Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay canım ya evet hem yakınız hem uzağız valla birbirimize:1: sağolasın
Makarna felan yapar gelince allahtan seviyorum yani
çocuk ya bulgur olarak yada makarna olarak doğarsa hiç şaşırmam:1:

:)
Tavuk yapması falan kolay olur aslında. Soslayıp atabilir fırına patatesle birlikte. Sen eşine sulu kolay bir yemek tarifi ver, bir gün yapsın bakalım.

:)
Tavuk yapması falan kolay olur aslında. Soslayıp atabilir fırına patatesle birlikte. Sen eşine sulu kolay bir yemek tarifi ver, bir gün yapsın bakalım.

Canım daha öyle her şeyi yiyemiyorum midem daha tam kendine gelemedi
İşte yağsız patates salatası felan bulgur pilavı çorba makarna bunları yiyebiliyorum

İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolunda :16: Bebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın :1:

Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla :34:

Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.. :16:

Ben de bakayım şu butik bebeye :1: Gerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış :9: Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın :9: Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi :16:

Bak akasyam bakkk :1:Boxerini yesinler onunnn :16:

ayy incim ya

kusuruma bakma nolur

akasyam gibi giriyorum tam yazacam diye

gelen giden hiç bitmedi ne gün ya

çok çok çok sevindim canım sonucuna

inşallah hamiş haberini de alırız een kısa zamanda

Yok canım ne kusuru :31: Tahmin ettim başının kalabalık olduğunu. Nasılsın?
Sağolasın :16:

Rabbim sana herşeyin en güzelini en iyisini nasip etsin kuzumm,Çünkü hakediyorsunn..
Mina sana allahın verdigi bi armagannn:nazar::nazar:
Çok saol nazımmm amin inşallahh hayırlısıylahepimize nasip etsin yawrumuzu ...

Süper süper süper :16:
Bayıldım maşallah :nazar:
Ay gerçektenmi begenmene çok sewindim incimmm
Ben de bakayım şu butik bebeye :1: Gerçi hiçbirşey almayacağım diye söz verdim kendime. Ama geçen gün iş arkadaşım küçücük boxer almış :9: Dedi ki ; fasulyen erkek olacak. İlk hediyesi de benden olsun. Don olsun. Donansın :9: Yani yavruşumun ilk hediyesi geldi :16:
Oh en güzel hediye olmuş canım vallahi :)))
Bencede erkek olucak aman cnm vallahi ben 6 aya girince artık başladım almaya :)
hazade güle güle büyüsün kızın odasında:16::16:
çok tatlı:16:
Saol cnm inşallah sağlıkla uyur ...

Canım çok güzel bayıldım masallardaki gibi aynı maşallah:nazar::nazar:
Mina bebek çok şanslı senin gibi annesi olacağı için:34:
Sorması ayıp kaça mal oldu canım Modoko bize çok yakın hiç aklıma gelmemişti orası
İyi oldu söylediğin
Saol cnm benim,
bende çok şanslıyım onun annesi olucagım için :emir_bebek:
Canım dediğim gibi nazar bebeden aldık fiyatını sorma 4,500 milyar bunların haricinde alt değiştirme ünit. yaptırdım ve cibinliği ve yatagı dahil ...

Hazade yaaa ne kadar güzel.. Tam prenses odası. Mervişimin dediği gibi masal odası ..Ayy bebek olup yatasım geldi :1:

Saol Akasyam eşekkür ederimm ama dore renkli olan yerleri toz pembe olucak daha güzel olmazmı??

İncim kötü bir haber hiç beklemiyordum zaten. Şükür herşey yolunda :16: Bebişe bir adım daha yaklaştın. Biz şişko olup evden çıkamazken sen taptaze hamile olacaksın :1:

Lavem canım nasılsın ? Güzel fotolarını takip ediyorum. Keyfin nasıl ? Gayet iyi görünüyorsun valla :34:

Mattika oğlan 3 aylık olmuş bile. Maşallah.. Zaman ne hızlı geçiyor. Çift haftaları görebilecek miyim dediğin günler geldi aklıma.. Allah'ın izniyle inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.. :16:

Canim benim iyiyim sukur. Kafada binbir tilki dolaniyor tabi o ayri:16 erkek mi olacak diyorsunuzhayirlisiyla?
lavee canım nerelerdesinn:3::3::3:
Canim aslinda buralardayim ama pek uzun uzadiya giremedim. Senin bulantilar devam ediyorus hala:43:azalmisti ama di mi?
Neyse cnm önemli olan temiz çıkmasıydıki zerre kötü bişey hissetmemiştim zaten ...

Ya cnm arada böle bunalıorum niyeysee yani n bilim onca sıkıntıdan sonra biranda herşeyin yoluna girmesil,
bebek için mobilya aldık,alışverişler ..
sanki rüya gibi gelio yada; biranda herşey biticekmiş ibi gelio inanamıorum ..
Sanırım dengem bozuldu vallahi
Normaldir be Hazadem... Duygu devinimleri insanin dengesini bozar. Bir de illa bir sebep de aramamak gerek. Insaniz. bazen sebepsiz asagiya cekiliyor ruhumuz. Karisik bir mekanizma bu ruh. Sen simdi cok yaklastin hayirlisiyla sona. Heyecan var, merak var, korku var, endise var, mutluluk var , hayret var, saskinlik var. bir gun bir duygu ruhuna hukmediyor ertesi gun bir baskasi. Sonucta hersey cook guzel senin icin arkadasim. Oyle de devam edecek insallah.

Oda harika bu arada. Cok zevklisin. Aydinlik , piril piril, ic acici . Cok begendim canim.
Sağol canım :) Evet iyi ki yaptırmışım. Sen nasılsın? Yoksun bir kaç gündür.

Allah korusun canım inş hepsi iyi çıkmıştır.

Hazadem yapma kuzum. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksın yavruna.

Sağol canım. Amin inş.

Canim giriyorum arada bakiyorum ama o kadar cabuk ilerlemis oluyor ki muhabbet kime ne yazacagim derken yogunlasiyor is yine. Ama takip ediyorum, merak ediyorum surekli hepinizi.
laveque nerelerdesin, görmedim ne zamandır seni?
nasılsın:16:

Mattikam canim bir kac gundur giremedim adamakilli. Ne yapayim Mattikam, bir sonrakinde ne yapsam diye tartip biciyorum.
Ankaraya gitmeye karar verdim. Volkan bey ve muhterem bey ile bir gorusecegim. Izmirde yapabilir miyim onu arastiracagim.

Back
X