Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

cnm sizinde mi morfoloji ya da kromozon sorunu var bizim sayı sorunumuz yok morfoloji sıfırla iki arası 8 yumurtam oluştu 5 i döllendi 3 ü 5.güne geldi ama olmadı dondurulmuşum yok önce devlete gideceğim rapor için geçen sefer destek almamıştım

Yok bendeki başka bir genetik hastalık canım.
Yumurta sayın çok güzel. Devlet rapor için önce aşılama istiyor bildiğim kadarıyla. Ben rapor alamadığım için pek üzerine düşmemiştim.

Yok bendeki başka bir genetik hastalık canım.
Yumurta sayın çok güzel. Devlet rapor için önce aşılama istiyor bildiğim kadarıyla. Ben rapor alamadığım için pek üzerine düşmemiştim.

cnm benim inşallah en yakın zamanda muradına ol der nefesini üfler evet aşılama istemediğim için destek almadım testlerimi yaptıracağım sonra yola memorailda ya da acıbademde devam

cnm benim inşallah en yakın zamanda muradına ol der nefesini üfler evet aşılama istemediğim için destek almadım testlerimi yaptıracağım sonra yola memorailda ya da acıbademde devam

Amin inş hepimiz hayırlısıyla muradımıza ereriz :16: Hakkında hayırlısı olsun inş.

Kuzum yazdım hatta hastaneyi sormuşsun ona da cevap yazdım :) Ben sana yazmam mı :16:
Pastayı adetim yaklaştığı için çekti canım :1: Sürekli tatlı yemek istiyorum :56:
Görmedim o zaman canım ben:44:
Sen girmeyince meak ettim testlerin ne oldu aldınmı canım
canım senin de bugün sanırım ikimiz de güzel haberlerle dönelim inşallah:)) bana gelmiyor musunuz?
Vallahi ben her daim gelirim incim zaten geliriz demiş yakında sendeyiz :16:
Herkese günaydın :16:

Günaydınnn Kuzummm Günn aydın olsun inşallahhh

merhaba kızlar,
sizce atasehır memorıal mı yoksa şişli memorıal mı daha ıyı?buradakı arkadasların olumlu tedavileri hangisinde oldu acaba..bilgi verirseniz sevinirim.. cook karasızlık yasıyorum da..

Selam akideciğim ;

Ben tedavi yöntemimin en başından beri tüm araştırmalarımı Şişli Memorial aracılığıyla yaptırdım. Oranın genetikçisini çok ilgili ve canayakın buluyorum. O nedenle evim karşıda olmasına rağmen Şişli'yi tercih edeceğim. Ayrıca doktorum Nur Hanım'dan da çok memnunum. Hastane de genel anlamda çok temiz bir hastane. Ataşehir'e hiç gitmedim. Bilmiyorum. O nedenle yorum yapamayacağım.

selam kızlar nasılsınız bugün:16:
laveque hala yok ortalarda:26:

ben hala nasıl doğuracağıma karar veremedim:37::37:
hayırlısı olsun diyorum ama bi karar vermem gerekiyo, düşünemiyorum artık.
bazen diyorum bebek sağlıklı da nasıl doğacağı mı kaldı, boşuna takılıyosun. ama takılıyorum işte:30:
şu bi hafta içinde doğuruversem bi anda ne güzel olurdu:40:

Herkese günaydın :16:

Chnb canım annenler de gittiler mi Hatay'a?

günaydın.......yok canım kastamonudalar:)) Hazade de geliyor Akasyada müsaitse gelin....

maşallah cnm :nazar:benimde eşimde morfoloji sorunu var 8 yumurtamdan 5 i döllendi 3 tanesi 5.güne geldi 35 yaşında olduğum için ikiz konuldu rabbim nasip etmedi cnm tedaviden kaç ay sonra hamiş kaldın eşinin sorunu morfoloji mi soru sormak cevap almak benim dr beni ne aradı ne de merak ettiler cumhur bey ataşehir de mi
ben de 35 yaşındayım 2 ay sonra kaldım. amh değerim 0.3 menopoz sınırı eşimde sperm hız ve mozaik 47 xyyy sorunu var... morfoloji sorunu yok....

hoşgeldin ..ALLAH kavuştursun ..
RABBİM yardımcın olsun

herkese günaydın
hava çok serinledi yaa dondum sabah
işyerinde ALLAHtan bi tane hırka var arkadaşın çekmecede de giyiyorum :1:
kış geliyor sanırım

serinlemek hatta üşümek güzeldir ben seviniyorum ya:)) büyüdü mü karnın?

bazen diyorum bebek sağlıklı da nasıl doğacağı mı kaldı, boşuna takılıyosun. ama takılıyorum işte:30:

canım sağlıkla doğsunda isimsiz kahramanımız nasıl doğarsa doğsun ben de konuşacağım bugün sezaryen derse 30. haftayı 32 gibi gösterip 2 ay öncesi iznini 30 da alacağım. okul açılınca 2 hafta sonra 30 olacağım inşallah...:16:

günaydın.......yok canım kastamonudalar:)) Hazade de geliyor Akasyada müsaitse gelin....

ben de 35 yaşındayım 2 ay sonra kaldım. amh değerim 0.3 menopoz sınırı eşimde sperm hız ve mozaik 47 xyyy sorunu var... morfoloji sorunu yok....

serinlemek hatta üşümek güzeldir ben seviniyorum ya:)) büyüdü mü karnın?

canım sağlıkla doğsunda isimsiz kahramanımız nasıl doğarsa doğsun ben de konuşacağım bugün sezaryen derse 30. haftayı 32 gibi gösterip 2 ay öncesi iznini 30 da alacağım. okul açılınca 2 hafta sonra 30 olacağım inşallah...:16:

Sen bize müsait olduğun zamanı söyle canım.
Eşim sizin şehirde şu an :) 3 gün ayrı kalacağız.

Son düzenleme:

Evet ne zamandır yazmıyor :50:

Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım. Bu kadar düşünme :) Kimisi normal doğuruyor keşke sezeryan olsaydım diyor kimisi sezeryan oluyor keşke normal doğursaydım diyor. Senin ve bebeğin için hangisi en iyi olacaksa o şekilde olsun inş.

Hadi bismillah canım Allahın izniyle hayırlı haberler vericeksin bize inşallahhh ..
Ay çok heyecanlıyım Rabbim emeklerinizin mükafatı pırlanta gibi ewlatlar verisin inşallahhhh

Merhaba hanzade bende 3 defa düşük yaptık3 negatif tüpden sonra doğal gebelikle hamile kaldım çok şükür şuan 3,5 aylık hamileyim ..
Bende artık mucizelere inanıorum artık Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh.
Sizin hiç tedaviniz olmadı galiba deilmi?
Ve birde gebeliklerniz hangi haftalarda sonlandı ?
Allahım kızınızı sağlıkla size bağışlasın inşallahhh

Amin Allah razı olsun, cümlemizin evladını inşallah.. Benim tedavim yoktu malesef dediğim gibi pgt dediler ama her ihtimal söz konusuydu yinede.. Kan pıhtılaşması için bakıldı oda temiz çıktı ama dr. bebeğin daha iyi beslenmesi için yinede iğne kullanalım dedi. İlk başlarda kanamam çok oldu iğnelerden ama kesmedik. Çok şükür Allah nasip etti kızımı kucaklamayı rabbim hepinize nasip etsin inşallah kimseyi gözü yaşlı kucağı boş bırakmasın... Benim 8 ila 13 haftalar arasında bebeklerimin kalbi durdu 1 tane 6 aylık var sadece. O çok zordu. Hiç çıkmaz aklımdan.... Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin...Sanada sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna..

Ay bu ne hiçbir şey yok :1: İç karnın geniş senin galiba :31:

herkes aynısını diyor :1:
anneme çekmişim o da 7 aylıkken anneanneme gitmiş de o bile anlamamış hamiş olduğunu
şimdilik yok ama birden şişermiyim orası malum:1:
genetiğim aynı annem inş.bunda da ona benzerim
zaten kimse anlamıyor hamile olduğumu:1:
sadece kilomu aldın biraz diyorlar:1:
bu arada turkuazla konuştum onun da sana selamı var

herkes aynısını diyor :1:
anneme çekmişim o da 7 aylıkken anneanneme gitmiş de o bile anlamamış hamiş olduğunu
şimdilik yok ama birden şişermiyim orası malum:1:
genetiğim aynı annem inş.bunda da ona benzerim
zaten kimse anlamıyor hamile olduğumu:1:
sadece kilomu aldın biraz diyorlar:1:
bu arada turkuazla konuştum onun da sana selamı var

Annene benzemişsin. Artık yavaş yavaş şişmeye başlar ama annen gibi olursan çok büyümez. 4 aylık ikizlere hamileyim desem millet :53: olur :1:
A.s. Sağolsun. Arada gelsin, özletmesin kendini :16:

Annene benzemişsin. Artık yavaş yavaş şişmeye başlar ama annen gibi olursan çok büyümez. 4 aylık ikizlere hamileyim desem millet :53: olur :1:
A.s. Sağolsun. Arada gelsin, özletmesin kendini :16:

ay diyorum zaten önce diyorum 4 aylık hamileyim şok oluyorlar :1:
sonra ikiz diyorum ikinci bir şoka giriyorlar :1:
ben de dedim gel arada yaz birşeyler diye
inş. gelir artık
aslında okuyormuş bizi ama yazarsa da iyi olur dimi

ay diyorum zaten önce diyorum 4 aylık hamileyim şok oluyorlar :1:
sonra ikiz diyorum ikinci bir şoka giriyorlar :1:
ben de dedim gel arada yaz birşeyler diye
inş. gelir artık
aslında okuyormuş bizi ama yazarsa da iyi olur dimi

Ne güzel fazla şişmeden bir anda iki tane :1:
Evet evet yazsın tabi. İnsan yazınca daha bir rahatlıyor. Trkuaz duy sesimizi :16:

Ne güzel fazla şişmeden bir anda iki tane :1:
Evet evet yazsın tabi. İnsan yazınca daha bir rahatlıyor. Trkuaz duy sesimizi :16:

ya ben 6 aylık birini gördüm
kadının yapısı zaten çok ince kolları incecik filan
karnı da minicik şaştım kaldım :1:
kimisi de var amanın kapılardan sığmıyor
bende mi öyle olacağım diye düşündüm valla onları gördükçe
sonra nst ile muayene odası yanyana
ben bekliyorum ayakta herkes göbüşlü
biri dediki yanlış geldiniz sanırım burası gebe polikliniği
jinekoloji öbür tarafta dedi :1:
yok ben de gebeyim dedim :1:
kaç aylık dedi 4 aylık ikiz dedim :1:
hiç farkedemedim kusura bakmayın dedi :1:

aslında biraz çıksın istiyorum ama bi yandan da nasılsa çıkacak diyorum:1:
turkuaza söyledim gel yaz rahatlarsın diye o da hak verdi bana
inş. bekliyoruz artık bundan sonra:1:
insan burda konuşunca rahatlıyor
ben mesela bakmadan duramıyorum buraya :1:
bütün gelişmeleri takip ediyorum eşime bile anlatıyorum:1:
o da hepinize dua ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Delikız birkaç hafta sonra bebekler çok hızlı büyüyecek belli olur yakında...

kızlar istanbulda oturup gelmek isteyen olursa sevinirim. mervişim sen de gel...:16:

ya ben 6 aylık birini gördüm
kadının yapısı zaten çok ince kolları incecik filan
karnı da minicik şaştım kaldım :1:
kimisi de var amanın kapılardan sığmıyor
bende mi öyle olacağım diye düşündüm valla onları gördükçe
sonra nst ile muayene odası yanyana
ben bekliyorum ayakta herkes göbüşlü
biri dediki yanlış geldiniz sanırım burası gebe polikliniği
jinekoloji öbür tarafta dedi :1:
yok ben de gebeyim dedim :1:
kaç aylık dedi 4 aylık ikiz dedim :1:
hiç farkedemedim kusura bakmayın dedi :1:

aslında biraz çıksın istiyorum ama bi yandan da nasılsa çıkacak diyorum:1:
turkuaza söyledim gel yaz rahatlarsın diye o da hak verdi bana
inş. bekliyoruz artık bundan sonra:1:
insan burda konuşunca rahatlıyor
ben mesela bakmadan duramıyorum buraya :1:
bütün gelişmeleri takip ediyorum eşime bile anlatıyorum:1:
o da hepinize dua ediyor

Evet yapı meselesi gerçekten. Göbeğin şişmesinden ziyade el ve ayakların şişmesi çok fena oluyor. Çıkacak elbet :emir_bebek: Doktor randevun ne zaman? Gösterecekler mi bakalım kendilerini :1:
Gelsin tabi. İnsan düşündükçe bazen çıldıracak gibi oluyor :50: Aynen ben de burayı çok seviyorum. İnsanın kendini anlayan birilerinin olması çok güzel. Allah razı olsun dua edenlerden...

Back
X