Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin akasyam amin inş..

bu arada millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu

göbüşümün son hali bu az önce çektim

sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:

uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı :ssz:

Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095

Aşağı düşme falan yok canım. Bence ikiz gebelik ve ayı ile uyumlu bir büyüklük. Gayet de yuvarlak görünüyor. Allah korusun erken doğum olanlarda bebek resmen annenin kasık hizasına iniyor .Ben bir arkadaşımdan biliyorum. Kız 8 aylık hamileydi. İşe gelmişti. Ama bebek sanki bacak arası hizasında gibi resmen aşağı düşmüştü. Çok net belliydi. Anlamayan biri bile bebeğin aşağı düştüğünü farkediyordu. Zaten birkaç gün sonra da erken doğum yaptı.

Aşağı düşme falan yok canım. Bence ikiz gebelik ve ayı ile uyumlu bir büyüklük. Gayet de yuvarlak görünüyor. Allah korusun erken doğum olanlarda bebek resmen annenin kasık hizasına iniyor .Ben bir arkadaşımdan biliyorum. Kız 8 aylık hamileydi. İşe gelmişti. Ama bebek sanki bacak arası hizasında gibi resmen aşağı düşmüştü. Çok net belliydi. Anlamayan biri bile bebeğin aşağı düştüğünü farkediyordu. Zaten birkaç gün sonra da erken doğum yaptı.

işte akasyam ben de ondan sordum ..

göbek aşağı düştümü doğuma yaklaşıyorsun demek ..

bana hiç düşmüş gibi gelmiyor ama öyle deyince canım sıkıldı acaba düşmüşmü diye sürekli bakıyorum:1:

ben de arkadaşlarımdan biliyorum doğum zamanı nasıl olduklarını ama belki benimki düşmüştür diye bi an tereddüt ettim ...

Sağolasın akasyam içime su serptin valla :16:

Günaydın incim ay sorma hava felaket sizin oralar daha yüksek ya daha soğuk oluyor,aman üşütme cnm vallahi.Ay misafirde gelicek havayı bulmuş:1:
Bende ewde deliriorum eşim gelene kadar eminönüne gidicem bir battaniye almıştım onu değiştiricem birde yatak odama beşik alıcam ama sanırım donucam.:18:
Hazadem hava çok soğuk bugun dikkat et CANIM
Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyor :1: Canım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor :5:

Ah kıyamam CANIM onlar torundan Ziyade bizim evlat hasreti çektiğimizi biliyorlar
O yüzden benim babamda derdi kızım aman ihmal etme doktor islerini esinide sen gayrete geçir diye
Olmazsa sonra senden bilecekler diye derdi hep esimin ailesinin niyetini bildigi için
İnsallah babanın dualarıyla olacak CANIM bu sefer sende yavruna kavuşacaksın
Sonra dede dede dediği günleri girecek inş daha

eşim arabayı sanayiye götürdü sabah sabah, bebişle uğraşmaktan yeni kahvaltı yaptım. ev dağınık. bir de ne öğreneyim kaynanamgil geliyomuş.
akşam konuştular tlfnda biz gelmeyelim dediler, öğlen yola çıkıyoruz diye haber veriyolar bugün.
neymiş son anda karar vermişler.
çok mu zor bi gün önceden haber verip gelmek. koskoca insanlar.
sinirliyim.

Aman ya yaptıkları hicte hoş değil güya oğullarının evi ya
Haber vermeye gerek yok :37: bu kadar doğal ve rahat olmak zorunda değiller
Bizim kayganada oyle biletini alır bizede emri vaki yapar su gun geliyorum beni almaya gelin havalalanina
Belki o gun müsait değiliz Allah Allah herkesin bi düzeni Hayati var anlayissizlar
Sınırlı olmakta haklisin CANIM genede sakin ol ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz
Onlar tinlamiyor bile:1:

amin akasyam amin inş..

bu arada millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu

göbüşümün son hali bu az önce çektim

sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:

uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı :ssz:

Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095

Bence aşağıda felan değil CANIM hayır ya sen sonuçta ikizlere hamilesin
Kimbilir şimdi hangi pozisyondalar :1:

Mervişim nasılsın canım ? Bulantılar devam ediyor mu ? Bebişimiz iyi mi ? Sen hareket ettiğini gördün mü ?:26:

Bilmiyorum Akasyam aslında iyi değilim ama iyiyim demek istiyorum
Ya sende de oluyor mu acayip halsizm yani oyle böyle değil
Sanki kemiklerimin ici çekiliyor anlatamam
En son gittiğimizde uyuyordu CANIM ayaklarını havaya dikmiş
Uyanmadı valla:1:
Sen nasılsın anneciğin nasıl

Bilmiyorum Akasyam aslında iyi değilim ama iyiyim demek istiyorum
Ya sende de oluyor mu acayip halsizm yani oyle böyle değil
Sanki kemiklerimin ici çekiliyor anlatamam
En son gittiğimizde uyuyordu CANIM ayaklarını havaya dikmiş
Uyanmadı valla:1:
Sen nasılsın anneciğin nasıl

Ben de halsiz ve keyifsizim canım. Bu hafta bütün hafta 9'da uyudum:1: Hayatım şöyle geçiyor : Eve gel , yemek ye, hemen uyu, sabah işe git... Ve hergün aynı terane:1: Sanırım ömrüm boyunca çocukken bile 9'da uyumadım. ben hep gece insanı oldum. Erken de kalksam 12'den aşağı uyumazdım. Ama şimdi dayanamıyorum. Annem iyi. üsküdar'da kardeşimdeyiz. Galiba ana kız beşiktaşa geçeceğiz:1: Biraz dolaşırız, öğretmenler günü nedeniyle ona bir yemek ısmarlarım, beğendiği birşey olursa alırız.. Günümüzü böylece geçiririz..:16:

Ben de halsiz ve keyifsizim canım. Bu hafta bütün hafta 9'da uyudum:1: Hayatım şöyle geçiyor : Eve gel , yemek ye, hemen uyu, sabah işe git... Ve hergün aynı terane:1: Sanırım ömrüm boyunca çocukken bile 9'da uyumadım. ben hep gece insanı oldum. Erken de kalksam 12'den aşağı uyumazdım. Ama şimdi dayanamıyorum. Annem iyi. üsküdar'da kardeşimdeyiz. Galiba ana kız beşiktaşa geçeceğiz:1: Biraz dolaşırız, öğretmenler günü nedeniyle ona bir yemek ısmarlarım, beğendiği birşey olursa alırız.. Günümüzü böylece geçiririz..:16:

Kız aynen bende gececiydim onceden şimdi 11 dedin mı hemen yatağa giriyorum tavuk gibi:1: yinede bu halimize şükür oh söyle anali kizli bi keyf yapın ne guzel benim yerimede gez bende dışarı çıkmak istiyorum
OlmaZsa esime söyleyeyimde beni Ortaköydeki polis evine götürsün bi jest yapsın ayol demi :1:

işte akasyam ben de ondan sordum ..

göbek aşağı düştümü doğuma yaklaşıyorsun demek ..

bana hiç düşmüş gibi gelmiyor ama öyle deyince canım sıkıldı acaba düşmüşmü diye sürekli bakıyorum:1:

ben de arkadaşlarımdan biliyorum doğum zamanı nasıl olduklarını ama belki benimki düşmüştür diye bi an tereddüt ettim ...

Sağolasın akasyam içime su serptin valla :16:
gayet normal canım göbeğin.
aşağı düşmek başka bişey.
bir de herkesin tipi farklı oluyo. sivri, yuvarlak, aşağı, yukarı vs.

Aman ya yaptıkları hicte hoş değil güya oğullarının evi ya
Haber vermeye gerek yok :37: bu kadar doğal ve rahat olmak zorunda değiller
Bizim kayganada oyle biletini alır bizede emri vaki yapar su gun geliyorum beni almaya gelin havalalanina
Belki o gun müsait değiliz Allah Allah herkesin bi düzeni Hayati var anlayissizlar
Sınırlı olmakta haklisin CANIM genede sakin ol ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz
Onlar tinlamiyor bile:1:
neymiş sabah birden torunlarını özlemişler gidelim demişler.
kızına gidiyo olsa haber verir:19:

hazade yarın arayım kadını, tşk ederim:16:

Kuzular iyigeceler ..Ögretmen olan arkadaşlarımın ögretmenler gününü kutluyorummm:16:
Bugün kocamla vaktimi geçiriyorumm ,pazartesi görüşürüz öpüyorum hepiniziiiii:16:

Mattika kolay gelsin canım.
Hazadem Allah iyiliğini versin :1:
Delikız bence göbeğin aşağıda falan değil. İçin rahat olsun :31:

Kızlar sağolun. Allah annelerimize babalarımıza uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inş. Torunlarının evlendiklerini, çoluk çocuğa karıştıklarını da görsünler inş.

Benim hafta sonum inanılmaz hareketli geçti :1: Cumartesi gidip arkadaşımı ve bebişini aldım eve geldik, yemek yap, ye, sohbet et derken 2'ye geliyordu yattık. Biz eşimle 9'a kadar uyuduk da zavallı arkadaşlarımızı cimcime hatun saat 5'ten sonra uyutmamış :1: Ben ki uykuya çok düşkünüm ama böyle uykusuz kalmak için bile dua ettim :1: Bugün de gezdik hep beraber. Yorucu ama çok güzel bir hafta sonuydu :16:

Chnb canım fotoğraflarına resmen bittim :16: Hepsi birbirinden güzel, anlamlı... İnsan bakınca gözyaşlarını tutamıyor :50: Müthiş bir şey :16: Eşime de gösterdim, o da bayıldı. Birlikte dua ettik bize, buradaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla nasip olsun diye... Allah'ım sizi hep mutlu, huzurlu kılsın...

Chnb canım fotoğraflarına resmen bittim :16: Hepsi birbirinden güzel, anlamlı... İnsan bakınca gözyaşlarını tutamıyor :50: Müthiş bir şey :16: Eşime de gösterdim, o da bayıldı. Birlikte dua ettik bize, buradaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla nasip olsun diye... Allah'ım sizi hep mutlu, huzurlu kılsın...

Biz niçin göremiyoruzzz fotografları yaaaa:27:

arkadaslar yokmu bole yakın aylarda bu yolla bebek sahıbı olanlar ??????????

Canım hoşgeldinn..
Burdaki çogu arkadaşımız pgt yöntemi ile gebe kaldı..
AKASYA,MERVE,DELİKIZ,SEVDA,TLUPROSA,VE aklıma getiremedigim bir çok arkadaşımız daha..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

günaydın can arkadaşlarım :3: buraya uğramayalı hayli zaman oldu :5: özledim hepinizi :29: bu arada yanlış görmüyorum demi akasyamız gebeee :46::52::49::49::49::49: tebrikler kocaman Merve den haberim vardı malum sitede tebrik etmiştim tekrar tebrikler Merve ve Akasyacığım sağlıklıca ve vaktinde kucaklarınıza almanız ümidiyle sıkıntısız gebelik geçirmeniz dileğiyle inşallah :nazar::16:

incimin ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın tez zamanda müjdelerini almak ümidiyle :49::nazar::emir_bebek:

kaçırdığım önemli bilgiler vardır kusura bakmayın ben zor bir dönem geçirmekteyim babacığım vefat etti :14::14::14: Yüce Rabbim siz sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı huzurlu ömür dilesin inşallah hayat çokkkk kısaymış bi kez daha anladım hadi öpüldünüz görüşmek üzere :16:

Back
X