Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Insallahhhhhhh insallah

Cicekler coooooooooook güzel bayildim benim esimde getirir cicek ve nereye saklar biliyormusunuz ben hemen görmeyeyim diye buzdolabinin icine koyuyor :9::9::9::9::9::9:
seninki de ayrı alemmiş :1:bi gün buzlukta unutur da dondurursa dikkat et :1:

Oh ne guzel zevkliymis de esin canim baa bi duygusala baglamissin
Yazik hamsicikleride uzdun yani iyi insallah herzaman boyle seyler icin gozyasi dokersin
Bende uzun zamandir hediye almiyorum esimden
Gecen sene dogumgunumde posta geldi dedim healde supriz yapti kucuk bir kutuydu
Birde actim ki icinden pil cikti, evlilik yildonumumuzde de aynen posta geldi yine sevindim
Bi acarim ki pc ekrani cok hayal kirikligina ugramistim ne sanszilikki hep ozel gunlerde boyle posta geliyor
eşim bambaşkadır özlem çok şanslıyım o açıdan ..
normalde çok ilginç süprizler yapar beni hep şaşırtır,hiç klasik hediyesi yoktur mesela ,her özel günde farklı birşey yapar
ama arada da çiçek gönderir böyle ,en son 3 ay önce doğumgünümde meyve buketi göndermişti bonnyfooddan ..
hamsilerle konuştum zaten babanız size de bana da çiçek göndermiş filan diye :1:
özlemmm:29::38:
herkesin karakteri bir olmuyor siz mutlu olun da yeter :16:
delikız çiçeklere bayıldım. ne güzel düşünmüş eşin...

değişik durum yok di mi kızlar?

ben de yuvamdayım...
sağol chnb ,çok düşüncelidir kocam sağolsun ..
senin nasıl gidiyor annelik durmların umarım herşey yolundadır

Ohh ne güzel dönmüşsün evine valla çok sevindim canım..Evet valla ben yatmaya devam ediyorum kalkmıyorum hiç yerimden:14: yarın 35 .haftaya giriyoruz 38e bi girsek rahat etcem valla..

çok şükür canım. yat az daha şükür bu haftaya geldin. rabbim hazademede nasip etsin inşallah 34 ü en az geçmeyi...

çok şükür canım evindesin sonunda, ben rahatladım senin yerine. büyük oğlun nasıl? arda nasıl, sen nasılsın?

çok güzeller, neden bu örgü yapanlar hep uzakta yahu

sağ ol canım cümleten iyiyiz. Aylardır evde olmayınca ev çok karışmış. nereden başlasam bilemedim.
oğullarım iyi sayılırlar. 2 gecedir büyük oğlum koynumda uyuyor baba çekyatta.:9: grip zaten gitti içeri...
Ardam azıcık öksürüyor evden çıkarmak istemiyorum hava çok fena. dr ye götürsem ilaç verir mi bilmiyorum. ateş yok ama saatte bir öksürüyordur... burnu da tıkalı...
ben iyiyim. çok şükür...
sen nasılsın? barış uslu mu? kilo alımı nasıl anne sütü mü sadece veriyorsun?
giydirme işini ne yapıyorsun? ben üşütürüm diye korkuyorum...

normalde çok ilginç süprizler yapar beni hep şaşırtır,hiç klasik hediyesi yoktur mesela ,her özel günde farklı birşey yapar
ama arada da çiçek gönderir böyle ,en son 3 ay önce doğumgünümde meyve buketi göndermişti bonnyfooddan ..
hamsilerle konuştum zaten babanız size de bana da çiçek göndermiş filan diye :1:

bana da doğumda rahimağzı yetmezliği topiğimden arkadaş göndermişti meyve sepeti. ilk kez gördük bayıldık. eşim hiç romantik değil bu hediye konusunda... Ama çoğu konuda çok iyidir ben de ona almam pek o da bana almaz böyle alıştık...

çok şükür güzel... dün akşam biri bir yanımda biri bir yanımdaydı çok güzeldi Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Amin...

özlemcano kötü tesadüf olmuş... bu eşler niye böyle bari üzüldüğünü görüp yapsa ya süpriz ... sağlık olsun...

akasya gittin mi dr ye canım ne dedi?

incim sen ne yaptın?

diğer arkadaşlar özet geçin ne olur okuyamıyorum hep...

mattika kanaman kaç gün sürdü canım? benim bitip bitip yeniden başlıyor 40 çıkınca gideyim dr ye. bir de korunma işini ne yapıyorsun? beni süt filan korumaz... öneden biliyorum. sen adet oldun mu?

merve gözünaydın kızın sağlıkla doğsun inş.
yeni kendime geldim yaaaww:2:

az önce güvenlikten aradılar çiçek siparişiniz geldi gönderelimmi diye ,bana mı dedim beklemiyordum ama yanlışlık olmasın ,ismimi soyismimi söylediler..
peki dedim gönderin ama aklımda hiç birşey yok ,diyorumki herhalde yanlışgeldi ,kargodan çok şey aldığım için yine bana sanıp getirmiş olabilirler filan :1:
neyse açtım ki kapıyı bi de ne göreyim bana gelmiş meğerse ,eşim göndermiş :69::69::69:
kalp vazo şeklinde bembeyaz lilyumlar

Eki Görüntüle 581743
neyse aldım içeri şaşkınlıkla ,içindeki notu okudum ..
benimle ve hamsilerle vedördümüzle ilgili bir not yazmış
o an iptal oldum ,öyle bir not yazmışki nasıl hüngür hüngür ağlıyorum yeni bitti ağlamam ..
o hep ummadığım anda yapar böyle şeyleri ,bilinen zamanlarda değil ummadığım anlarda yaptığı süprizleri beni çok daha fazla mutlu ediyor..
defalarca okudum notunu ,ağladım ..normalde de çok duygusalımdır ama hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım bir çiçeğe ..
canım herifim benim çok seviyorum ben onu yaaa,her zaman beni şaşırtmayı bilir canımın içi :69::69::69::69::69::69::69::69::69:

çok güzelmiş çiçeklerin. lilyumu çok seviyorum ben özellikle kokusunu. eşinde çok romantikmiş. benide eşim geçen sene sevgililer gününde ağlatmıştı. 6 yıllık evliyiz ilk defa sevgililer gününde bişey aldı. normalde önemsemez o günü. iş yerine çiçek göndermişti altına da kendi ve oğlumun adını yazmıştı. hala saklıyorum notu. bu arada iş yerine çiçek göndermek falanda eşimin kesinlikle tarzı değildir. çiçekçi ismimi söyleyinca hala bir yanlışlık mı var diye düşünmüştüm.
eşlerimizin kıymetini bilelim.

mrb sümeyye. bence çok güzel olmuş örgülerin.

bana da doğumda rahimağzı yetmezliği topiğimden arkadaş göndermişti meyve sepeti. ilk kez gördük bayıldık. eşim hiç romantik değil bu hediye konusunda... Ama çoğu konuda çok iyidir ben de ona almam pek o da bana almaz böyle alıştık...

çok şükür güzel... dün akşam biri bir yanımda biri bir yanımdaydı çok güzeldi Rabbim her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Amin...

özlemcano kötü tesadüf olmuş... bu eşler niye böyle bari üzüldüğünü görüp yapsa ya süpriz ... sağlık olsun...

incim sen ne yaptın?

ben orjinal şeyleri çok sevdiğim için bir sürü ilginç hediye sitelerim vardır ,oralardan orjinal kimsenin aklına gelmedik hediyeler seçer gönderirim ,o yüzden bu konuda bilgim çok :1:
bonnyfood u da çok eskiden beridir bilirim,hatta işyerinde arkadaşlarla kek buketi alıp yemiştik meraktan :1:
benim eşim de dışardan cool dur ,kimse böyle romantik olduğunu bilmez ,evde mesela bana çok yardım eder ama kimse bilmez ,yapmaz etmez sanır:1:
ben de söylemem hiç yapar eder diye ama herşeyi de yapar ,hem romantiktir hem cool hem yardımcı sağolsun ,ee adamı az süründürmedim peşimde zamanında ii ölçtüm biçtim :9:
eşim öyle yılışık tiplerden hiç olmadı hep davranışlarıyla yaptıklarıyla gösterdi sevgisini,zaten yılışık olsa almazdım onu :1:
hiç sevmem yılışık ,sürekli canım cicimli erkeği, cool olacak bana:1:
ama hediye almasa da sorun yapmazdım sonuçta arada sevgi varsa gerisi boş ,illa hediyeye gerek yok ..
ama şükrediyorum ki karşıma o çıkmış o çıkmasa ne evlenebilirdim ne çocuk yapardım ,bu kadar sevemezdim bir erkeği:1:
ayy chnb darısı başımıza inş. biz de hasretle bekliyoruz hamsileri ,o günlerin hayali ile yanıyoruz valla..
seni yada babasını algılıyormu ,mesela gülüyormu tepki veriyormu babasını görünce ,ne zaman başlıyor o tepki zamanları
ben istiyorum ki babasını filan görünce en azından gülsünler bi tepki versinler

çok güzelmiş çiçeklerin. lilyumu çok seviyorum ben özellikle kokusunu. eşinde çok romantikmiş. benide eşim geçen sene sevgililer gününde ağlatmıştı. 6 yıllık evliyiz ilk defa sevgililer gününde bişey aldı. normalde önemsemez o günü. iş yerine çiçek göndermişti altına da kendi ve oğlumun adını yazmıştı. hala saklıyorum notu. bu arada iş yerine çiçek göndermek falanda eşimin kesinlikle tarzı değildir. çiçekçi ismimi söyleyinca hala bir yanlışlık mı var diye düşünmüştüm.
eşlerimizin kıymetini bilelim.

evet ben de çok severim lilyumu ,orkideden sonra en sevdiğim çiçek ..ne güzel jest yapmış işte sana bravo eşine ..
adam az öz gönderiyor işte fenamı:34:
evet kesinlikle eşlerimizin kıymetini bilelim onlar da olmasa bu hayat çekilmez valla

herkese günaydın ..
bugün annem gelecek ,hamsilerin odasını ayarlayacağız ,dolaphaftaya gelecek ama biz yıkayıp ütüleyip hurca koyalım hazır dursun dedik ,hastane çantamı hazırlayıp bırakayım dedim ne olur ne olmaz
hem odası da poşetlerle dolu derleyip toplarız dedim ..
anneme bi de fındıklı kurabiye yapayım da mis gibi çayla yeriz diyorum..

Teşekkür ederim. Küçük kafalar :) için örmeyi çok seviyorum. Hele patikler için içim geçiyor. Geçenlerde polarisde bir ayakkabı gördum, küçücük, deri, hem de 5 nokta, çok güzeldi, gözüm kaldı. Fiyatı bir az aşağı olsaydı alırdım her halde. Eşim istersen al dedi, amma alıp da ne yapiyim. Eskiden hiç böyle olmazdım, çok rahatdım. Tüp bebek tedavisine başladıkdan bu yana bana bir şeyler oldu. Bebek elbisesi görünce ağlamak istiyorum.

Şunun güzelliyine bakın, haksızmıyım?

$polaris.webp

Canim benim esimde normalde cok duygusal ve romantiktir
Biz nisanliyken dogumgunumde hollanda dan benim isyerime sepette gul buketi yollamisti
Hayatimda aldigim en guzel hediyeydi evliligimizin ilk zamanlari gergun 1 tane gulle gelirdi
Ama yaklasim 5 senedir maddi durumumuz pek iyi degil duzeltemiyoruz da o nedenle
Biraz toparlanana kadar ara verdik bu tur suprizlere insallah artik butun suprizler kizlarim icin olsun

Canim benim esimde normalde cok duygusal ve romantiktir
Biz nisanliyken dogumgunumde hollanda dan benim isyerime sepette gul buketi yollamisti
Hayatimda aldigim en guzel hediyeydi evliligimizin ilk zamanlari gergun 1 tane gulle gelirdi
Ama yaklasim 5 senedir maddi durumumuz pek iyi degil duzeltemiyoruz da o nedenle
Biraz toparlanana kadar ara verdik bu tur suprizlere insallah artik butun suprizler kizlarim icin olsun
amin inş. özlem:16:
ay annem yola çıkmış ben de kurabiye yapacaktım ona ,dedimki anne gelirken büfeden bana simit alsana ,demesinmi simite gerek yok ben sana kek yaptım getiriyorum :9:
daha kimbilir neler yaptı getiriyor :69:
karnım da aç aslında ama bişey yiyesim yok niyeyse ,annem gelsin de çay demleriz bari :1:

sağ ol canım cümleten iyiyiz. Aylardır evde olmayınca ev çok karışmış. nereden başlasam bilemedim.
oğullarım iyi sayılırlar. 2 gecedir büyük oğlum koynumda uyuyor baba çekyatta.:9: grip zaten gitti içeri...
Ardam azıcık öksürüyor evden çıkarmak istemiyorum hava çok fena. dr ye götürsem ilaç verir mi bilmiyorum. ateş yok ama saatte bir öksürüyordur... burnu da tıkalı...
ben iyiyim. çok şükür...
evin hali fenadır, bırak biraz daha toparlanınca yaparsın. doğumda bir ay ilgilenemedim bütün dolaplarım savaş alanı gibiydi:1:
burnu tıkanınca okyanus suyu damlatıp otribebe nin aspiratörüyle çekiyoruz. ilaç için götürme bence dr.a başka ne dicek ki. ateşi huzursuzluğu yoksa bol bol emzir. odasının havası kuruysa hava nemlendirici koy. bi de çok sıcak evlerde bebeklerin burnu hep tıkanırmış, 23 ü geçirme sıcaklık olarak.en fazla 24.
çok kalın giydirmiyorum, içine çıtçıtlı badi üstüne penye. penyesi kışlıksa içindekini incesinden giydiriyorum. bebekler terledikçe hasta olurmuş, terliyosa sıcakta kalıyo demektir ona dikkat et.
bugün 3 aylık kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu. çok şükür anne sütüne devam ediyoruz.
günü gününe uymuyo bazen sakin bazen mızmız oluyo:emir_bebek:

mattika kanaman kaç gün sürdü canım? benim bitip bitip yeniden başlıyor 40 çıkınca gideyim dr ye. bir de korunma işini ne yapıyorsun? beni süt filan korumaz... öneden biliyorum. sen adet oldun mu?
son 10 gün falan leke şeklinde toplam 40 gün sürdü. bitip bitip başlaması da normalmiş, ağrı koku falan yoksa.
kondom kullanıyoruz canım, başka yöntem yok ki. doğum kontrol hapı kullanırdım ben emzirirken mümkün değil, zaten pıhtılaşması olanlar için riskliymiş hap.
sprial de hiç hoş gelmiyo bana.

amin inş. özlem:16:
ay annem yola çıkmış ben de kurabiye yapacaktım ona ,dedimki anne gelirken büfeden bana simit alsana ,demesinmi simite gerek yok ben sana kek yaptım getiriyorum :9:
daha kimbilir neler yaptı getiriyor :69:
karnım da aç aslında ama bişey yiyesim yok niyeyse ,annem gelsin de çay demleriz bari :1:

Oh oh afiyet bal olsun canim bizimde dolaba fare dusse kafasi yarilir
Bu arada benim bogaz agrisi gribe cevirdi nihayetinde iki gundur cok feci durumdayim
Yine bu halimede sukur ama disari cikamiyorum ki alisveris yapayim yazik kizimda bos ekmek kasar yiyor
Gerci cok seviyor ama neyse artik esim gelsinde yarin izinli discide randevusu var yarin gideriz artik

İnşeAllah olmuşdur. İçini ferah tut ve dua etmekden vaz geçme. Aklıma güzel bir şey geldi yaa... Ben de 7 aylık doğmuşum, hem de tam ablamın doğum gününde. Değil küvezin, kadın doğum doktorunun bile olmadığı bir ortamda. Kilomsa 1500 qr olmuş. Bir de ayakdan gelmişim yaa. Doğumu yaptıran ebe evine gitdikden sonra stresden bayılmış. Annem doğum sonrası bile doktora gitmemiş. Her kes benim ölüceğimi düşünüyormuş. Amma Rabbim yaşamamı istemiş ki, yaşamışım, elhamduLillah.
Ne güzel cnm vallahi mucize bebeksin inşallah kızımda senin gibi sağlıkla gelir cnm çok saol ...
Ayy inşallah hazademmm yaa rabbim cc kalbinin güzelliginin mükafatını bu şekilde versin:14:
Canım arkadaşım benmmm üzme kendini hep iyi düşün ,herşey çok güzel olacakkk seni çok seviyorummm:38:
Ben 1600 oldugunu düşünüyorum içimden bir ses öyle diyor rabbim yanıltmasın..
Nazım kızım 1,575 olmuş şükürler olsun teyzezii, duların için saol Allah razı olsun cnm benim.
Ptesi yine gidicez bakalım n diycek

hazadem hep dua ediyorum canım inşallah gelinim üzmeyecek bizi... ararım seni...ben de yuvamdayım...
Allah razı olsun cnm benim ...
bende yeni geldim doktordan çok şükür sorun yok dedi suyu da iyiydi,

Ne güzel cnm vallahi mucize bebeksin inşallah kızımda senin gibi sağlıkla gelir cnm çok saol ...

Nazım kızım 1,575 olmuş şükürler olsun teyzezii, duların için saol Allah razı olsun cnm benim.

Ayy hazadem cok sevindim senin adina dualarimizla mina bebek dayanacak tombis bir bebek olarak dunyaya gelecek
Sen icini ferah tutu sen kendini uzdukce kizimizida uzuyorsun oda yemek istemiyor annesi
Onuda dusun biraz evet zor gunler geciriyorsunuz ama duanin acamiyacagi kapi yoktur

hazade çok sevindim, sık kontrolle sona kadar gidiceksiniz inş.
İnşallah mattikacım inşallahhh vallahi iyiye gidio oluş hanımda çok sewindi ...

Ayy hazadem cok sevindim senin adina dualarimizla mina bebek dayanacak tombis bir bebek olarak dunyaya gelecek
Sen icini ferah tutu sen kendini uzdukce kizimizida uzuyorsun oda yemek istemiyor annesi
Onuda dusun biraz evet zor gunler geciriyorsunuz ama duanin acamiyacagi kapi yoktur

Allah razı olsun cnm benm tabikki herşey dualarla oluo ,
Vallahi nasıl sewindik anlatamam inşallah iyiye giderde rahatlarız yani haftasına göre düşük kilosu ama oluş hanım iyi dedi yinede ..

Canım çok güzeller ellerine saglık..

çok şükür canım. yat az daha şükür bu haftaya geldin. rabbim hazademede nasip etsin inşallah 34 ü en az geçmeyi...

ben iyiyim. çok şükür...

incim sen ne yaptın?

Ayy canım inşallahhh hazademde rahat 38 i görecek ben inanıyorum..Benmde dün gece fena agrım vardı ve akıntım fazlaydı suyum geliyor olabilir cumartesi kontrolümüz var bi gitsemde içim rahat etse ..Eşim çantayı hazırlayalım ne olur ne olmaz dedi..Yataktan hiç kalkmıycam bugün yemegimi herşeyimi hazırladı eşim,bol su içip soluma yatayım inşallah geçer bakalım..

Hay maşallahhh :nazar:Çok sevindim canım benmm inşalah pazarteside böyle güzel sonuçlar alcaksın kuzum..:16:

Herkese günaydınnnn:16:

Dün gece agrılardan uyuyamadım ,nerdeyse eşimi uyandıracaktım gidelim diye ..Çok şükür şimdi azaldı,Düzensiz oldugu için doktoruda aramadım..
Eşimde sabah bankanın ana kasasının anahtarını evde unutmuş çok önemliydi allahtan ablam evdeydi alel acele çıkıp taksiyle 1 saatlik yola gidip anahtarı verdi eşime:27:

Teşekkür ederim. Küçük kafalar :) için örmeyi çok seviyorum. Hele patikler için içim geçiyor. Geçenlerde polarisde bir ayakkabı gördum, küçücük, deri, hem de 5 nokta, çok güzeldi, gözüm kaldı. Fiyatı bir az aşağı olsaydı alırdım her halde. Eşim istersen al dedi, amma alıp da ne yapiyim. Eskiden hiç böyle olmazdım, çok rahatdım. Tüp bebek tedavisine başladıkdan bu yana bana bir şeyler oldu. Bebek elbisesi görünce ağlamak istiyorum.

Şunun güzelliyine bakın, haksızmıyım?

Eki Görüntüle 582143

gerçektende çok güzelmiş.

hazadeciğim inşallah bütün sorunlar tek tek hallolur. şu an doğum gündemde yok değil mi?

naz bence gitmesen de dr.u ara, böyle ağrım vardı diye. düzenli olursa doğurursun zaten, allah korusun. inş geçicidir ama sen ara yine de

Kızlar selam

Bizim buralarda hava berbat. Sabah işe gitmiştim ama kar bastıracak diye işyerinin doktorundan rapor alıp eve geldim. Yarın da raporluyum.

Hazadem gözün aydın canım. Minamız inşallah zamanında doğacak.. Dualarımız seninle.. Sen de hep iyi düşün.. Bebiş strese girmesin:16:

Nesrinciğim evine dönmüşsün.. Çok şükür canım. Ne güzel iki oğlun da yanında, sağlıkla..:16: Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah.. Ben Melih Atahan Güven'de cvs yaptırdım. Allah'a çok şükür sorun yaşamadım. çok iyi bir doktor. Pazartesi ya da salı pgt sonucum belli olacak. 2 hafta sonra da kromozom testi sonuçları gelecek. Bu stresi de atlatırsam hamileliğime daha rahat devam edeceğim. Doktor bebişimi erkeğe benzetti.:1: Ama değişir mi bilmem.. Sağlıklı olsun da benim için gerisi hiçç önemli değil.

Naz canım az daha dursun Eylül prenses..:1: Acele etmesin.. kar kış var. daha doğulmaz :20::9:

naz bence gitmesen de dr.u ara, böyle ağrım vardı diye. düzenli olursa doğurursun zaten, allah korusun. inş geçicidir ama sen ara yine de
Dogru söylüyorsun canım ,dogum sancısınıda bilmeyince yorumda yapamıyorum..Hani adet olursunda belin ve karnın agrır yaöyle bi agrım var düzelmiyor bi türlü..Doktorumu arasam hemen gel der ,eşimde çalışıyor nasıl gitcemki ...Mecbur akşamı bekliycem..Ama dedigin gibi yinede bi arayıp bilgi alayım en azından:50:
Kızlar selam

Bizim buralarda hava berbat. Sabah işe gitmiştim ama kar bastıracak diye işyerinin doktorundan rapor alıp eve geldim. Yarın da raporluyum.

Hazadem gözün aydın canım. Minamız inşallah zamanında doğacak.. Dualarımız seninle.. Sen de hep iyi düşün.. Bebiş strese girmesin:16:

Nesrinciğim evine dönmüşsün.. Çok şükür canım. Ne güzel iki oğlun da yanında, sağlıkla..:16: Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah.. Ben Melih Atahan Güven'de cvs yaptırdım. Allah'a çok şükür sorun yaşamadım. çok iyi bir doktor. Pazartesi ya da salı pgt sonucum belli olacak. 2 hafta sonra da kromozom testi sonuçları gelecek. Bu stresi de atlatırsam hamileliğime daha rahat devam edeceğim. Doktor bebişimi erkeğe benzetti.:1: Ama değişir mi bilmem.. Sağlıklı olsun da benim için gerisi hiçç önemli değil.

Naz canım az daha dursun Eylül prenses..:1: Acele etmesin.. kar kış var. daha doğulmaz :20::9:

Gelmesin valla akasayam bende şuanda istemiyorum inşallah gelmeyecektirde :31:

Dogru söylüyorsun canım ,dogum sancısınıda bilmeyince yorumda yapamıyorum..Hani adet olursunda belin ve karnın agrır yaöyle bi agrım var düzelmiyor bi türlü..Doktorumu arasam hemen gel der ,eşimde çalışıyor nasıl gitcemki ...Mecbur akşamı bekliycem..Ama dedigin gibi yinede bi arayıp bilgi alayım en azından:50:

Gelmesin valla akasayam bende şuanda istemiyorum inşallah gelmeyecektirde :31:

açılmanı artırabilir o ağrılar. ihmal etme ara dr.u. bi sıkıntı yoktur ama ihmale gelmez son zamanlardasın artık

Back
X