle olacağını..
ailelerden destek olmadı bize işte durumları yok daha doğrusu ..
biz eşimizle herşeyimizi kendimiz yaptık kendi maaşımızla.
.çok şükür maddi sıkıntımız yok ama aniden çıkınca elde para kalmadı..
ayda 3500 tl sadece ev kredisi ve kiraya veriyoruz ev olmasa on kere tüp yaptırırdım da hayırlsı artık ..
para bulunur bi şekilde inş. sonuç güzel olsun da