Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı yumurtalar gelişmemiş yeterince henüz 4gün daha iğne yaptırcam pazar ve pazarteside yumurta çatlatma önleyici iğneyide yaptırcam salı kontrol var tekrardan 7 tane yumurta gözüküyormuş daha doğrusu folikmiş sanırım daha 2 tanede geriden geliyormuş sayıyı duyunca moralim bozuldu.

Merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı yumurtalar gelişmemiş yeterince henüz 4gün daha iğne yaptırcam pazar ve pazarteside yumurta çatlatma önleyici iğneyide yaptırcam salı kontrol var tekrardan 7 tane yumurta gözüküyormuş daha doğrusu folikmiş sanırım daha 2 tanede geriden geliyormuş sayıyı duyunca moralim bozuldu.

Hic canini slkma insallah hersey iyi olacak pozitif dusun pozitif olsun

canım sayı önemli değil inşallah sağlıklı olsunlar az olsun öz olsun...

Dualarını bekliyorum :16:

canım dualarımdasın hep. topikte olmadı ama sen kendine tefriciye başla yardım ederim sana canım...:16:
adet oldun mu?

özlemmm orada yabancı komşuların nasıl? gelirler mi ziyarete? ikramlar nasıl çikolata mı orada da?

mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.

mrb kızlar. özlem ve chnb sanırım burdasınız. bugün üçlü sonucumu aldım. afp değeri yüksek çıkmış. çok moralim bozuldu. daha doktora göstermedim. pazartesi göstereceğim.

Tulipim kaç çıkmış afp değerin canım riskin kaç çıkmış dur daha doktora göstermedin bile bozma moralini
Bide ikilin temiz çıkmıştı doktorlar genelde ikili testin daha güvenilir olduğunu söylüyorlar keşke yaptırmasaydın üçlüyü canım:26:

canım dualarımdasın hep. topikte olmadı ama sen kendine tefriciye başla yardım ederim sana canım...:16:
adet oldun mu?

Allah razı olsun canım. Başlayacağım nasipse. Biliyorum yardımcı olacağını :16:
Evet çok şükür bugün 5 gün gecikme sonunda oldum. Bir sonraki adeti beklemek daha stresli olacak, o da çok gecikmez inş.

Allah razı olsun canım. Başlayacağım nasipse. Biliyorum yardımcı olacağını :16:
Evet çok şükür bugün 5 gün gecikme sonunda oldum. Bir sonraki adeti beklemek daha stresli olacak, o da çok gecikmez inş.

Bende yardım edebilirim canım eskisi gibi hızlı okuyamıyorum ama olduğu kadar yardım etmeye çalışırım

canım bzma moralini bu testlere ben güvenmiyorum ben değeri hatırlamıyorum ama 4 lüye göre 10 da 1 di trizomi 21 şükür iyi geldi hem pgt de bu kromozomlara bakmışlardır di mi?

incim başlayınca de canım okuyayım benim de kanamam yine başladı adet mi değil mi bilmiyorum 63 gün sürünce ilaç kulllandım durdu ilacı kestim 4 gün sonra yine başladı:((
senin de sondan 2. adetin olsun 9 ay inşallah.

merviş nasılsınnn başladı mı alışveriş?

canım bzma moralini bu testlere ben güvenmiyorum ben değeri hatırlamıyorum ama 4 lüye göre 10 da 1 di trizomi 21 şükür iyi geldi hem pgt de bu kromozomlara bakmışlardır di mi?

incim başlayınca de canım okuyayım benim de kanamam yine başladı adet mi değil mi bilmiyorum 63 gün sürünce ilaç kulllandım durdu ilacı kestim 4 gün sonra yine başladı:((
senin de sondan 2. adetin olsun 9 ay inşallah.

merviş nasılsınnn başladı mı alışveriş?

63 gün mü sürdü :53:
Allah Allah. Bir bak bakalım bu kez ne kadar sürecek. İnş. adettir.
Söylerim, Allah razı olsun :16:

Tulipim kaç çıkmış afp değerin canım riskin kaç çıkmış dur daha doktora göstermedin bile bozma moralini
Bide ikilin temiz çıkmıştı doktorlar genelde ikili testin daha güvenilir olduğunu söylüyorlar keşke yaptırmasaydın üçlüyü canım:26:

değer 2,70 çıkmış. normali 2.50 imiş. nöral tüp defektini gösteren bir tahlil. ikili de zaten bu değere bakılmıyor. 3 lü tarama yapılmayacaksa bile kanda sadece bu değere bakılıyor. bir sorun varsa çok yüksek ihtimalle ayrıntılı ultrasonda gözüküyormuş ama ufak anomaliler ultrasonda gözden kaçabiliyormuş. içimden amniyosentez yaptırıp bütün kuşkulardan kurtulsam mı diye düşünüyorum.

Back
X