- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.781
Hametim nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.
cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..
çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
CHNB sıra sendeeee bir an önce dogur saglıkla sıra bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Akasyam salı günü hastanedeyim inşaallah ama sen büyük ihtimalle sabah orada olursun :26:
Ayy sen mi ben mi aynen valla
Bide taklitimi yapıyor uyuz
Yüz şeklimden sanane hey yarabbim
Eşime söylüyorum sus sus boşver diyo
Oda ayrı bi alem her şeyde beni susturuyo
Herkes haklı ben haksızım ona göre![]()
geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..
çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
normal doğum oldu.
Kızlar ilk bebeğimiz geldi hadi bakalım sıra başı chnb oldu![]()
CHNB sıra sendeeee bir an önce dogur saglıkla sıra bana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
normal doğum oldu.
Mattika CANIM ya çok şükür kavuştun evladına
Nasıl bir duygu ya ne guzel şimdi kucağında
Muradına erdindarısı bizim basiMiza inşallah
merveciğim inşallah önce pozitif sonucu sonra da bebeğini alacaksın... mattika hamileliği boyunca çocuğunun sağlıklı olup olmadığını bilmiyor muydu? allahım ne büyük stres.
İnşallah CANIM Mattika ikili üçlü test yaptırmadı aMNiyo da yaptırmadı
Doktorlar hep %60-70 sağlıklı demişlerDi ultrason görüntülerine göre
Zaten herseyi göze alıp doğal denedi çok şükür Rabbim nasip etti ona
kızlar
akidenin durumunu hatırlayan varmı
translokasyonmuydu
nerde tedavi oluyordu
cnmmm insallah Amin,mina kuzumuz nasıl?bacak agrıların azaldı mı biraz cnm..birde bende listeye girmek istiyorummm:))
Maşallahhhh Allahım sağlıkla sana tutunsunlar inşallah canımm çok ama çok sewindimm bebişlerimiz geliyor yaşasınnnn![]()
insallah sırayla pozifleri görelim Merveciğimmmm nese dolsun topik:))Akide CANIM çok sevindim senin adına
Bizde seni merak ediyorduk
İnşallah bu sefer olacak ben inanıyorum
Hadi bakalım
canım normalde verilmez erken doğum olacağına dair ipucu varsa verilir nihayetinde ilaç zararı da var... endişe etme düzenli değilse normal kasılma... çok şükür iyiymiş kızın...
çok sevindim canım benim...![]()
Akideee canım benim çooook sevindim![]()
Bu ay ne kadar güzel ve bereketli gidiyor böyle
Yaşasınnnn.... Kendime de pay çıkarayım. Eylül ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah
İnşallah yakında hamiş haberleri ile de sevineceğiz..
Akasyacığım,evet hepbirlikte arka arkaya güzel sonuclar alıcaz ınsallah,,sen nasılsın umarım rahat geciriyorsundur, basın agrıyormus benimde olmustu cnm ilaçlar yapıyor. bana sadece parol içebilirsin demişlerdi parol içtim 2 kez dayandım gecmişti..
Suskunada canım ailem Keşanlı![]()
o şişilideki genetikçi:))gerçi ertık atasehire de bakıyorlarmıs..Evet canım bende orda tedavi gördüm Cumhur bey mi ben onu tanımıyorum canım:26:
tesekkür ederim cnm:))canım hayırlı olsun ikiside sımsıkı sana tutunsunlar....
Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.
Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun...Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:))
Ben taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:))Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:))
![]()
Amin cnm,sırayla sevinicez insallah Allahın izniyle..akideciğim çok sevindim. transferin hayırlı olsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah ve darısı başımıza.
normal doğum oldu.
Cnm ya sorma dün aksamdan beri cok basım ağrıyor biraz hafifledi,heyecan var hissim bu kontrol altına aldım ama:))bir de gaz problemim var...3 ekim test günüm,gecen ayda 6 yada 7 eylül de hastalanmıştım..akideciğim nasıl hissediyorsun kendini? test tarihin ne zaman? bide ne zaman adet olmuştun? test günü adet tarihinden kaç gün sonraya geliyor merak ediyorum.
cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..Akide cAnim anlat nasıl gecti transfer![]()
akideciğim ben tedaviye başlarken sen sonucunu öğreneceksin. akasyanında pgt sonucu gelir o günlerde heralde. çok hareketli oldu topik. benimki biterken de incinin başlar. tabi bide levague vardı. ay ne kadar fazlaymışız.
evet yaa sırayla söyle hamile kalsak ne güzel olur Allahım nasip etsin hepimize insallahhh...