Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay sende benim gibisin aynı:27::27: kıskanıyor insan galiba
Ya hem çirkin bile olsa insanın kendi yavrusu gözüne çirkin gözükmezki
dünyalar güzeli tatlısı gözükür bence
yok takla istemiyorum daha şöyle bi poz versin bize bi el sallasın yeter:9:
inşallah sağlıklıdır

annem diye seviyodu. herşeyi deyin annem demeyin dedim, okadar sancı çektim doğurdum anası benim dedim.
benim yanımda demiyodu ben yokken diyodu yine:1:
insan uçan kuştan kıskanıyo inan

annem diye seviyodu. herşeyi deyin annem demeyin dedim, okadar sancı çektim doğurdum anası benim dedim.
benim yanımda demiyodu ben yokken diyodu yine:1:
insan uçan kuştan kıskanıyo inan

Abowwww:53: Annemmi diyo bak sennn kim bilir biizmki ne diyecek:26: çatlamazsam iyi
bari sen diyebiliyorsun benim içimdede kalır söyleyemem:50:
ay ben hadi kayınbabamla kv'yi geçtimde kayınlarımın kucaklarına vermek istemem yaa
sevmiyorum onları hatta nefret ediyorum:22::22:
evime bile gelmesinler istiyorum

Tabi canım hemen yazarım inş.

Takılıyorum canım :31: Tahmin edebiliyorum. Ben de çok kıskanırım eminim :1:

Ben önceden eşimi bile kıskanırdım annesinden şimdi o kadar değilim
bebeğe odaklandığım için uff benim bu huyum o bitti şimdide bu başladı
hiç iyi bir şeydeğil bence kıskançlık çok fazla sahipleniliyo ondan olsa gere:50:

Ben önceden eşimi bile kıskanırdım annesinden şimdi o kadar değilim
bebeğe odaklandığım için uff benim bu huyum o bitti şimdide bu başladı
hiç iyi bir şeydeğil bence kıskançlık çok fazla sahipleniliyo ondan olsa gere:50:

Kıskançlık iyi de dozunda olursa iyi, fazlası zarar :ssz:

O günleri görebilecek miyim acaba :26: Geçen eşimle konuşuyoruz, bana hayal gibi geliyor diyor :50:

Ah öyle deme canım ya valla benim eşimde öyle diyor hala şöyle kucağımıza aldığımız günleri görebilecekmiyiz diye
allah bilir tabi ne olur ne olmaz bilemeyiz
hepimiz göreceğiz inşallah:emir_bebek:

Ah öyle deme canım ya valla benim eşimde öyle diyor hala şöyle kucağımıza aldığımız günleri görebilecekmiyiz diye
allah bilir tabi ne olur ne olmaz bilemeyiz
hepimiz göreceğiz inşallah:emir_bebek:

Bu söylemler hiç bitmeyecek mervem. Hamile kalmadan önce hamile kalabilecek miyim, kaldıktan sonra sağlıkla kucağıma alabilecek miyim, aldıktan sonra sağlıkla büyütebilecek miyim, mürüvvetni görebilecek miyim... Böyle uzayıp gider. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar ve onları sağlıkla, hayırlarla yetiştirmemizi nasip etsin inş.

Bu söylemler hiç bitmeyecek mervem. Hamile kalmadan önce hamile kalabilecek miyim, kaldıktan sonra sağlıkla kucağıma alabilecek miyim, aldıktan sonra sağlıkla büyütebilecek miyim, mürüvvetni görebilecek miyim... Böyle uzayıp gider. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar ve onları sağlıkla, hayırlarla yetiştirmemizi nasip etsin inş.

ee tabi canım hayat gayesi şimdi uğraşıyoruz didiniyoruz o kadar doğduğundada keşke büyüse ha şu gün yürüdü
ha şu gün konuştu bugün bunu yaptı derkennn bi bakmışız zaman geçmiş gitmişş...

Şu sayfanın yan tarafında yayınlanan reklamdaki adamda ne çirkin ya ayı gibi ısırıyor elmayı:25:

Son düzenleme:
Back
X