Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Siz böyle evhamlandıkça benim de hepinize şaplak atasım var :1:
aynen benim de. bu telaş bu stres kötüyü çağırır sakin olun arkadaşlar, içiniz sıkıldıkça dua edin, herşey allahın elinde.
stres en kötü şey hamilelikte.

Vallahi cnm 32. haftada olsam yine rahatlıycam ya en kötü hastaneye yatıcam takip altında olucam mervem bakalım ..

Allah razı olsun cnm beni rahatlattın, ama sadece kordona bağlamıo plasenta iyi beslemeyebilir dedi.
Translokasyonlu olmanla alakalı old sanmıorum dedi ama plasentayıda söledi işde dediğim gibi,
Aman n bilm vallahi artık isyan etmiorum tabi ama bazen diorum allahım herşey üst üstte mi gelir benimi bulur ..
Kanser, sperm sorunu tüp bebek translokasyon amniotik bant kordon ahhh ahhh

İşde cnm plasentaylada alakalı olabilir dedi, sadece kordona bağlamadı.

Çok şükür cnm çok ama çok sewindimm vallahii pıhtılaşma çok önemli çünkü.
bana da bi sürü ihtimal saydı durdu dr. ben herşeyin iyi olacağına inandım. elbette korkup telaş yapıyosun ama sakin olmak önemli.
plesantadan kaynaklansa ne olur. plesentada bi sorun olsa görürdü zaten, yaşlanmış fln derdi.
ne kadar güvendiğin bi dr. da olsa sen onun işisin, duygusal düşünmeden en küçük ihtimali bile sıralıyo sana, kıymetli bebek riske atamam vs. soğukkanlı ol

Aman zaten gitme ya
Yarın kaçta gideceksin doktora
Daha kesin değil yatacagin hastaneye
Gun dogmadan neler dogar
Yarın gideceksin beljide kordon düzelmiş olacak

İnşallah mervecim gelişimide önemli inşallah herşey yolundadır.

bana da bi sürü ihtimal saydı durdu dr. ben herşeyin iyi olacağına inandım. elbette korkup telaş yapıyosun ama sakin olmak önemli.
plesantadan kaynaklansa ne olur. plesentada bi sorun olsa görürdü zaten, yaşlanmış fln derdi.
ne kadar güvendiğin bi dr. da olsa sen onun işisin, duygusal düşünmeden en küçük ihtimali bile sıralıyo sana, kıymetli bebek riske atamam vs. soğukkanlı ol
Ewet cnm doktorlar hemen söleyebiliyor, ihtimaller göz ardı edilmiyor.inşallah yarın herşey yoluna girer.

Merveee 15 weeks diyor :52:
İnş 35 yazdığını da görürüz...
Zaman ne çabuk geçmiş ya :31:

Yarın 16. Haftaya giriyoruz teyzesi
Hiç sorma ya ne çileler çektim su haftalara gelene kadar
Asla sikayetlenmiurum
En son Pazartesi gunu tamam ölecem sandim bu benim son gunüm dedim
O derece yani ama soz konusu evlat olunca kendi canından bile kıymetli oluyor

Sabah giderim cnm herhalde randevu almayıda unuttum bak :18:

Olsunn kuzumm öylece git yaa kadın zaten çagırmış senii..

Çok sert deil kızlar hafifden hissediorum sabah uyandıgımda 3-4 defa hissettim ama sert gibi

Canım bende sayıyorum günlük hareketlerini..Günde 10 defa hareket etmsi gerekiyor..Güçlü güçsüz diye ayırma canım hıçkırıgı hariç bütün hareketlerini sayabilirsin..Benmki en çok otutur pozisyonda hareket ediyor ,Zaten heraketleri azalsa farkedesin kuzumm ben farkettim hatırlarsan.Ki sen daha dikkatlisin..
Allahın izni ile bi azalma olmayacaktır hareketlerinde canımm merak etme..:38:

Mervem canımm bulantı nasıl???Benmde mdem çok yanıyor doktor gaviscon verdi onu içiyorum..Zaten içtigim ilaçların haddi hesabı yok artık midem almıyor..:27:

Çok sert deil kızlar hafifden hissediorum sabah uyandıgımda 3-4 defa hissettim ama sert gibi

Canım memorial topiğinde erken doğum konuşuldu. 34'de doğum yapıp hiç küvöze girmeyenler var. Doktorlar diyormuş ki , 40 haftalık doğup küvöze giren de var 32 'de doğup girmeyen de var. Bu konuda kriter ciğerlerinin gelişip gelişmemesiymiş. Ciğer geliştirici iğne ile hiç küvöze de girmeyebilr. Belki de kordondan kurtulmuştur şimdiye kadar :16:

Olsunn kuzumm öylece git yaa kadın zaten çagırmış senii..
Canım bende sayıyorum günlük hareketlerini..Günde 10 defa hareket etmsi gerekiyor..Güçlü güçsüz diye ayırma canım hıçkırıgı hariç bütün hareketlerini sayabilirsin..Benmki en çok otutur pozisyonda hareket ediyor ,Zaten heraketleri azalsa farkedesin kuzumm ben farkettim hatırlarsan.Ki sen daha dikkatlisin..
Allahın izni ile bi azalma olmayacaktır hareketlerinde canımm merak etme..:38:
NE BİLİM CNM OLUŞ HANIM HİSSEDİLİR 7 DEFA OLMASI LAZIM DEDİ ...
AY VALLAHİ ZATEN BEKLEMEK ZOR YA EN İİSİ HASTANEDE YATAYIM BEN NE OLUR NE OLMAZ :(

Canım memorial topiğinde erken doğum konuşuldu. 34'de doğum yapıp hiç küvöze girmeyenler var. Doktorlar diyormuş ki , 40 haftalık doğup küvöze giren de var 32 'de doğup girmeyen de var. Bu konuda kriter ciğerlerinin gelişip gelişmemesiymiş. Ciğer geliştirici iğne ile hiç küvöze de girmeyebilr. Belki de kordondan kurtulmuştur şimdiye kadar :16:

Ay akasyam ağzından bal damlıyor ....
İnşallah cnm vallahi bu günü asla unutmam Allah razı oldunuz hepiniz destek oldunuz bana.

Hazadem yarın güzel haberler alacaksın inş yürekten inanıyorum.
Sabahtan bu yana kaç tane hareket saydın toplamda? Yedi sayısını da ilk kez duydum :26: Daha neler öğreneceğiz bakalım...

NE BİLİM CNM OLUŞ HANIM HİSSEDİLİR 7 DEFA OLMASI LAZIM DEDİ ...
AY VALLAHİ ZATEN BEKLEMEK ZOR YA EN İİSİ HASTANEDE YATAYIM BEN NE OLUR NE OLMAZ :(

Ay akasyam ağzından bal damlıyor ....
İnşallah cnm vallahi bu günü asla unutmam Allah razı oldunuz hepiniz destek oldunuz bana.

Ne demek Hazadem.. Biz kardeş gibi olduk. Kader birliği ettik. Benim hamilelik haberimde de , değerim yükseldiğinde de , lekelenmem olduğunda da siz hep yanımdaydınız. Aradınız, moral verdiniz. İnşallah bebiş doğunca da kutlamaya geleceğiz.. :16: Güzel günler yakında... :16:

Ne demek Hazadem.. Biz kardeş gibi olduk. Kader birliği ettik. Benim hamilelik haberimde de , değerim yükseldiğinde de , lekelenmem olduğunda da siz hep yanımdaydınız. Aradınız, moral verdiniz. İnşallah bebiş doğunca da kutlamaya geleceğiz.. :16: Güzel günler yakında... :16:

İyi ki varsınız, iyi ki burası var...
:14::14::14::14::14:

Hazadem yarın güzel haberler alacaksın inş yürekten inanıyorum.
Sabahtan bu yana kaç tane hareket saydın toplamda? Yedi sayısını da ilk kez duydum :26: Daha neler öğreneceğiz bakalım...
İnşallah incim bende inanmak istiorumm ..
ewdeyken 3 defa hissedilirdi, şirkette 2 kere hissettim cnm ama arada öle ufaklarda oldu.

Ewet vallahi hep diorum kardeşim yok sizler kardeşlerim oldunuz ...
İnşallah sağlıkla gelirde kuzum hepinizi beklerim kutlamaya ..

İyikki cnm iyikkiii

Ayy kuuzum benm duygusalamı bagladınn sennnn ben de şimdi duygulandım bak hele:43:
Ayy İncim valla benim de gözlerim dolduu :2: Zaten çok fena hamileyim. Hormonlar tavan yapmış :1: Bişey değil işyerindeki arkadaşlar ne oluyor diye gelecekler :27: Ama gerçekten de iyi ki varsınız kızlar :29: :38: Hepinizden tek tek Allah razı olsun.. :16:
O hormanlar seni 9 ay aglatacak akasyam alışsan iyi olur:14:
İnşallah incim bende inanmak istiorumm ..
ewdeyken 3 defa hissedilirdi, şirkette 2 kere hissettim cnm ama arada öle ufaklarda oldu.

Ewet vallahi hep diorum kardeşim yok sizler kardeşlerim oldunuz ...
İnşallah sağlıkla gelirde kuzum hepinizi beklerim kutlamaya ..

İyikki cnm iyikkiii

Bide iştesin yaa kuzum ondanda az hisseddersin eve gidince güzelce uzan bidaha say bakalımmmm:38:

Ayy kuuzum benm duygusalamı bagladınn sennnn ben de şimdi duygulandım bak hele:43:

O hormanlar seni 9 ay aglatacak akasyam alışsan iyi olur:14:

Bide iştesin yaa kuzum ondanda az hisseddersin eve gidince güzelce uzan bidaha say bakalımmmm:38:

Of Nazım sorma bu aralar bu moddayım. Şöyle doya doya ağlamak istiyorum, bu akşam bir ağlama seansı yapayım :)

Of Nazım sorma bu aralar bu moddayım. Şöyle doya doya ağlamak istiyorum, bu akşam bir ağlama seansı yapayım :)

Ben sabah kahvaltıda yaptım onu İncim. Önce eşimle tartıştım. Sonra da ağladım. Hem de öyle saçma bir sebeple ki.. Gerçi çok da saçma değil ya neyse... Bana dedi ki ; Sen Mecit'i ( bebeğin geyik ismi :1: ) çok seviyorsun. Ben de dedim herkes evladını sever. Sen sevmiyor musun ? Benim sevgim içimde dedi. Ben bozuldum. Sonra yeğenlerine çok düşkün olduğunu bildiğimden" yeğenlerin kadar sevsen razıyım " dedim :27: Bu da saçmalama falan dedi. Ama gerçekten de bazen korkuyorum. Acaba çocuğu ile yeğenleri arasında kalsa kimi seçecek :19: O kadar şüpheye düşürüyor beni. Çocukların babası benim eşim kadar düşmüyor çocukların üzerine. Galiba daha şimdiden çocuğumu korumaya aldım :1: Yeğenleri kıskanıyorum :27:

Ben sabah kahvaltıda yaptım onu İncim. Önce eşimle tartıştım. Sonra da ağladım. Hem de öyle saçma bir sebeple ki.. Gerçi çok da saçma değil ya neyse... Bana dedi ki ; Sen Mecit'i ( bebeğin geyik ismi :1: ) çok seviyorsun. Ben de dedim herkes evladını sever. Sen sevmiyor musun ? Benim sevgim içimde dedi. Ben bozuldum. Sonra yeğenlerine çok düşkün olduğunu bildiğimden" yeğenlerin kadar sevsen razıyım " dedim :27: Bu da saçmalama falan dedi. Ama gerçekten de bazen korkuyorum. Acaba çocuğu ile yeğenleri arasında kalsa kimi seçecek :19: O kadar şüpheye düşürüyor beni. Çocukların babası benim eşim kadar düşmüyor çocukların üzerine. Galiba daha şimdiden çocuğumu korumaya aldım :1: Yeğenleri kıskanıyorum :27:

Ay Akasyam alemsin :1:
Bak sana ne diyeceğim. Bunu bir çok yerde de okudum. Kadınların annelik duyguları iç güdüsel ki o minicik embriyo ana rahmine düştüğü andan itibaren çok farklı bir bağ oluyor anne ile evlat arasında. Ama erkekler öyle değil. Bebek doğduğunda kavrıyorlar gerçeği :) İşte o zaman babalık duyguları kendini gösteriyor. Tabi ki önce evlat, korkma :1:
İsim süpermiş ama :1: Yalnız kızsa size içleniyordur he :1:

Back
X