Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.

cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..

çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..

Canımmmmm çok sevindimmm maşallah sanada oglunada ..Rabbim ikinizide korusunn,kuzucugu öp yerimize:16:

Akasyam salı günü hastanedeyim inşaallah ama sen büyük ihtimalle sabah orada olursun :26:

Canım genelde sabah erken saate randevu veriyorlar. Ama yine de haberleşiriz. Zaten Lave geldiğinde büyük ihtimal buluşacağız inşallah :16:

Ayy sen mi ben mi aynen valla
Bide taklitimi yapıyor uyuz:52:
Yüz şeklimden sanane hey yarabbim
Eşime söylüyorum sus sus boşver diyo
Oda ayrı bi alem her şeyde beni susturuyo
Herkes haklı ben haksızım ona göre:27:

Aynı benim eşim. Çok sinir oluyorum bu özelliğine...:1: Tamam akasya, uzatma akasya.. Hep aynı terane :9:

geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.

normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..

çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..

Allah'a binlerce kere şükürler olsun mattikam :16: Paşamız sağlıkla doğmuş.. İnşallah güzel günlerde güle güle büyütürsün.. Paşayı bol bol kokla bizim için :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16:

normal doğum oldu.

Canımmmmmmmmmmm çok sevindim kuzum çok merak ettik seni şükür gelmiş paşamız sağlıkla...

Allah analı babalı büyütsün... Kolay oldu mu ayrıntı yaz....

Kızlar ilk bebeğimiz geldi hadi bakalım sıra başı chnb oldu :1:

Liste başını ben çekiyorum...:16:

CHNB sıra sendeeee bir an önce dogur saglıkla sıra bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn:9::9::9::8::10::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dur kız az daha bekleyelim...5 hafta en az...:16:

normal doğum oldu.

mattikacığım çok sevindim. allah analı babalı büyütsün. müsait olunca gel de ayrıntılı anlat bize. gerçi artık çok fazla zamanın olmaz nete girecek.

akideciğim nasıl hissediyorsun kendini? test tarihin ne zaman? bide ne zaman adet olmuştun? test günü adet tarihinden kaç gün sonraya geliyor merak ediyorum.

Mattika CANIM ya çok şükür kavuştun evladına
Nasıl bir duygu ya ne guzel şimdi kucağında
Muradına erdin:nazar: darısı bizim basiMiza inşallah

Mattika CANIM ya çok şükür kavuştun evladına
Nasıl bir duygu ya ne guzel şimdi kucağında
Muradına erdin:nazar: darısı bizim basiMiza inşallah

merveciğim inşallah önce pozitif sonucu sonra da bebeğini alacaksın... mattika hamileliği boyunca çocuğunun sağlıklı olup olmadığını bilmiyor muydu? allahım ne büyük stres.

merveciğim inşallah önce pozitif sonucu sonra da bebeğini alacaksın... mattika hamileliği boyunca çocuğunun sağlıklı olup olmadığını bilmiyor muydu? allahım ne büyük stres.

İnşallah CANIM Mattika ikili üçlü test yaptırmadı aMNiyo da yaptırmadı
Doktorlar hep %60-70 sağlıklı demişlerDi ultrason görüntülerine göre
Zaten herseyi göze alıp doğal denedi çok şükür Rabbim nasip etti ona

İnşallah CANIM Mattika ikili üçlü test yaptırmadı aMNiyo da yaptırmadı
Doktorlar hep %60-70 sağlıklı demişlerDi ultrason görüntülerine göre
Zaten herseyi göze alıp doğal denedi çok şükür Rabbim nasip etti ona

bak mattikanın ki sağlıklı. sen bide pgt için uğraştın o kadar. allahım sana da sağlıklısını nasip edecek.

kızlar
akidenin durumunu hatırlayan varmı
translokasyonmuydu
nerde tedavi oluyordu

canım bende dengeli k.translokasyonu var 13 14,atasehir memorialda tedavi oluyorum bu 3, tupumdu.ilkini şişli memeorialda oldum ama yarım kaldı transferim olmadı,2.sini de atasehir de oldum..atasehirde pgt yi volkan baltacı ya yaptırdım..sen nerede baslayacaksın kısmetse?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallahhhh Allahım sağlıkla sana tutunsunlar inşallah canımm çok ama çok sewindimm bebişlerimiz geliyor yaşasınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cnmmm insallah Amin,mina kuzumuz nasıl?bacak agrıların azaldı mı biraz cnm..birde bende listeye girmek istiyorummm:))

Akide CANIM çok sevindim senin adına
Bizde seni merak ediyorduk
İnşallah bu sefer olacak ben inanıyorum
Hadi bakalım
insallah sırayla pozifleri görelim Merveciğimmmm nese dolsun topik:))

canım normalde verilmez erken doğum olacağına dair ipucu varsa verilir nihayetinde ilaç zararı da var... endişe etme düzenli değilse normal kasılma... çok şükür iyiymiş kızın...

çok sevindim canım benim...:16:

sağol cnm,bende nasıl sevinmdim bir görseydinn:))

Akideee canım benim çooook sevindim :16: :21::21::24::24::32::32:Bu ay ne kadar güzel ve bereketli gidiyor böyle :16: Yaşasınnnn.... Kendime de pay çıkarayım. Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah :nazar::nazar:İnşallah yakında hamiş haberleri ile de sevineceğiz..
Akasyacığım,evet hepbirlikte arka arkaya güzel sonuclar alıcaz ınsallah,,sen nasılsın umarım rahat geciriyorsundur, basın agrıyormus benimde olmustu cnm ilaçlar yapıyor. bana sadece parol içebilirsin demişlerdi parol içtim 2 kez dayandım gecmişti..
Suskunada canım ailem Keşanlı :34:

Evet canım bende orda tedavi gördüm Cumhur bey mi ben onu tanımıyorum canım:26:
o şişilideki genetikçi:))gerçi ertık atasehire de bakıyorlarmıs..

canım hayırlı olsun ikiside sımsıkı sana tutunsunlar....
tesekkür ederim cnm:))

Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.

Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun... :nazar:Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:)):1::1::1:

Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:)):1::1: Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:)) :52::52::52:

Masallah sana cnm..ohh hava degisikliğide iyi gelmiştir arada cıkman riskli mi peki?

akideciğim çok sevindim. transferin hayırlı olsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah ve darısı başımıza.
Amin cnm,sırayla sevinicez insallah Allahın izniyle..

normal doğum oldu.

Cook sukur,Allah uzun saglıklı ömürler versin yavruna cok merak ettik...anne oğul keyfinize bakın,ikinize de masallah cnm

akideciğim nasıl hissediyorsun kendini? test tarihin ne zaman? bide ne zaman adet olmuştun? test günü adet tarihinden kaç gün sonraya geliyor merak ediyorum.
Cnm ya sorma dün aksamdan beri cok basım ağrıyor biraz hafifledi,heyecan var hissim bu kontrol altına aldım ama:))bir de gaz problemim var...3 ekim test günüm,gecen ayda 6 yada 7 eylül de hastalanmıştım..

akideciğim ben tedaviye başlarken sen sonucunu öğreneceksin. akasyanında pgt sonucu gelir o günlerde heralde. çok hareketli oldu topik. benimki biterken de incinin başlar. tabi bide levague vardı. ay ne kadar fazlaymışız.

Akide cAnim anlat nasıl gecti transfer:52:
cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..
ben doktorumdan da cok memnunum kaldım hemsirelerde iyiydi yani bir terslik yasamadım cok sükür.. malesef sana denk gelen hemsire uyuz bir tip biliyorum birde su test sonucunu vermemeleri rahatsız edici zaten faksla geliyor ki o.. bana embriyolog geldi anlattı sonra dr odasına aldı anlattı birde zarfla verdiler sonuç kağıdını:(( ama sonu ıyı olacak cnm sen içini ferah tut da

akideciğim ben tedaviye başlarken sen sonucunu öğreneceksin. akasyanında pgt sonucu gelir o günlerde heralde. çok hareketli oldu topik. benimki biterken de incinin başlar. tabi bide levague vardı. ay ne kadar fazlaymışız.

evet yaa sırayla söyle hamile kalsak ne güzel olur Allahım nasip etsin hepimize insallahhh...

kızlar, ben 3-4 gün dinleneceğim esim bilgisayarıda cep tlfnumuda yasakladı:((sonra annem gelecek ona da tembihler ama arada kaçıp bakarım ben he :))
tulıp,inci ve tedaviye girecek olan tum arkadaslarıma incir suyu öneriyorumm bence işe yarıyor kızlar,birde adetin 2,günü cörekotu,bal,tarcın..nasılsa bir sakıncası yok..
hamişlerimiz de kendinize cook iyi bakın delikız daha iyi oldun insallah cnm..

Back
X