bana da doğumda rahimağzı yetmezliği topiğimden arkadaş göndermişti meyve sepeti. ilk kez gördük bayıldık. eşim hiç romantik değil bu hediye konusunda... Ama çoğu konuda çok iyidir ben de ona almam pek o da bana almaz böyle alıştık...
çok şükür güzel... dün akşam biri bir yanımda biri bir yanımdaydı çok güzeldi Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Amin...
özlemcano kötü tesadüf olmuş... bu eşler niye böyle bari üzüldüğünü görüp yapsa ya süpriz ... sağlık olsun...
akasya gittin mi dr ye canım ne dedi?
incim sen ne yaptın?
diğer arkadaşlar özet geçin ne olur okuyamıyorum hep...
ben orjinal şeyleri çok sevdiğim için bir sürü ilginç hediye sitelerim vardır ,oralardan orjinal kimsenin aklına gelmedik hediyeler seçer gönderirim ,o yüzden bu konuda bilgim çok

bonnyfood u da çok eskiden beridir bilirim,hatta işyerinde arkadaşlarla kek buketi alıp yemiştik meraktan

benim eşim de dışardan cool dur ,kimse böyle romantik olduğunu bilmez ,evde mesela bana çok yardım eder ama kimse bilmez ,yapmaz etmez sanır

ben de söylemem hiç yapar eder diye ama herşeyi de yapar ,hem romantiktir hem cool hem yardımcı sağolsun ,ee adamı az süründürmedim peşimde zamanında ii ölçtüm biçtim

eşim öyle yılışık tiplerden hiç olmadı hep davranışlarıyla yaptıklarıyla gösterdi sevgisini,zaten yılışık olsa almazdım onu
hiç sevmem yılışık ,sürekli canım cicimli erkeği, cool olacak bana

ama hediye almasa da sorun yapmazdım sonuçta arada sevgi varsa gerisi boş ,illa hediyeye gerek yok ..
ama şükrediyorum ki karşıma o çıkmış o çıkmasa ne evlenebilirdim ne çocuk yapardım ,bu kadar sevemezdim bir erkeği

ayy chnb darısı başımıza inş. biz de hasretle bekliyoruz hamsileri ,o günlerin hayali ile yanıyoruz valla..
seni yada babasını algılıyormu ,mesela gülüyormu tepki veriyormu babasını görünce ,ne zaman başlıyor o tepki zamanları
ben istiyorum ki babasını filan görünce en azından gülsünler bi tepki versinler
çok güzelmiş çiçeklerin. lilyumu çok seviyorum ben özellikle kokusunu. eşinde çok romantikmiş. benide eşim geçen sene sevgililer gününde ağlatmıştı. 6 yıllık evliyiz ilk defa sevgililer gününde bişey aldı. normalde önemsemez o günü. iş yerine çiçek göndermişti altına da kendi ve oğlumun adını yazmıştı. hala saklıyorum notu. bu arada iş yerine çiçek göndermek falanda eşimin kesinlikle tarzı değildir. çiçekçi ismimi söyleyinca hala bir yanlışlık mı var diye düşünmüştüm.
eşlerimizin kıymetini bilelim.
mrb sümeyye. bence çok güzel olmuş örgülerin.
evet ben de çok severim lilyumu ,orkideden sonra en sevdiğim çiçek ..ne güzel jest yapmış işte sana bravo eşine ..
adam az öz gönderiyor işte fenamı

evet kesinlikle eşlerimizin kıymetini bilelim onlar da olmasa bu hayat çekilmez valla
herkese günaydın ..
bugün annem gelecek ,hamsilerin odasını ayarlayacağız ,dolaphaftaya gelecek ama biz yıkayıp ütüleyip hurca koyalım hazır dursun dedik ,hastane çantamı hazırlayıp bırakayım dedim ne olur ne olmaz
hem odası da poşetlerle dolu derleyip toplarız dedim ..
anneme bi de fındıklı kurabiye yapayım da mis gibi çayla yeriz diyorum..