- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #15.341
Topikk gene karıştı yaaaa![]()
Hazadecim merhaba ,
yolunda degıl mi her sey ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topikk gene karıştı yaaaa![]()
e sonuç yarın belli olacak dediler ben de ondan boşuna aramadım :))
tamam turkuaz kolay gelsin
ne oldu niye karıştı
Burdayız canımm
Napıosun bakim nasılsınnn prenses kocaman olmuşşş![]()
Hazadecim merhaba ,
yolunda degıl mi her sey ?
Ama sen PGT kaç tane gittigini bile sormamışsın ayoll :)))
Ben çatladım kaç kere aradımm Volkan beyide aradımm bi kaç defaa, ben pek sabırlı deilim o yüzden
Ya turkuaz yanlış alıntı yapıo yada karışıoo
Benm çirkin kızımmmmm
Benm çirkin kızımmmmm
Tabi ultrason fotosunda net görünmüyor ama normalde herşeyi belli![]()
selam kızlar herkes burda maşallah.
turkuaz ın sonucu yarın belli olucak anladığım kadarıyla, inş transferini olur da gelir.
ben yemek yaptım eşime, bugün iftara gidicez aslında ama yarın hastaneye yatıyorum en azından bir iki bişey yapayım dedim
ay çok duygusalım ya burda kimse yok ya eşim evde tek kalıcak çok üzülüyorum.
yazık o da bana üzülüyo napıcaksın hastanede diye![]()
Ayyy çok tatlı maşallahPrenses rahat rahat uyuyor.. Kızlar siz böyle foto paylaştıkça çok iyi oluyor. Ben de gaza geliyorum.
Sanki kendimin olmuş gibi hissediyorum. Pozitif düşüncelerim artıyor.
![]()
evet büyütünce böyle gözüküyor ultrasonda benimki de aynı ama büyütünce öbürü giriyor profile bizde
maş.RABBİM korusun inş.
ben bi tane defter aldım içinde tüm hamilelik süreciyle ilgili hem bilgi veriyor hem hafta hafta duygularını yazdığın resim eklediğin bölümler var
Ayyy çok tatlı maşallahPrenses rahat rahat uyuyor.. Kızlar siz böyle foto paylaştıkça çok iyi oluyor. Ben de gaza geliyorum.
Sanki kendimin olmuş gibi hissediyorum. Pozitif düşüncelerim artıyor.
![]()
evet büyütünce böyle gözüküyor ultrasonda benimki de aynı ama büyütünce öbürü giriyor profile bizde
maş.RABBİM korusun inş.
ben bi tane defter aldım içinde tüm hamilelik süreciyle ilgili hem bilgi veriyor hem hafta hafta duygularını yazdığın resim eklediğin bölümler var
bence hem arapçası hem türkçesi bilinmeliKızlar dua listesi yapmışsınız. Allah razı olsun. Ben de inşallah 50 tane okurum. Okuyunca bitirdim derim size. Ama nacizane benim düşüncem bu duanın Türkçe okunması. Ben duaların Arapça okunmasına karşıyım. Okurken duanın içeriğini , faziletini daha iyi anlamak gerekir diye düşünüyorum. Yine de 50 tane Arapçadan okuyacağım. Türkçesine bakar mısınız ne kadar anlamlı..![]()
“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
Yaaa çok rahat teyzesii hiç üzmüyor annesiniafferin kız gaza gel ki pozitif düşün herşy çok güzel olcakkk cnm bnnnnmmmm
Snnkiler birbirin karışyor desene ayy fıstıklarım bnmm yesin onları teyzesiyaa o defteri nerden aldınnn bende istiyorum ööle bişey cnmmm yaa
Merhaba cnm bilmiorum sanırım yolunda ama doktorum amnio yapmamı istedi ben korkuorum bakalım ne olucak, Sen nasılsın canım yoğunsuz galiba
selam kızlar herkes burda maşallah.
turkuaz ın sonucu yarın belli olucak anladığım kadarıyla, inş transferini olur da gelir.
ben yemek yaptım eşime, bugün iftara gidicez aslında ama yarın hastaneye yatıyorum en azından bir iki bişey yapayım dedim
ay çok duygusalım ya burda kimse yok ya eşim evde tek kalıcak çok üzülüyorum.
yazık o da bana üzülüyo napıcaksın hastanede diye![]()