Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar merhabalar,
Geçmişi oludum, bakıyorum herşey olabildiğince yolunda gidiyor...
Delikız, üzülme tek çocuk da yeter bize sağlıcakla gelsinde :)
Bu arada benim 11 embriyodan 7 tanesi pgt ye gitti.
Pgt sonucu yarın 10:30 da belli olacakmış 11-12 gibi burada olun dediler,
eğer sağlıklı çıkarsa öğleden sonra transfer olacakmış.
Ya orda beklemekte kötü olacak inşallah sağlıklı buluruz,
bulamazsak biz karı koca oralardan nasıl döneriz bilemiyorum,
üstelik bu sefer eşim benden daha hevesli :(

Ben gene fırsat buldukca yazarım gelişmeleri..

İnci, hazade ve diğer arkadaşlar, üzülmeyin kuzum vakti zamanı gelince varsa kısmetimizde hepimiz anne olacağız buna yürekten inanıyorum..
Bu arada İzmir de oturup İstanbul a tedaviye gidip gelen biri vardı bir ara okumuştum sanki kimdi hatırlayamadım, o'na bişey sormak istiyorum?..
Chnb ye giderseniz benden de selam söyleyin arkadaşlar.
Herkese selamlar :)))))

aydan canım rabbimin izniyle sağloıklı çıkacak ve transferini olursun.bize yaz ama olurmu merak ederiz.

delikız ben daha önce hiç duymadım ikiz ise değer dörde katlar.benim başka topikten arkadaşım beşinci gün embriyosuydu dayanamadı 8 gün test yaptı 106 çıktı iki sonra 200 küsür dü.yaşı 41 idi ondan dolayı 4 emriyo koymuşlardı.bunlardan hepsi tutmuştu biri boştu birinin kalbi durmuştu,biride ikiye bölünmüştü yani tek yumurta ikizi diğeride iyiydi.sonra bu ikizlerden birinin kalbi zayıftımkendiliğinden durdu.geriye kendiliğinden iki tane kaldı.önemli olan iki katlaması sağlıklı olduğunu gösterir.ben hala ikiz tahminimi koruyorum.eğer erken tutunduysa değer odan da yüksek olabilir.aslında ikiz iyi ama tek olsa razıyız.

gelelim ikiz olursa millet anlar tüp olduğunu muhabbetine.eğer benim elimde olsa iki defa üst üte yaparım ikiz.kimin ne dediği umurumda değil.ister tüple yaparım ister doğalgazla kimseyi ilgilendirmez.bu yola muhtaç olmayan anlayamaz.o yüzden kimseye bişeyi açıklamak zorunda değilim sizde değilsiniz.ha saklamam tedavi ile olduğunu ondan sonrada rabbim yormadan herkese nasip etsin derim.

bir keresinde bir akrabanın yası vardı,tabi akrabalar felan her kes vardı,içlerinden biri bana adetin düzenlimi dedi herkesin içinde.neye uğradığımı şaşırdım çıktım ordan.tutamadım ağladım.sonra kadın gelmiş diyorki senin elinde olsa millet gece yapıyorsa sen gündüz yapardın.gönlümü almaya çalıştı ama çok üzmüştü beni.ben artık aileden kimsenin bana bu konu bişey sormasına izin vermedim.bazısı bana işte şurda bir dr var çok iyi felan diye tavsiyede bulunmaya çalışıyorlar.ben dedimki bakın ben ne yapacağımı nereye gideceğimi biliyorum kimse bana yol göstermesin dedim.odan sonra kimse bana bişey ne sordu ne de dedi.

ayyy kaptırmışım kendimi ne uzun yazdım.ne yapim ama yaaaa.bu konuya dayanamıyorummm.karışmalarına.

ben de medicana düşünüyordum ve bayan doktor ..
tülin hanım demek iyi oldu söylemen valla ben de ona gidebilirm.muayene ücreti ne kadar ,bi de ikiz gebelikler alanımı ..
medicana da doğum nekadar ,hepsine acil cevap:))
evet süpriz yapabilir belli olmaz..
sen baştan berimi ona gittin..

Cnm medicana dogumda birazcık fazla normal dogum 3.500 sezeryan 5000 tlymiş.muayene ücretide ben banka çalışanıyım banka ödüyo bildigim kadarıyla 70 tl ama ben 10 tl ödüyorum her 15 günde bir gdişimde..tatlım zaten tüp bebek riskli bölüme giriyor.tülin hocada hem rskli hemde çogul gebeliklerde begeni kazanılmış biri..ben baştan beri ona gidiyorum,mükemmel bi insan asla bırakmayıda düşünmüyorum.kesinlikle gel oraya derim pişman olmazsıınn doktordan çok psikolog gibi senden daha çok düşünüyor bebegini :)gelde hastane arkadaşım ol :):16:

Ne güzel canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh ... Bizde canım 3 ve 17 translokasyon var eşimdede farmafoloji sorunu var :18:
3 kere tüp 3 kerede doğal gebelik yaşadım :43::43::43:

cnmm çok üzüldümm..rabbim kucagına sağ sağlim almayıda nasip eder inşallah..şu anda bir tedavi görüyormusun cnm ?

Kızlar merhabalar,

İnci, hazade ve diğer arkadaşlar, üzülmeyin kuzum vakti zamanı gelince varsa kısmetimizde hepimiz anne olacağız buna yürekten inanıyorum..
Bu arada İzmir de oturup İstanbul a tedaviye gidip gelen biri vardı bir ara okumuştum sanki kimdi hatırlayamadım, o'na bişey sormak istiyorum?..

Aydancim merhaba ,

Senden haber aldigima sevindim. Merak ediyordum. 11 embryon mu olustu ? ... Super bir rakam bu ve 7 pgt de muazzam bence. Senin yasin da sanirim bana yakindi. Ozel bir sey yaptin mi , nasil oldu bu sayi ? Varsa bir sirri soyle bana da ne olur.

Hastanede beklemek heyecanli oluyor . Bence saglam cikacak canim. Sorun neydi sizde hatirlayamiyorum ! Hatirlatirsan sevinirim.

Bu arada sen beni unutmussunun :( izmirde olup Istanbula tedaviye gelen bendim. Sor canim :16:

hayirli geceler kizlar delikiz tebrik ederim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin, isteyen herkesede bu duygulari yasatsin insallah rabbim. bilmiyorum bu yaziyi okurmu o kisi ama gecenlerde sayfanin birini okurken arkadasin biri yasin okurmusunuz diye sormustu eger isterse bende okuya bilirim ve okuyacak insanlarda bulabilirim. kim oldugunu hatirlayamadim. eger isterse yazima cevap verirse sevinirim.

hayirli geceler kizlar delikiz tebrik ederim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin, isteyen herkesede bu duygulari yasatsin insallah rabbim. bilmiyorum bu yaziyi okurmu o kisi ama gecenlerde sayfanin birini okurken arkadasin biri yasin okurmusunuz diye sormustu eger isterse bende okuya bilirim ve okuyacak insanlarda bulabilirim. kim oldugunu hatirlayamadim. eger isterse yazima cevap verirse sevinirim.

canım niki melis83 niki ile bulabilirsen özeline gönder.

selam kızlar..
topiğe uğrayamaz oldum, kayınvalidemgil var akşamları oturamıyorum.
neyse ki okulun işleri bitti.

hepinizi merak ettim, özledim..

bugün hastanedeydik, bebeğin kalbine bakıldı.
kapanma ihtimali olan küçük bi delik varmış, yok pozisyonu uygun olmadığından damarları görünmemiş.
dr olumsuz bişey olabilir dedi, başka bi prof baktı bi sorun var diyemem dedi.
bütün gün fakültede ordan oraya git gel öldük.
sıvı alsaydık kafamız rahat olurdu deyip duruyo bütün dr.lar
translokasyonu bildiklerinden öyle inceliyolar ki illa bi sorun çıkıyo. kesin bişey söyleyebildikleri de yok.

Kızlar sağ olun. Gelirseniz çok sevinirim. Artık kontrollerden korkar oldum...

Delikız sağlıkla gelsin bebiş...

Aydan yarın topikte heyecan var desene...

Mattika bugün bana da dedi dr amniyo yok dedim. 47 kromozom ultrosonda belirti vermezmiş...

Herkes iyi sanırım...

Benim serklaj tekniğim karından ulaşılıp rahim üstten dikişecek... Hastanede çok masraflı yandık...

selam arkadaşlar aranızda eşinde morfolojik bozukluk olupta normal yolla hamile kalıp sağlıklı ilerleyen varmı? ben 3 başarısız tüp bebek 1 normal yolla hamile lik geçirdim oda yaşamadı :( normal yolla hamile kalmaktan korkuyorum aranızda biz gibi sorunu olupta hamile kalan varsa bunu duymak bana iyi gelecek...:50:

Kızlar merhabalar,

Aydancım şu an ne kadar stresli ve heyecanlı olduğunu çok iyi anlıyorum. Dediğin gibi hele orada bekleme süreci çok zor... İnşaallah sonucun çıkması uzamaz. İnanıyorum ki sağlıklı çıkacak. Sayın çok güzel maşallah :nazar: Hayırlı haberlerini bekliyoruz :nazar:

selam kızlar..
topiğe uğrayamaz oldum, kayınvalidemgil var akşamları oturamıyorum.
neyse ki okulun işleri bitti.

hepinizi merak ettim, özledim..

bugün hastanedeydik, bebeğin kalbine bakıldı.
kapanma ihtimali olan küçük bi delik varmış, yok pozisyonu uygun olmadığından damarları görünmemiş.
dr olumsuz bişey olabilir dedi, başka bi prof baktı bi sorun var diyemem dedi.
bütün gün fakültede ordan oraya git gel öldük.
sıvı alsaydık kafamız rahat olurdu deyip duruyo bütün dr.lar
translokasyonu bildiklerinden öyle inceliyolar ki illa bi sorun çıkıyo. kesin bişey söyleyebildikleri de yok.

Biz de seni özledik canım.
İnşaallah bir şey çıkmayacak yavrunda, herkese herşeye inat sağlıkla doğacak :emir_bebek:
Dualarla gelecek küçük bey...
Su durumun nasıl oldu? Düzelmiş mi?

Kızlar sağ olun. Gelirseniz çok sevinirim. Artık kontrollerden korkar oldum...

Delikız sağlıkla gelsin bebiş...

Aydan yarın topikte heyecan var desene...

Mattika bugün bana da dedi dr amniyo yok dedim. 47 kromozom ultrosonda belirti vermezmiş...

Herkes iyi sanırım...

Benim serklaj tekniğim karından ulaşılıp rahim üstten dikişecek... Hastanede çok masraflı yandık...

Canım benim geleceğiz inşaallah.
Sen içini ferah tut, güzel ve kolay geçecek Allah'ın izniyle...
Dualarımızdasın...

Back
X