- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #16.841
Allah razı olsun canımm benim, şimdi doktordan geldim çok şükür bir sorun yokmuş Oluş hanım göz yanılmasıdır dedi.
Rahatladım şükürler olsun.Ama bize bir süpriz yaptı Kızımız geliyor.
Hazadecim, cok cok gecmiş olsun okurken cok korktum cok şükür bir sey yokmuş,gereksiz bir stres yasamıssın..Demek topiğimize bir prenses daha gelecek saglıkla gelsin insallah,masallah prensesine cnm:))
İncim selam canım ;
Randevu fena değildi. Pıhtılaşma olduğunu düşündüğüm bir sürü test verdi. Ama emin değilim. "Tekrarlayan gebelik kayıpları " yazıyor test listesinde. Birincil testler başlığı altında Homosisteim, Antikar, Lupus, Protein C, S,vs vs bir sürü test var. Altta da Trombofili paneli var. Bunların hepsi pıhtılaşma ile mi ilgili acaba:26: Trombofili pıhtılaşma ile ilgili ama diğerlerini neden verdi bilmiyorum. Pıhtılaşmayı yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Diğerlerini yaptırman şart dedi.
İncim sen hastaneden randevu mu aldın ? Nasıl verdin kanı ? Ücreti ne kadardı ? Valla ben de galiba orada yaptıracağım. Bu testler özelde pahalıdır diye düşünüyorum.
Bir de rahimde çökme var dediAma gözardı edeceğiz dedi.Hiç duyanınız var mı ? riski nedir ? neden olur ? Gözardı edeceğiz ama sonra başıma bela olmasın diye çok korkuyorum.
Akasyacıgım,bu testleri iyiyki yaptırmışssın umarım bişey cıkmasın ama bilmemiz gerekli bende yaptırmıstım üniversite hastanesinde..rahimde cökmeyi hiç duymadım canım ama riskli olsa dr söylerdi diye düşünüyorum..
Oooh anneannesi de gelmiş paşanın, bilse torunların ne kıymetli olduğunu bak nasıl da gelirdi:))sorma annem ne diller döküyo, sen gel el üstüne tutucaz iş yaptırmıcaz fln diye
içerde top oynar gibi tepinip duruyo, elbet vardır bi zamanı napalım bekliyoruz![]()