Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benmde hedefim 38.hafta inşallah geliriz o haftalara..Hiç bi iş yapmıyorum canımm ilk dea bi işe elimi sürdüm yavrum saglıklı olsunda sürekli yatıyorum oturmuyorumda..Doktor ocagı görücez seninle dedi ama bakalım..

:1:Yatıyorum kız zaten akşama kadar ama bıktım valla içim şişti artık:1:
İnsan görerek aldıgı zaman daha heyecanlanıyor,daha sabırsızlanıyor..
Az kaldı 2 ay çıkıp herşeyini alırsın kuzumm çok eglenceli oluyor alışveriş yapmak:1:

Tamam canımm ederim çok sagollll:16:

Nerdeeeee:5:
Benm kocam geç çıkıyor işten yanlız olmak çok kötü :1:
Ohh eşinde pek hamaratmış kız:1:

acıktın mı peki?ah canımm
he ben tarif ettim oda yaptı
kör topal idare ediyoruz işte:)

acıktın mı peki?ah canımm
he ben tarif ettim oda yaptı
kör topal idare ediyoruz işte:)

Açıktımm vallahi kuzum hep ekmek arası peynir domates yiyorum yada dışardan söylüyorum:5:Ama usandım artık dün annemi aradım agladım ben bıktım dedim herşeyin üstesinden ben tek başıma geliyorum dedimm baya bi agladım içimi döktüm annemde yazık üzüldü ama napsın kadın..Kardeşim var okula gidiyor bırakamıyorda..Öbür ay gelicem kızım sana aşure yapıcam dedi teselli etti beni:1:

Eşim çok yorgun oluyor geldiginde 1 saat oturup uyuyor yüzüne hasret kalıyorum vallahi:1:

Oyy ne güzell yapabiliyor en azından kız:1:Bizimki mecbur kalmasa elini sürmez:1:

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim 3 tane tüp bebek başarısızlıgımız oldu 1 konya 2 si İstanbul Fulya bahçeci olmadı şimdi pgt yapıcaz denildi doktorum mustafa bahçeci eşim ve bende genetik testte bir şey çıkmadı aklım karışık ne yapcaz bilmiyorum bizim durumumuzda olupta hamile kalan var mı eşimde sperm azlıgı var.

cnm annelerine çekip severlerse klasık müziği sakın olurlar belki fındıklar sende rahat edersinn:))

valla hiç sakin olacaklarını sanmıyorum
15 .haftadan beri kıpır kıpırlar ,doktorlar bile şaşırıyordu baştan beri ilk defa bu kadar erken hareket eden bebek görüyoruz diye :))
dışarı çıkınca anamı ağlatacaklar sanırım:1:
ben çok sakin biri değilim aslında ama çocuklarımın farklı şeylere yönelmesini istiyorum ve bu konuda onları yönlendireceğim inş.
babası zaten tam bir spor ve eğitim aşığı ,ne şanslılar yaaaww:1:
mesela keman ve piyano en sevdiğim enstrümanlar ve bu konuda eğitim almalarını çok isterim inş.RABBİM nasip eder..

sen nasılsın akide ,seni görünce aklıma hep akide şekeri geliyor ,çok da severim hani akide şekerini :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mattika hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsunn canımm..Artık tam erkek oldu paşamız.. :)
tşk ederim naz:16:

İnşallah cnm vallahi bir yanım hep buruk acaba Allah korusun bir sorun varmı die hep dua ediyorum ..

60 la hamile kaldım cnm işde şuan 70-71 oldum ...
beklioruz resmi kuzumm :41:
Randevum akşam cnm 17:30 da rapor için gittim farklı hastaneye bugün.
çok da almamışsın canım maşallah, dua et ama içini ferah tut hazade, herşey güzel olucak az kaldı.

Mattika hayirli olsun canim cok iyi yapmissiniz erkenden oglusu sunnet ettirmekle
Allah damatliginida gormeyi nasip etsin insallahhhhhhh
amin canım hepimizin çocuklarının güzel günlerini göstersin allah

Ay sorma canım ya şansımdan mıdır nedir ama bize ne şovlar yaptı serumdan sonra
anlatacağım birazdan inş bu arada hayırlı olsun hemde geçmiş olsun
olduda bitti maşallah :1::1: ah çok ağladımı ahmetcik

Kız göstermedi bacım valla bende kızdan şüpheleniyorum:):)

ay sorma canımdan can gidiyo özlemciğim sen anlarsın beni ama yavrularımız için mecburuz

sağol canım inş geçsin artık yaa:)
maşallah bebeğine merve, kız mı erkek mi merak ettim ben de.
sinir oldu ellerini ayaklarını tutunca, ağladı tabi

mattika bizim oğlanın da pipi ucu darmış sünnet ettirin dedi dr kızardı ucu sanki...

herkesi öptüm. biz de gaz kaka, meme üçgenindeyiz şükür halimize...
öyle dediyse fazla geciktirme canım sen de, iltihaplanınca acil sünnet diyolar zaten
çok gazlı mı senin oğlan, nasıl düzeni oluştu mu biraz

mattika hayırlı olsun canım. lokal anestezili mi yapıldı?
evet canım lokal anesteziyle oldu

Açıktımm vallahi kuzum hep ekmek arası peynir domates yiyorum yada dışardan söylüyorum:5:Ama usandım artık dün annemi aradım agladım ben bıktım dedim herşeyin üstesinden ben tek başıma geliyorum dedimm baya bi agladım içimi döktüm annemde yazık üzüldü ama napsın kadın..Kardeşim var okula gidiyor bırakamıyorda..Öbür ay gelicem kızım sana aşure yapıcam dedi teselli etti beni:1:

Eşim çok yorgun oluyor geldiginde 1 saat oturup uyuyor yüzüne hasret kalıyorum vallahi:1:

Oyy ne güzell yapabiliyor en azından kız:1:Bizimki mecbur kalmasa elini sürmez:1:

ahh nazım ya kıyamam sana valla bende öyleyim ama sabret anneciğin doğumuna gelecek inşallah şurda 4 haftan felan kaldı:)
ee ne yapalım hayat bu zor işte.bende öyleyim biliyosun kapımı çalan yok
bi halimi hatrımı soran bile yok

Son düzenleme:

çok da almamışsın canım maşallah, dua et ama içini ferah tut hazade, herşey güzel olucak az kaldı.

öyle dediyse fazla geciktirme canım sen de, iltihaplanınca acil sünnet diyolar zaten

Hehehe bi an gözümde canlandı
doktor mu dedi sünnet ettirin diye
hani bazılarında tıkanıklık felan oluyormuş ya öyle bir problemmi vardı?

Hehehe bi an gözümde canlandı
doktor mu dedi sünnet ettirin diye
hani bazılarında tıkanıklık felan oluyormuş ya öyle bir problemmi vardı?

biraz bitikti pipisinin ucu, şimdilik bi sorun yoktu ama öyle 6-7 yaşına kadar durmazdı.
erkenden oldu bitti işte

canım benim aslında gazı oluyor keçi gibi ses çıkarıyor ama çok ağlamıyor kuzum. büyük oğlan çok ağlardı kolikti canımdan bezdiydim. 5 sene çocuk düşünmedim anca unuttum...:)) şükür iyi sayılır 40 çıkınca değişiyor mu ? seninki nasıl değişti mi?

büyük oğlum 2.5 ayda idrar yolu enfeksiyon geçirdi. 3.5 ayda yapılmıştı. çok çekti böbrek filmi bile çekmişlerdi ilaçlı zor bir filmdi.. bunda yaptırcam 40 çıksın...

emmesi kilosu nasıl? bizimki hala sarı. emiyor bol çiş kaka da yapıyor ama hala sarı... cuma randevu var dr ne diyecek bakalım...

ahh nazım ya kıyamam sana valla bende öyleyim ama sabret anneciğin doğumuna gelecek inşallah şurda 4 haftan felan kaldı:)
ee ne yapalım hayat bu zor işte.bende öyleyim biliyosun kapımı çalan yok
bi halimi hatrımı soran bile yok

Evet valla kuzummm bende annemm gelecek diye sabrediyorum ..Aynı durumdayız canımmmm bende seni çok iyi anlıyorumm ..Senn annenler nerede mervemm???

Kızlarr canım sıkılıyorr:18:
Eşim çok isteyerek aldıgı orgu sattıı üzüldüm bende çok pahalı almıştı baya bi eksiye düşmüştük eksiyide kapatmayınca geri sattı...Ben üzülmüyorum aşkım iyi oldu sattıgımız diyor ama içi buruk biliyorum:43:
Adam geldi evden orgu aldı sanki kocamın hayallerinide götürdü bogasım geldi herifi:47:
Tüp bebekle pgtnin borcu ister istemez zorladı bizi rabbim ödeme kolaylıgı versin..

canım benim aslında gazı oluyor keçi gibi ses çıkarıyor ama çok ağlamıyor kuzum. büyük oğlan çok ağlardı kolikti canımdan bezdiydim. 5 sene çocuk düşünmedim anca unuttum...:)) şükür iyi sayılır 40 çıkınca değişiyor mu ? seninki nasıl değişti mi?

büyük oğlum 2.5 ayda idrar yolu enfeksiyon geçirdi. 3.5 ayda yapılmıştı. çok çekti böbrek filmi bile çekmişlerdi ilaçlı zor bir filmdi.. bunda yaptırcam 40 çıksın...

emmesi kilosu nasıl? bizimki hala sarı. emiyor bol çiş kaka da yapıyor ama hala sarı... cuma randevu var dr ne diyecek bakalım...
çok şükür düzene girdi 35-40 günden sonra. sizin de daha iyi olur inş.
kilosu iyi gibi, orta halli. fizyolojik sarılıktır o ya emdikçe geçer, dr.a sor bakalım ama dert edilcek bişey değildir.
emmesi de iyiydi çok emdiğinden kusuyodu hatta 2-3 gündür memeyi istemez oldu, uyur gibi olursa emiyo ancak, 3 aylık bebekler yaparmış böyle

Eşim çok isteyerek aldıgı orgu sattıı üzüldüm bende çok pahalı almıştı baya bi eksiye düşmüştük eksiyide kapatmayınca geri sattı...Ben üzülmüyorum aşkım iyi oldu sattıgımız diyor ama içi buruk biliyorum:43:
Adam geldi evden orgu aldı sanki kocamın hayallerinide götürdü bogasım geldi herifi:47:
Tüp bebekle pgtnin borcu ister istemez zorladı bizi rabbim ödeme kolaylıgı versin..
ah canım ya hiç sıkma canını, bebeğin doğsun her türlü sıkıntı unutuluyo. allah eşine sana kızına sağlık versin

Son düzenleme:
herkese günaydın
sabahın köründe ayaktayım yine ,hastane yollarına düşeceğim:27:
fetal ekom var bugün,bu seferki son artık bunu da atlatırsam inş. bu sıkıntı da bitmiş olacak ..
eşim yollarda bişey olur diye korkusuna bi yere göndermek istemiyor,son zamanlara yaklaştıkça iice panik bizimki:1:
son anda bi aksilik çıkmasından korkuyor,kardeşimle gidiyorum gerçi yalnız bi yere gitmiyorum ama yine de korkuyor canım yaa..
ben de dışarda 200 tlye yapılıyor bu test ,bedava doktor bulmuşuz hem de prof neden gitmeyeyim zaten son ,önlemimizi alalım dedim ..
düşeceğim birazdan yollara ..
ordan da şu hamsilerin odasına dolap işine bakacağız ,direk bir yere gidip bakacağım ,umarım yorulmam oralarda ,gerçi heryere taksiyle gidiyorum orası da ayrı ama ..
yarın da kendi doktoruma fetal ekoyu da alıp randevuma gideceğim inş.
duanızı esirgmeyin ,görüşmek üzere ...

Çok haklısın canım. Çocuğunun acı çektiğini görmek çok çok zor. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Ben de %1 yanılma payı demeselerdi riskine rağmen cvs düşünebilirdim. Ama %1 dedikleri için düşük riskini göze alamadım. Ben inanıyorum inşallah bebişlerimiz sağlıkla doğacak. Önce Allah'a sonra doktorlara güveniyorum.

inşallah canım. allah bu çabalarımızın karşılığını verir diye düşünüyorum.

Kızlar bugün hayatımın en mutlu günüydü sanki
Bir rüya gibiydi sabah malum uyuyordu bizim ufaklık
serumdan sonra gel bakalım cinsiyetine dedi doktorum
serum 5 saat felan sürdü muayeneye girmeden ağzıma çikolata attım:)
neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle
el sallıyor takla atıyor hoplayıp zıplıyor parmağını emiyor
neler yaptı neler ammavelakin cinsiyetini gene göstermedi
bağdaş kurdu açmadı bacaklarının arasını doktor çok uğraştı
konuştu bir sürü minik kuşum hadi göster dedi:1:
yok göstermedi galiba kız dedi doktor zaten öyle hissediyorum dedi
haftaya gene çağırdı inşallah gösterir bu kez:)
hastanede herkese dua ettim allahım olmayanlarada versin inşallah
:16:

nazlı bıdık. iyice meraklandırıyor.

herkese günaydın
sabahın köründe ayaktayım yine ,hastane yollarına düşeceğim:27:
fetal ekom var bugün,bu seferki son artık bunu da atlatırsam inş. bu sıkıntı da bitmiş olacak ..
eşim yollarda bişey olur diye korkusuna bi yere göndermek istemiyor,son zamanlara yaklaştıkça iice panik bizimki:1:
son anda bi aksilik çıkmasından korkuyor,kardeşimle gidiyorum gerçi yalnız bi yere gitmiyorum ama yine de korkuyor canım yaa..
ben de dışarda 200 tlye yapılıyor bu test ,bedava doktor bulmuşuz hem de prof neden gitmeyeyim zaten son ,önlemimizi alalım dedim ..
düşeceğim birazdan yollara ..
ordan da şu hamsilerin odasına dolap işine bakacağız ,direk bir yere gidip bakacağım ,umarım yorulmam oralarda ,gerçi heryere taksiyle gidiyorum orası da ayrı ama ..
yarın da kendi doktoruma fetal ekoyu da alıp randevuma gideceğim inş.
duanızı esirgmeyin ,görüşmek üzere ...

günaydın. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Kızlar size iyi haberlerle gelmedim malesef :43:
Bebegin boynuna kordon dolanmış ve gelişimi yavaşlamış 1,390 gr dı ..
Ama Oluş hanım 1,600-1,650 felan bekliodu kordon kan akımını yawaşlatmış olabilir dedi.
Haftaya salı yine gidicem, egerki gelişimi ilerlememişse aynı seviyelerdeyse akciğer geliştirici yapıcam ve perşembe alırım dedi.

Ama Oluş hanım 1,600-1,650 felan bekliodu kordon kan akımını yawaşlatmış olabilir dedi.
Haftaya salı yine gidicem, egerki gelişimi ilerlememişse aynı seviyelerdeyse akciğer geliştirici yapıcam ve perşembe alırım dedi.

geçmiş olsun canım. inşallah haftaya gittiğinde her şey yoluna girmiş olur. şu ana ne desem bilemiyorum. çok üzgünsündür sanırım ama bazen geçilen yollar çok zorlu olsada sonu güzel oluyor. senin bebeğin erkende doğsa kilosu düşükde olsa sonuçta sağlıklı olacaksa bu zorlukların hepsi unutulur.

geçmiş olsun canım. inşallah haftaya gittiğinde her şey yoluna girmiş olur. şu ana ne desem bilemiyorum. çok üzgünsündür sanırım ama bazen geçilen yollar çok zorlu olsada sonu güzel oluyor. senin bebeğin erkende doğsa kilosu düşükde olsa sonuçta sağlıklı olacaksa bu zorlukların hepsi unutulur.

Saol cnm ewet çok üzgünüm beklemiodum böle bişey :(
Yawrum nasılda masumdu boynunda kordon :( sabah aradım oluş hanımı dedim oluş hanım zaman bizim için risk ise beklemeyelim bugün yapın akciğer geliştiriciyi canım sen yarın gel yine bakalım dedi, ama ben şuan doğum taraftarı deilim dedi, offf bilmiorum yaa bişeyler için geç kalmak istemiorum :(

Aldıkların çok güzel canım. Hepsine bayıldım. İyi günlerde güle güle kullan inşallah. Kız bebişlerin kıyafetleri erkeklerden daha güzel sanki :34: Ben de kiradayım ve oda yapamayacağım. Bebişim sağlıkla gelsin de hiç önemli değil :16:

Kızlar bugün hayatımın en mutlu günüydü sanki
Bir rüya gibiydi sabah malum uyuyordu bizim ufaklık
serumdan sonra gel bakalım cinsiyetine dedi doktorum
serum 5 saat felan sürdü muayeneye girmeden ağzıma çikolata attım:)
neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle
el sallıyor takla atıyor hoplayıp zıplıyor parmağını emiyor
neler yaptı neler ammavelakin cinsiyetini gene göstermedi
bağdaş kurdu açmadı bacaklarının arasını doktor çok uğraştı
konuştu bir sürü minik kuşum hadi göster dedi:1:
yok göstermedi galiba kız dedi doktor zaten öyle hissediyorum dedi
haftaya gene çağırdı inşallah gösterir bu kez:)
hastanede herkese dua ettim allahım olmayanlarada versin inşallah
:16:

Oyy yesin onu teyzesi :16: Mervişim uzun zamandır kız hissediyorum senin bebişi . Bir de dün bir arkadaş dedi ki , kızlar daha fazla bulantı yapıor. Tabii ki bu bir tez. Allah bilir :1:
kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla 3 sayfa baktım.

mervişim geçmiş olsun sen de benim gibi ne çektin bu bulantıdan? kız geliyor utangaç bir kız sanırım.

hazade 32 hafta iznine mi ayrıldın?

akasya bakalım kız mı erkek mi? kime gideceksin?

mattika bizim oğlanın da pipi ucu darmış sünnet ettirin dedi dr kızardı ucu sanki...

herkesi öptüm. biz de gaz kaka, meme üçgenindeyiz şükür halimize...

İkili testi ne zaman yaptıracaksın canım?İnşallah temiz çıkar

Canım kadıköy Acıbadem'de Melih Bey'e gideceğim. Pazartesi de Aynur Hanım ile randevum var. İkili test yapacak. Sen ne zaman döneceksin ? Bebiş iyi maşallah.. Gelip görmek kısmet olmadı maalesef :25:

Biz de aynı durumdayız canım. Bir sürü kredi borcumuz var.:25: Ben PGT haricinde bir de 6500 TL 'lik set up işlemi yaptırdım. Bebişler sağlıkla doğsun da inan ki gözümde yok. :16: Çalışır öderiz Allah'ın izniyle :34:

Hazadem canım arkadaşım stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor. Hele ki bizler için. Bizim gibi zor elde eden insanlar için. Ama ben eminim ki Minamız çok sağlıklı ve sağlıkla doğacak. Bak bana doktor demişti ki sen bebeği fazla taşıyamayabilirsin. 30 haftayı geçersek sıkıntı yaşamayız. Benim hedefim bile 30 hafta. Yani hayat bazen insanı zorluyor. Kaderimizdeki neyse yaşıyoruz. Ben de isterim 40 hafta direnmek ama zor görünüyor. Sen şimdi kendini üzme. Eğer bu haftalarda doğarsa da hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Benim arkadaşım 26 haftalık doğurdu. Bebek turp gibi. Sapasağlam.. O yüzden canını sıkma. :16::38:

Saol cnm ewet çok üzgünüm beklemiodum böle bişey :(
Yawrum nasılda masumdu boynunda kordon :( sabah aradım oluş hanımı dedim oluş hanım zaman bizim için risk ise beklemeyelim bugün yapın akciğer geliştiriciyi canım sen yarın gel yine bakalım dedi, ama ben şuan doğum taraftarı deilim dedi, offf bilmiorum yaa bişeyler için geç kalmak istemiorum :(

Hazadem bebek için çok riskli bir durum olsaydı Oluş Hanım hemen alırdı. Merak etme öyle bir risk almaz. Demek ki bebek için aşırı riskli bir durum yok. Yarın tekrar bakar. Eğer sıkıntı devam ediyorsa bebeği alırlar. Alınca da hiçbirşey olmaz. 30 haftada bebek gelişmiş oluyor.. Belki de kordon kendiliğinden düzelir. Bu da olabilir gibime geliyor. :26:

Back
X