Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

e sonuç yarın belli olacak dediler ben de ondan boşuna aramadım :))

tamam turkuaz kolay gelsin

ne oldu niye karıştı

Ama sen PGT kaç tane gittigini bile sormamışsın ayoll :)))
Ben çatladım kaç kere aradımm Volkan beyide aradımm bi kaç defaa, ben pek sabırlı deilim o yüzden :9:
Ya turkuaz yanlış alıntı yapıo yada karışıoo

Ama sen PGT kaç tane gittigini bile sormamışsın ayoll :)))
Ben çatladım kaç kere aradımm Volkan beyide aradımm bi kaç defaa, ben pek sabırlı deilim o yüzden :9:
Ya turkuaz yanlış alıntı yapıo yada karışıoo

ama sonraki gün belli olacak dediler
bir gün öncesi aradıklarında sormuştum
yarın sabah pgtye gidecek sonuç da öğlene belli olacak dediler
olsun yaa sürekli arayınca daha çok strese giriyorum ben
hatta kan verdim 2 de belli olacak o zaman bile aramamıştım :1:
başkası olsa kan testim çıktımı diye on kere arardı :1:
tam saat 14,00 da aysun hoca aradı bu kadar olur :1:
ben aramıyordum ama bizimkiler on kere aradılar beni, ne oldu diye
kardeşim ablam abim annem bi yandan
en sonunda kardeşimi azarladım beni strese sokmayın
ben aramadıkça aramayın demedimmi ne arıyorsunuz durmadan dedim sonra da ses soluk kesildi :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Benm çirkin kızımmmmm

Eklentiler

• $derya tatil 185.webp
    $derya tatil 185.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 27
Benm çirkin kızımmmmm

maş. çok güzel nazefsa :nazar::nazar:
gelin kızımız huzura çıktı :))
benimki de bundan biraz küçük ama ultrason görüntüsü aynı böyle sadece bizimkiler ikizya o yüzden zor oluyor görüntü almak
görüntüye diğeri de girebiliyor :1:
ama ben de ultrasonlara bakıp burun ağız çıkıntılarını görüyorum göz oyuklarını filan

Tabi ultrason fotosunda net görünmüyor ama normalde herşeyi belli:1:

Eklentiler

• $derya tatil 197.webp
    $derya tatil 197.webp
    8 KB · Görüntüleme: 27
  • $derya tatil 198.webp
    $derya tatil 198.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 37
Tabi ultrason fotosunda net görünmüyor ama normalde herşeyi belli:1:

evet büyütünce böyle gözüküyor ultrasonda benimki de aynı ama büyütünce öbürü giriyor profile bizde :1:
maş.RABBİM korusun inş.
ben bi tane defter aldım içinde tüm hamilelik süreciyle ilgili hem bilgi veriyor hem hafta hafta duygularını yazdığın resim eklediğin bölümler var

selam kızlar herkes burda maşallah.
turkuaz ın sonucu yarın belli olucak anladığım kadarıyla, inş transferini olur da gelir.

ben yemek yaptım eşime, bugün iftara gidicez aslında ama yarın hastaneye yatıyorum en azından bir iki bişey yapayım dedim:43:
ay çok duygusalım ya burda kimse yok ya eşim evde tek kalıcak çok üzülüyorum.
yazık o da bana üzülüyo napıcaksın hastanede diye:5:

Kızlar dua listesi yapmışsınız. Allah razı olsun. Ben de inşallah 50 tane okurum. Okuyunca bitirdim derim size. Ama nacizane benim düşüncem bu duanın Türkçe okunması. Ben duaların Arapça okunmasına karşıyım. Okurken duanın içeriğini , faziletini daha iyi anlamak gerekir diye düşünüyorum. Yine de 50 tane Arapçadan okuyacağım. Türkçesine bakar mısınız ne kadar anlamlı.. :16:

“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

turkuaz ın sonucu yarın belli olucak anladığım kadarıyla, inş transferini olur da gelir.

ben yemek yaptım eşime, bugün iftara gidicez aslında ama yarın hastaneye yatıyorum en azından bir iki bişey yapayım dedim:43:

hoşgeldin mattika

zor tabi yalnız kalmak ama sen önce kendini düşün
inş. sen ii ol da eşin de katlanacak ne yapsın
ne kadar yatacağın belli mi
herşey yavrun için mattika ne yapacaksın bu günler de gelip geçecek inş.
RABBİM yardımcın olsun

Ayyy çok tatlı maşallah :emir_bebek::nazar: Prenses rahat rahat uyuyor.. Kızlar siz böyle foto paylaştıkça çok iyi oluyor. Ben de gaza geliyorum. :9: Sanki kendimin olmuş gibi hissediyorum. Pozitif düşüncelerim artıyor. :34:

Yaaa çok rahat teyzesii hiç üzmüyor annesini:1:afferin kız gaza gel ki pozitif düşün herşy çok güzel olcakkk cnm bnnnnmmmm

evet büyütünce böyle gözüküyor ultrasonda benimki de aynı ama büyütünce öbürü giriyor profile bizde :1:
maş.RABBİM korusun inş.
ben bi tane defter aldım içinde tüm hamilelik süreciyle ilgili hem bilgi veriyor hem hafta hafta duygularını yazdığın resim eklediğin bölümler var

Snnkiler birbirin karışyor desene ayy fıstıklarım bnmm yesin onları teyzesi:1:yaa o defteri nerden aldınnn bende istiyorum ööle bişey cnmmm yaa

Ayyy çok tatlı maşallah :emir_bebek::nazar: Prenses rahat rahat uyuyor.. Kızlar siz böyle foto paylaştıkça çok iyi oluyor. Ben de gaza geliyorum. :9: Sanki kendimin olmuş gibi hissediyorum. Pozitif düşüncelerim artıyor. :34:

Yaaa çok rahat teyzesii hiç üzmüyor annesini:1:afferin kız gaza gel ki pozitif düşün herşy çok güzel olcakkk cnm bnnnnmmmm

maş.RABBİM korusun inş.

Snnkiler birbirin karışyor desene ayy fıstıklarım bnmm yesin onları teyzesi:1:yaa o defteri nerden aldınnn bende istiyorum ööle bişey cnmmm yaa:56:

Kızlar dua listesi yapmışsınız. Allah razı olsun. Ben de inşallah 50 tane okurum. Okuyunca bitirdim derim size. Ama nacizane benim düşüncem bu duanın Türkçe okunması. Ben duaların Arapça okunmasına karşıyım. Okurken duanın içeriğini , faziletini daha iyi anlamak gerekir diye düşünüyorum. Yine de 50 tane Arapçadan okuyacağım. Türkçesine bakar mısınız ne kadar anlamlı.. :16:

“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
bence hem arapçası hem türkçesi bilinmeli
isteyen istediği gibi okumalı
sadece arapça sadece türkçe diye bir ayrıma gitmek yanlış bence
çünkü ben arapçasını da biliyorum türkçesini de
neden ikisinden de okumayayım ki
ha arapça bilmeyen türkçesinden okumak istiyorsa okuyabilir tabiki
ama en güzeli hem orjinalinden okunması arkasından da türkçesinin okunmasıdır
biz arapça bilmiyoruz diye arapçası anlamsız demek olmuyor ki
biz anlamadığımız için anlamsız geliyor
yeterki okunsun da isteyen istediği gibi okusun
seni de ekliyorum akasya
hamet :100
hituci:100
nazefsa :100
delikiz:50
Hazade :50
turkuaz :50
akasya :50

Snnkiler birbirin karışyor desene ayy fıstıklarım bnmm yesin onları teyzesi:1:yaa o defteri nerden aldınnn bende istiyorum ööle bişey cnmmm yaa

ben ada kırtasiyeden aldım
çiçek yayınlarının hamileliğim diye bir anı defteri var
içerisi çok renkli
her haftasını gelişimini anlatıyor çok güzel birşey sorup soruştur ada kırtasiyeye

sorma yaa bi de bi tanesi diğerinden daha zıpır sürekli kıpraşıyor

Canım ne kadar kalacaksın hastanede ? Doğuma kadar mı ? Hastane olayı insanı mahsunlaştırıyor. Ama az kaldı. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. İnşallah herşey güzel olacak.. Biraz daha sabır.. Allah yardımcın olsun..

Back
X