Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

naz hareketleri nasıl kızının?
bi azalma varsa bekleme yarını.

son mesajını görmemişim iyi aman hareket etsin de.

Son düzenleme:
Ayy inşallah kuzummm yaa..

İzz izzz izzz nerdesin sen:20:
Canım hazadenin bebeginin boynuna kordon dolandı beslenemiyor o yüzden yarın 10 da alacaklar saglıkla inşallahhhh..

Kızlar benm kız delirdi o kadar çok çikolata yedimki ne yapacagını şaşırdı çocuk tepinip duruyor :1:

:1::1::1::1: Bu çocuklar ağızlarının tadını biliyor anacım :1:

Ayy inşallah kuzummm yaa..

İzz izzz izzz nerdesin sen:20:
Canım hazadenin bebeginin boynuna kordon dolandı beslenemiyor o yüzden yarın 10 da alacaklar saglıkla inşallahhhh..

Kızlar benm kız delirdi o kadar çok çikolata yedimki ne yapacagını şaşırdı çocuk tepinip duruyor :1:

aaaa:( geçmiş olsun hazadeye yaa:(( ama bu durumları sezeryanla hallettiklerini duymuştum. inşallah dediğin gibi yarın bebeğine kavuşur, bize de güzel haberler gelir.
ya ben bu ara başka sıkıntılı dönemlerden geçtim. detaya girmiyim şimdi kafaları şişirmeyelim forum konusuyla da ilgili değil zaten. o yüzden gelip gidemedim kusura bakmayın.

naz naz naz delirdi deme delirttim de:)))
çocuğu şeker komasına sokma dur şimdi:)))
az kaldı di mi senin de? bu ara sırayla güzel haberler bekliyoruz
sen iyisin di mi?
başka gelişme var mı sitede?

akasyaaa, cvs yaptırmadın di mi? amniyo peki?

aaaa:( geçmiş olsun hazadeye yaa:(( ama bu durumları sezeryanla hallettiklerini duymuştum. inşallah dediğin gibi yarın bebeğine kavuşur, bize de güzel haberler gelir.
ya ben bu ara başka sıkıntılı dönemlerden geçtim. detaya girmiyim şimdi kafaları şişirmeyelim forum konusuyla da ilgili değil zaten. o yüzden gelip gidemedim kusura bakmayın.

sen iyisin di mi?

İzzzz bir görünüyorsun bir buhar olup uçuyorsun :1:
Olsun bacım ne kafa şişirmesi burada sadece çocuk konuşmuyoruz :1: Eşler, kaynanalar, iş güç vs. her konuda topiğimiz açık :1:

Akasya cvs yaptırdı. Sonucunu bekliyoruz :31:

Allahın izniyle yarın peş-peşe güzel haberleri alırız.

Akasya senin yerine olsam cvs-nin haberini telefonla diyil email yoluyla isterdim. Telefonda haber beklemek insanı kalpden götürür gerçekden.

İki kere beta hgc tahlilinin cevabını telefonla öyrendim, cevap gelene kadar sanki kalbim yerinden çıkacakdı. Çok zor bir bekleyişdi çok zor. Bir keresindeyse internetden geldi ağlayamadım bile...

Ben de haberin güzel çıkıcağına inanıyorum, yine de hamilesin, haberi bekleyene kadar kuzucuk o kadar stress yemesin.

naz hareketleri nasıl kızının?
bi azalma varsa bekleme yarını.

son mesajını görmemişim iyi aman hareket etsin de.

Canım 1 paket kare çikolatalardan yedim şimdi iyi baya bi hareket etti durdu yoruldu sanırım:1:Yarın nst ye alırmıki beni bu yeni doktor ?Nasıl olsa sezeryan olacak deyip almamazlık yaparmıki acep:18:

:1::1::1::1: Bu çocuklar ağızlarının tadını biliyor anacım :1:
Biz analı kızlı agzımızın tadını biliriz inci teyzee:1:

sen iyisin di mi?

Delirttim vallahi izz:1:Oda beni delirtti uyuşuklaştı iyice az az hareket ediyor sıpa mecburen verdik şoku:52:

Ben iyiyim canım ayın 17 si yada 19nda dogumum var yarın kesinleşicek yeni bi doktora gidicem batıkentte..Güvene gidiyordum şimdiye kadar doguma 7 milyar dediler çok geldi burası daha uygun fiyatlı cazip bi yer.
Akasyamın sonucu yarın çıkacak,mervenin dün agrısı vardı hastaneye gitti ondan haber bekliyoruz daha gelmedi,İncim kitap bitirmekle ugraşıyor,mattika işe başlayıp başlamamak arasında kararsız kalmış durumda,özlemin kasılmaları başladı onunda dogum yaklaştı,chnb dün banyo yıkıyordu en son:1:Yarında 2013 yılının en güzel prensesi mina kızımız geliyor:1:
Şimdilik topigin özeti bu kadar canım:1:

Sen gel arada naz de ben sana anlatırım:1:

Ayrıca anlat hiç öyle düşünme güzelimm bizz herşeyi paylaşıyoruz dertleşiyoruz:1:

Merve de gelseydi...
Çatladım meraktan :18:

Ayy inşallah bişey yoktur karı koca kısır falan yapıyorlardır:1:

Mervem yazık yavrum bulantılardan çok çekti bari kasık agrısı falan çekmesin..Kesin o kafayı kaynanaya taktı o yüzden stres oldu rahim gerildi..Gereksiz kaynana:47:

İzzzz bir görünüyorsun bir buhar olup uçuyorsun :1:
Olsun bacım ne kafa şişirmesi burada sadece çocuk konuşmuyoruz :1: Eşler, kaynanalar, iş güç vs. her konuda topiğimiz açık :1:

Akasya cvs yaptırdı. Sonucunu bekliyoruz :31:

içi rahat etmedi demek...
hadi hayırlısı bakalım. cvs nin dezavantajı olmadı di mi?

Hazadem kuzucuğuna kavuşuyormuş :16: Çok bekledi, çok sabretti, çok acı çekti.. Allah yardımcısı olsun. Dualarım onunla.. Minik prenses sağlıkla gelecek inşallah :16:

İzz hoşgeldin canım. CVS yaptırdım evet. İçim rahat etsin istedim. stres yapmıştım. İşlemi bir doçent yaptı. Allah'a şükür sorun yaşamadım. Şimdi PGT sonucunu bekliyorum. Parça Amerikaya gitti. Cumartesi sonuç gelecekmiş.:31: İnşallah bebeğim sağlıklıdır :16:

Sümeyyeceğim gerçekten çok stresli bir bekleyiş. Ömrümden ömür gitti diyebilirim.:ssz: Bebiş umarım iyidir. Çünkü epey stres yüklendi garibim:31: Biz sorunu şöyle çözdük. Doktoru eşim arıyor. Ben arayamıyorum. Eğer iyi bir haber varsa ben geri arıyorum :1: Doktor da bıktı benden. Sağolsun çok nazımızı çekti doktorumuz.. :16:

Uşaklar ben geldim geçmişi okuyamadım
tam daha eve yeni ayak bastık hemen size yazayım dedim
çok şükür bir sorun yok bebek iyi ağrılar sancılar normalmiş
belden gelip kasıklara vurursa o tehlikeliymiş ilaç felan yazdı
baya muayene etti doktorum 20 dakika inceledi bebeği suyuma baktı rahimi muayene etti
bence bu bebek sağlıklı dedi inşallah öyledir kalbini beynini midesini inceledi
yeni doktor yeni hastanem süperdi doğumhanesini doğum katını inceledik eşimle
tertemiz A kalite çok beğendik.ohh kurtuldum o pasaklı erdemden:9:

Hazadem kuzucuğuna kavuşuyormuş :16: Çok bekledi, çok sabretti, çok acı çekti.. Allah yardımcısı olsun. Dualarım onunla.. Minik prenses sağlıkla gelecek inşallah :16:

İzz hoşgeldin canım. CVS yaptırdım evet. İçim rahat etsin istedim. stres yapmıştım. İşlemi bir doçent yaptı. Allah'a şükür sorun yaşamadım. Şimdi PGT sonucunu bekliyorum. Parça Amerikaya gitti. Cumartesi sonuç gelecekmiş.:31: İnşallah bebeğim sağlıklıdır :16:

Sümeyyeceğim gerçekten çok stresli bir bekleyiş. Ömrümden ömür gitti diyebilirim.:ssz: Bebiş umarım iyidir. Çünkü epey stres yüklendi garibim:31: Biz sorunu şöyle çözdük. Doktoru eşim arıyor. Ben arayamıyorum. Eğer iyi bir haber varsa ben geri arıyorum :1: Doktor da bıktı benden. Sağolsun çok nazımızı çekti doktorumuz.. :16:

Güzel düşünmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun. İnşeAllah güzel haberleri aırız.

canlarımmmm

herkese iyi seneler

herşey gönlünüzceolsun dertler sıkıntılar üzüntüler geçmişte kalsın

bol çocuklu yıllar diliyorum herkese tabiki sağlıklısından hayırlısından allahın izniyle

okuyorum ama yazamıyorum her zamanki gibi

malum yılsonu yılbaşı hep bir yoğunluk bitmedi şu işler

akasyam yarın hayırlı haber inşallah hazadeyle beraber iyi haberlerini bekliyorum

hazadeye şaşırdım en son minam kurtulmuştu yine dolamış boynuna bak sen şuna ya durduğu yerde duramıyor biran önce çıkmak istiyor

herkes iyi okuduğum kadarıyla hepinizi kocaman öpüyorum

herşey iyi olucak buna inanıyorum

ha bu arada ben de ev taşıycam kızlar 1 ay içinde bulup taşınmalıyım benim yeni yıl sürprizimde bu oldu yılbaşı günü öğrendik şoktan çıkamadım hala

allaha emanet olun :54::54::54:

Ayy inşallah bişey yoktur karı koca kısır falan yapıyorlardır:1:

Mervem yazık yavrum bulantılardan çok çekti bari kasık agrısı falan çekmesin..Kesin o kafayı kaynanaya taktı o yüzden stres oldu rahim gerildi..Gereksiz kaynana:47:

Merve de gelseydi...
Çatladım meraktan :18:

Merveeeeemm nerdesinn yavrum naptın hayırlı haberler var inşallahhh???

Ayy canlarımmm pıtırcıklarımm beni merak etmişsinnn sağolun
sorma naz valla nazar değdi işte karnımaa bidaha asla göstermek yok
kaygana az önce aradı açmadım banane açmayacağımm:47:

Ayy canlarımmm pıtırcıklarımm beni merak etmişsinnn sağolun
sorma naz valla nazar değdi işte karnımaa bidaha asla göstermek yok
kaygana az önce aradı açmadım banane açmayacağımm:47:

Mervişim sen rahattın sen de bana benzedin canım . :20:Yapma böyle. Beni ve nazı örnek alma :1: Bİz panik atağız. Bu ağrılar bende de oluyor. Hiç kafaya takmadım. Takmalı mıyım :37: Ben sağlıklı mı derdine düştüğümden bebeğin hareketlerini takip bile edemiyorum. Ama normaldir bu ağrılar. Bu arada ben de inanıyorum ki senin bebeğin sağlıklı.. Ayrıca bence doktorlar artık ultrasondan anlıyorlar. Yanılma ihtimalleri düşük. İçimizi ferah tutalım. İnşallah sağlıkla gelecek yavrukuşlar :38:

canlarımmmm

herkese iyi seneler

herşey gönlünüzceolsun dertler sıkıntılar üzüntüler geçmişte kalsın

bol çocuklu yıllar diliyorum herkese tabiki sağlıklısından hayırlısından allahın izniyle

okuyorum ama yazamıyorum her zamanki gibi

malum yılsonu yılbaşı hep bir yoğunluk bitmedi şu işler

akasyam yarın hayırlı haber inşallah hazadeyle beraber iyi haberlerini bekliyorum

hazadeye şaşırdım en son minam kurtulmuştu yine dolamış boynuna bak sen şuna ya durduğu yerde duramıyor biran önce çıkmak istiyor

herkes iyi okuduğum kadarıyla hepinizi kocaman öpüyorum

herşey iyi olucak buna inanıyorum

ha bu arada ben de ev taşıycam kızlar 1 ay içinde bulup taşınmalıyım benim yeni yıl sürprizimde bu oldu yılbaşı günü öğrendik şoktan çıkamadım hala

allaha emanet olun :54::54::54:

Adacığım tebdili mekanda ferahlık var demişler . Yeni evinde güle güle otur. Ben de çok yoğunum işte. Bu arada benim sonuç cumartesi gelecek :31:

Canım 1 paket kare çikolatalardan yedim şimdi iyi baya bi hareket etti durdu yoruldu sanırım:1:Yarın nst ye alırmıki beni bu yeni doktor ?Nasıl olsa sezeryan olacak deyip almamazlık yaparmıki acep:18:

Biz analı kızlı agzımızın tadını biliriz inci teyzee:1:

Delirttim vallahi izz:1:Oda beni delirtti uyuşuklaştı iyice az az hareket ediyor sıpa mecburen verdik şoku:52:

Ben iyiyim canım ayın 17 si yada 19nda dogumum var yarın kesinleşicek yeni bi doktora gidicem batıkentte..Güvene gidiyordum şimdiye kadar doguma 7 milyar dediler çok geldi burası daha uygun fiyatlı cazip bi yer.
Akasyamın sonucu yarın çıkacak,mervenin dün agrısı vardı hastaneye gitti ondan haber bekliyoruz daha gelmedi,İncim kitap bitirmekle ugraşıyor,mattika işe başlayıp başlamamak arasında kararsız kalmış durumda,özlemin kasılmaları başladı onunda dogum yaklaştı,chnb dün banyo yıkıyordu en son:1:Yarında 2013 yılının en güzel prensesi mina kızımız geliyor:1:
Şimdilik topigin özeti bu kadar canım:1:

Sen gel arada naz de ben sana anlatırım:1:

Ayrıca anlat hiç öyle düşünme güzelimm bizz herşeyi paylaşıyoruz dertleşiyoruz:1:

naznaznaz
ayy saol ya üşenmemiş anlatmışsın.
sana da bişey kalmamış 15 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer. 7000 çok yaaa.. özellerde 2000-3000 civarına halletti arkadaşlar.
yarın akasyayla hazadeden haber bekliyoruz o zaman.
çıkış saati, yarın görüşürüz
hepinize öpücük o zaman:)

Kızlar hazade yarın saat 10'da kuzusuna kavuşuyor inş. Bolca dua edelim, sağlıkla gelmesi ve bir an önce annesine babasına, yuvasına kavuşması için...

Mervişim sen rahattın sen de bana benzedin canım . :20:Yapma böyle. Beni ve nazı örnek alma :1: Bİz panik atağız. Bu ağrılar bende de oluyor. Hiç kafaya takmadım. Takmalı mıyım :37: Ben sağlıklı mı derdine düştüğümden bebeğin hareketlerini takip bile edemiyorum. Ama normaldir bu ağrılar. Bu arada ben de inanıyorum ki senin bebeğin sağlıklı.. Ayrıca bence doktorlar artık ultrasondan anlıyorlar. Yanılma ihtimalleri düşük. İçimizi ferah tutalım. İnşallah sağlıkla gelecek yavrukuşlar :38:

Akasyam zaten 1-2 haftadır vardı ağrılar ama şu iki gündür sürekli ağrıdığı için korktum
yoksa beni biliyorsun öyle aman aman panik biri değilim bide yalnızdım zaten
dolmuşum iyice bi ağladım bi ağladımm içim boşaldı valla:1:
İnşallah kuzucuklarımız sağlıklıdır daha renkli ultrason var onuda atlattık mı tamamdır:):)

Kızlar hazadenin haberi doğrumu ben mi yanlış okudum yarınnn bebek geliyor o zaman desenizeee:52::52:
inşallah sağlıcakla gelirr mina hanımm

Back
X