- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.241
maşallah ne güzel düzen kurmuşsunuz. en güzeli insanın kendi başına idare edebilmesi. dışardan yardımlar da bir yere kadar.
insan ister istemez sayıya takılıyor. bana da hep önemli olan sağlıklı çıkması diyorlardı. gerçektende öyleymiş. o tek bir tane altın yumoşu bulmak.
evet aynen öyle ,insan kendine güvenmeli ,yapamam edemem dememeli ,hayatta herşey bizler için, ben hep kendimi yalnızmışım gibi düşünüp yalnız kalsam ne yapardım diye düşünürüm..
mesela ilk banyolarını annemle yaptırmıştık ,şimdi ise eşimle ikimiz yaptırıyoruz ,acemiliği attık ,yanımızda gelen ömür boyu kalacak değilya birgün elbet gidecekler..
eşimle ikimiz herşeyin üstesinden geliyoruz çok şükür ,o bana her zaman destek sağolsun
akşam gelir gelmez o da başlıyor mesaiye ,beraber hallediyoruz işlerimizi ,o doyurup bana veriyor ben altını alıyorum filan ,hem işimiz çabuk bitiyor hem birbirimize vakit ayırmış oluyoruz ,bazen ben uyuyorum o doyuruyor bebeleri, geceleri tabiki eşimi yormuyorum çünkü sabaha işe gidecek dinlenmiş olması lazım ,bi de akşam gelince bana yardım etmesi için dinlenmiş olması şart ,ikimz de yorulursak birbirmize yardımcı olamayız.şimdilik böyle gidiyor ,inş. hep böyle devam eder de kimseye muhtaç olmadan yavrularıma kendim bakarım

senin durumunu okudum hiç kafana takma ,sanki sağlıklı doğsa garantisimi var ,ALLAH korusun da sağlıklı denip sağlıksız da çıkabilir bu iş tamamen nasip işi
ALLAHa teslim olmak lazım ..
benim oğlan için de ilk küveze girdiğinde neler söylendi ,anlatmadım burda ama çok zor günler yaşadık ,oğlun ölebilir dediler ,sütüm kesilmesin geride kızım var diye içime attım üzülemedim bile ..
ama sonra değerleri düzeldi çok şükür yenidoğanlarda olabiliyormuş geçici bir durummuş ..
yani diyeceğim o ki bizimki de sağlıklıydı ama doğdu problemler çıktı ,hiçbirşeyin garantisi yok ,ALLAHa dua edip sabretmekten başka çare yok ...
yoksa ne yaşayabilir insan ne de güçlü kalabilir..
RABBİM hakkımızda hayırlısını versin inş.