Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb delikız... nasılsın? sana yazacağım unutuyorum hep. geçen pazartesi kuzenimin eşi ikizlerini doğurdu?. 37-38 haftalık. 2600 civarında kiloları. maşallah çok da tatlılar. onunda senin gibi biri kız biri erkek. bak bütün örnekler kötü değil. hiç küveze falan girmedi çocuklar. seninde inşallah sorunsuz geçecek doğumun.

mrb delikız... nasılsın? sana yazacağım unutuyorum hep. geçen pazartesi kuzenimin eşi ikizlerini doğurdu?. 37-38 haftalık. 2600 civarında kiloları. maşallah çok da tatlılar. onunda senin gibi biri kız biri erkek. bak bütün örnekler kötü değil. hiç küveze falan girmedi çocuklar. seninde inşallah sorunsuz geçecek doğumun.
iyiyim tulip teşekkür ederim sen nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik ?
maş. ne güzel yaaa valla inş. ben de o günleri görürüm ..
hepyattımı peki yatarak mı o haftalara geldi ..
şimdilik çok şükür benim de iyi gidiyor ama bakalım nasıl olur kaçta doğururum ,doktor rahat 36 yı görürsün bi terslik olmazsa diyor ama bilemiyorum
rahim ağzım iyi ,kasılmam sancım yok ondan dolayı diyor olabilir ..
benim oğlan zaten 10 gün önde o yüzden 36 .haftada oğlan 37-38 .ci hafta gibi olacak inş. 36 nın sonunda alırlar gibi geliyor bana da nedense
inş. hayırlı zamanda doğarlar...
inş. ben de küveze girmeden atlatırsam kendimi şanslı sayacağım
RABBİM yardımcımız olsun inş.

selam kızlar nasılsınız, pek giremedim, oğlanı sünnet ettirdik bugün, huzursuz biraz.

akide çok sevindim inş güzel gidicek, ben de 2 haneli haftalara gelebilcek miyim diyodum.
merve geçmiş olsun canım
gözüme bunlar çarptı, atlayarak okudum.
herkes iyidir inş.

maş. gözünaydın hayırlı uğurlu olsun :nazar:

selam cnm sanırım bende pgt yaptırıcam doktorumla gitmedim sanırım diyorum çünkü hala terddütlerim var ama şaşırdım birde karar verdikten sonra mı beklem süreci oluyor bu kan ne için veriliyor bilen arkadaşlar varsa cevap verirseniz ve süreçten biraz bahsederseniz sevinirim bir de arkadaşla memorialde tüp bebek pgt tahminen ne kadar tutar

canım benim 3 defa hamile kaldım normal yolla ılk 2 dusugumden sonra doktorum genetik tahlil yaptırmamı ıstedı esımle ben yaptırdım esimde bı problem cıkmadı ama bende 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal dengeli translakosyon cıktı doktorum normal yolla bır daha deneyın normal yolla hamile kalmyı dedı ve o ay tekrar hamile kaldım malesef onuda 9 haftalıkken kalbı durdu aldırmak zorunda kaldım. sımdı pgt yaptırmak ıcın karar aldık gecen ay doktor kan tahlılını tekrarlayalım dedı 1 veya 1 bucuk ay surer sonucu cıkması dedı ve hala beklemedeyız canım .fiyat konusunda ben adana baskent ankara baskent baglantılı hastanelerım tahmını cıvar 7000 bın 8000 bın tutar dedı doktor.asagı yukarı fıyatlar aynı galıba tam bı bılgım yok canım hakkımızda hayırlısı canım.

kızlar bizde bugun keseyi gördük,benimki yuvalanıyo çalışma var icerde:))5 haftalık,şimdilik hersey normal zaten benim akgun karagun 7/8 haftalarda belli olacak..dualarınızı esirgemeyın kızlarr...

Canım maşallahhhh:nazar:Darısı kalp atışına..

naznaz naz:)
korkutmuştun bizi gitmeden önce neyse ki iyi haberlerini almıştık. yine iyi olman güzel. kaç hafta kaldı şimdi?
benim de kist yüzünden kullandığım d.kont hapı bitmek üzere. çifter çifter mi yutsam ne:D

Canımm çok şükür iyiyimm :nazar:
34.haftama giricem yarın ,doktor öbür ayı görürüz rahat ol dedi tahmini 1 ayım falan kaldı canımm..
Benm görümcemdede kist vardı (over kisti) dogum kontrol hapı kullandı 2 ay geçmedi tüp bebek deneyecekti 3. ayında kisti patlatıp tüp bebegi deneyebildiler..
Sennde inşallah geçecekir kuzumm merak etme..
Bu arada ben dede kist olmuştu sogan suyu içmiştim geçmişti:1:

Sen nasılsın canımmm???

Herkese selammmmm:16:

Bugün rüyamda kızımın dogdugunu gördümm ,maşşalhh çok güzel bi kızımm olmuşşş giydiriyordumm :52:
Sonra geliyor kayınbabam pusetine koyup çocugumu alıyor bize gidiyoruz torunumuzu özledik diyor:47:
Rüyalarıma bile giriyor bu adam:27:

Dün eşim de çok geç geldi çok sıkıldımm:27:Karnımız acıktıı bi gidip kahvaltı yapalımmmm:52:

Hatırlırlıyorum Sevdacım. Ne tahlili bu? Eşin için mi kromozom analizi yaptırıyorsunuz?

Memorial'da tüp bebek 2100 euro. Pgt ücreti Ataşehir ve Şişli'de farklı. Ataşahir'de tek ücret, Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor.

Canım boğazın tahriş olmuş ondan. İnş yarın güzel haberlerle geleceksin.

Maşallah akidem :nazar: İnş sağlıkla devam edecek...

yok ıncı esımle benım genetik tahlılım yapıldı zaten benım kromozomlar arası dengeli translakosyon var esımde bı problem cıkmadı pgt baslamak ıcın gıttık doktora tahlıl ıstedı tekrardan genetık benden onun sonucunu beklıyoruz hayırlısıyla sonucu alsak baslasak artık tedavıye adetın kacıncı gunu baslanıyo pgt surecı bı bılgın varmı .

Canım maşallahhhh:nazar:Darısı kalp atışına..

Canımm çok şükür iyiyimm :nazar:
34.haftama giricem yarın ,doktor öbür ayı görürüz rahat ol dedi tahmini 1 ayım falan kaldı canımm..
Benm görümcemdede kist vardı (over kisti) dogum kontrol hapı kullandı 2 ay geçmedi tüp bebek deneyecekti 3. ayında kisti patlatıp tüp bebegi deneyebildiler..
Sennde inşallah geçecekir kuzumm merak etme..
Bu arada ben dede kist olmuştu sogan suyu içmiştim geçmişti:1:

Sen nasılsın canımmm???

Ay o sogan suyunu bende icmistim naz birde ozamanlar calisiyordum
Sabah erkenden kalkiyordum taze hazirlayip yanimda goturuyordum
Hergun ayni saatte icmek icin oyyyyyyyy cok kotu tadi vardiiiiiiiii:((
Ama onun ictim ikinci ayi hamile kalmistim tabi kotu sonuclanmisti ama faydasi olmustu yani

Herkese selammmmm:16:

Bugün rüyamda kızımın dogdugunu gördümm ,maşşalhh çok güzel bi kızımm olmuşşş giydiriyordumm :52:
Sonra geliyor kayınbabam pusetine koyup çocugumu alıyor bize gidiyoruz torunumuzu özledik diyor:47:
Rüyalarıma bile giriyor bu adam:27:

Dün eşim de çok geç geldi çok sıkıldımm:27:Karnımız acıktıı bi gidip kahvaltı yapalımmmm:52:

Benim esimde dun aksam arkadasiyla beraberdi gec gelirim dedi
Kzimin agzindan bi msj yazdim:) babacim cabuk gel seni cok ozledim
Canim cok sIkiliyor dedim baktim esim yarim saatte evde hehe guzel fikirmis dedim
Ama kizim tam bir babaci oldu artik kiskaniyorum kizimi ya haksizlik bu
Babasini gorunce dunyalar onun oluyor aksam babasi gelmeden uyumustu
Defalarca gozunu acti geri uyudu ama babasi gelince bi uyandi babasini gordu
Basladi konusmaya aaaaaaaa baba diyo delirdim he beni yanliz birakti
Babasi gelince uyanip onunla oynadiiiiiiii:((((((

Selam kızlar biz hastAnedeyiz bana serum taktılar
Biraz kendime geldim suan serumun bitmesini bekliyoruz
Bebek iyi mas. Doktor bütün ölçümlerini yaptı hepsi iyi çok şükür
Cinsiyetini göstermedi hantal gene uyuyordu
Tam secde pozisyonundaydi yüz üstü gülmekten olduk doktorla
Doktor salladı vurdu uyanmadı
Öptüm hepinizi

Canim cok sIkiliyor dedim baktim esim yarim saatte evde hehe guzel fikirmis dedim

Kızlar babaya çok düşkün oluyorlar bende babama düşkünümdür hergün konuşurum mutlaka:27:
Benm eşimde işten geç çıktı o yüzden 10.30 gibi geldi yanlızlık çok kötü acayip sıkılıyorum evde :5:
Ayy senn günün dolu dolu geçiyordur kızınla birlikte ne güzel,benmde kızım bi dogsaydı:1:

Ay o sogan suyunu bende icmistim naz birde ozamanlar calisiyordum
Sabah erkenden kalkiyordum taze hazirlayip yanimda goturuyordum
Hergun ayni saatte icmek icin oyyyyyyyy cok kotu tadi vardiiiiiiiii:((
Ama onun ictim ikinci ayi hamile kalmistim tabi kotu sonuclanmisti ama faydasi olmustu yani

Evet vallahii tadı çoookk igrenç ama insan mecbur kalınca nasıl içiyor..:27:
Rahimi tamamen temizliyor gebeligide kolaylaştırıyor diye okumuştummm..
Bide hergün onu taze yapıp içemk gerekiyor çok ugraştırıyorrr:27:

Öptüm hepinizi

Canımmm maşallahhh:nazar:
İnşallahhh en kısa sürede atlatcaksın inşallah güzel arkadaşımm..
Cinsiyeti ben 20.haftaya kadar erkek biliyordum sonra kızçem oldu:1:

Öptüm hepinizi

Canim gecmis olsun belki biraz faydasini gorursun bebisin iyiyse gerisi problem degil
9 ay da ceksen inanki dogunca unutuluyor insallah o gunleride goreceksin

iyiyim tulip teşekkür ederim sen nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik ?
maş. ne güzel yaaa valla inş. ben de o günleri görürüm ..
hepyattımı peki yatarak mı o haftalara geldi ..
şimdilik çok şükür benim de iyi gidiyor ama bakalım nasıl olur kaçta doğururum ,doktor rahat 36 yı görürsün bi terslik olmazsa diyor ama bilemiyorum
rahim ağzım iyi ,kasılmam sancım yok ondan dolayı diyor olabilir ..
benim oğlan zaten 10 gün önde o yüzden 36 .haftada oğlan 37-38 .ci hafta gibi olacak inş. 36 nın sonunda alırlar gibi geliyor bana da nedense
inş. hayırlı zamanda doğarlar...
inş. ben de küveze girmeden atlatırsam kendimi şanslı sayacağım
RABBİM yardımcımız olsun inş.

maş. gözünaydın hayırlı uğurlu olsun :nazar:

yok canım yatmadı. çalışıyordu. haftası gelince ayrıldı izne.

ay ne tatlı yaaa. seni evde sürekli görüyorya ondan yapıyordur. ama bende babama çok düşkünümdür. hayatta annemle yattığpımı hatırlamam hep babamla yatardım.

Öptüm hepinizi

geçmiş olsun canım. kan gelmesini söyledin mi doktora. baksana yaramaza iyice merak ettirecek.

ay ne tatlı yaaa. seni evde sürekli görüyorya ondan yapıyordur. ama bende babama çok düşkünümdür. hayatta annemle yattığpımı hatırlamam hep babamla yatardım.

geçmiş olsun canım. kan gelmesini söyledin mi doktora. baksana yaramaza iyice merak ettirecek.

Bende babama duskundum ama zoruma gidiyor ya butun gun ugras didin
Aksam olunca en guzel hareketleri babaya sergilesin oh ne ala
Hepimiz bir anne ve anne adayiyiz yazik degilmi annelere simdi dahada iyi anliyorum annem seni

Öptüm hepinizi
geçmiş olsun merve
az kaldı geçecek inş. bu bulantıların da .

iyiyimiş valla maş.aslında ben de şu risk olmasa çalışırdım herhalde ama risk atlatınca direk yatış verdi doktor :1:
inş. o günleri görürüm yaa..
geçen rüyamda gördüm zaten
sezeryan olmuşum 2 gün olmuş güya yeni ayılıyorum
soruyorum kardeşime kaç haftalık doğurdum diye ,33 haftalık filandı galiba diyor ,dedim kaç gün oldu ,2 gün oldu anca toparlandın diyor
bebekler küvezde 3-5 gün kalacaklarmış diyor ,o esnada hemşire oğlumla kapıdan giriyor
kardeşime mama saati geldi doyur karnını diyor ,emmedikleri için mamayla besleniyorlar
sonra ben görebilirmiyim diyorum ,hayır steril değil yaklaşmayın diyor,diyorumki doğduklarından itibaren hiç görmedim bi kere göreyim
peki diyor hemşire ,alıyorum elime oğlumu ,amanın tosun gibi ,hiç prematüre değil ,tombalak bişey ,bembeyaz tenli ,koyu mavi gözleri var ,oğlummmm diye sarılıyorum ,nasıl gülüyor beni görünce
oynuyorum onunla bisüre hep gülüyor bana
sonra oda kalabalıklaşıyor bizimkiler geliyor hep ,eşim geliyor ,hayatım mikrop kapmasın hadi götürsünler artık diyor
alıp götürüyorlar yavrumu :43:

ayy öyle güzeldiki hiç bitmeseydi keşke

Merhaba arkadaşlar, nereye yazacağımı bilemedim ve en sonunda buraya yazmak istedim. bi konuda sizlerden fikir almak istiyorum.şimdi : ben geçen yıl aralık kasım ayonda tüp bebek denik ICSI yöntemi uygulandı; fakat ohss gelişti bende çok zor günler geçirdim ve.20 tane yumurta toplandı benden bunun 15 tanesi döllendi 1 tane transfer edildi ma negatif ile sonuçlandı.. şimdi sorum şu arkadaşlar..ohss olduğu zaman yumurtaları donduruldu bu yumurtalar ne kadar sağlıklıdır sizce?? çok çıkmazdayım bu dondurulmuşlar ile denesek mi yoksa farklı hastaneye gidip yeni bir tedavimi uygulasak.. lütfen arkadaşlar yorum yapın.
NOt: ayrıca bu merkezde deneme negatif olunca 1 ay ara ile tekrar dondurulmuşlar ile denedik ve yine olmadı, bende 1 yıl ara verdim ama şuan çok çıkmazdayım acaba merkez bizi kandırıyormu??:26:

Merhaba arkadaşlar, nereye yazacağımı bilemedim ve en sonunda buraya yazmak istedim. bi konuda sizlerden fikir almak istiyorum.şimdi : ben geçen yıl aralık kasım ayonda tüp bebek denik ICSI yöntemi uygulandı; fakat ohss gelişti bende çok zor günler geçirdim ve.20 tane yumurta toplandı benden bunun 15 tanesi döllendi 1 tane transfer edildi ma negatif ile sonuçlandı.. şimdi sorum şu arkadaşlar..ohss olduğu zaman yumurtaları donduruldu bu yumurtalar ne kadar sağlıklıdır sizce?? çok çıkmazdayım bu dondurulmuşlar ile denesek mi yoksa farklı hastaneye gidip yeni bir tedavimi uygulasak.. lütfen arkadaşlar yorum yapın.
NOt: ayrıca bu merkezde deneme negatif olunca 1 ay ara ile tekrar dondurulmuşlar ile denedik ve yine olmadı, bende 1 yıl ara verdim ama şuan çok çıkmazdayım acaba merkez bizi kandırıyormu??:26:
hoşgeldin
önce bir başka merkezde genetik test yaptırın ordan çıkan sonuca göre bir yol izlersiniz
genetik sorun varsa pgt denersiniz ,yoksa da tüp bebekle devam edebilirsiniz

Back
X