boyum 160 ..
kilodan ziyade görüntü önemli ..kimisinin kemik ağır gelir kiloda ağır gelir kimisi eti fazladır eti ağır gelir
bende 62 kiloyken bile beni 55 sanıyorlardı çünkü pantolon bedenim 34-36 bedendi ..
orantılı kilo alığım için de kilom 62 idi ama bedenim küçük bedendi ,kemiklerim ağır geliyordu ..
yani beden önemli olan aslında ..
ben 47 kilo iken lc waikiki çocuk kısmından giyinirdim

her aldığımın belini yaptırırdım vs..
çok zayıflayınca genel olarak vucut direnci düşer ama bazı kişiler zayıf olup sağlıklı olabilirler ama o da çok nadir
bende en azından öyle ,bekarken zayıfken ölü gibiydim ,aşırı kansızlık vardı hep yorgun bitkindim ,migrenim vardı ,hayalet gibi gezerdim ortalarda
ne zaman evlendim 55 kilo filan oldum tam kıvamında oldum kan değerlerim düzeldi ,kendime geldim ,eski yorgun bitkin kız gitti ,sağlıklı biri geldi ..
60 kilo olduğum dönem ise yüzümün hafif tombişleşip daha da güzelleştiği ,vucudumun da orantılı kilo aldığım için en güzel dönemi idi
sana gelincce çok zayıf insanlar hamilelikte daha çok kilo alıyor aslında
birden açılıyorlar

buna çok örnek var etrafımda ,merak etme bi doğum yap genişlersin

40 kilo kapı komşum vardı bi doğum yaptı 30 kilo aldı sonra da 20 kilosu kendine kaldı şimdi 60 kilo ..
aynen bana da evlilik çok yaradı valla evlenmeden önceki resimlerimi tanıyamıyorum hele çok zayıflayınca benim yüzüm hemen çöküyor hiçgüzel olmuyorum
eski resimlerimi kendim de tanıyamıyorum

en iisi ideal sana yakışan kiloda kalmak
benim de 55-60 arası idealim oluyor,orantılı da aldığım için sıkıntı olmuyor
zaten ben 62 kiloya kadar 36 beden giyiyorum düşün işte bedenim bile değişmiyor

bacaklar ,yüz ,kollar heryerimden aldığım için alt bedenime etki etmiyor kilo ..