Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkese hayırlı cumalar kızlar..
ben gideyim okuluma son yazılılarımı da yapayım.
öyle koşuyo ki öğrenciler koridorda korkmaya başladım, çarpıcaklar bişey olucak diye.
neyse ki nöbet tutmuyorum 2 haftadır, okulun kapanmasına da az kaldı..

18-20 eylül. bana kalsa ben normal isterim de.
pıhtılaşma var, ne bileyim dr nasıl derse öyle olcak heralde.
illa normal olsun dicem ama diyemem ki, en ufak bi aksilik olacağına sezeryana katlanırım.
dr.la konuşmadım ama benim gibi olanlara kıymetli bebek deyip sezeryan yapıyo biliyorum.

Sen tüp bebekle hamile kalmadın ama kalanlar kadar zahmetler çektin. Hakkında hayırlısı hangisiyse öyle olsun.

herkese hayırlı cumalar kızlar..
ben gideyim okuluma son yazılılarımı da yapayım.
öyle koşuyo ki öğrenciler koridorda korkmaya başladım, çarpıcaklar bişey olucak diye.
neyse ki nöbet tutmuyorum 2 haftadır, okulun kapanmasına da az kaldı..

Kolay gelsin canım. Aman dikkat et. Hiç dikkat etmiyorlar gerçekten.

Benim açımdan zor canım :) Nasip olursa sen doğum yaptıktan 2-3 ay sonra başlarım sanırım. Ben hariç herkes o zamana hamile olur inşaallah...
Canım ekonomiyi de toparlayıp biraz psikolojin de düzelsin o kadar beklemeyin bence. Yıllar hızla geçiyor. Daha 2. yi düşüneceksiniz:)):16:

bebeğim hasta olduğu için bir yaşındaki hali ile iki yaşındaki hali arasında pek fark olmayacak. çocuğumun hastalığını bu şekilde kabul edip hayatıma devam etmek istiyorum. 28 yaşındayım ve pgt ile ilk seferde hamile kalamayabilirim. yaş ilerledikçede kromozomlarla ilgili risk artıyor. bir kere gözüm korktuya her şey benim başıma gelecekmiş gibi geliyor. o yüzden pgt yaparken kromozomlarada bakmalarını istedim. tabi buda ek maliyet getirdi. benimle benzer durumları yaşayanlarla konuşmak çok iyi geldi. hepinize çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Yıllar konusunda haklısın çabucak geçiyor...

Canım ancak o zamana düzeltiriz ekonomiyi :) Ben de çok beklemek istemiyorum ama mecburum ne yazık ki.

Kızlar davayı açıyorum.Dilekçe ile başvuru yaptık. 2 ay kanuni bekleme süresi var. Cevap vermezlerse ya da gerekli adımı atmazlarsa dava süreci başlayacak.. İnşallah olumlu sonuç alırsam maddiyatı düşünmeyeceğiz.:34: Belki kısa sürede sonuçlanırsa hepimiz yararlanırız. Biz yararlanmasak da inşallah başkaları faydalanır :16:

Kızlar davayı açıyorum.Dilekçe ile başvuru yaptık. 2 ay kanuni bekleme süresi var. Cevap vermezlerse ya da gerekli adımı atmazlarsa dava süreci başlayacak.. İnşallah olumlu sonuç alırsam maddiyatı düşünmeyeceğiz.:34: Belki kısa sürede sonuçlanırsa hepimiz yararlanırız. Biz yararlanmasak da inşallah başkaları faydalanır :16:

Hadi hayırlı olsun :31: Bu denemelerimizde yararlanamazsak 2., 3. çocuk denemelerimizde yararlanırız inşaallah :) (Bana bakın 2'ye 3'e geçtim :)) Yararlanacak herkesten çok dua alırsın Akasyam :16:

Son düzenleme:
millet bezini bile aldı bebeklerin benim elim hala alışverişe gitmiyo, allah korusun inş sağlıkla kavuşurum.
hepimiz için dua ediyorum..

mattika,hiç olumsuz düşünme,hep iyi şeyler düşün,Allah büyüktür,inş sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceksin ....

bende herkes için her zaman dua ediyorum,hem bizim için,hem de belki tüp bebek yaptıracak parası olmayıp çocuk isteyen tüm insanlar için dua ediyorum,bizim en azından bu tedavileri karşılayacak imkanımız var,ya olmayanlar ne yapsın?

kızlar inşallah sırayla hamilelik haberlerimizi yazarız buraya....bu arada delikızdan hala ses yok değil mi?

18-20 eylül. bana kalsa ben normal isterim de.
pıhtılaşma var, ne bileyim dr nasıl derse öyle olcak heralde.
illa normal olsun dicem ama diyemem ki, en ufak bi aksilik olacağına sezeryana katlanırım.
dr.la konuşmadım ama benim gibi olanlara kıymetli bebek deyip sezeryan yapıyo biliyorum.

Evet canım genelde kıymetli bebek deyip sezaryen yaparlar...bEN BÜYÜK OĞLUMDA normal istedim çektim çektim dr makasları hazırlayın deyince masadan iniverdim korkuma...:9: Sonra sezaryen oldum. 2. oğlumu normal doğum yaptım ağlama sesini duydum müthiş bir duyguydu. Aslında kısmet olsa yine normal isterim dr ler yanaşır mı bilmiyorum...

Allah muvaffak etsin...:72::72::72:

Hadi hayırlı olsun :31: Bu denemelerimizde yararlanamazsak 2., 3. çocuk denemelerimizde yararlanırız inşaallah :) (Bana bakın 2'ye 3'e geçtim :)) Yararlanacak herkesten çok dua alırsın Akasyam :16:

Neden olmasın canım :1: Büyük düşünmek lazım. Daha genciz :9::8: :32: İnşallah dava olumlu sonuçlanacak canım..Sevabını Allah bilir..:34: Allah rızası yeter... :16:

Allah muvaffak etsin...:72::72::72:

Aminnnnnnn :16: Kızlar bir arkadaş Cuma günü ile ilgili Mevlananın bir yazısını göndermiş. Bizim durumumuza da çok uyuyor :16: :34:

"Üzülme"...der Hz. Mevlana ve devam eder ;

"Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah(c.c.) sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır."

mrb ben aranıza yeni katıldım. haziranın 10' u gibi pgt yöntemiyle tüp bebek tedavisine başlayacağız. bizim sorunumuz eşimle ben gentik bir hastalık taşıyormuşuz ve bebeğimizin % 25 hasta olma olasılığı varmış. geriye dönük mesajları okuyorum. sizlerden benim durumumda olan var mı? siz neler yaşadınız?
Allah yardımcınız olsun canım bu sayfa zaten genetik mağdurlarıyla doluuu :9:
Malesef artık öle bir hale gelmişizki ağlanıcak halimize gülüoruz ....
Kızlar hayırlı cumalar... Nasılsınız?

İnşallah bugün hastaneden çıkıyorum...2 li tarama testi sonuçlarım çok iyi çıkmış şükür...İhtimalleri sordum çok çok düşük ihtimallerdi. İnşallah sağlıklıdır kuzucuğum ...
İnşallahh Allahımmmm çok sewindim hayırlısıyla alıcaksın yawrunu kucagınaa
millet bezini bile aldı bebeklerin benim elim hala alışverişe gitmiyo, allah korusun inş sağlıkla kavuşurum.
hepimiz için dua ediyorum..
İnşallah cnm ama alma boşverr Hayırlısıyla doğumdan sonra alırsın çok şükür herşey heryerde varr ..
Canım benim inşallah o kadar uzamaz ben doğum yapmadan siz de yarılamış olursunuz...
İnşallah siz yatışa geçmezsiniz...
İnşallah Allahım ne verirse hayırlısını versin canım benim.
Bazıları çok abartıyor :) Bez almanın mantığını anlamıyorum. Doğuma yakın gidip al 2-3 paket, şimdiden almak bana abes geliyor. Sağlıkla gelecek inşaallah. Dualarımız kabul olacak Allah'ın izniyle...
İnşallahhh ... Banada anlamsız gelioo Allah korusun çok şahit oldum alıpda sonra onlara sarılıp ağlayanı n geregi var artık herşey her yerde var ..
Benim açımdan zor canım :) Nasip olursa sen doğum yaptıktan 2-3 ay sonra başlarım sanırım. Ben hariç herkes o zamana hamile olur inşaallah...
Sen hariçmiiii yoookkkk biz aydı anda başlıycaz gene topiği heyecana sokucazz :9:

Vallahi canım bizlerde destekciniz inşallah olumlu sonuçlanır ..
Telde teşekkür ettim ama tekrar tekrar teşekkür ederim cnm ilgilendigin için Allah razı olsun ..

Ben 2saat önce çıktım hastaneden. Çıkmadan bebeğe ve rahim ağzı uzunluğuna baktı dr m. Bebek iyi şükür...Rahimağzı uzunluğum yine 3 cm. Daha 9. haftada3 cm e inmesi beni çok üzdü. Arda bey yaserklaj yapmazsatakip edelim dersededim yapar dedi dr hanım.Benim mucizem... Bu sefer inşallah sorun yaşamam...

Back
X