Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar, ben 3-4 gün dinleneceğim esim bilgisayarıda cep tlfnumuda yasakladı:((sonra annem gelecek ona da tembihler ama arada kaçıp bakarım ben he :))
tulıp,inci ve tedaviye girecek olan tum arkadaslarıma incir suyu öneriyorumm bence işe yarıyor kızlar,birde adetin 2,günü cörekotu,bal,tarcın..nasılsa bir sakıncası yok..
hamişlerimiz de kendinize cook iyi bakın delikız daha iyi oldun insallah cnm..

tamam canım. kendine dikkat et.

cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..
ben doktorumdan da cok memnunum kaldım hemsirelerde iyiydi yani bir terslik yasamadım cok sükür.. malesef sana denk gelen hemsire uyuz bir tip biliyorum birde su test sonucunu vermemeleri rahatsız edici zaten faksla geliyor ki o.. bana embriyolog geldi anlattı sonra dr odasına aldı anlattı birde zarfla verdiler sonuç kağıdını:(( ama sonu ıyı olacak cnm sen içini ferah tut da

Ayy akide iyice dellendİm bak bunlar resmen ayrımcılık yapmış
Çok ayıp ettiler gercektende hakkımıza girdiler
Şikayetimi her yerde Dile getireceğim
Su Perşembe gunünü bekliyorum
O gün gelsin de neyse
İnşallah embriyoların tutunur sana bebeklerin

CANIM cigkofte ile kadayıf tatlısu çekti
Esimi onları almaya gönderdim
Nasıl da kullanıyorum durumumu:27:

Kızlar ben herşeye ağlar oldum. Gazetede, tv de en ufak bir haber göreyim başlıyorum zırlamaya.. Ya iğneler mi etkiliyor acaba ? Bir de çok sinirliyim. Eşimle sabahtan beri çok kötü kavga ettik.:43: Bu kadar strese, üzüntüye bilmiyorum ki ne olur yumurtaların durumu.. :25: Allah yardım etsin..

Kızlar ben herşeye ağlar oldum. Gazetede, tv de en ufak bir haber göreyim başlıyorum zırlamaya.. Ya iğneler mi etkiliyor acaba ? Bir de çok sinirliyim. Eşimle sabahtan beri çok kötü kavga ettik.:43: Bu kadar strese, üzüntüye bilmiyorum ki ne olur yumurtaların durumu.. :25: Allah yardım etsin..

Canım benim ya stres yapma ben her gün yasin okumuştum canım dene istersen...

Erken başladı aşermeler desene...:1:

akideciğim ben tedaviye başlarken sen sonucunu öğreneceksin. akasyanında pgt sonucu gelir o günlerde heralde. çok hareketli oldu topik. benimki biterken de incinin başlar. tabi bide levague vardı. ay ne kadar fazlaymışız.

:nazar::nazar::nazar:

cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..
ben doktorumdan da cok memnunum kaldım hemsirelerde iyiydi yani bir terslik yasamadım cok sükür.. malesef sana denk gelen hemsire uyuz bir tip biliyorum birde su test sonucunu vermemeleri rahatsız edici zaten faksla geliyor ki o.. bana embriyolog geldi anlattı sonra dr odasına aldı anlattı birde zarfla verdiler sonuç kağıdını:(( ama sonu ıyı olacak cnm sen içini ferah tut da

Çok sevindim senin transferi kim yaptı cem bey mi?

kızlar, ben 3-4 gün dinleneceğim esim bilgisayarıda cep tlfnumuda yasakladı:((sonra annem gelecek ona da tembihler ama arada kaçıp bakarım ben he :))
tulıp,inci ve tedaviye girecek olan tum arkadaslarıma incir suyu öneriyorumm bence işe yarıyor kızlar,birde adetin 2,günü cörekotu,bal,tarcın..nasılsa bir sakıncası yok..

Tamam canım...:16::16::16:

Aa akasyacim lütfen yapma böyle
İğnelerinde biraz katkısı olabilir ama bu senin elinde
Basta böyle olursa daha bunun oPusu var genetik incelemesi var transferi var 10 gün test gunünü beklemesi var
Yapma bacım gözünü seveyim bak o kadar emek verdin masraf yaptın heba etme cabalarını
Stres yapacak hiçbir şey yok bence anın taDini çıkar 1 gün daha yaklasiyorum evladıma kavuşmak için diye kendini motive et
Eşinin de sana karsı anlayışli olması için tatlı dille konusabilrsiN
Şimdi guzel bir abdest al ve Allah'a dua et
Çok şükür bu halimize tedavi olacak maddi manevi gücümüz saglıgımız var

geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.

cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..

çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..

gözümüz aydın mattikacım,rabbim analı babalı büyütsün,seni çok merak ettik...

sağlıkla kucağına aldın,çok şükür,darısı hepimizin başına inşallah...

Canım genelde sabah erken saate randevu veriyorlar. Ama yine de haberleşiriz. Zaten Lave geldiğinde büyük ihtimal buluşacağız inşallah :16:

Aynı benim eşim. Çok sinir oluyorum bu özelliğine...:1: Tamam akasya, uzatma akasya.. Hep aynı terane :9:

Allah'a binlerce kere şükürler olsun mattikam :16: Paşamız sağlıkla doğmuş.. İnşallah güzel günlerde güle güle büyütürsün.. Paşayı bol bol kokla bizim için :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16:

İnşaallah canım.
Merve ve Akasya sizi şiddetle kınıyorum :1:

Sen de kendine çok iyi bak Akidem :16: Arayı açma, özletme kendini :16:

Çiğköfteyi anladım da kadayıf tatlısu ne diyorum :9: Kafa iyice gitti :9:

Akasyam yapma böyle. İlaçların da etkisi var tabi ama bu halin genel anlamda stresten kaynaklanıyor. Gevşe biraz, rahatla. Her şey olacağına varacak. Stres yaparak kendine kötülük yapıyorsun kuzum. Böyle anlarda bir abdest al, namaz kıl, başla dua etmeye bak nasıl sakinleşeceksin :16:

mattikacım gözünüz aydın canım.hoşgelmiş paşamız sağlıklı uzun ömür verin Allah.:nazar::nazar::nazar:

Maiumut nerelerdesin? Nasılsın?

tabiki teyzesi kondurmazmıyım.

bugün topik sakin. hafta sonu olduğu için heralde. kimsecikler de yok. ben de oğlumun mamasını hazırlayıp yatıyorum.herkese iyi geceler.

Yetişemedim sana :50:

İnşaallah canım.
Merve ve Akasya sizi şiddetle kınıyorum :1:

Sen de kendine çok iyi bak Akidem :16: Arayı açma, özletme kendini :16:

Çiğköfteyi anladım da kadayıf tatlısu ne diyorum :9: Kafa iyice gitti :9:

Akasyam yapma böyle. İlaçların da etkisi var tabi ama bu halin genel anlamda stresten kaynaklanıyor. Gevşe biraz, rahatla. Her şey olacağına varacak. Stres yaparak kendine kötülük yapıyorsun kuzum. Böyle anlarda bir abdest al, namaz kıl, başla dua etmeye bak nasıl sakinleşeceksin :16:

Maiumut nerelerdesin? Nasılsın?

Yetişemedim sana :50:
İncim hoşgeldin neden kınadın bizi canım hayırdır anlamadım:26::26:
Tatlısı yazacağıma tatlısu yazmış telefondan girmiştimde:1:

İncim hoşgeldin neden kınadın bizi canım hayırdır anlamadım:26::26:
Tatlısı yazacağıma tatlısu yazmış telefondan girmiştimde:1:

Hoşbulduk Mervem.
Eşlerinizin sizi susturmasından şikayet ediyorsunuz ya ondan kınıyorum:1: Aynısını ben de eşime yapıyorum çünkü :1: Ee demek ki bir taraf diğer tarafı tutmalıymış ki ortalık karışmasın. Kızmayın adamlara :1:
Yedin mi çiğköfteyle tatlını :)

Son düzenleme:
İncimmm şimdi biraz daha iyiyim. Aslında tedavi stresi yok üstümde. Ya da ben öyle hissediyorum. Hastaneden aramasalar, iğne saati gelmese öyle çok da aklıma gelmiyor .Şu an tahmin ettiğimden daha sakinim. İlerleyen günlerde ne olur bilmem :1: Allah sabrını verecek inşallahhh..

İvvitttt.. Sen bizi neçüüün kınadın acebaa :9:

İncimmm şimdi biraz daha iyiyim. Aslında tedavi stresi yok üstümde. Ya da ben öyle hissediyorum. Hastaneden aramasalar, iğne saati gelmese öyle çok da aklıma gelmiyor .Şu an tahmin ettiğimden daha sakinim. İlerleyen günlerde ne olur bilmem :1: Allah sabrını verecek inşallahhh..

İvvitttt.. Sen bizi neçüüün kınadın acebaa :9:

Kınama sebebimi yazdım canım :1:
Ha şöyle :16: İğneni yapabildin mi bugün?

Hoşbulduk Mervem.
Eşlerinizin sizi susturmasından şikayet ediyorsunuz ya ondan kınıyorum:1: Aynısını ben de eşime yapıyorum çünkü :1: Ee demek ki bir taraf diğer tarafı tutmalıymış ki ortalık karışmasın. Kızmayın adamlara :1:
Yedin mi çiğköfteyle tatlını :)
Hıııııı anlamişkoo:28:
Ben eleştirdiğim zaman sus dedikodu yapma demesi beni çıldırtıyo daha beter sinirleniyorum:1:

Eveett çoktan yedim canım valla :56:

Hıııııı anlamişkoo:28:
Ben eleştirdiğim zaman sus dedikodu yapma demesi beni çıldırtıyo daha beter sinirleniyorum:1:

Eveett çoktan yedim canım valla :56:

Oh afiyet olsun.
Haha sus dedikodu yapma diyor ha :9: O da iyiymiş :1: Benimki direkt karşısındakiyle muhatap oluyor, sinirlenince dalacak gibi duruyor zor tutuyorum :1:

Back
X